EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita kassajärjestelmiä

Minkä POS-järjestelmän tarvitset?

Kun kohtaat POS-järjestelmän valinnan, sinulla on useita asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon ennen päätöksentekoa. On tärkeää, että sinä valitse oikea järjestelmä yrityksellesi. Jos sinulla on pieni yritys, ehkä sellainen pieni kauppa tai ravintola, sinun kannattaa valita yksi yksinkertainen kassajärjestelmä. Toisaalta, pyöritätkö ketjua tai onko sinulla suunnitelmia laajentuessa kannattaa valita kattavampi kassajärjestelmä.

Tässä yhteydessä kuulee usein POS-system, joka tarkoittaa Point of myyntiin ja joka sisältää koko maksuratkaisun. Järjestelmä on hyväksyttävä Suomen verovirastolta ja sinulla on sitten sertifioitu kassakone. Tässä tarkoittaa, että sinun on käytettävä jonkin tyyppistä kassakonetta ja että se on saatavilla ohjain, jolla voidaan näyttää ja selvittää esim kaikki kaupat ovat oikein. POS-järjestelmä sisältää sekä pehmeän että laitteistot, kuten varastonhallinta ja mahdollisuus kiinteisiin kortinlukijoihin tai viivakoodilukija. Jälkimmäinen on yleinen ravintolaalalla .

Me BusinessWith neuvomme sinua olemaan maksamatta enempää kuin tarvitset kun valitset kassajärjestelmämyymälän tai kassajärjestelmäravintolan. Mitä toimintoja tarvitset? Tarvitsetko useita korttipäätteitä? Pitäisikö POS-järjestelmän olla kiinteä vai mobiili?

Pilvipohjaisissa kassajärjestelmissä (joista on tulossa yhä suositumpia) kuitit tallennetaan automaattisesti, kun taas vanhemmissa versioissa a kassakoneen, sinun on säilytettävä kaikki paperikopiot. Pienet yritykset voittaa pilvipohjaisen POS-järjestelmän suuria etuja, koska se on hyvin joustava ja myös hintaystävällinen. Sinulla on myös pilvipohjainen järjestelmä pääsy milloin tahansa.

Mitä POS-järjestelmiä on saatavilla Suomen markkinoilla?

Oikean POS-ratkaisun löytäminen voi olla aikaa vievää, mutta se on ostosmatka kuin mies täytyy kestää aikaa, koska maksuratkaisu tai kassajärjestelmä, jota sinä toteuttaa on perusta yrityksellesi. On olemassa monia POS-järjestelmien toimittajat Suomessa, useimmat ovat paikallisia toimittajia, kuten on erikoistunut eri aloille, kuten hotelleihin, kahviloihin tai ruokakauppa. Alla on yleiskatsaus toimittajiimme, joita meillä on lueteltu tässä osoitteessa businesswith.fi. Voit helposti suodattaa oman luettelosi ja aloita kassajärjestelmien vertailu.

Toimialasta tai tarpeesta riippumatta sinun tulee pyrkiä järjestelmään, joka on helppokäyttöinen käyttää, jotta uusia kollegoita on mahdollista kouluttaa nopeasti järjestelmän toimintaan toimii. Tämäntyyppisten järjestelmien tekniikka kehittyy nopeasti ja on markkinoilla nykyään on olemassa useita erilaisia ​​ratkaisuja erilaisilla toiminnoilla. Vertaa itseäsi täällä BusinessWith.fi

Mitä minun pitää tietää POS-järjestelmistä?

Luettelo 0 eri Kassajärjestelmä

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Kassajärjestelmä myymälään tai ravintolaan

Onko sinulla kauppaa tai ravintolaa ja etsit parasta mahdollista kassajärjestelmää? sinulle? Kun lähdit vertaa ja valitse kassajärjestelmiä, muista, että et tee sitä pitäisi ostaa järjestelmä, jossa on enemmän kuin todellisuudessa tarvitset. Tuo myös omasi tulevaisuuden näkymät ja visiot laskelmissa. missä olet huomenna? Mitä sinulla on maaleja varten? Voisi olla syytä etsiä järjestelmää, joka lupaa skaalautuvuutta, jotta voit kasvaa järjestelmän mukana, eikä sinun tarvitse etsiä uutta hetken kuluttua, Kolla mieluiten referenssejä vastaavilta yrityksiltä saadaksesi käsityksen siitä, mitä tarvitset.

Kaikilla kaupoilla ja ravintoloilla ei ole samoja tarpeita, mutta usein niitä halutaan kassakone ja kuittitulostin, korttipääte ja ehkä lisäksi bong kirjailija, jos sinulla on ravintola. On myös järjestelmiä, jotka tarjoavat asiakkaille mahdollisuus maksaa verkkoratkaisulla tai sovelluksella. Onko sinulla toiminnot, joissa suuri osa myynnistä tapahtuu ulkona, kuten torghandel, sinun tulee etsiä ratkaisu, joka kestää ulkokäyttöä. Tämä on vähän osoittamaan, että on olemassa monia erilaisia ​​tarpeita ja toimintoja. Mieti, mitä tarkalleen etsit.

Käteisjärjestelmän hinnat

Kassajärjestelmän hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka kattava järjestelmäsi on ulos jälkeen. Mikä on budjettisi? Voit löytää yksinkertaisen järjestelmän yhdelle useita tuhansia, - tai suurempi järjestelmä erilaisilla erikoistoiminnoilla, ja joka sitten laskee 100 000 kruunuun. Vain sinä tiedät mitä tarvitset. Kirjoita yksi luettelo haluamistasi toiminnoista. Tervetuloa vertailemaan ja valitsemaan kassajärjestelmä vertailutoiminnossamme täällä BusinessWith.

Käteistoimintojen kuvaus

Digitaaliset kuitit

Voitteko tarjota asiakkaille digitaalisia kuitteja ja käyttää pilvipalvelua digitaalisten kuittien tallentamiseen.

Inventaario / tavaroiden vastaanotto

Ominaisuus, jonka avulla voit seurata varastoasi ja sitä, milloin suunnittelet varastohankintoja ja miltä varastossa näyttää.

Mittaristo ja KPI:t

Varmistaa, että näet reaaliaikaisesti, miten myynti sujuu yrityksessä, jotta voit seurata ja hallita sitä. Arvostettu ominaisuus.

Pöydän tilaaminen matkapuhelimella

Kuten otsikosta käy ilmi, tämä on ominaisuus, jonka avulla voit tilata suoraan matkapuhelimesi kautta, kun sinulla on ravintolatoimintaa tai vastaavaa.

SIE-Export

Useimmissa POS-järjestelmissä on mahdollisuus tehdä SIE-vienti, jonka voit siirtää kirjanpito-ohjelmistoon tai rahoitusjärjestelmään.

Tarjoaa itsepalvelu- / kioski-järjestelmän

Toiminnolle on yhä enemmän kysyntää, sillä yhä useammat kaupat ja ravintolat suunnittelevat itsepalveluaukioloaikoja.

Tuotetietojen varastointi

Toiminto tuotetietojen tallentamiseksi ja siten tietojen synkronoimiseksi POS-järjestelmän kanssa, jotta hinnastot ja vastaavat ovat aina oikein päivitettyjä.