EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita budjettityökaluja

Miten minun pitäisi ajatella budjettityökaluja?

Nopeasti muuttuvassa maailmassa yhä useammat yritykset ajattelevat ketterillä tavoilla ja sitten myös budjetoinnin lähestymistavasta. Nimittäin yhä yleisempää on halu käyttää työkaluja ja palveluita, jotka ovat joustavia ja joissa voi esimerkiksi tehdä ruuvaa ennustetta. Vakiintuminen vallitsevan tilanteen mukaan tarkistettaviin budjetteihin on yleistymässä. Budjetin on kuitenkin luonnollisesti oltava vahvasti sidottu toiminnallisiin tavoitteisiisi ja se toimii johdon ja esimiesten tukena. Yksi vinkki on ajatella budjetoinnin suhteen mahdollisimman yksinkertaisesti - budjetoinnin kritiikki on, että se on vaikea ymmärtää tai jopa monimutkaista sen mukaan. Siksi on suositeltavaa sijoittaa älykkääseen, yksinkertaiseen ja moderniin työkaluun. BusinessWitillä listaamme parhaita budjettityökaluja Suomen markkinoilla juuri nyt, jotta voit vertailla ja valita sinulle sopivimman.

Miksi minulla pitäisi olla budjettityökalu?

Työskentely ilman hyvää työkalua paikallaan tekee itsellesi todellisen karhunpalvelun. Budjettityö voi olla hyvin toistuvaa sen tekijälle, ja tehokas ja automatisoitu budjettityökalu säästää siten sekä aikaa että rahaa. Työkalun tulee olla suunnittelun ja budjetoinnin järjestelmätuki, ja se voidaan mukauttaa työskentelytapasi mukaan. Helposti integroitava työkalu on hyvä korttien panostamiseen. Ota mukaan sekä talous-, IT- ja muut osastot nähdäksesi, että sinulla on sama ajattelutapa ja asenne, kun olet päättänyt ottaa työkalun käyttöön. Tervetuloa vertaamaan budjettityökaluja kanssamme BusinessWithissä löytääksesi yrityksellesi parhaiten sopivan työkalun – ja saada enemmän hallintaa.

BusinessWithin vinkkejä budjettiprosessiin

Lista 12 eri Budjettityökalu

Lajittele
Accuna-logo

Accuna

Talgraf

Accuna Budjetoinnin avulla voit tehdä vuosibudjetteja, projektibudjetteja, rullaavaa budjetointia ja ennusteita selkeästi ja kattavasti. Voit myös laatia erilaisia tulevaisuuden skenaarioita ja seurata budjettitoteumia eri tulevaisuudenkuviin nähden reaaliaikaisesti. Ennusteiden avulla sinulla on aina tarkin mahdollinen kuva tulevaisuudestasi.

Lisätietoja Accuna

Axiom

Axiom

Syntellis

Axiom Software on yrityksen suorituskyvyn hallintatyökalu, joka varustaa FP&A-ammattilaiset ja johtajat parhailla työkaluilla budjetointiin, ennustamiseen, suunnitteluun, raportointiin, skenaarioiden mallintamiseen ja muuhun.

Lisätietoja Axiom

Bizview

Bizview

insightsoftware

Bizview on käyttäjäystävällinen, pilvipohjainen budjetointi- ja ennustamistyökalu yrityksille ja organisaatioille. Luo hyvin analysoituja strategioita yrityksellesi ja suunnittele taloutesi. Luo ja hallitse budjetteja suunnitteluprosessin helpottamiseksi. Bizview on helposti integroitava järjestelmä, joka ei vaadi ulkopuolista apua.

Lisätietoja Bizview

Screenshot 2024-02-01 at 12.14.50.png

Caleido

Caleido

Caleidolla luot korkeatasoisen kuukausiraportointi-pohjan nopeasti. Automaattiset vertailusarakkeet. Valmiit raporttipohjat. Vertaa helposti budjettiin.

Lisätietoja Caleido

Effectplan

Effectplan

House of Control

Effectplanin avulla kunnat ja yritykset voivat automatisoida budjetti- ja ennusteprosessin. Budjetti koko organisaatiosta yksilötasolle järjestelmässä, joka on täysin pilvipohjainen ja päivitetään reaaliajassa. Jatkuvasti päivittyvien lukujen avulla taloushallinnon työskentely helpottuu ja avaa mahdollisuuden suunnitella budjetteja vuosia etukäteen.

Lisätietoja Effectplan

Fuusor-logo

Fuusor

Fuusor

Fuusor Budjetointi sisältää kattavan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia, jotka tekevät budjetoinnista ja ennustamisesta helpompaa ja tarkempaa. Palvelu generoi tulosbudjetin pohjalta tasebudjetin ja kassavirtaennusteen automaattisesti annettujen parametrien mukaisesti.

Lisätietoja Fuusor

Jedox

Jedox

Jedox

Jedox on helposti hallittava budjetti-, ennuste- ja suunnittelujärjestelmä yrityksille ja viranomaisille. Tee yhteistyötä budjettien ja suunnittelun kanssa saadaksesi luotettavamman tuloksen. Automatisoi budjettisi toistuvat tapahtumat, jotta järjestelmä tekee sen puolestasi, näet kassavirran ja tulevat tulot ja kulut.

Lisätietoja Jedox

Jirav

Jirav

Jirav

Suunnittele nopeammin ja älykkäämmin Jiravin avulla. Ratkaisu auttaa sinua tarkastelemaan budjetteja, taloudellista tilaasi sekä tavoitteita ja suunnitelmia, jotka ovat käynnissä yrityksessä. Aiempien liiketoimintapäätösten perusteella Jirav auttaa sinua luomaan perustellun analyysin aiemmin määritellyistä luvuista paremman taloussuunnittelun ja paremman ennustettavuuden parantamiseksi.

Lisätietoja Jirav

Täysin integroitu BI-työkalu, joka mahdollistaa pilvipohjaisen data-analyysin, josta saat nopeasti ad hoc -raportteja, jotka voidaan helposti jakaa muiden käyttäjien kanssa.

Lisätietoja OneStopReporting

Planful

Planful

Planful

Planful on moderni ratkaisu pienille ja suurille yrityksille. Luo ja suunnittele oma näkymäsi ja pysy ajan tasalla yrityksen tunnusluvuista, budjetteista ja suunnittelusta. Planful tarjoaa helposti hallittavan, käyttäjäystävällisen ja verkkopohjaisen työkalun ottaaksesi seuraavan askeleen taloushallinnossasi.

Lisätietoja Planful

Raindancea tarjotaan sekä julkiselle että yksityiselle sektorille, ja järjestelmän eri moduuleita voi käyttää myös sovellusten kautta ja tietokoneella. Budjetointi-, laskutus- ja analyysityökalujensa ansiosta Raindance on hyvä vaihtoehto organisaation talouden seuraamiseen.

Lisätietoja Raindance

Xledger

Xledger

Xledger

Xledger on 100-prosenttisesti pilvipohjainen yritysjärjestelmä - kehitetty pilvessä ja sitä varten todellisena SaaS-ratkaisuna. Heidän pääpainonsa on automatisoinnissa, näkemyksissä ja skaalautumisessa, jotta asiakkaat voivat hallita liiketoimintaansa täysin - missä ja milloin tahansa. Heidän todellinen pilviliiketoimintajärjestelmänsä on käyttäjäystävällinen, mukautuva ja moderni, ja se auttaa yr...

Lisätietoja Xledger

BusinessWithin vinkkejä budjettiprosessiin

Vaikea pakko - vai oikeastaan ​​jotain, joka lisää suurta arvoa organisaatiolle? Tässä ovat BusinessWithin parhaat vinkit sujuvan budjettiprosessin saavuttamiseksi. Ja sinä, älä unohda käyttää järjestelmäoppaamme ja vertailupalveluamme löytääksesi budjettityökalun, joka sopii sinulle kuin hansikas.

Aikomus budjetilla. Mitä haluat budjetillasi? Miten kerrot tämän selkeästi, jotta saat työntekijäsi mukaan? Se voi kuulostaa itsestäänselvyydeltä, mutta tosiasia on, että monet yritykset eivät pysty selvittämään itse budjetin oikeaa ja helposti ymmärrettävää tarkoitusta.

Sitouta työntekijät. Mainitsimme sen aiemmin – miten selität budjettiprosessin yksinkertaisesti? Ja onko edes pakko? BusinessWith uskoo, että ilman budjettityössä mukana olevia työntekijöitä on vaikea siirtyä teoriasta käytäntöön. Ota kaikki mukaan saavuttamaan kaikki yrityksen tavoitteet.

Aloita ajoissa ja käytä työkalua. Ilman budjettityökalua tai alustaa oikean budjetin laatiminen on vaikeaa. BusinessWith on kartoittanut tämän hetken Suomen markkinoiden parhaat budjettityökalut. Meillä voit lukea, vertailla eri toimintoja ja ymmärtää paremmin, millaisia ​​tukityökaluja tarvitset yrityksellesi. Älä epäröi kysyä meiltä, ​​jos tarvitset lisää apua.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Avainlukujen analyysi

Analysoi tunnuslukujasi ja sitä, miten ne muuttuvat vuoden aikana. Järjestelmä laskee tunnusluvut eri parametrien perusteella ja luo sitten pohjan omalle analyysillesi.

Dashboards

Luo omia dashboardeja ja navigoi samalla sivulla tärkeimpien suorituskykyindikaattoreiden, käynnissä olevien budjettien ja tietyn ajanjakson suunnittelun omassa näkymässä.

Kommentti

Kommentoi ja anna palautetta budjetista, ennusteista tai suunnitelmista. Kuka tahansa, jolla on pääsy tiedostoon, voi nähdä kommentit. Tämä helpottaa prosessia.

Laskun tiedot

Tuo ja vie tietoja laskuista, jotta saat paremman kuvan budjetointia varten. Tämä antaa selkeän kuvan tulevista pääomien tuloista ja menoista.

Mallintaminen

Luo ja käytä valmiita tai itse tehtyjä malleja budjettien laskemiseen. Järjestelmä laskee nämä monimutkaiset laskelmat nopeasti ja tarkasti.

Monivuotinen suunnittelu

Suunnittele päivät, viikot ja vuodet viimeistä yksityiskohtaa myöten. Näet suunnittelusi vuosia ennen tärkeitä liiketoimintatapahtumia. Suunnittele budjetit tulevia hankkeita varten ja luo työllesi pitkä aikahorisontti.

Rullaava ennuste

Rullaava ennuste on ominaisuus, joka automatisoi ennusteprosessin. Kun uusia budjetteja tehdään, järjestelmä auttaa käyttäjää ennustamaan tulevia tuloksia.

Työprosessin valvonta

Seuraa työn etenemistä ja näe reaaliajassa, miten budjettia käytetään.