EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita kassajärjestelmiä

Minkä POS-järjestelmän tarvitset?

Kun kohtaat POS-järjestelmän valinnan, sinulla on useita asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon ennen päätöksentekoa. On tärkeää, että sinä valitse oikea järjestelmä yrityksellesi. Jos sinulla on pieni yritys, ehkä sellainen pieni kauppa tai ravintola, sinun kannattaa valita yksi yksinkertainen kassajärjestelmä. Toisaalta, pyöritätkö ketjua tai onko sinulla suunnitelmia laajentuessa kannattaa valita kattavampi kassajärjestelmä.

Tässä yhteydessä kuulee usein POS-system, joka tarkoittaa Point of myyntiin ja joka sisältää koko maksuratkaisun. Järjestelmä on hyväksyttävä Suomen verovirastolta ja sinulla on sitten sertifioitu kassakone. Tässä tarkoittaa, että sinun on käytettävä jonkin tyyppistä kassakonetta ja että se on saatavilla ohjain, jolla voidaan näyttää ja selvittää esim kaikki kaupat ovat oikein. POS-järjestelmä sisältää sekä pehmeän että laitteistot, kuten varastonhallinta ja mahdollisuus kiinteisiin kortinlukijoihin tai viivakoodilukija. Jälkimmäinen on yleinen ravintolaalalla .

Me BusinessWith neuvomme sinua olemaan maksamatta enempää kuin tarvitset kun valitset kassajärjestelmämyymälän tai kassajärjestelmäravintolan. Mitä toimintoja tarvitset? Tarvitsetko useita korttipäätteitä? Pitäisikö POS-järjestelmän olla kiinteä vai mobiili?

Pilvipohjaisissa kassajärjestelmissä (joista on tulossa yhä suositumpia) kuitit tallennetaan automaattisesti, kun taas vanhemmissa versioissa a kassakoneen, sinun on säilytettävä kaikki paperikopiot. Pienet yritykset voittaa pilvipohjaisen POS-järjestelmän suuria etuja, koska se on hyvin joustava ja myös hintaystävällinen. Sinulla on myös pilvipohjainen järjestelmä pääsy milloin tahansa.

Mitä POS-järjestelmiä on saatavilla Suomen markkinoilla?

Oikean POS-ratkaisun löytäminen voi olla aikaa vievää, mutta se on ostosmatka kuin mies täytyy kestää aikaa, koska maksuratkaisu tai kassajärjestelmä, jota sinä toteuttaa on perusta yrityksellesi. On olemassa monia POS-järjestelmien toimittajat Suomessa, useimmat ovat paikallisia toimittajia, kuten on erikoistunut eri aloille, kuten hotelleihin, kahviloihin tai ruokakauppa. Alla on yleiskatsaus toimittajiimme, joita meillä on lueteltu tässä osoitteessa businesswith.fi. Voit helposti suodattaa oman luettelosi ja aloita kassajärjestelmien vertailu.

Toimialasta tai tarpeesta riippumatta sinun tulee pyrkiä järjestelmään, joka on helppokäyttöinen käyttää, jotta uusia kollegoita on mahdollista kouluttaa nopeasti järjestelmän toimintaan toimii. Tämäntyyppisten järjestelmien tekniikka kehittyy nopeasti ja on markkinoilla nykyään on olemassa useita erilaisia ​​ratkaisuja erilaisilla toiminnoilla. Vertaa itseäsi täällä BusinessWith.fi

Kassajärjestelmä myymälään tai ravintolaan

Listattuna 14 eri järjestelmää kategoriassa Kassajärjestelmä

Lajittele
Sitoo

Sitoo

Sitoo

Sitoo on käyttäjäystävällinen kassajärjestelmä, jossa kaikki myyntikanavat ovat yhteydessä reaaliajassa. Kassajärjestelmä synkronoi tuotetietosi ja hinnastot paremman asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.

Lisätietoja Sitoo

Caspeco kassa

Caspeco

Caspeco

Caspecon kassajärjestelmät ovat saatavilla laajalle joukolle asiakkaita eri toimialoilta ja sektoreilta, mukaan lukien vähittäiskaupat, ravintolat, kahvilat, hotellit ja kuntokeskukset.

Lisätietoja Caspeco

Zettlen kassajärjestelmä. Kassajärjestelmä, jolla otat yrityksesi ohjat omiin käsiisi. Helppokäyttöisellä, yrityksesi tarpeiden mukaan kasvavalla kassajärjestelmällä voit taata, että maksuprosessi sujuu aina mutkattomasti niin asiakkaidesi kuin työntekijöidesikin kannalta.

Lisätietoja Zettle by PayPal

OPEN One -kassajärjestelmä on suunniteltu vauhdittamaan ravintolan liiketoimintaa ja sujuvoittamaan päivittäistä tekemistä! OPEN on tehty kasvattamaan myyntiäsi, parantamaan asiakaskokemustanne ja säästämään askelianne. Open One on kassajärjestelmä, joka tarjoaa useita älykkäitä toimintoja ja valinnaisia integraatioita, jotka muodostavat yhdessä yritystäsi tukevan järjestelmän koko sen elinkaaren...

Lisätietoja Open Venue /POS

AaltoKassa-logo

AaltoKassa

BEL Solutions

Arkea helpottava kevyt kassajärjestelmä. AaltoKassa on toimialariippumaton, helppokäyttöinen pienyrityksen arkea helpottava kassajärjestelmä, joka ei vaadi alkuinvestointeja. Kävit kauppaa missä ja milloin tahansa, kassa kulkee netin kautta mukanasi omassa tietokoneessasi tai tabletissa.

Lisätietoja AaltoKassa

e-kassa-logo

e-kassa

Note Shot

Toimii kaikissa laitteissa: kassapc/kassakone, tietokone, tabletti, puhelin... Käytössäsi vaikka heti Nopea kuitin tulostus ja sähköpostikuitti Kosketusnäyttö helpottaa kassamyyntiä Sisältää mm. varaston, laskutuksen, asiakasrekisterin ja tuoterekisterin...

Lisätietoja e-kassa

Kassa.fi-logo

Kassa.fi

Crafthouse

Kassajärjestelmä on yrityksesi tärkeimpiä hankintoja. Kassa on liiketoiminnan kivijalka, johon pitää pystyä luottamaan kaikissa olosuhteissa. Jos kassa pettää, kaupankäynti pysähtyy. Siksi erilaisiin ratkaisuihin on syytä tutustua huolellisesti ennen hankintapäätöstä. Se on tietenkin monipuolinen, helppokäyttöinen ja modulaarinen. Se on tietoturvallinen ja tarjoaa kasvuvaraa. Se on toteutettu ny...

Lisätietoja Kassa.fi

Lightspeed-logo

Lightspeed

Barcontrol Systems AS

Koe seuraavan sukupolven ravintola-alan kassajärjestelmä. Digitoi ravintolasi älykkäällä all-in-one-kassajärjestelmällä Lightspeed POS. Kontaktiton tilaus ja maksaminen, intuitiivinen käyttöliittymä ja lukemattomat integraatiot.

Lisätietoja Lightspeed

Mando-logo

Mando

Mando

Kassajärjestelmä, jonka käytön opit käden käänteessä. Tekemämme asiakaskyselyn lopputuloksena saimme selkeän käsityksen siitä, mikä Mando-kassassa on parasta. 100% käyttäjistä sisälsi palautteeseensa sanan HELPPO. Mando-kassa on helppo kassajärjestelmä ja sen toimintavarmuus, simppeli käyttöliittymä ja rakenne sekä nopea käyttöönotto ovat tehneet kassan haltuunotosta niin uusille, kuin vanhoille ...

Lisätietoja Mando

Micro

Micro

Oracle

Micro on markkinoiden johtava ohjelmistoyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ​​ratkaisuja maksu- ja tilaustapahtumien virtaviivaistamiseen omalla suljetulla järjestelmällään.

Lisätietoja Micro

Solmio-kassa-logo

Solmio-kassa

Solmio-kassa

Kassajärjestelmän mallistosta löytyy erilaisia kassoja eri käyttökohteisiin usean eri toimittajan maksupäätteillä. Kassajärjestelmän mallistosta löytyy erilaisia kassoja eri käyttökohteisiin ja monenlaisilla integroiduilla ja erillisillä maksupäätteillä. Mallisto sisältää kaikki tarvittavat komponentit onnistuneeseen myyntitapahtumaan ja toiminnan kehittämiseen. Mallistomme myös elää ja kehittyy j...

Lisätietoja Solmio-kassa

Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmäratkaisu on moderni ja laajennettavissa oleva kokonaisuus, jonka ominaisuuksiin kuuluvat helppokäyttöisyys, luotettavuus sekä liiketoimintojen mukana kasvavat toiminnot. Nykyaikana useissa yrityksissä korostuvat monikanavaisuus sekä maksamisen helppous – Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmäratkaisu tarjoaa modernin ja pilvipohjaisen kokonaisuuden näihin ta...

Lisätietoja Solteq Commerce Cloud

Tehden-logo

Tehden

Tehden

Tehden Kassa. Kassajärjestelmä tehokkaaseen kaupankäyntiin. Moderni kassajärjestelmä on kaupan sydän, arjen helpottaja sekä tulevaisuuden kasvun mahdollistaja. Tämän lisäksi se on turvallinen, huoleton ja helppokäyttöinen. Tutustu alla Tehdenin kassajärjestelmän toiminnallisuuksiin tai anna asiantuntijamme esitellä järjestelmän monipuoliset ominaisuudet sinulle. Tehden Ajanvaraus. Asiakkaasi ovat...

Lisätietoja Tehden

Winpos

Winpos

Winpos

Winpos-järjestelmä voidaan liittää moniin muihin ohjelmiin, kuten taloushallinnon ja liikkeenjohdon ohjelmiin. Etätukiohjelman avulla muodostat etäyhteyden Winpos-tukipalveluun muutamassa sekunnissa.

Lisätietoja Winpos

Kassajärjestelmä myymälään tai ravintolaan

Onko sinulla kauppaa tai ravintolaa ja etsit parasta mahdollista kassajärjestelmää? sinulle? Kun lähdit vertaa ja valitse kassajärjestelmiä, muista, että et tee sitä pitäisi ostaa järjestelmä, jossa on enemmän kuin todellisuudessa tarvitset. Tuo myös omasi tulevaisuuden näkymät ja visiot laskelmissa. missä olet huomenna? Mitä sinulla on maaleja varten? Voisi olla syytä etsiä järjestelmää, joka lupaa skaalautuvuutta, jotta voit kasvaa järjestelmän mukana, eikä sinun tarvitse etsiä uutta hetken kuluttua, Kolla mieluiten referenssejä vastaavilta yrityksiltä saadaksesi käsityksen siitä, mitä tarvitset.

Kaikilla kaupoilla ja ravintoloilla ei ole samoja tarpeita, mutta usein niitä halutaan kassakone ja kuittitulostin, korttipääte ja ehkä lisäksi bong kirjailija, jos sinulla on ravintola. On myös järjestelmiä, jotka tarjoavat asiakkaille mahdollisuus maksaa verkkoratkaisulla tai sovelluksella. Onko sinulla toiminnot, joissa suuri osa myynnistä tapahtuu ulkona, kuten torghandel, sinun tulee etsiä ratkaisu, joka kestää ulkokäyttöä. Tämä on vähän osoittamaan, että on olemassa monia erilaisia ​​tarpeita ja toimintoja. Mieti, mitä tarkalleen etsit.

Käteisjärjestelmän hinnat

Kassajärjestelmän hinta vaihtelee sen mukaan, kuinka kattava järjestelmäsi on ulos jälkeen. Mikä on budjettisi? Voit löytää yksinkertaisen järjestelmän yhdelle useita tuhansia, - tai suurempi järjestelmä erilaisilla erikoistoiminnoilla, ja joka sitten laskee 100 000 kruunuun. Vain sinä tiedät mitä tarvitset. Kirjoita yksi luettelo haluamistasi toiminnoista. Tervetuloa vertailemaan ja valitsemaan kassajärjestelmä vertailutoiminnossamme täällä BusinessWith.

Kassatoimintojen kuvaus

Dashboard ja KPI:t

Varmistaa, että näet reaaliajassa, miten myynti sujuu liiketoiminnassa, jotta voit seurata ja hallita sitä. Arvostettu ominaisuus.

Digitaaliset kuitit

Voitteko tarjota asiakkaille digitaalisia kuitteja ja käyttää pilvipalvelua digitaalisten kuittien tallentamiseen.

Inventaario / tavaroiden vastaanotto

Ominaisuus, jonka avulla voit seurata varastoasi ja sitä, milloin suunnittelet varastohankintoja ja miltä varastossa näyttää.

Pöytätilaus matkapuhelimella

Kuten otsikko osoittaa, tämä on ominaisuus, jonka avulla voit tilata suoraan matkapuhelimellasi, kun sinulla on ravintolayritys tai vastaava.

SIE-Export

Useimmissa POS-järjestelmissä on mahdollisuus tehdä SIE-vienti, jonka voit siirtää kirjanpito-ohjelmistoon tai taloushallintojärjestelmään.

Tarjoaa itsepalvelu- / kioski-järjestelmän

Toiminnolle on yhä enemmän kysyntää, sillä yhä useammat kaupat ja ravintolat suunnittelevat itsepalveluaukioloaikoja.

Tuotetietojen varastointi

Toiminto tuotetietojen tallentamiseksi ja siten tietojen synkronoimiseksi POS-järjestelmän kanssa, jotta hinnastot ja vastaavat ovat aina oikein päivitettyjä.