EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita performance management-järjestelmiä

Mikä on Performance management-järjestelmiä

Performance managementon organisaation johtamista ja johtamista tavalla, joka saa työntekijät motivoituneiksi ja sitoutuneiksi, jotta he suoriutuisivat paremmin. Mutta hyvä suorituskyky ei ole kaikki kaikessa. Saavutusten ja työntekijöiden tekemän työn tulee olla linjassa liiketoiminnan tavoitteiden kanssa. HR-tiiminä voi olla helppo takertua sellaisen työpaikan rakentamiseen, joka on täynnä ohjeita ja asiakirjoja, joita tulee noudattaa. Suorituskyky ei tule siitä, vaan kulttuurista, joka on niin inspiroiva, että työntekijät haluavat suoriutua paremmin.

Suorituskyky on sitoutumista, mutta myös tunnustusta ja palkkiota saavutuksistasi työntekijänä. Ei porkkanaa tai minkäänlaista bonusta, ei halua tai tahtoa suoriutua paremmin. Miten sitten mitataan saavutuksia, kasvavaa osaamista ja kehittyvää lahjakkuutta? No, tekemällä säännöllisesti suoritusarviointia. Suoritusarvioinnin, eli työntekijän suorituksen arvioinnin, ajatteleminen kerran vuodessa on kuitenkin liian vähän. Mitä tapahtuu, jos työntekijä menettää sitoumuksensa vuoden aikana? Pysy ajan tasalla suoritusjohtamisjärjestelmän avulla, joka auttaa antamaan säännöllistä palautetta ja että suoritukset ovat yrityksen tavoitteiden mukaisia.

Nykyään markkinoilla on työkaluja suorituskyvyn hallintaan. Tällaista työkalua käyttämällä on helpompi työskennellä systemaattisesti saavutusten kanssa. Esimerkki siitä, mitä tällainen järjestelmä voi tehdä, on edistymisen mittaaminen KPI-mittarien avulla ja määritä toistuvia sovituksia ja keskusteluja työntekijöiden kanssa.

BusinessWithissä annamme sinulle yleiskatsauksen käytettävissä olevista työkaluista, jotta voit vertailla ja valita organisaatiollesi parhaan suorituskyvyn hallintajärjestelmän. Hanki apua järjestelmäoppaastamme heti. Kun vertailet markkinoilla olevia työkaluja, voit kysyä demoja tai tutustua toimittajan referensseihin. Tavoitteenasi tulisi olla löytää yrityksellesi parhaiten sopiva työkalu.

Siksi älä pelkää katsoa, ​​mitä järjestelmiä kilpailijasi käyttävät. Se voi antaa viitteen siitä, mitä sinun pitäisi olla, mutta tietysti on myös mahdollista räätälöidä juuri sinulle sopiva ratkaisu.

Hyvä suoritusjohtamisjärjestelmä voi auttaa vähentämään henkilöstön vaihtuvuutta – voit vapaasti arvioida hetken kuluttua, kuinka järjestelmä toimii sinulle. Organisaation suorituskyvyn parantaminen voi johtaa lukuisiin muihin etuihin. Yksi työvoima, joka kukoistaa ja kukoistaa, johtaa hyviin lähettiläisiin sisäisesti ja lisääntyneeseen suoriutumiseen, jotta yrityksesi menestyy tavoitteidesi saavuttamisessa entistä paremmin. Voit vertailla ja valita suorituskyvyn hallintajärjestelmiä suoraan BusinessWithissä – meillä on järjestelmä sinulle ja yrityksellesi.

Mitkä ovat Performance management-järjestelmiä edut?

Lista 14 eri Performance management-system

Lajittele

Käyttäjäystävällinen ja joustava järjestelmä henkilöstöhallintoa ja kykyjenhallintaa varten. Huolellinen räätälöinti ja suunnittelu tuovat tilaan nykyaikaisen ja modernin ilmeen. Talensoftin HR-järjestelmä perustuu avoimiin API-rajapintoihin, jotka mahdollistavat saumattoman integroinnin muihin järjestelmiin. Asiakkaana saat käyttöösi alustan, jolla voit hallita kaikkia HR-prosessejasi.

Lisätietoja Cegid Talentsoft

Huma

Huma

Huma

Huma on moderni HR-järjestelmä pienille ja keskisuurille yrityksille. Aloita kuudessa minuutissa, ei kuudessa kuukaudessa. Huma asettaa käyttökokemuksen etusijalle ja on intuitiivinen, moderni ja automatisoitu kaikkiin henkilökohtaisiin järjestelmänvalvojan tehtäviin. Helppo liittää olemassa olevaan järjestelmääsi vain muutamalla painikkeen painalluksella.

Lisätietoja Huma

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Pohjoismaiden suurin HCM-ratkaisujen alustatoimittaja, jolla on yli 250 asiakasta Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Kattavat ratkaisut kaikkeen lahjakkuuden hallinnasta, HR-perustiedoista palkka- ja kokemushallintaan.

Lisätietoja SAP SuccessFactors

Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tarjoaa täydellisen Talent Management -alustan (Visma Talent Solutions), joka sisältää tuen kaikille strategisille HR-prosesseille työntekijöiden, asiakkaiden ja partnereiden houkuttelemiseksi, kehittämiseksi ja pitämiseksi. Järjestelmää käyttävät kaikenlaiset yksityiset ja julkiset organisaatiot ja teollisuudenalat.

Lisätietoja Visma Talent HR

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Yhtenäinen ratkaisu houkutella, kehittää ja hallita suurinta kilpailuetuasi; työntekijäsi! Cornerstone tarjoaa ohjelmistotukea ensimmäisestä kontaktista mahdollisten ehdokkaiden kanssa ja sujuvasta perehdyttämisestä yksilöllisten taitojen kehittämiseen, oppimiseen ja seurantaan, joka liittyy myös palkitsemiseen ja urasuunnitteluun.

Lisätietoja Cornerstone OnDemand

Eletive

Eletive

Eletive

Eletive tarjoaa pulssimittauksia, jotka tarjoavat reaaliaikaisen käsityksen työntekijöidesi kokemuksista. Järjestelmä käyttää tekoälyä ja koneoppimista kyselyjen luomiseen ja intuitiivisten kojetaulujen, lämpökarttojen ja raporttien toimittamiseen. Eletive antaa sinun seurata eNPS-pisteitäsi ja verrata tuloksiasi muihin yrityksiin alallasi tai maassasi.

Lisätietoja Eletive

Personio

Personio

Personio

Järjestelmä on optimaalinen pienille ja keskisuurille yrityksille. Tällä työkalulla voi tehdä kaiken - rekrytoinnin, henkilöstön käsittelyn ja kehittämisen sekä palkkahallinnon. Personio on uusi HR ohjaamo: Pääset käsiksi kaikkiin henkilöstötietoihin napin painalluksella ja voit automatisoida kaikki HR-prosessisi koko työsuhteen ajan. Näin sinulla on vihdoin aikaa yritykselle lisäarvoa tuottavalle...

Lisätietoja Personio

Optimaalinen suurille yrityksille. Täydellinen HCM-pilvipohjainen ratkaisu, joka on kehitetty alusta alkaen työntekijän koko elinkaaren ajaksi ("vuokrauksesta eläkkeelle"). Useiden vuosien laajan, asiakaslähtöisen tutkimuksen ja suunnittelun pohjalta luodaan käyttäjäkokemus uuden sukupolven järjestelmätuelle, innovaatioille ja uusille teknologioille, kuten digitaalisille avustajille, tekoälylle, M...

Lisätietoja Oracle Cloud HCM

Grade Talent on skaalautuva ja moderni Talent Management System. Nykyaikaiset HR-ratkaisumme auttavat varmistamaan osaamisesi tarjonnan. Olemme turvallinen ja sitoutunut kokonaisvaltainen toimittaja, jolla on yli 25 vuotta alalla ja asiakastyytyväisyys on 98,25 % (keskiarvo 2021). Kokeneet projektipäällikkömme lähtevät tarpeistasi ja auttavat sinua muokkaamaan alustaa niin, että varmistamme koko t...

Lisätietoja Grade Talent

Eloomi

Eloomi

Eloomi

Yksinkertainen oppimisalusta, joka yhdistää sisäiset ja ulkoiset harjoittelusi. Suunniteltu saamaan työntekijät tietoisiksi uusista yrityskäytännöistä ja lisäämään tietämystä käyttäjäystävällisen pilvipalvelun avulla.

Lisätietoja Eloomi

SD Worx-logo

SD Worx

SD Worx

SD Worx tekee palkka- ja henkilöstöhallinnosta helppoa ja sujuvaa kaikenkokoisille yrityksille. Halusitpa sitten ulkoistaa palkka- ja henkilöstöhallinnon tai hoitaa ne itse, me autamme sinua saamaan organisaatiostasi tehokkaamman ja kannattavamman. Työskentelemme yli 76 000 yrityksen kanssa 40 eri toimialalta, ja haluamme työskennellä myös sinun kanssasi!

Lisätietoja SD Worx

Totara Perform

Totara Perform

Dossier Solutions

Totara tunnetaan ensisijaisesti vakiintuneesta ja maailmanlaajuisesta oppimisalustastaan. Viime aikoina tämä alusta on muuttunut kattavammaksi ratkaisuksi Totaran Talent Experience Platformin muodossa. Ratkaisu sisältää nyt Totara Perform -moduulin, joka tukee sekä perinteistä että nykyaikaisempaa jatkuvaa suorituskyvyn hallintaa. Järjestelmä sisältää osaamisen hallinnan tuen osaamisprofiilien ja ...

Lisätietoja Totara Perform

Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Täydellinen käyttäjälle räätälöity HR-järjestelmä, joka antaa sinulle mahdollisuuden luoda organisaation, jossa ihmiset keskittyvät. Verismo virtaviivaistaa ja digitalisoi henkilöstötyötä lukuisilla toiminnoillaan, luo organisaation yleiskatsauksen ja mahdollistaa työvoiman strategisen kehittämisen.

Lisätietoja Verismo HR

Maailmanlaajuinen HCM-pelaaja, jolla on täydet työntekijän elinkaaren ominaisuudet. Talent, Core HR, palkka, edut jne.

Lisätietoja Workday HCM

Mitkä ovat Performance management-järjestelmiä edut?

Järjestelmä suorituskykyarviointia tai suorituskyvyn hallintaa varten valita, pitäisi auttaa työkalua käyttäviä tulemaan paremmiksi johtajiksi. Se noita työntekijät tuntemaan itsensä nähdyksi ja kuulluksi työpaikalla ja tuntemaan, että näin on työnantaja, joka välittää minusta ja joka saa minut kasvamaan - on helpommin sanottu kuin tehty tehty. Epäselvä työrooli voi olla suuri syy työpaikan vaihtamiseen, kuten yksi suorituskyvyn hallintajärjestelmä vastustaa.

Suorituskyvyn hallintatyökalun avulla siitä tulee helpompaa ja enemmän läpinäkyvä, jotta voimme sopia yhteisistä tavoitteista. Se tulee myös olemaan Selkeämpää sekä johtajalle että työntekijälle varmistaakseen, että suorituskyky kulkee käsi kädessä liiketoiminnan tavoitteiden kanssa ja että arvoja noudatetaan.

Valitse järjestelmä, joka on käyttäjäystävällinen ja joka automatisoi niin suuret osat kuin mahdollista HR-tiimille tai esimiehille.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

360 asteen palaute

Kerää palautetta yrityksen kaikilta asiaankuuluvilta osa-alueilta sekä asiakkailta, jotta työntekijöiden ymmärrys lisääntyy ja kattava ja palkitseva palaute on mahdollista.

Henkilökohtaiset profiilit

Työntekijöiden henkilöprofiilien avulla on helppo tunnistaa työntekijöiden kehitys ja heidän taitonsa.

Jatkuvat työntekijöiden arvioinnit

Nopeat ja aikataulutetut lähetykset valmiilla kyselyillä henkilöstön työn ja osaamisen seurantaan yrityksessä, mikä luo jatkuvan henkilöstön ja työryhmien seurannan.

Kehittämissuunnitelmat

Luo kehityssuunnitelmia, joissa on erityisiä tavoitteita ryhmille tai yksilöille, ja anna työntekijöiden kiivetä tikapuita ylöspäin motivaation ja taitojen lisäämiseksi työpaikalla.

Raportit

Laaditaan raportteja organisaation suorituskyvystä, mikä auttaa tiimien ja yksilöiden heikkouksien ja vahvuuksien tunnistamisessa.

Suoriutumisen arvioinnit

Arvioi työntekijöiden suorituskykyä ja arvosta vaivaa saadaksesi hyvän käsityksen siitä, missä ryhmät tai yksilöt työskentelevät ja miten he suoriutuvat.

Taitojen kartoitus

Hanki kokonaiskuva yrityksessäsi käytettävissä olevista taidoista, jotta voit maksimoida yksilöiden suorituskyvyn ja selvittää, mitä koulutusta he tarvitsevat resurssien maksimoimiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Tavoitteet ja avaintulokset (OKR)

OKR on lyhenne sanoista Objectives and Key Results (tavoitteet ja keskeiset tulokset), ja se on menetelmä, jolla edistetään organisaation keskeisten tavoitteiden keskittämistä ja synkronoidaan tiimit työskentelemään yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.