EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita factoring-ratkaisuja

Miten minun pitäisi ajatella factoringia?

Factoring eli ruotsiksi fakturakredit on tulossa yhä suositummaksi ja sitä käyttävät enimmäkseen nopeasti kasvavat yritykset, mikä tarkoittaa, että factoringin kautta ne myyvät tai kiinnittävät laskunsa pankissa tai muussa rahoitusyhtiössä. Se muistuttaa jossain määrin lainan ottamista sillä erolla, että se sujuu nopeammin – sinä saat yrityksenä rahat käsiisi heti, kun taas pankki tai rahoitusyhtiö ottaa suurimman riskin. Näin sinun ei tarvitse huolehtia, jos kestää jonkin aikaa, ennen kuin saat maksun asiakkailtasi ajoissa, koska sinulla on vähemmän kiirettä maksaa omia laskujasi. Aiemmin neuvottiin tarkistamaan tarkasti, kenelle lainaat laskut, mutta nyt sitä on löystynyt, kun factoringin käyttö yleistyy. Löydät markkinoiden yleisimmät ja parhaat pelaajat kanssamme BusinessWithistä. Täällä voit helposti vertailla ja valita, kenet haluat factoring-kumppaniksesi.

Millainen factoring minulla pitäisi olla?

Tarpeistasi riippuen on olemassa erilaisia ​​tapoja käyttää factoring- tai laskuluottoa. **Factoring oikeussuojakeinon kanssa tai ilman ** ovat kaksi yleisintä. Takaisinoikeudellinen factoring tarkoittaa, että sinun ja yrityksesi on maksettava lasku, jos factoring-yhtiö ei saa laskua. Factoring ilman takautumisoikeutta tarkoittaa, että factoring-yhtiö on vastuussa laskusta, jos et saa maksua laskustasi. Ilman turvaamista on siksi vähiten riskialtis vaihtoehto sinulle. BusinessWith auttaa sinua factoring-kumppanin valinnassa. Täältä löydät Suomen parhaat toimittajat ja voit verrata niitä helposti suodattimen avulla, jossa voit suodattaa ominaisuuksia ominaisuuksien mukaan - aloita vertailu nyt oppaassamme.

Factoringin edut

Luettelo 0 eri Factoring

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Factoringin tärkeimmät edut

Vältä riskinottoa ja saa rahat nopeasti - factoringilla lisäät yrityksen likviditeettiä. Hyvää likviditeettiä ei pidä aliarvioida, sitä tarvitaan kaikissa yrityksissä, että jatkossa on tilaa sijoittaa. Aloittavana yrityksenä esimerkiksi suuri tarve tuoda rahaa ei ole outoa, mutta pikkusormea ​​lyhyempi luottoaika ei ehkä ole niin hauskaa. Kun myydet tai kiinnität laskusi, voit olla avokätisempi asiakkaidesi suhteen laskujesi eräpäivien suhteen. Voit vain rentoutua ja tietää, että rahaa tulee.

Factoringin eli laskuhyvityksen etuna on myös se, että päätät itse, mitkä laskut kiinnitetään, koska niiden ei välttämättä tarvitse olla kaikkia. Oletko vakuuttunut siitä, että factoring voi olla jotain yrityksellesi käteistä vapauttamiseen? Sitten voit aloittaa factoringin eri työkalujen tai toimittajien vertailun jo nyt. Listaamme eri toimittajat, jotka ovat saatavilla Suomen markkinoilla, jotta voit löytää sinulle parhaan factoring-ratkaisun. Jos sinulla on kysyttävää, BusinessWith on tietysti täällä auttamassa sinua.

0