EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita factoring-ratkaisuja

Miten minun pitäisi ajatella factoringia?

Factoring eli ruotsiksi fakturakredit on tulossa yhä suositummaksi ja sitä käyttävät enimmäkseen nopeasti kasvavat yritykset, mikä tarkoittaa, että factoringin kautta ne myyvät tai kiinnittävät laskunsa pankissa tai muussa rahoitusyhtiössä. Se muistuttaa jossain määrin lainan ottamista sillä erolla, että se sujuu nopeammin – sinä saat yrityksenä rahat käsiisi heti, kun taas pankki tai rahoitusyhtiö ottaa suurimman riskin. Näin sinun ei tarvitse huolehtia, jos kestää jonkin aikaa, ennen kuin saat maksun asiakkailtasi ajoissa, koska sinulla on vähemmän kiirettä maksaa omia laskujasi. Aiemmin neuvottiin tarkistamaan tarkasti, kenelle lainaat laskut, mutta nyt sitä on löystynyt, kun factoringin käyttö yleistyy. Löydät markkinoiden yleisimmät ja parhaat pelaajat kanssamme BusinessWithistä. Täällä voit helposti vertailla ja valita, kenet haluat factoring-kumppaniksesi.

Millainen factoring minulla pitäisi olla?

Tarpeistasi riippuen on olemassa erilaisia ​​tapoja käyttää factoring- tai laskuluottoa. **Factoring oikeussuojakeinon kanssa tai ilman ** ovat kaksi yleisintä. Takaisinoikeudellinen factoring tarkoittaa, että sinun ja yrityksesi on maksettava lasku, jos factoring-yhtiö ei saa laskua. Factoring ilman takautumisoikeutta tarkoittaa, että factoring-yhtiö on vastuussa laskusta, jos et saa maksua laskustasi. Ilman turvaamista on siksi vähiten riskialtis vaihtoehto sinulle. BusinessWith auttaa sinua factoring-kumppanin valinnassa. Täältä löydät Suomen parhaat toimittajat ja voit verrata niitä helposti suodattimen avulla, jossa voit suodattaa ominaisuuksia ominaisuuksien mukaan - aloita vertailu nyt oppaassamme.

Factoringin tärkeimmät edut

Listattuna 14 eri järjestelmää kategoriassa Factoring

Lajittele

Pohjoismaiden suurin maksujärjestelmien toimija. SVEA Checkout tarjoaa yritykselle täydellisen maksujärjestelmän, joka on helppo ottaa käyttöön ja mukauttaa yrityksen tarpeisiin.

Lisätietoja Svea Checkout

Aktia.svg.png

Aktia

Aktia

Aktia on sopivan kokoinen kotimainen kumppani yrityksellesi. Tunnemme toimintaympäristösi ja tiedämme, mitä suomalainen yritys tarvitsee. Saat meiltä henkilökohtaista ja sujuvaa palvelua niin yrityksesi asioissa kuin omaan varallisuuteesi liittyvissä kysymyksissä. Voit hakea uutta rahoitusta tai muutosta nykyiseen sopimukseen. Rahoitushakemuksen tekemiseen et tarvitse pankkitunnuksia eikä hakemuk...

Lisätietoja Aktia

Unknown.png

Avida

Avida

Avida auttaa sinua löytämään yrityksellesi helpon ja nopean rahoitusratkaisun. Factoring-palveluillamme saat enemmän aikaa liiketoiminnallesi ja nopeammin maksun laskuistasi.

Lisätietoja Avida

Danske Bank tarjoaa useita erilaisia ​​yrityspaketteja riippuen siitä, miltä yritys näyttää ja mitä tarpeita sillä on. Yritysasiakkailla on myös mahdollisuus täydentää erilaisia ​​yrityspaketteja yksilöllisiin tarpeisiin sopivilla lisäpalveluilla. Danske Bank tarjoaa kattavaa talousneuvontaa sekä pääsyn digitaalisiin työkaluihin ja linkit valittuihin rahoitusjärjestelmiin helpottaakseen erilaisten...

Lisätietoja Danske Bank Företag

Screenshot 2024-02-08 at 12.14.10.png

Finlandia Factoring

Finlandia Rahoitus

Finlandia Factoring -laskurahoituksella tasaat yritystoimintasi kassavirtaa ja poistat turhat pullonkaulat lisämyynnin, kasvun ja kehityksen tieltä. Parantaessasi yrityksen maksuvalmiutta ja tasatessasi kassavirtoja, ei liiketoimintasi ole enää riippuvainen suurten tilaajien pitkistä maksuajoista. Finlandia Factoring -laskurahoituksen avulla yrityksesi saa rahat heti tililleen, eikä vasta projekti...

Lisätietoja Finlandia Factoring

Unknown.png

KTI

KTI

Miltä kuulostaisi helppokäyttöinen sekä maksuton laskurahoitusohjelma, jonka saat käyttöön alle 5 minuutissa vain luomalla tunnukset? Laskurahoitus on nopea ottaa käyttöön ja voit jatkossakin tehdä laskut tutulla ohjelmalla, me noudamme laskut suoraan sieltä. Integroidumme kaikkii tunnettuihin taloushallinnon järjestelmiin.

Lisätietoja KTI

laskukauppacom_blue.png

Laskukauppa.com

Laskukauppa.com

Factoringrahoitus on laskurahoituspalvelu, joka mahdollistaa yrityksen käyttöpääomatarpeen rahoituksen siirtämällä laskut rahoitusyhtiölle. Rahoitusyhtiö myöntää yritykselle lyhytaikaista lainaa siirrettyjä myyntisaamisia vastaan. Laina tulee poismaksetuksi, kun ostajat maksavat laskut rahoitusyhtiön tilille eräpäivään mennessä.

Lisätietoja Laskukauppa.com

Me autamme yritystäsi vapauttamaan myyntisaataviin sidottua pääomaa. Valikoimastamme löydät omiin tarpeisiisi soveltuvan ratkaisun joustavasti, oli tarpeesi kotimaisten saatavien rahoittaminen tai vientikaupan riskien pienentäminen.

Lisätietoja Nordea Finans

Unknown.png

Norra Finans

Norra Finans

Factoring on helppo ja varma tapa saada rahaa turvallisesti ja nopeasti. Ratkaisemme haasteesi joustavasti, nopeasti ja helposti. Saat täydellisen yleiskatsauksen ostolaskuista, maksuista, raporteista ja historiasta reaaliajassa modernin asiakasportaalimme avulla. Näin olet aina tarkasta perillä siinä, missä mennään. Asiakasportaaliin kirjaudutaan erikseen. Se on mitä turvallisin työkalu asioiden ...

Lisätietoja Norra Finans

Onko yritykselläsi tarvetta rahoituspalvelulle, jolla voi tehostaa käyttöpääoman hallintaa ja maksuvalmiutta sekä ulkoistaa reskontran hoidon? Myyntisaatavien rahoittaminen eli Laskusaatavarahoitus on monipuolinen kokonaisuus käyttöpääoman ja luottoriskien hallintaan. Laskusaatavarahoitus sopii parhaiten valmistustoimintaa ja tukkukauppaa harjoittaville yrityksille. Laskusaatavarahoitus tarjoaa yr...

Lisätietoja OP Factoring

Payex

Payex

Payex

Laskut ovat hyvä alusta yrityksen kasvulle. Oikeanlaisilla rahoitusratkaisuilla yrityksesi voi kasvaa ilman, että sinun tarvitsee olla huolissasi maksukyvystä. Tarjoamme monia fiksuja tapoja, joilla voit hyödyntää laskujesi arvon jo ennen kuin olet saanut niistä maksut sisään.

Lisätietoja Payex

Quiddly

Quiddly

Quiddly

Quiddly on ohjelmistoyritys, joka kehittää ja lisensoi perintä-, luotto- ja laskutusalustoja. Niiden asiakkaita ovat pankit, factoring-yhtiöt ja fintech-yritykset. Niiden järjestelmän avulla automatisoidaan ja optimoidaan laskutukseen, factoringiin ja perintään liittyviä työprosesseja. Ratkaisuihin kuuluvat myös modernit white-label-portaalit asiakkaiden asiakkaille ja velallisille.

Lisätietoja Quiddly

Rahoittamo-logo_311x77.png

Rahoittamo

Rahoittamo

Rahoittamo Oy:n factoring tarjoaa sinulle laadukasta ja ripeää palvelua edullisin hinnoin joustavalla sopimuksella ilman vuosimaksua. Voit saada rahoituspäätöksen jopa saman päivän aikana kun otat yhteyttä nyt.

Lisätietoja Rahoittamo

Hyödyntämällä factoring-palveluamme muunnat yrityksesi myyntisaatavat rahaksi nopeasti. Factoringia on helppo hyödyntää, sillä sen käytön myötä voit siirtää yrityksesi laskutuksen kokonaisuudessaan hoidettavaksemme. Factoringissa myönnämme yrityksesi myyntisaatavia vastaan luottoa – loppuosan myyntisaatavasta yrityksesi saa, kun loppuasiakas on maksanut laskunsa.

Lisätietoja Svea Factoring

Factoringin tärkeimmät edut

Vältä riskinottoa ja saa rahat nopeasti - factoringilla lisäät yrityksen likviditeettiä. Hyvää likviditeettiä ei pidä aliarvioida, sitä tarvitaan kaikissa yrityksissä, että jatkossa on tilaa sijoittaa. Aloittavana yrityksenä esimerkiksi suuri tarve tuoda rahaa ei ole outoa, mutta pikkusormea ​​lyhyempi luottoaika ei ehkä ole niin hauskaa. Kun myydet tai kiinnität laskusi, voit olla avokätisempi asiakkaidesi suhteen laskujesi eräpäivien suhteen. Voit vain rentoutua ja tietää, että rahaa tulee.

Factoringin eli laskuhyvityksen etuna on myös se, että päätät itse, mitkä laskut kiinnitetään, koska niiden ei välttämättä tarvitse olla kaikkia. Oletko vakuuttunut siitä, että factoring voi olla jotain yrityksellesi käteistä vapauttamiseen? Sitten voit aloittaa factoringin eri työkalujen tai toimittajien vertailun jo nyt. Listaamme eri toimittajat, jotka ovat saatavilla Suomen markkinoilla, jotta voit löytää sinulle parhaan factoring-ratkaisun. Jos sinulla on kysyttävää, BusinessWith on tietysti täällä auttamassa sinua.