EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita POS-järjestelmiä

Kuinka valitsen POS-järjestelmän?

POS-järjestelmät (point of sale) eli kassajärjestelmät ovat kehittyneet viime vuosina uskomattomalla tavalla. Sen takana oleva tekniikka on ottanut suuria harppauksia, ja nykyään POS-järjestelmämme ovat usein pilvipohjaisia ​​ja voivat tarjota sinulle jälleenmyyjänä kaikkea edistyneestä varastonhallinnasta, raporteista ja analyyseista "koviin osiin" eli kortinlukijoihin ja kuiteihin. tulostimet. POS-järjestelmä koostuu siis kahdesta osasta – sen takana olevasta ohjelmistosta sekä fyysisistä osista, joita tarvitaan yrityksen pyörittämiseen vaivattomasti. Kun useimmat asiat ovat nyt pilvipohjaisia, sinusta jälleenmyyjänä, verkkokauppiaana tai jälleenmyyjänä tulee vähemmän haavoittuva, koska kaikki tallennetaan pilveen, sen sijaan että esimerkiksi omalle palvelimellesi. Järjestelmän valitseminen voi kuitenkin tuntua siltä kuin astuisi suoraan Amazonin viidakkoon – koska mitä sinä todella tarvitset? Olemme täällä auttamassa sinua BusinessWithissä. Kanssamme voit helposti vertaa Suomen parhaita POS-järjestelmiä löytääksesi lopulta ratkaisun, joka mielestäsi sopii parhaiten todellisuuteesi.

Kuinka valitsen POS-järjestelmän?

POS-järjestelmää valittaessa on tärkeää harkita tarkasti, millaisia ​​haasteita kohtaat joka päivä. Miltä myynti näyttää korvasta leivään? Miten seuraat varastosaldoa ja mitkä tuotteet esimerkiksi myyvät eniten? Onko sinulla fyysistä kauppaa vai tarvitsetko POS-järjestelmän, joka on mukautettu verkkokaupan arkeen? Mitä ominaisuuksia tarvitset? Kuten aiemmin mainittiin, myyntipistejärjestelmät ovat kehittyneet nopeasti ja ovat nykyään kehittyneitä. Siitä huolimatta, me ihmiset emme ole aina edistyneimmät - siksi sinun pitäisi todella valita järjestelmä, jossa ei ole paljon tarpeettomia ominaisuuksia, jos et käytä niitä. Jos sen sijaan tarvitset todellista piristystä, valitse kattavampi järjestelmä, joka tarjoaa tarvitsemasi toiminnot viedäksesi myyntisi uudelle tasolle. Tarpeistasi riippumatta BusinessWith tarjoaa tarkan vertailun harkitsemiesi POS-järjestelmien välillä. Tervetuloa vertailupalveluumme.

Tekniikan ihme – kaikki POS-järjestelmän osat

Listattuna 13 eri järjestelmää kategoriassa POS-järjestelmä

Lajittele
Sitoo

Sitoo

Sitoo

Sitoo on käyttäjäystävällinen kassajärjestelmä, jossa kaikki myyntikanavat ovat yhteydessä reaaliajassa. Kassajärjestelmä synkronoi tuotetietosi ja hinnastot paremman asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.

Lisätietoja Sitoo

Caspeco kassa

Caspeco

Caspeco

Caspecon kassajärjestelmät ovat saatavilla laajalle joukolle asiakkaita eri toimialoilta ja sektoreilta, mukaan lukien vähittäiskaupat, ravintolat, kahvilat, hotellit ja kuntokeskukset.

Lisätietoja Caspeco

Zettlen kassajärjestelmä. Kassajärjestelmä, jolla otat yrityksesi ohjat omiin käsiisi. Helppokäyttöisellä, yrityksesi tarpeiden mukaan kasvavalla kassajärjestelmällä voit taata, että maksuprosessi sujuu aina mutkattomasti niin asiakkaidesi kuin työntekijöidesikin kannalta.

Lisätietoja Zettle by PayPal

OPEN One -kassajärjestelmä on suunniteltu vauhdittamaan ravintolan liiketoimintaa ja sujuvoittamaan päivittäistä tekemistä! OPEN on tehty kasvattamaan myyntiäsi, parantamaan asiakaskokemustanne ja säästämään askelianne. Open One on kassajärjestelmä, joka tarjoaa useita älykkäitä toimintoja ja valinnaisia integraatioita, jotka muodostavat yhdessä yritystäsi tukevan järjestelmän koko sen elinkaaren...

Lisätietoja Open Venue /POS

ncr_voyix_lg_rgb_pos.png

Aloha Cloud

NCR Voyix

NCR Voyixin Aloha Cloud on kaikki yhdessä pilvipohjainen POS-ratkaisu, johon voit luottaa. Mukana helppokäyttöinen käyttöliittymä, ravintolatason laitteisto ja seuraavan päivän maksurahoitus.

Lisätietoja Aloha Cloud

clover-logo.png.webp

Clover

Clover

Clover (POS) avulla sinusta tuntuu, että pystyt hoitamaan kaiken. Onko sinulla ravintola-, vähittäis-, verkkokauppa- tai palveluyritys? Ratkaisumme auttavat sinua hallitsemaan päivittäisiä tehtäviä yrityksesi sijainnista riippumatta. Maksujen vastaanottamisesta varaston järjestämiseen (ja niin paljon muuta) kaikki on käden ulottuvilla – milloin ja missä tahansa. Saatat ihmetellä, miksi et saanut s...

Lisätietoja Clover

Confirma-logo

Confirma

Confirma

Jeemly-kassaratkaisut vauhdittavat niin aloittelevan yrittäjän kuin konkarinkin myyntiä. Meiltä löydät kassajärjestelmät eri toimialoille aina ravintoloista kirpputoreihin. Varastonhallinta WMS. Yhdistä varastotoiminnot helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi laajennetun WMS-varastonhallinnan avulla. Toiminnanohjausjärjestelmiimme kytketty varastonhallintaratkaisu maksaa itsensä nopeasti takaisin ...

Lisätietoja Confirma

Lightspeed-logo

Lightspeed

Barcontrol Systems AS

Koe seuraavan sukupolven ravintola-alan kassajärjestelmä. Digitoi ravintolasi älykkäällä all-in-one-kassajärjestelmällä Lightspeed POS. Kontaktiton tilaus ja maksaminen, intuitiivinen käyttöliittymä ja lukemattomat integraatiot.

Lisätietoja Lightspeed

Micro

Micro

Oracle

Micro on markkinoiden johtava ohjelmistoyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ​​ratkaisuja maksu- ja tilaustapahtumien virtaviivaistamiseen omalla suljetulla järjestelmällään.

Lisätietoja Micro

Solmio-kassa-logo

Solmio-kassa

Solmio-kassa

Kassajärjestelmän mallistosta löytyy erilaisia kassoja eri käyttökohteisiin usean eri toimittajan maksupäätteillä. Kassajärjestelmän mallistosta löytyy erilaisia kassoja eri käyttökohteisiin ja monenlaisilla integroiduilla ja erillisillä maksupäätteillä. Mallisto sisältää kaikki tarvittavat komponentit onnistuneeseen myyntitapahtumaan ja toiminnan kehittämiseen. Mallistomme myös elää ja kehittyy j...

Lisätietoja Solmio-kassa

Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmäratkaisu on moderni ja laajennettavissa oleva kokonaisuus, jonka ominaisuuksiin kuuluvat helppokäyttöisyys, luotettavuus sekä liiketoimintojen mukana kasvavat toiminnot. Nykyaikana useissa yrityksissä korostuvat monikanavaisuus sekä maksamisen helppous – Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmäratkaisu tarjoaa modernin ja pilvipohjaisen kokonaisuuden näihin ta...

Lisätietoja Solteq Commerce Cloud

Olitpa sitten yhden sijainnin FSR, monitoimipaikkainen QSR, baari tai monikonseptiravintola, paranna tilausvirtaa ja löydä lisää tapoja pitää voitto taskussasi. Hanki joustava pilvipohjainen ratkaisu, jonka henkilökuntasi voi oppia muutamassa minuutissa. Maksujen käsittely, taulukoiden hallinta ja varastonhallinta ovat vasta alkua. Paras ravintolan POS-ohjelmisto antaa sinulle mahdollisuuden yhdis...

Lisätietoja Square Online

Winpos

Winpos

Winpos

Winpos-järjestelmä voidaan liittää moniin muihin ohjelmiin, kuten taloushallinnon ja liikkeenjohdon ohjelmiin. Etätukiohjelman avulla muodostat etäyhteyden Winpos-tukipalveluun muutamassa sekunnissa.

Lisätietoja Winpos

Tekniikan ihme – kaikki POS-järjestelmän osat

POS-järjestelmän, myyntipistejärjestelmän tai kassajärjestelmän mukana tulee sekä ohjelmisto että laitteisto.

Tässä on esimerkkejä laitteistosta:

 • Viivakoodinlukija
 • Korttipääte tai useita korttipäätteitä
 • Digitaaliset näytöt
 • Tietokoneet
 • Kuittitulostin
 • Swish vaihtoehto

Esimerkkiohjelmisto:

 • Varaston saldo
 • Raportit
 • Digitaaliset kuitit/varaukset
 • Ostosten seuranta
 • Asiakastiedot

Hyvä POS-järjestelmä helpottaa koko myyntiketjua ja helpottaa myynnin seurantaa. Mutta - muista sijoittaa järjestelmään, joka täyttää tarkat vaatimukset, ei enempää, ei vähempää. BusinessWith antaa sinulle selkeän oppaan ja vertailun Suomen markkinoilla tällä hetkellä saatavilla olevista kassajärjestelmistä. Tervetuloa meille!

Kuvaus ominaisuuksista

Dashboard ja KPI:t

Varmistaa, että näet reaaliajassa, miten myynti sujuu liiketoiminnassa, jotta voit seurata ja hallita sitä. Arvostettu ominaisuus.

Digitaaliset kuitit

Voitteko tarjota asiakkaille digitaalisia kuitteja ja käyttää pilvipalvelua digitaalisten kuittien tallentamiseen.

Inventaario / tavaroiden vastaanotto

Ominaisuus, jonka avulla voit seurata varastoasi ja sitä, milloin suunnittelet varastohankintoja ja miltä varastossa näyttää.

Pöytätilaus matkapuhelimella

Kuten otsikko osoittaa, tämä on ominaisuus, jonka avulla voit tilata suoraan matkapuhelimellasi, kun sinulla on ravintolayritys tai vastaava.

SIE-vienti

Useimmissa POS-järjestelmissä on mahdollisuus tehdä SIE-vienti, jonka voit siirtää kirjanpito-ohjelmistoon tai taloushallintojärjestelmään.

Tarjoaa itsepalvelu- / kioski-järjestelmän

Toiminnolle on yhä enemmän kysyntää, sillä yhä useammat kaupat ja ravintolat suunnittelevat itsepalveluaukioloaikoja.

Tuotetietojen varastointi

Toiminto tuotetietojen tallentamiseksi ja siten tietojen synkronoimiseksi POS-järjestelmän kanssa, jotta hinnastot ja vastaavat ovat aina oikein päivitettyjä.