EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta Customer Success system

Mikä on customer success?

Customer success on varmistaa, että saat olemassa olevista asiakkaistasi menestynyt heille myymiesi tuotteiden tai palveluiden ansiosta. Työskentely asiakasmenestyspäällikkönä on lyhyesti sanottuna sinusta auttaa asiakasta saavuttamaan tavoitteensa, jotta sinä puolestasi pidät asiakkaasi (asiakkaan säilyttäminen). Se sisältää arvojen luomisen eri tavoin, ja se hoitaa asiakassuhdetta. Päinvastainen johtaa asiakkaiden menettämiseen (churn). Mutta sinä voit onko sinulla järjestelmä tai alusta asiakkaiden menestyksen edistämiseksi?

Vastaus on kyllä. Myynnin tukityökalu tai myyntitukijärjestelmä auttaa sinua analysoida asiakkaidesi tyytyväisyyttä ja tunnistaa, milloin jotain on tehtävä ratkaistu, jotta et vaaranna asiakasmenetyksiä. Kuinka onnistunut tai tyytyväinen siihen, että asiakkaasi tulevat ostamaansa tuotteen tai palvelun avulla kuljet käsi kädessä onnistumisen kanssa. Niiden menestys on siis sinun menestystä, siksi on viisasta luoda järjestelmä, jolla varmistetaan, analysoida ja ennustaa tuotteidesi käyttäytymistä, tunteita ja kokemuksia tai palveluita. Hyvän dialogin lisäksi voi olla hyvä idea työskennellä sellaisen kanssa myyntitukityökalut, jotka osoittavat, mitä on tehtävä tai miten asiat etenevät asiakasta, mikä puolestaan ​​auttaa sinua ylläpitämään asiakassuhteitasi.

BusinessWithissä esittelemme sinulle markkinoilla saatavilla olevat myynnin tukijärjestelmät. Suodata, lue ja kysy rohkeasti meiltä, ​​jos haluat lisää neuvoja omaan käyttöön yritysten tulee ajatella asiakkaiden menestystä. Avuksesi on vertailuopas, joka helpottaa oikean työkalun valintaa - juuri sinulle organisaatio.

3 vinkkiä onnistumiseen customer success

Luettelo 1 eri Customer Success system

Lajittelu
Membrain

Membrain

Membrain

Membrain on CRM-järjestelmä ja myyntituki, jota myyjäsi ovat kaivanneet. Membrain on suunnattu B2B-yrityksille, jotka työskentelevät monimutkaisen myynnin parissa ja pyrkivät lisäämään kasvua. Membrainissa keskitytään tukemaan, rohkaisemaan ja luomaan onnistuneita myyntiprosesseja sen sijaan, että tallennettaisiin tietoja jälkikäteen. Membrain perustuu prosessilähestymistapaan, jossa prosessit ova...

Lisätietoja Membrain

3 vinkkiä onnistumiseen customer success

Oletko alkanut harkita sellaisen myynnin tukijärjestelmän hankkimista, joka varmistaa sen? et ole vaarassa menettää asiakasta? Oletko kiinnostunut palkkaamaan sellaisen asiakasmenestyspäällikkö, joka työskentelee täysin asiakastyytyväisyyden parissa? Mikä onko haasteita olemassa?
BusinessWith antaa sinulle viisi vinkkiä, kuinka menestyä asiakkaan menestyksen avulla:

1. Kuuntele.

Varmistaaksesi todella, että ymmärrät asiakkaitasi, tarpeitasi ja toiveitasi sinun täytyy osata kuunnella. Mistä he pitävät tuotteistasi tai palveluistasi? Mitä haluavatko he saavuttaa? Ole reagoiva.

2. Luo henkilökohtaisia ​​suhteita.

Vuoropuhelut ja suhteet tarkoittavat kaikkea asiakkaiden menestyksen saavuttamiseksi. Päätavoitteesi on, että asiakkaasi ovat tyytyväisiä. Todella ymmärtämään mikä tekee heistä onnellisia ja menestyneitä, sinun tulee luoda pitkäaikainen ja uskollinen suhdetta.

3. Työskentele tietojen ja tekoälyn kanssa

Henkilökohtainen tulee ensin – mutta datan käyttö keinotekoisesti älykkyys ja hyvä myynnin tukijärjestelmä ovat välttämättömiä työssä strateginen ja älykäs. Hyvällä työkalulla pystyt ennakoimaan asiakkaidesi tarpeita ja toimi ajoissa. Se tehostaa merkittävästi työtä asiakaspalvelun kanssa.

Löydät myynnin tukijärjestelmän suoraan BusinessWith vertailuoppaasta. Suodata ja kartoita, mitkä toiminnot olet kiinnostunut ja joita haluat käyttää lue lisää suoraan täältä nettisivuiltamme. Polkusi täydelliseen järjestelmään alkaa meidän luonamme!

0