EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita budjettityökaluja

Miten minun pitäisi ajatella budjettityökaluja?

Nopeasti muuttuvassa maailmassa yhä useammat yritykset ajattelevat ketterillä tavoilla ja sitten myös budjetoinnin lähestymistavasta. Nimittäin yhä yleisempää on halu käyttää työkaluja ja palveluita, jotka ovat joustavia ja joissa voi esimerkiksi tehdä ruuvaa ennustetta. Vakiintuminen vallitsevan tilanteen mukaan tarkistettaviin budjetteihin on yleistymässä. Budjetin on kuitenkin luonnollisesti oltava vahvasti sidottu toiminnallisiin tavoitteisiisi ja se toimii johdon ja esimiesten tukena. Yksi vinkki on ajatella budjetoinnin suhteen mahdollisimman yksinkertaisesti - budjetoinnin kritiikki on, että se on vaikea ymmärtää tai jopa monimutkaista sen mukaan. Siksi on suositeltavaa sijoittaa älykkääseen, yksinkertaiseen ja moderniin työkaluun. BusinessWitillä listaamme parhaita budjettityökaluja Suomen markkinoilla juuri nyt, jotta voit vertailla ja valita sinulle sopivimman.

Miksi minulla pitäisi olla budjettityökalu?

Työskentely ilman hyvää työkalua paikallaan tekee itsellesi todellisen karhunpalvelun. Budjettityö voi olla hyvin toistuvaa sen tekijälle, ja tehokas ja automatisoitu budjettityökalu säästää siten sekä aikaa että rahaa. Työkalun tulee olla suunnittelun ja budjetoinnin järjestelmätuki, ja se voidaan mukauttaa työskentelytapasi mukaan. Helposti integroitava työkalu on hyvä korttien panostamiseen. Ota mukaan sekä talous-, IT- ja muut osastot nähdäksesi, että sinulla on sama ajattelutapa ja asenne, kun olet päättänyt ottaa työkalun käyttöön. Tervetuloa vertaamaan budjettityökaluja kanssamme BusinessWithissä löytääksesi yrityksellesi parhaiten sopivan työkalun – ja saada enemmän hallintaa.

Vinkkejä budjettiprosessiin

Luettelo 2 eri Budjettityökalu

Lajittelu

Raindancea tarjotaan sekä julkiselle että yksityiselle sektorille, ja järjestelmän eri moduuleita voi käyttää myös sovellusten kautta ja tietokoneella. Budjetointi-, laskutus- ja analyysityökalujensa ansiosta Raindance on hyvä vaihtoehto organisaation talouden seuraamiseen.

Lisätietoja Raindance

Xledger

Xledger

Xledger

Xledger on 100-prosenttisesti pilvipohjainen yritysjärjestelmä - kehitetty pilvessä ja sitä varten todellisena SaaS-ratkaisuna. Heidän pääpainonsa on automatisoinnissa, näkemyksissä ja skaalautumisessa, jotta asiakkaat voivat hallita liiketoimintaansa täysin - missä ja milloin tahansa. Heidän todellinen pilviliiketoimintajärjestelmänsä on käyttäjäystävällinen, mukautuva ja moderni, ja se auttaa yr...

Lisätietoja Xledger

BusinessWithin vinkkejä budjettiprosessiin

Vaikea pakko - vai oikeastaan ​​jotain, joka lisää suurta arvoa organisaatiolle? Tässä ovat BusinessWithin parhaat vinkit sujuvan budjettiprosessin saavuttamiseksi. Ja sinä, älä unohda käyttää järjestelmäoppaamme ja vertailupalveluamme löytääksesi budjettityökalun, joka sopii sinulle kuin hansikas.

Aikomus budjetilla. Mitä haluat budjetillasi? Miten kerrot tämän selkeästi, jotta saat työntekijäsi mukaan? Se voi kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta tosiasia on, että monet yritykset eivät pysty selvittämään itse budjetin oikeaa ja helposti ymmärrettävää tarkoitusta.

Sitouta työntekijät. Mainitsimme sen aiemmin – miten selität budjettiprosessin yksinkertaisesti? Ja onko edes pakko? BusinessWith uskoo, että ilman budjettityössä mukana olevia työntekijöitä on vaikea siirtyä teoriasta käytäntöön. Ota kaikki mukaan saavuttamaan kaikki yrityksen tavoitteet.

Aloita ajoissa ja käytä työkalua. Ilman budjettityökalua tai alustaa oikean budjetin laatiminen on vaikeaa. BusinessWith on kartoittanut tämän hetken Suomen markkinoiden parhaat budjettityökalut. Meillä voit lukea, vertailla eri toimintoja ja ymmärtää paremmin, millaisia ​​tukityökaluja tarvitset yrityksellesi. Älä epäröi kysyä meiltä, ​​jos tarvitset lisää apua.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Avainlukujen analyysi

Analysoi tunnuslukujasi ja sitä, miten ne muuttuvat vuoden aikana. Järjestelmä laskee tunnusluvut eri parametrien perusteella ja luo sitten pohjan omalle analyysillesi.

Kommentti

Kommentoi ja anna palautetta budjeteista tai suunnitelmista. Kuka tahansa, jolla on pääsy tiedostoon, voi nähdä kommentit. Tämä helpottaa prosessia.

Laskun tiedot

Tuo ja vie tietoja laskuista, jotta saat paremman kuvan budjetointia varten. Tämä antaa selkeän kuvan tulevista pääomien tuloista ja menoista.

Mallintaminen

Luo ja käytä valmiita tai itse tehtyjä malleja budjettien laskemiseen. Järjestelmä laskee nämä monimutkaiset laskelmat nopeasti ja tarkasti.

Mittaristot

Luo omia kojelautoja ja navigoi samalla sivulla tärkeimpien suorituskykyindikaattoreiden, käynnissä olevien budjettien ja tietyn ajanjakson suunnittelun omassa näkymässä.

Monivuotinen suunnittelu

Suunnittele päivät, viikot ja vuodet viimeistä yksityiskohtaa myöten. Näet suunnittelusi vuosia ennen tärkeitä liiketoimintatapahtumia. Suunnittele budjetit tulevia hankkeita varten ja luo työllesi pitkä aikahorisontti.

Rullaava ennuste

Rullaava ennuste on ominaisuus, joka automatisoi ennusteprosessin. Kun uusia budjetteja tehdään, järjestelmä auttaa käyttäjää ennustamaan tulevia tuloksia.

Työprosessin valvonta

Seuraa työn etenemistä ja näe reaaliajassa, miten he käyttävät budjettia.