EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita projektinhallinnan työkaluja

Miten minun pitäisi ajatella projektinhallintajärjestelmiä?

Luotettava projektijärjestelmä tai projektinhallintatyökalut on kyse projektien luomisesta ja kyvystä seurata tehokkaasti ja vähentää paperityötä. Projektijärjestelmässä kaikki alkaen ajoitus, resurssien allokointi, varaukset, tarjoukset, pyynnöt, viestintä, muistutukset ja projektin tila mukana – lyhyesti sanottuna kaikki osat sinun täytyy pystyä hallitsemaan ja työskentelemään jokaisessa projektissa. Olla kykenevä Työnkulun hallintaan tarvitset siksi järjestelmän tai projektityökalun.

Nykyään on olemassa monia yksinkertaisia ​​ja verkkopohjaisia ​​projektityökaluja, kuten sinä voi toimia, kun olet liikkeellä, mutta on myös järjestelmiä, jotka voivat tarjota monia taitavasti integroituja yksityiskohtia. Millä tasolla sinun täytyy makaamaan riippuu täysin siitä, kuinka monimutkaisia ​​projektisi ovat. Kuinka paljon valinnanvapautta haluat tai haluat omistaa? Haluatko pystyä lisäämään tai yhdistämään erilaisia ​​moduuleja ajan myötä? voi muuttuvatko tarpeet ajan myötä? Pitääkö järjestelmään integroida esim rahoitusjärjestelmä?

Mitä ja kuinka monta projektinhallintatyökalua on saatavilla Suomen markkinoilla?

Projektinhallinnan työkalu voi kattaa useita tarpeita yhdellä ja samalla Siksi ei ole yllättävää, että suomen kielellä on useita toimijoita marketti. Businesswith on kartoitettu yli 24 eri järjestelmää ja toimittajaa joka keskittyy suomalaisista yritysten ongelmien ratkaisemiseen.

Yritä saada yleiskuva tarpeistasi ja vertaa sitten BusinessWitin projektinhallintajärjestelmiä. Täältä löydät sen paras työkalu projektinhallintaan.

Mitä minun pitäisi vaatia projektijärjestelmältä?

Listattuna 16 eri järjestelmää kategoriassa Projektinhallinnan työkalut

Lajittele
QBIS Project

QBIS Project

QBIS Business Systems

Lisää onnistuneiden projektien toteuttamisen mahdollisuuksia QBIS:n projektityökaluilla, jotka mahdollistavat suunnittelun, hallinnan ja seurannan reaaliajassa. Suunnittele yksinkertaisia ​​tai edistyneempiä projekteja joustavilla hinnoittelumalleilla, resursseilla ja budjetilla. Integroitu projektiajan raportointi antaa mahdollisuuden tunnistaa riskit ennen niiden toteutumista ja lisää mahdollisu...

Lisätietoja QBIS Project

Artologik ProjectManager on joustava, verkkopohjainen projektinhallintatyökalu, joka sisältää useita arvokkaita projektinhallintaa yksinkertaistavia ominaisuuksia. Joustavan käyttäjähallinnan, laskuraporttien ja ajan rekisteröinnin ansiosta projektinhallinta ei ole koskaan ollut helpompaa.

Lisätietoja Artologik ProjectManager

Asana

Asana

Asana

Asana on yksinkertainen, muokattavissa oleva työkalu projektisuunnitelmien luomiseen ja määräaikojen noudattamiseen. Heidän käyttäjäystävällisen hallintapaneelinsa kautta saat kokonaiskuvan kaikista käynnissä olevista projekteista.

Lisätietoja Asana

ClickUp

ClickUp

ClickUp

ClickUp toimii pilvipohjaisena projektinhallintatyökaluna. Sen avulla pystyy kokoamaan yrityksen tai yhteisön kaikkien osa-alueiden prosessit kätevästi yhteen paikkaan. ClickUpista hyötyvät esimerkiksi sellaiset käyttäjät, jotka etsivät kätevästi monenlaisiin tarpeisiin taipuvaa projektinhallintatyökalua. Tästä kertoo myös se, että sovelluksen suosio on kasvanut korona-aikana, kun ihmiset ovat ...

Lisätietoja ClickUp

Ecom-logo

Ecom

Ecom

Hoida projektit ja talousasiat minuuteissa tuntien sijaan. Säästä arvokasta aikaasi hallitsemalla yrityksesi taloutta ja töitä helposti yhdessä samassa ohjelmistossa. Missä vain, milloin vain.

Lisätietoja Ecom

Hailer-logo

Hailer

Hailer

Ketterää projektinhallintaa. Modulaarinen ja kotimainen projektienhallintajärjestelmä mukautuu helposti yrityksesi tarpeisiin. Paranna projektiesi laatua ja tehosta tuloksia keskittämällä kaikki toiminnot yhdelle alustalle.

Lisätietoja Hailer

iBinder-logo

iBinder

iBinder

Digitaalinen projektikansio, jota käyttävät ja jakavat kaikki projektiin osallistuvat. Riippumatta siitä, työskenteleekö projektien, tarjouspyyntöjen vai kiinteistönhallinnan parissa.

Lisätietoja iBinder

Infobric-logo

Infobric

Infobric

Infobricin työtilausjärjestelmä tarjotaan osana Ease Fleet -portaalia, joten se on helppo yhdistää muihin palveluihin. Pääset kaikkiin matkoihisi, eikä sinun tarvitse seurata ajomatkoja ja matka-aikoja.

Lisätietoja Infobric

Koho-logo

Koho

Koho

Hallitse projektejasi monipuolisesti, älä monimutkaisesti. Kohon avulla pidät projektit hyppysissä myynnistä laskutukseen ja reagoit muutoksiin ketterästi. Kohon selkeä projektinhallinta antaa sinulle avaimet menestykseen. Resursoi projektit tehokkaasti. Hyödynnä Kohon kuormitusraporttia ja resursoi jokainen projekti alusta asti oikein. Panostamalla projektin resursointiin. Tuntikirjaukset, työai...

Lisätietoja Koho

Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft

Pidä asiat järjestyksessä, keskitettyinä ja hallinnassa. Hallinnoi kaikkea aina pienistä projekteista suuriin hankkeisiin. Olitpa projektipäällikkö tai et, voit nyt olla minkä tahansa projektin johtaja tehokkaan, helppokäyttöisen sovelluksen avulla.

Lisätietoja Microsoft 365

Yksinkertainen ja tehokas ratkaisu, joka hoitaa kaiken pienistä projekteista suuriin aloitteisiin. Työkalu tekee projektien käynnistämisestä ja hallinnasta helppoa. Projectin avulla vahvistat yhteistyötä ja projektinhallintaa, jotta kaikki tiimisi jäsenet voivat työskennellä yhtä aikaa. Suunnittelet projektisi yksinkertaisella tavalla tarvittavan vaivan, projektin keston ja määrättyjen tiimin jäse...

Lisätietoja Microsoft Project

PPM Pro

PPM Pro

Planview

Suunnittele liiketoiminta resurssien ja kysynnän mukaan PPM Prolla ja optimoi resurssi- ja projektisuunnittelu, sekä tulevaisuuden skenaarioiden suunnittelu on mahdollista. Työn aikana kaikkea voidaan seurata reaaliajassa ja päätöksiä mahdollisista muutoksista voidaan tehdä lyhyellä, mutta myös pitkällä aikavälillä strategisen suunnittelun ja analyyttisten raporttien avulla. Raportit ovat tärkeä l...

Lisätietoja PPM Pro

logo_scudo_solutions_nega.png

Scudo Solutions

Scudo Solutions

Projektien kustannushallinta on nyt helpompaa kuin koskaan. Nukut yösi hyvin, kun projektisi ovat hallittuja, ennakoitavia ja taloudellisesti kannattavia ja saavutat joka kerta budjettisi. Tee projekteistasi hallittuja, ennakoitavia ja taloudellisesti kannattavia turvallisten, nykyaikaisten, yksinkertaisten ja kustannustehokkaiden ohjelmistopalveluidemme avulla. Vahvistamme asiakkaidemme prosessej...

Lisätietoja Scudo Solutions

StarBrix

StarBrix

StarBrix International Ab

Starbrixin projektisuunnittelutyökalu on skaalautuva järjestelmä, joka on optimoitu yrityksen tarpeiden ja projektien mukaan. Järjestelmä virtaviivaistaa projektinhallintaa GANTT-kaavioiden ja mahdollisuuden luoda projektimalleja.

Lisätietoja StarBrix

Visma tarjoaa toimialakohtaisia ​​ja integroitavia ratkaisuja projektityökalujen skaalaamiseen tarpeidesi mukaan projektinhallinnan maksimoimiseksi.

Lisätietoja Visma Project

Wrike

Wrike

Wrike

Pilvipohjaisella Wrikella voi hallita monta projektia samanaikaisesti ilman sekavuutta. Tehokasta ja joustavaa projektinhallintatyökalua kaipaavan organisaation kannattaakin tutustua Wrikeen. Erityisesti työkalun tarjoamat visuaaliset ja helppolukuiset raportit ovat miellyttäneet käyttäjiä, sillä ne tehostavat ajankäytön hallintaa merkittävästi.

Lisätietoja Wrike

Mitä minun pitäisi vaatia projektijärjestelmältä?

Yrityksellesi sopivat järjestelmät voivat tuntua isolta ja vaikealta ratkaistavia tehtäviä ja saada kaikki junaan, kun on kyse vaihdosta tai järjestelmien käyttöönotto ei ole aina helppoa. Muutokset vievät aikaa ja vaatii reagointia johdolta tai ostosta vastaavalta henkilöltä uudesta järjestelmästä.

Etsitkö tällä hetkellä projektinhallintajärjestelmää? Sitten on luultavasti tiedät jo, mitä työntekijöiden tulee pystyä tekemään hallita erilaisia ​​projektejasi parhaalla tavalla. Se voi kuitenkin tuntua viidakolta löytää oikea projektinhallintatyökalu. Vaatimus, joka sinun on asetettava että järjestelmän tulee olla pilvipohjainen. Sillä tavalla se on käytettävissä missä tahansa sinä tai henkilökuntasi olet. Olemme kaikki menossa kohti työskentele enemmän tien päällä, kotoa tai kentältä - ja siksi voit kysyä järjestelmän on oltava pilvipohjainen.

Helppokäyttöisyys koskee todella kaikkia järjestelmiä, ei vähäisimpänä projektinhallintajärjestelmä. Mahdollisuus työskennellä kitkattomasti ja ilman meteliä ovat tärkeitä osia kaikenlaisten projektien hoitamiseksi. Katso jotta valitsemasi järjestelmä pystyy todella huolehtimaan kaikista siihen kuuluvista osista projekti. Tällä tarkoitetaan, että se voi olla joissain suhteissa uskomattoman turhauttavaa ei kuulu työkalun piiriin.
Sopeutunut, joustava ja älykäs – nämä ovat hyviä tunnussanoja täyteen ateriaan projektinhallintajärjestelmä!

Projektinhallintatoimintojen kuvaus

Aikataulutus

Kykenee ajoittamaan resurssit ja henkilöstön projektiin.

Asiakirjojen hallinta

Välttämätön moduuli niille, jotka hallinnoivat useita asiakirjoja ja sertifikaatteja. Perustoiminto asiakirjojen jakamiseen ja hallintaan.

Asiakkaan pääsy projektin tilaan

Tärkeä toiminto useiden projektien parissa työskenteleville yrityksille, joissa asiakas tai ostaja voi seurata projektin kehitystä ja tilaa.

Henkilöstöpäiväkirja

Monien ravintola- tai rakennusalan yritysten jne. on lain mukaan pidettävä henkilöstörekisteriä. Projektinhallintatyökalujen avulla voit tehdä juuri näin.

Laskutusasiakirjat

Varmistaa, että voit luoda projektiin liittyviä laskuja suoraan projektinhallintajärjestelmässä.

Materiaaliraportit

Toiminnallisuus projektin käytettyjen materiaalien rekisteröimiseksi ja raportoimiseksi.

Omavalvonnan tarkistuslista

Luo tarkistuslistoja projektin kaikkia vaiheita varten.

Suorituskykyanalyysi/kustannusten seuranta

Aivan kuten se kuulostaa, monet projektinhallintatyökalut tarjoavat mahdollisuuden analysoida kustannuksia ja tuloksia suoraan järjestelmässä.

Support for KMA

The system creates all KMA documents and checklists

Tarjoustyökalu

Laskutusasiakirjojen tapaan voit myös luoda tarjouksia suoraan työkalun kautta.

Toimittajan lasku

Lataa laskut helposti oikeaan projektiin

Työajanseuranta

Projektinhallintatyökalun yleinen toiminto on mahdollisuus kirjata ja raportoida aikaa. Se on enemmän tai vähemmän saatavilla kaikissa projektinhallintatyökaluissa.