EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita LXP-järjestelmiä

Miksi sijoittaa LXP-järjestelmään?

Haluatko aloittaa vertailun valitse oikea LXP-järjestelmä organisaatiollesi? LXP-järjestelmä voi auttaa oppimistasi organisaatiossa niin, että jatkokoulutuksesta, jatkokoulutuksesta tai osaamisen kehittämisestä tulee jotain hauskaa ja nautinnollista. Tässä painopiste on kokonaan kokemuksessa - aivan kuten lyhenne tarkoittaa - learning experience system. Nämä alustat syntyivät joustavamman, käyttäjäystävällisemmän ja monipuolisemman LMS-järjestelmän kysynnästä. Asiakkaat ja loppukäyttäjä tarvitsivat tuotetta, joka ei tarjoa heille vain hallinnollista lisäkoulutusta, vaan tuotetta, joka antoi heille myös täysin uudenlaisen kokemuksen.

LXP-järjestelmä on siis ohjelmisto, joka tarjoaa erilaisia ​​kursseja, koulutuksia, tehtäviä ja vastaavia tekoälyn takana. Kyse on henkilökohtaisen kokemuksen tarjoamisesta käyttäjälle suosituksia tarjoavien LXP-alustojen ansiosta, sen sijaan, että käyttäjä joutuisi näkemään jättimäisen ja persoonattoman kirjaston.

Investoimalla LXP-järjestelmään voit tarjota työntekijöillesi nykyaikaisen koulutuksen, mikä lisää sitoutumista. Mutta mikä on paras järjestelmä organisaatiollesi? Aloita järjestelmien vertailu BusinessWithin kanssa löytääksesi vaatimuksiasi parhaiten vastaavan järjestelmän.

Mitä eroa on LXP:n ja LMS:n välillä?

Luettelo 1 eri LXP järjestelmä

Lajittelu
GO+

GO+

TicTac Interactive

GO+-alusta. Helppo kuin mikä. Oppimisen hallintajärjestelmän (LMS) avulla on helppo toteuttaa digioppimista ja jakaa oppimissisältöjä. Pilvipohjainen GO+-alusta on myös helppo integroida nykyisiin järjestelmiin, ja se on responsiivinen eli toimii kaikilla näytöillä. Alustalla voi myös luoda mikro-oppimissisältöjä.

Lisätietoja GO+

Mitä eroa on LXP:n ja LMS:n välillä?

LXP tulee sanoista Learning Experience Platform, kun taas sen edeltäjä LMS tarkoittaa Learning Management System. Sen jälkeen kun edeltäjä LMS sai jonkin verran kritiikkiä muun muassa käyttökokemuksesta, LXP-järjestelmät alkoivat tulla markkinoille antamaan käyttäjälle täysin uudenlainen käyttökokemus. Ajatuksena oli ja on, että järjestelmän käyttäjälle pitäisi pystyä tarjoamaan alusta, johon mahtuu monia erilaisia ​​kursseja ja koulutusta tavoitteena lisätä taitoja. Nykyään LMS-alustat ovat kuitenkin suurelta osin alkaneet jäljitellä LXP-järjestelmiä, sillä niistä on tullut myös nykyaikaisempia käyttäjäystävällisyyden ja ulkonäön suhteen.

Kun yhä useammat ihmiset työskentelevät kotoa, on tärkeää pitää henkilöstö sitoutuneina ja tarjota osaamisen kehittämistä. Ehkä LXP-järjestelmät ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan ja tarjoavat henkilökohtaisen "oppimiskokemuksen". Monet kannattajat kuvailevat LXP-järjestelmiä erittäin joustaviksi, ja ne tarjoavat kursseja, koulutusta ja tehtäviä koskevia ehdotuksia ja suosituksia Netflixin tapaan. LMS-järjestelmät perustuvat enemmän oppimisen hallinnollisiin näkökohtiin. Riippumatta siitä, mitä järjestelmää etsit, BusinessWithistä on helppo tehdä oikea valinta ja löytää sinulle paras järjestelmä. Käytä oppaamme löytääksesi paras LXP-järjestelmä juuri nyt. Tervetuloa vertailemaan!

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Kirjoitustyökalut

Tuottaa omia kursseja kirjoitustyökalun avulla. Luo sisällöltään rikkaita kursseja ja jaa ne työntekijöillesi, jotta taidot pysyvät organisaatiosi huipulla.

Luo verkko-opiskelukursseja

Mahdollisuudet luoda verkkokursseja, joiden avulla työntekijät voivat suorittaa koulutusta etänä, mikä tekee organisaatiosta joustavamman. kursseja.

Luo videoita

Tämä ominaisuus mahdollistaa videoiden luomisen oppimistarkoituksiin ja niiden julkaisemisen järjestelmässä taitojen kehittämisen edistämiseksi.

Pelillistäminen

Oppimisalustan pelimekanismien avulla järjestelmä lisää käyttäjän kiinnostusta oppimiseen.

SCORM-yhteensopiva

Työkalu on yhteensopiva sähköisessä koulutuksessa käytössä olevien standardien ja eritelmien kanssa. Tämä on edellytys sille, että oppimisalusta tuottaa parhaat mahdolliset tulokset.

Sosiaalinen oppiminen

Tarjoaa mahdollisuuden luoda sosiaalista toimintaa, jossa työntekijät voivat keskustella ja edistää toistensa kehitystä yrityksessä.

Testaus ja arviointi

Luo erityyppisiä testejä työntekijöiden taitojen arvioimiseksi ja selvitä, mitä osaamisvajeita on täytettävä, ja puutu niihin.

yhdistetty oppiminen

Järjestelmässä yhdistyvät klassiset luokkahuoneopetusmenetelmät ja uudet tietokonepohjaiset dynaamisen oppimisen menetelmät.