EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta poikkeamanhallintajärjestelmää

Valitse oikea järjestelmä poikkeamien hallintaan

Poikkeamien hallinta on välttämätöntä monissa yrityksissä poikkeavien tapahtumien, virheiden ja vikojen seuraamiseksi. Nykyaikaiset digitaaliset poikkeamien hallintajärjestelmät, joita joskus kutsutaan myös "poikkeamien hallintajärjestelmiksi", tehostavat, keräävät tilastoja, raportoivat ja luovat selkeitä seurantamahdollisuuksia. Normaalista poikkeamien hallintajärjestelmä auttaa tunnistamaan liiketoiminnan kriittiset kohdat, oli kyse sitten taloudesta, koneista, potilashallinnasta tai jostain muusta kokonaan.

Poikkeamien hallinta on tärkeä osa systeemistä laatutyötä. Usein se kuitenkin liittyy haasteisiin, esimerkiksi raportoinnin puutteen ja epäselvien vastuiden muodossa. Oikea järjestelmä, joka vastaa tarpeitasi, voi auttaa sinua selviytymään haasteista, jotta opit siitä, mitä ei olisi pitänyt tapahtua.

Koska poikkeamien hallintaa tehdään niin monilla eri toimialoilla, markkinoilla on erilaisia ​​järjestelmiä. Siksi sinun on valittava järjestelmä, joka sopii täydellisesti yritykseesi. Mieti, miten haluat käsitellä poikkeamia ja mitä haluat saada siitä irti.

Kun olet valmis, me BusinessWith autamme sinua valitsemaan parhaan järjestelmän poikkeamien hallintaan. Suodata ja hae järjestelmäoppaamme avulla. Onnea!

Viisi asiaa, jotka tulee pitää mielessä poikkeamien käsittelyssä

Luettelo 0 eri Poikkeamien hallinta

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Viisi asiaa, jotka on otettava huomioon poikkeamien hallinnassa

Poikkeamien hallinta on monille yrityksille itsestäänselvyys ja tärkeä kokemuksen keräämisen ja kehityksen varmistamisen kannalta. BusinessWith on kerännyt viisi pistettä, jotka on tärkeää ottaa huomioon, jos haluat saavuttaa onnistuneen työn poikkeamilla.

  1. Käytettävyys. Poikkeamien ilmoittamisen pitäisi olla helppoa. Joustava järjestelmä valmiilla malleilla helpottaa työntekijöiden työskentelyä ja vähentää poikkeamaraportoinnin riskiä laskeutua kahden tuolin väliin.
  2. Tuki. Se, mikä on helppoa yhdelle työntekijälle, voi olla suuri haaste toiselle. Varmista, että käytettävissäsi on tukitoiminto, joka tukee ja auttaa työntekijöitä vaikeuksien sattuessa, sekä valmennusvideoita ja prosesseja selittäviä tekstejä.
  3. Aika. Varaa aikaa poikkeamaraporttien tulosten käsittelyyn. Monet järjestelmät tarjoavat hyviä tilastotietoja, joista voit oppia paljon. Tottuminen voi kuitenkin viedä aikaa, mutta sen pitäisi mahtua kalenteriin.
  4. Tavoite. On tärkeää, että kaikki organisaatiossa tietävät, miksi poikkeamien hallintaa tehdään ja mikä on tavoite.
  5. Esteettömyys. Pilvipohjaiset järjestelmät, jotka sijaitsevat kaikilla laitteilla, ovat helppokäyttöisiä. Puhelimen ja muiden kannettavien laitteiden sovellusten ansiosta poikkeamasta on helppo ilmoittaa missä ja milloin tahansa – ja nopeasti sekä kirjoittaa tapahtumasta että dokumentoida se kameralla.

BusinessWith auttaa sinua valitsemaan poikkeamien hallintajärjestelmän. Aloita vertailu nyt!

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

API

Järjestelmä voidaan integroida muihin olemassa oleviin järjestelmiin, mikä helpottaa järjestelmän asentamista ja käyttöönottoa.

Asian tila

Mahdollisuus tarkastella ja asettaa erilaisia tiloja eri poikkeamia tai raportteja varten. Esimerkiksi tapaus voi olla "vireillä" tai "suljettu".

GPS

Tapahtumat ja raportoidut poikkeamat on mahdollista jäljittää raportointihetken sijaintiin.

ilmoitukset

Saat ilmoituksen ja muistutuksia päivityksistä tai esimerkiksi siitä, jos jokin asia on jäänyt vartioimatta.

Kuvatuki

Järjestelmä tarjoaa toiminnallisuuden ja tukee mahdollisuutta lisätä kuvia tapauksiin.

Lukeminen Lainaukset

Järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden nähdä, kuka on lukenut ja käyttänyt tietoja.

Mallit

Toistuvien poikkeamien käsittelyä varten on mahdollista luoda tai saada valmiita malleja.

Offline-hallinta

Järjestelmää voidaan käyttää myös offline-tilassa ja ilman verkkoyhteyttä.

Tapaushistoria

Mahdollisuus seurata ja tarkastella muutoksia ja aiempia tapahtumia poikkeamassa tai raportissa.