EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita maksuratkaisuja

Mikä maksuratkaisu sopii parhaiten verkkokauppaasi?

Kasvanut myynti, tyytyväiset toistuvia asiakkaita ja korkeat tilausarvot. Käyttämällä joustava maksuratkaisu, joka saa asiakkaasi yhdistämään brändisi ketteryyttä ja tehokkuutta, siitä voi tulla todellisuutta. Sen pitäisi olla myös helppoa asiakas ja mitään huolia ei näy. Houkutteleva kassa, yhdistettynä muun muassa älykkäillä toimintakehotuksilla ja ainutlaatuisilla asiakastarjouksilla, voi lisätä tulosprosenttia merkittävästi.

Verkkomaksuratkaisuja on useita. Niitä voidaan yhdistää monella eri tavalla tapa ja suuri joukko toimittajia tarjoavat ketteriä, älykkäitä ja joustavia järjestely. Kun valitset yrityksellesi maksuratkaisua, sinun on otettava tämä huomioon useisiin asioihin. Omat toiveet, transaktiomaksut, mahdollisuudet tuki, lakivaatimukset ja tekniikka, mm. Ja tietysti: mitä asiakkaasi tarkalleen tarvitsevat ja priorisoivat.

Mitkä parametrit ovat tärkeimpiä asiakkaillesi - kuten nopeus, ketteryys, turvallisuus ja luottamus - sinä tiedät parhaiten. Postnordin e-barometrin mukaan peruuntuu yhä useammat asiakkaat ostavat verkosta. Yksi syy voi olla se, että verkkokauppa ei tarjoa asiakkaan valitsema maksutapa, joka osoittaa sen tärkeyden että valitset kohderyhmällesi oikean maksutavan.

Tästä eteenpäin BusinessWithin avulla autamme sinua navigoimaan useiden erilaisten välillä kassaratkaisuja. Älykkäällä järjestelmällämme voit suodattaa ja vertailla maksupalveluita sekä etsiä paras maksuratkaisu yrityksellesi. Ajattele vapaasti asiakkaana, kun valitset maksuratkaisun - se tukee sinua maksuratkaisun valinta yrityksellesi.

Maksuratkaisu, maksutapa ja maksupalveluntarjoaja - selitämme käsitteet

Lista 2 eri Maksuratkaisut

Lajittele

Pohjoismaiden suurin maksujärjestelmien toimija. SVEA Checkout tarjoaa yritykselle täydellisen maksujärjestelmän, joka on helppo ottaa käyttöön ja mukauttaa yrityksen tarpeisiin.

Lisätietoja Svea Checkout

Nets

Nets

Nets

Nets tarjoaa pilvipohjaisen ja helposti käyttöön otettavan maksuratkaisun, joka luo kitkaton maksuprosessin asiakkaille valmiilla integroinneilla verkkokauppaalustoihin, mikä johtaa korkeampaan konversioon ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Lisätietoja Nets

Maksuratkaisu, maksutapa ja maksupalveluntarjoaja - selitämme käsitteet

Verkkokaupan pitäisi olla helppoa. Nykyään niitä on kuitenkin paljon maksupalveluntarjoajat, maksuratkaisut ja maksutavat. Vaihtoehtoja on monia sinulle, joka yrittäjä. Ei ole aina helppoa pysyä perässä, edes niille meistä, jotka olemme liiketoiminnassa. Oppaamme avulla opit nopeasti perusasiat.

Mikä on maksupalveluntarjoaja ja mikä on maksuratkaisu?

Maksupalveluntarjoaja tarjoaa yhden tai useamman maksutavan (lisätietoja alla siinä sivussa). Joskus toimittaja tarjoaa vain omia, joskus jopa muut'.

Maksupalveluntarjoaja kutsuu usein maksutapojaan ja pakettejaan nimellä maksuratkaisut. Hallitseva toimittaja on Klarna, joka tarjoaa useita erilaisia ​​paketteja. Klarna Checkout on suosittu maksuratkaisu, joka sisältää useita maksutapa: Klarna-lasku, suoramaksu pankki- ja korttimaksulla. Swish on toinen suosittu palveluntarjoaja, joka tarjoaa kaksi maksuratkaisua: "Swish for yritys" ja "Swish for trade". On monia muita, eri tyyppejä tarjoukset, jotka huomaat käyttäessäsi vertailupalveluamme.

Voit valita yhden tai useamman maksupalveluntarjoajan ja yhden tai useamman maksuratkaisuja sivustollesi.

Mikä maksutapa on?

Maksutavat ovat maksutapoja, joita käytetään maksamiseen. On useita erilaisia, kuten luotto- tai pankkikortit, laskut, tekstiviestit ja postiennakko mainitse muutama. Suora maksu Swishin, Apple Payn tai verkkopankin kautta on kansanomaisesti.

Korttimaksaminen on hallinnut pitkään, mutta yhä harvemmat asiakkaat valitsevat sen. Samaan aikaan yhä useammat suosivat laskutuspalveluita verkkokaupan yhteydessä, osoittaa työnantajajärjestö Swedish Traden raportti. Voi sen mukaan tutkimusta selittää se, että Klarnan käyttö lisääntyy.

8/10 haluaa vahvistaa maksunsa mobiilipankkitunnuksella, naisia ​​jonkin verran enemmän kuin miehiä, raportti osoittaa. Sinulle, joka haluat syventää osaamistasi, suosittelemme Svensk Handelin kyselyitä, jotka toistuvia raportteja kaupan kehityksestä.

Pysy ajan tasalla

Sinä, joka pyörität verkkokauppaa, tarvitset joka kerta toimivan kassan, kuten on turvallinen ja herättää luottamusta.

Kun valitset sinulle ja yrityksellesi parasta: laske kustannukset valitsemallesi menetelmälle. Sisällytä alkukustannukset, kuukausikulut ja kustannukset yksittäisille liiketoimille laskelmissa.

BusinessWith auttaa sinua löytämään parhaan maksuratkaisun yrityksellesi tai organisaatiollesi. Tervetuloa vertailemaan maksuratkaisuja suoraan!