EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita digital asset management-järjestelmä

Mikä on digital asset management-järjestelmä (DAM)

Digital asset management-järjestelmä auttaa organisaatioita ja yrityksiä saamaan hallinnan ja helpon yleiskuvan omasta digitaalisten tiedostojen kirjastosta, kuten videoista, valokuvista, äänitiedostoista jne. Kun käytössäsi on digitaalinen omaisuudenhallintajärjestelmä, DAM, sinä, kollegasi ja myös asiakkaasi pääset käsiksi ja helpommin järjestelemään ja hakemaan digitaalisia tiedostojasi. Järjestelmän avulla on helppo hallita, jakaa ja tallentaa erilaisia ​​digitaalisia tiedostoja. Korkean käyttäjäystävällisyyden ansiosta saat myös asiakkailta plussaa siitä, että sinulla on tällainen järjestelmä – järjestelmä, johon kannattaa siis panostaa. BusinessWithissä voit osallistua erilaisiin digitaalisiin resursseihin hallintajärjestelmiä, jotka ovat saatavilla Suomen markkinoilla. Lämpimästi tervetuloa alkaamaan DAM-järjestelmien vertailu kanssamme löytääksemme parhaan yrityksellesi.

Mitä minun pitäisi vaatia digital asset management-system?

DAM-järjestelmien ideana on, että voit hallita yrityksen digitaalisia tiedostoja, sekä sisäisesti jaettuja että asiakkaiden tai muiden yrityksen ulkopuolisten kanssa jaettuja tiedostoja. Asiakirjoja, äänitiedostoja, videoita, erilaisia ​​esityksiä – organisaatiosi erityistarpeista riippuen saatavilla on erilaisia ​​DAM-järjestelmiä. Vertaile eri järjestelmiä ja vertaile niiden toimintoja ennen kuin teet valinnan. Voit vapaasti ottaa palautetta ja apua kaikilta, jotka käyttävät järjestelmää nähdäkseen tarpeet. Kuten useimmissa järjestelmissä, A ja O ovat helppokäyttöisiä, ja sinun pitäisi tuntea, että tiedostojen käyttö on helppoa ja esteetön. Turvallisuus on myös huomioitava parametri. Me BusinessWithillä toivomme, että vertailuoppaamme helpottaa valintaasi - aloita digitaalisten omaisuudenhallintajärjestelmien vertailu kanssamme jo tänään.

Vinkkejä oikean digital asset management-järjestelmä löytämiseen

Luettelo 0 eri Digital asset management-järjestelmä

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Digital asset management-järjestelmä opas

Yritykselle oikean järjestelmän löytäminen ei ole aina helppoa, minkä vuoksi loimme BusinessWithin. Vertailuoppaamme avulla voit tehdä kasviksia ja vertailla tuhansia järjestelmiä suoraan sivustollamme. Ja nyt oletamme, että sinun on valittava DAM-järjestelmä? Joten mitä sinun pitäisi etsiä? Tässä, kuten muidenkin järjestelmien hankinnassa, on tärkeää miettiä, missä olet tänään, mutta myös huomenna. Pitäisikö sinulla olla systeemi jossa kasvaa vai oletko käsi sydämellä samassa paikassa vaikka usean vuoden kuluttua? Siinä ei ole mitään väärää, mutta ajatuksena on, että sinun ei pitäisi maksaa järjestelmästä, joka on suurempi ja monimutkaisempi kuin tarvitset. Kukaan ei tarvitse joukkoa tarpeettomia ominaisuuksia, joita ei koskaan käytetä.

Skaalautuvuuden, helppokäyttöisyyden (joka on aina A ja O)** lisäksi hyvän DAM-järjestelmän pitäisi helpottaa tiedostojen löytämistä ja järjestämistä**. Digitaalisen omaisuuden hallintajärjestelmän on poistettava kaikki tarpeeton käsittely. Ei kannata ostaa tai asentaa uutta järjestelmää, jos se ei vie sinulta hallinnollista aikaa. Miksi et kysyisi eri järjestelmien demoja ja arvioi sitten, mitä hyviä ja huonoja puolia niissä mielestäsi on? Vertailuoppaassamme voit helposti suodattaa toimintoja ja lukea lisää kustakin järjestelmästä. Kaikki, jotta voit löytää parhaan DAM-järjestelmän yrityksellesi. Aloita järjestelmien vertailu ja etsiminen – jo nyt.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

API

Yhdistä DAM-ohjelma organisaation muihin järjestelmiin, jotta saat tehokkaan työkalun käyttämällä API:ta, jonka avulla järjestelmä voi tehdä yhteistyötä muiden järjestelmien kanssa.

Indeksointi- ja hakutoiminnot

Anna mediatiedostoille indeksi, jotta voit ryhmitellä ne ja löytää ne helposti kuvakirjastosta hakutoiminnolla. Säästät aikaa kuvien etsimiseltä manuaalisesti.

Joustava käyttöliittymä

DAM-järjestelmä on räätälöity eri käyttöliittymien jälkeen erityyppisille mediatiedostoille, mikä tekee siitä sopivan valinnan alustasta riippumatta. Tämä on mukava toiminto, kun julkaistaan eri kanavissa, jotta voidaan nähdä, sopivatko mediatiedostot käyttöliittymään.

Leikkaustyökalu

Muokkaa kuvia ja videoita leikkaamalla niitä suoraan järjestelmässä leikkaustyökalulla.

Luo työnkulkuja

Luo standardoitu menetelmä käyttämällä työnkulkua, jota työntekijät noudattavat työpaikan ja tuotteiden laadun varmistamiseksi.

Moodboard

Luo useista eri kohteista koostuvia tunnelmatauluja, jotka voidaan jakaa kollegoiden kanssa inspiraation luomiseksi ja yhdessä työskentelemiseksi. Yleinen työkalu suunnittelijoiden keskuudessa.

Versiohistoria

Kuvia muokattaessa historia tallentuu kuvakirjastoon, jolloin voit palata vanhoihin versioihin. Tämä on hyödyllinen toiminto monimutkaisissa muokkausprojekteissa, joissa voi olla tarpeen palata vanhoihin versioihin.

Älykkäät tunnisteet

Tekoälyn avulla ohjelma luo automaattisesti älykkäitä tunnisteita mediatiedoston ominaisuuksien perusteella, mikä helpottaa sen etsimistä kirjastosta.