EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita POS-järjestelmiä

Kuinka valitsen POS-järjestelmän?

POS-järjestelmät (point of sale) eli kassajärjestelmät ovat kehittyneet viime vuosina uskomattomalla tavalla. Sen takana oleva tekniikka on ottanut suuria harppauksia, ja nykyään POS-järjestelmämme ovat usein pilvipohjaisia ​​ja voivat tarjota sinulle jälleenmyyjänä kaikkea edistyneestä varastonhallinnasta, raporteista ja analyyseista "koviin osiin" eli kortinlukijoihin ja kuiteihin. tulostimet. POS-järjestelmä koostuu siis kahdesta osasta – sen takana olevasta ohjelmistosta sekä fyysisistä osista, joita tarvitaan yrityksen pyörittämiseen vaivattomasti. Kun useimmat asiat ovat nyt pilvipohjaisia, sinusta jälleenmyyjänä, verkkokauppiaana tai jälleenmyyjänä tulee vähemmän haavoittuva, koska kaikki tallennetaan pilveen, sen sijaan että esimerkiksi omalle palvelimellesi. Järjestelmän valitseminen voi kuitenkin tuntua siltä kuin astuisi suoraan Amazonin viidakkoon – koska mitä sinä todella tarvitset? Olemme täällä auttamassa sinua BusinessWithissä. Kanssamme voit helposti vertaa Suomen parhaita POS-järjestelmiä löytääksesi lopulta ratkaisun, joka mielestäsi sopii parhaiten todellisuuteesi.

Kuinka valitsen POS-järjestelmän?

POS-järjestelmää valittaessa on tärkeää harkita tarkasti, millaisia ​​haasteita kohtaat joka päivä. Miltä myynti näyttää korvasta leivään? Miten seuraat varastosaldoa ja mitkä tuotteet esimerkiksi myyvät eniten? Onko sinulla fyysistä kauppaa vai tarvitsetko POS-järjestelmän, joka on mukautettu verkkokaupan arkeen? Mitä ominaisuuksia tarvitset? Kuten aiemmin mainittiin, myyntipistejärjestelmät ovat kehittyneet nopeasti ja ovat nykyään kehittyneitä. Siitä huolimatta, me ihmiset emme ole aina edistyneimmät - siksi sinun pitäisi todella valita järjestelmä, jossa ei ole paljon tarpeettomia ominaisuuksia, jos et käytä niitä. Jos sen sijaan tarvitset todellista piristystä, valitse kattavampi järjestelmä, joka tarjoaa tarvitsemasi toiminnot viedäksesi myyntisi uudelle tasolle. Tarpeistasi riippumatta BusinessWith tarjoaa tarkan vertailun harkitsemiesi POS-järjestelmien välillä. Tervetuloa vertailupalveluumme.

Mitä osia POS-järjestelmiin sisältyy?

Luettelo 0 eri POS-järjestelmä

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Tekniikan ihme – kaikki POS-järjestelmän osat

POS-järjestelmän, myyntipistejärjestelmän tai kassajärjestelmän mukana tulee sekä ohjelmisto että laitteisto.

Tässä on esimerkkejä laitteistosta:

 • Viivakoodinlukija
 • Korttipääte tai useita korttipäätteitä
 • Digitaaliset näytöt
 • Tietokoneet
 • Kuittitulostin
 • Swish vaihtoehto

Esimerkkiohjelmisto:

 • Varaston saldo
 • Raportit
 • Digitaaliset kuitit/varaukset
 • Ostosten seuranta
 • Asiakastiedot

Hyvä POS-järjestelmä helpottaa koko myyntiketjua ja helpottaa myynnin seurantaa. Mutta - muista sijoittaa järjestelmään, joka täyttää tarkat vaatimukset, ei enempää, ei vähempää. BusinessWith antaa sinulle selkeän oppaan ja vertailun Suomen markkinoilla tällä hetkellä saatavilla olevista kassajärjestelmistä. Tervetuloa meille!

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Digitaaliset kuitit

Voitteko tarjota asiakkaille digitaalisia kuitteja ja käyttää pilvipalvelua digitaalisten kuittien tallentamiseen.

Inventaario / tavaroiden vastaanotto

Ominaisuus, jonka avulla voit seurata varastoasi ja sitä, milloin suunnittelet varastohankintoja ja miltä varastossa näyttää.

Mittaristo ja KPI:t

Varmistaa, että näet reaaliaikaisesti, miten myynti sujuu yrityksessä, jotta voit seurata ja hallita sitä. Arvostettu ominaisuus.

Pöydän tilaaminen matkapuhelimella

Kuten otsikosta käy ilmi, tämä on ominaisuus, jonka avulla voit tilata suoraan matkapuhelimesi kautta, kun sinulla on ravintolatoimintaa tai vastaavaa.

SIE-Export

Useimmissa POS-järjestelmissä on mahdollisuus tehdä SIE-vienti, jonka voit siirtää kirjanpito-ohjelmistoon tai rahoitusjärjestelmään.

Tarjoaa itsepalvelu- / kioski-järjestelmän

Toiminnolle on yhä enemmän kysyntää, sillä yhä useammat kaupat ja ravintolat suunnittelevat itsepalveluaukioloaikoja.

Tuotetietojen varastointi

Toiminto tuotetietojen tallentamiseksi ja siten tietojen synkronoimiseksi POS-järjestelmän kanssa, jotta hinnastot ja vastaavat ovat aina oikein päivitettyjä.