EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta Whistleblower-järjestelmää

Mikä whistleblower-järjestelmä sopii sinulle parhaiten?

Sinulle työnantajana pitäisi olla etusijalla järjestelmän käyttöönotto whistleblowing, jossa työntekijäsi voivat hälyttää väärinkäytöksistä ja väärinkäytöksiä. Järjestelmä on olemassa tunnistamista ja käsittelyä varten ongelma ja se on uuden lain vaatimus. Se ei ole koskaan ollut näin helppoa löytää yrityksiä, jotka tarjoavat ilmiantajien järjestelmiä, mutta se voi olla haaste löytää oikea palvelu mille tahansa organisaatiolle.

Miten työntekijöiden tulee raportoida? Onko se mahdollista tehdä sähköpostitse, puhelimitse, klassinen postipalvelu vai sivustollasi? Kuka käsittelee tulevat ilmoitukset sisään? Mitä sinun tulee ottaa huomioon noudattaaksesi uutta ilmiantajien lakia? se on paljon mietittävää. Voit vapaasti laatia ilmoitusta koskevat säännöt määrittää, mitä haluat järjestelmältä, kenen pitäisi käyttää sitä ja paljon muuta Mitä. Löydät sitten sinulle oikean järjestelmän BusinessWith.

Kuinka minun pitäisi valita whisteblower-järjestelmä?

BusinessWithillä on syvällinen tietämys ilmoitusjärjestelmät ja yhteydenpito useisiin toimijoihin Marketissa. Yrityksenä näemme itse suuren arvon mahdollisuudessa puhaltaa pilliin ja on kartoittanut useita järjestelmiä. Kun olet valmis aloittamaan etsinnän, olemme täällä sinua varten sinun. Täytä vain mieltymyksesi ja vertaa sitten eri järjestelmiä suoraan tänä keväänä vertailuopas. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä BusinessWithissä.

Siksi sinun pitäisi ottaa käyttöön whisteblower-järjestelmiä

Lista 16 eri Whistleblower-järjestelmä

Lajittele
Huma

Huma

Huma

Huma on moderni HR-järjestelmä pienille ja keskisuurille yrityksille. Aloita kuudessa minuutissa, ei kuudessa kuukaudessa. Huma asettaa käyttökokemuksen etusijalle ja on intuitiivinen, moderni ja automatisoitu kaikkiin henkilökohtaisiin järjestelmänvalvojan tehtäviin. Helppo liittää olemassa olevaan järjestelmääsi vain muutamalla painikkeen painalluksella.

Lisätietoja Huma

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR on intuitiivinen, käyttäjäystävällinen ja täydellinen järjestelmä nykyaikaiselle henkilöstöosastolle. Vie HR-työsi uudelle tasolle ja kerää kaikki työntekijätiedot sekä kaikki HR-prosessit ja -tiedot yhteen paikkaan. Säästät arvokasta aikaa älykkäällä automaatiolla ja saat kokonaiskuvan edistyneiden analyysitoimintojen avulla. Aseta HR autopilottille! Hailey HR luo: - Sujuvat prosessit H...

Lisätietoja Hailey HR

Screenshot 2024-01-23 at 15.51.54.png

Ceriffi

Ceriffi

Whistleblowing-ilmoituskanava on teille julkaisu valmis 2-3 työpäivässä tilauksen tekemisen jälkeen. Sen jälkeen se voidaan sijoittaa yrityksenne verkkosivuille tai muuhun sellaiseen helposti tavoitettavaan ympäristöön QR-koodina, linkkinä, tai tyyliteltynä nappina, joka ei vaadi yksilöllistä tunnistautumista eikä kerää yksilöiviä tunnisteita, joista ilmoittaja voitaisiin tunnistaa, kuten cookie- ...

Lisätietoja Ceriffi

Screenshot 2024-01-24 at 11.03.57.png

D-Fence

D-Fence

D-Fence Viestikanavan avulla yritys täyttää direktiivin vaatimukset ja tarjoaa työntekijöille, sidosryhmille ja muille ilmoittajille luotettavan ja helppokäyttöisen kanavan ilmoitusten tekemiseen. Palveluun sisäänrakennettu tietosuoja yhdessä D-Fence Oy:n tietosuoja- ja -turvaosaamisen kanssa varmistavat palvelun asetuksen mukaisen saatavuuden, turvallisuuden ja tietojen eheyden. Käyttäjien IP-oso...

Lisätietoja D-Fence

1702244553832.jpeg

Easywhistle

Easywhistle

Markkinoiden helppokäyttöisin Whistleblowing-järjestelmä väärinkäytösten käsittelyyn. EasyWhistle on GDPR:n ja EU:n Whistleblowing-direktiivin mukainen ilmoituskanava kaiken kokoisille yrityksille. Ei aloitusmaksuja, ei piilokuluja.

Lisätietoja Easywhistle

EmCe-logo

EmCe

EmCe

EmCe Palkanlaskentaohjelma. Palkkapäivä on monelle yksi kuukauden tärkeimmistä päivistä. Palkkahallintoa säätelee pitkälti laki ja työehtosopimukset, joiden hallitseminen on vaativaa hommaa. Älykäs palkanlaskentaohjelma on palkanlaskijan paras kaveri, minkä kanssa hoituvat palkkojen laskeminen, maksaminen ja viranomaisilmoitukset täysin sähköisesti. EmCen kirjanpito-ohjelmalla on jo tuhansia käyt...

Lisätietoja EmCe

EQS Integrity Line on käyttäjäystävällinen whistleblower-järjestelmä, joka auttaa lisäämään organisaatiosi uskottavuutta ja suojaa työntekijöitäsi. Järjestelmä noudattaa uusia lakivaatimuksia ja on helposti integroitava ja helppo käsitellä.

Lisätietoja EQS Integrity Line

Falcony-logo

Falcony

Falcony

Tämä Falconyn kiinteistönhallintaratkaisu on suunniteltu helpottamaan kiinteistöjen kunnossapitoa, tarkastuksia ja raportointia. Järjestelmän kiinteistöjen hallintaan tarjoamat sopeuttamattomat toiminnallisuudet luovat mahdollisuuksia osallistua kiinteistöjen asukkaiden odottamaan elämykseen, samalla kun kiinteistöjen hallinnoinnin kannattavuus voi nousta. Falconyn Whistleblower-järjestelmä vasta...

Lisätietoja Falcony

Unknown.png

First Whistle

First Whistle

First Whistle on heti käyttövalmis pilvipalvelu, eikä mitään muutoksia IT-järjestelmiinne tarvita. Halutessanne autamme teitä myös ilmoitusten käsittely- ja eskalaatioprosessien määrittelyssä, sekä henkilöstönne kouluttamisessa. Voitte itse valita, minkä verran tukea haluatte. Kaikki tarvittava apu yhdestä paikasta, lisäapua tarpeenne mukaan. Vuosien kokemuksella tiedämme ja tunnemme keskeiset sud...

Lisätietoja First Whistle

granite-logo.png

Granite

Granite

Granite Whistleblow -ilmoitustyökalulla ilmoituksia voi tehdä anonyymisti kanavan kautta tai organisaation oman tutkinnan tai tarkastuksen toimesta. Käsittele ilmoitukset ajoissa ja suorita tutkinta laadukkaasti dokumentoituna. Ilmoittaja saa linkin ja PIN-koodin, joilla voi käydä keskustelua käsittelijän kanssa anonyymisti. IP-osoitteita ei tallenneta Granite-ympäristöön.

Lisätietoja Granite

Innox Whistle on ilmoituskanavan avulla voi tuoda yritysjohdolle tiedoksi väärinkäytösepäilyjä, sekä ilmoittaa lainvastaisesta tai epäeettisestä toiminnasta. Ilmoituksen voi tehdä täysin anonyymisti, joten ilmoituksen tekijällä ei ole pelkoa mahdollisista vastatoimista. Whistle kuuluu vakiona Innox Toiminnanohjaukseen ja sen saa aktivoitua tilitoimiston käyttöön ilman lisäkuluja. Näin ei tarvita ...

Lisätietoja Innox Whistle

file.png

Keskuskauppakamari

Keskuskauppakamari

Keskuskauppakamarin Ilmoituskanava-palvelu on vaivaton ja kustannustehokas tapa perustaa whistleblowing-ilmoituskanava. EU:n ilmoittajansuojadirektiivin, ns. whistleblowing-direktiivin, pohjalta voimaan astunut ilmoittajansuojelulaki velvoittaa vähintään 50 henkilöä työllistäviä organisaatioita tarjoamaan väylän väärinkäytösepäilyjen ilmoittamiseen.

Lisätietoja Keskuskauppakamari

Qreform_Logo.jpg

Rego

Qreform

Rego Whistleblow on selkeä ja helppokäyttöinen ratkaisu ilmoitusten vastaanottamiseen ja käsittelyyn. Regon tietoturvallinen ja testattu ilmoitusmenettely takaa tiedon luotettavan käsittelyn. Whistleblow-ilmoituksille on oma käsittelyprosessi, jossa määritellään tarkasti kaikki ne henkilöt, joilla on oikeus tarkastella saapuneita ilmoituksia. Ilmoittaminen voidaan tehdä omalla nimellä tai anonyymi...

Lisätietoja Rego

Vispato

Vispato

Vispato

Vispato on moderni, turvallinen ja anonyymi ilmiantojärjestelmä, joka suojaa yritystäsi väärinkäytöksiltä ja auttaa sinua noudattamaan EU:n ilmiantodirektiiviä. Hallitse huolenaiheita ja palveluhäiriöitä sujuvasti tässä hallintajärjestelmässä. Vahvista organisaatiosi turvallisuutta jo tänään!

Lisätietoja Vispato

Navex-järjestelmä, WhistleB auttaa sinua arvioimaan työntekijäsi eri markkinoilla ja maissa. Noudata uutta EU-lainsäädäntöä ja on tarpeisiisi mukautettu työkalu. WhistleB:n vallankumouksellinen kaksivaiheinen todennus voi turvata kaiken työn organisaatiossa. Järjestelmä tarjoaa myös neuvoja ja koulutusta ennaltaehkäiseviin tarkoituksiin.

Lisätietoja WhistleB

Whistleblower Software

Whistleblower Software

Whistleblower Software

Ilmoitustyökalu, joka on mukautettu tarpeisiisi. Kun luodaan ilmoitus, luodaan salattu linkki, johon työntekijät voivat raportoida näkemyksensä yksinkertaisesta asiasta. Mahdollisuus kutsua ulkopuolisia ylläpitäjiä, kuten konsultteja, toimittajia ja asiakkaita kumppanitilille täyden läpinäkyvyyden takaamiseksi. Kaikki tiedot tallennetaan palvelimille, jotka noudattavat parhaita käytäntöjä korkean ...

Lisätietoja Whistleblower Software

Siksi sinun pitäisi ottaa käyttöön whisteblower-järjestelmiä

Joulukuussa 2021 käyttöön otettu uusi ilmiantajien laki sanoo tämän julkiset työnantajat, joilla on yli 50 työntekijää, ja yksityiset työnantajat, joilla on yli 250 työntekijää työntekijöiden on perustettava ilmiantojärjestelmät. Samat lakivaatimukset ovat tulossa joulukuusta 2023 alkaen hakea myös yksityisiä yrityksiä, joilla on 50 työntekijät ja yli.

Uusi laki perustuu EU:n ilmiantajien direktiiviin, joka vaatii organisaatioilta ja yrityksiltä suojattuja kanavia raportointia varten työntekijöiltä. On tärkeää, että ilmoituksen tekijä tuntee olonsa turvalliseksi siitä, ettei hän kärsi kostotoimista, miksi se, joka kertoo väärinkäytösten tai epätarkkuuksien on tietysti oltava anonyymejä.

Ei ole lakisääteistä vaatimusta, jonka mukaan sinun on otettava käyttöön tekninen järjestelmä raportointi, mutta monet markkinoilla nykyään tarjottavat palvelut auttaa sinua joustavasti noudattamaan lain vaatimuksia.

BusinessWithillä voimme lämpimästi suositella teknistä ratkaisua. Olemme täällä tukea sinua ja omaasi whistleblowing-järjestelmän valinnassa ja toivon, että sinä löytää sopiva palvelu jo tänään. Tervetuloa vertailemaan ja valitsemaan ilmiantojärjestelmät suoraan online-vertailuoppaassamme.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Anonyymi digitaalinen raportti

Ilmoitusjärjestelmän perusominaisuus, jossa työntekijät voivat ilmoittaa nimettömänä väärinkäytöksistä tai muista epäoikeudenmukaisista olosuhteista työpaikalla. Tämä tapahtuu verkkopohjaisen portaalin kautta.

Asianhallinta

Auttaa järjestämään ja arvioimaan saapuvia tapauksiasi. Saat yleiskatsauksen saapuvista, vireillä olevista tai palaa takaisin ja katso aiempia tapauksia. Vain järjestelmänvalvojat tai ne, joilla on käyttöoikeudet, voivat hallita tapauksia

GDPR-yhteensopiva

Koska ilmiantojärjestelmä otettiin käyttöön EU-direktiivinä, sinun on noudatettava myös tietosuoja-asetusta. Tavoitteena on varmistaa, että henkilötietoja hallinnoidaan niin, etteivät ne päädy vääriin käsiin, mikä on ratkaisevan tärkeää, jotta ilmiantojärjestelmät toimisivat. Tämä järjestelmä on GDPR:ää koskevien EU:n direktiivien mukainen.

Kumppanitilit

Kumppanuustilin avulla ulkoiset sidosryhmät voivat tarkastella tapauksia. Näin luodaan täydellinen läpinäkyvyys toimittajia, asiakkaita ja muita keskeisiä päätöksentekijöitä kohtaan.

Maailmanlaajuinen seuranta

Maailmanlaajuinen seurantatoiminto auttaa sinua seuraamaan maantieteellisiä markkinoita, joilla työntekijät sijaitsevat. Saat tärkeät uutiset alueelta, jossa yrityksesi sijaitsee, kuten luonnonkatastrofit, sodat tai muut akuutit tapahtumat.

Monikielinen alusta

Monikielinen alusta tarkoittaa, että käyttäjien pitäisi voida käyttää sitä mahdollisimman paljon omalla äidinkielellään. Monikielisyys ei tarkoita sitä, että kaikki kielet ovat mukana, vaan sitä, että se sisältää myös maailman kymmenen suurimman kielen ulkopuoliset kielet.

Mukautettava integrointi

Integroi ilmiantajajärjestelmäsi muihin järjestelmiin. Saat raportteja muista järjestelmistä, jotta näet tilastoja tapausten käsittelystä.

Mukautettu vammaisia varten

Verkkosisällön saavutettavuusohjeiden (WCAG 2.1) ansiosta vammaiset voivat käyttää järjestelmää itsenäisesti. Erityisesti WCAG on ISO-merkki. Verkon saavutettavuusdirektiivissä julkisten elinten ja viranomaisten on täytettävä tämä vaatimus.

Oma tuotemerkki

Mukauta whistleblowing järjestelmä brändiisi. Liitä logosi tai muu organisaatiollesi tyypillinen ulkoasu.