EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita LXP-järjestelmiä

Miksi sijoittaa LXP-järjestelmään?

Haluatko aloittaa vertailun valitse oikea LXP-järjestelmä organisaatiollesi? LXP-järjestelmä voi auttaa oppimistasi organisaatiossa niin, että jatkokoulutuksesta, jatkokoulutuksesta tai osaamisen kehittämisestä tulee jotain hauskaa ja nautinnollista. Tässä painopiste on kokonaan kokemuksessa - aivan kuten lyhenne tarkoittaa - learning experience system. Nämä alustat syntyivät joustavamman, käyttäjäystävällisemmän ja monipuolisemman LMS-järjestelmän kysynnästä. Asiakkaat ja loppukäyttäjä tarvitsivat tuotetta, joka ei tarjoa heille vain hallinnollista lisäkoulutusta, vaan tuotetta, joka antoi heille myös täysin uudenlaisen kokemuksen.

LXP-järjestelmä on siis ohjelmisto, joka tarjoaa erilaisia ​​kursseja, koulutuksia, tehtäviä ja vastaavia tekoälyn takana. Kyse on henkilökohtaisen kokemuksen tarjoamisesta käyttäjälle suosituksia tarjoavien LXP-alustojen ansiosta, sen sijaan, että käyttäjä joutuisi näkemään jättimäisen ja persoonattoman kirjaston.

Investoimalla LXP-järjestelmään voit tarjota työntekijöillesi nykyaikaisen koulutuksen, mikä lisää sitoutumista. Mutta mikä on paras järjestelmä organisaatiollesi? Aloita järjestelmien vertailu BusinessWithin kanssa löytääksesi vaatimuksiasi parhaiten vastaavan järjestelmän.

Mitä eroa on LXP:n ja LMS:n välillä?

Lista 11 eri LXP järjestelmä

Lajittele

Kattava ja moderni oppimisen hallintajärjestelmä. Oppimisen hallintajärjestelmämme on toimiva oppimisympäristö, jolla yrityksenne kehittää osaamispääomaansa tehokkaasti. Grade Learningia voi käyttää erillisenä LMS-järjestelmänä tai osana Graden osaajien hallinnan kokonaisratkaisua.

Lisätietoja Grade Learning

Learnifier-logo

Learnifier

Learnifier

Learnifier on Pohjoismaiden johtava oppimisalusta. Dynaaminen työkalu tiedon digitalisointiin. Learnifier tarjoaa monipuolisen työkalun, joka ratkaisee monet aikamme yleisimmistä työhön liittyvistä haasteista. Ratkaisu, joka on paljon yksinkertaisempi kuin uskotkaan. Työkalumme sopii sinulle, joka etsii modernia opetusalustaa, aloitat verkko-oppimisen luomisen, haluat digitalisoida perehtymisen, u...

Lisätietoja Learnifier

Learningbank

Learningbank

Learningbank

Käyttäjäystävällinen, intuitiivinen opetusalusta ja käyttöönottoalusta. Säästä aikaa automaation avulla, luo kiinnostavaa sisältöä tai käytä valmiita koulutusmoduuleja. Kokoa digitaalinen ja fyysinen harjoittelusi yhteen paikkaan ja raportoi edistymisestä helposti.

Lisätietoja Learningbank

360Learning-logo

360Learning

360Learning

360Learning tarjoaa yhteistyöalustan, joka sopii hyvin työntekijöiden ja asiakkaiden kouluttamiseen. Luo kiinnostavia koulutuskursseja minuuteissa 360Learningin tekoälytyökalujen avulla. Tuo olemassa olevia oppimateriaaleja, lisää videoita ja kuvia tehdäksesi oppimisesta hauskaa ja hyödyllistä.

Lisätietoja 360Learning

Unknown.png

Degreed

Degreed

Degreed LXP on ratkaisu, joka yhdistää oppimisen, lahjakkuuden kehittämisen ja sisäisen liikkuvuuden yhteen paikkaan. Taitojen analytiikkaominaisuuden avulla tiimisi voi käyttää reaaliaikaista osaamistietoa. Käyttäjät voivat myös luoda taitoprofiileja, jotka osoittavat taitoja, joita he ovat kehittäneet koulutusohjelmien kautta. Lisäksi voit helposti tunnistaa organisaatiosi nykyiset taitojen puut...

Lisätietoja Degreed

Eloomi

Eloomi

Eloomi

Yksinkertainen oppimisalusta, joka yhdistää sisäiset ja ulkoiset harjoittelusi. Suunniteltu saamaan työntekijät tietoisiksi uusista yrityskäytännöistä ja lisäämään tietämystä käyttäjäystävällisen pilvipalvelun avulla.

Lisätietoja Eloomi

GO+

GO+

TicTac Interactive

GO+-alusta. Helppo kuin mikä. Oppimisen hallintajärjestelmän (LMS) avulla on helppo toteuttaa digioppimista ja jakaa oppimissisältöjä. Pilvipohjainen GO+-alusta on myös helppo integroida nykyisiin järjestelmiin, ja se on responsiivinen eli toimii kaikilla näytöillä. Alustalla voi myös luoda mikro-oppimissisältöjä.

Lisätietoja GO+

Screenshot 2024-02-08 at 14.34.04.png

Learn Amp

Learn Amp

Learn Amp on oppimis- ja kehitysalusta, joka yhdistää LMS:n, LXP:n, taitojen ja suorituskyvyn hallinnan ominaisuudet. Kurssinhallintatyökalujen avulla voit lisätä koulutusohjelmiin sisältöä mittakaavassa, käyttää vetämällä ja pudottamalla kursseja ja hyödyntää Checkpoints-ominaisuutta varmistaaksesi, että työntekijät saavat kaiken irti oppimiskokemuksista. Learn Ampin avulla voit helposti ja nope...

Lisätietoja Learn Amp

Avoimen lähdekoodin oppimisalusta, joka tarjoaa mobiiliystävällisiä ratkaisuja, jotka on helppo integroida ja joissa on sisäänrakennetut suojaus- ja tietosuojaominaisuudet.

Lisätietoja Moodle LMS

Studytube-logo

Studytube

Studytube

LMS-järjestelmä: enemmän tietoa, parempi näkymä. Studytuben oppimisen hallintajärjestelmällä voit seurata, ohjata ja hallita kaikkia organisaatiosi aktiviteetteja yhdestä paikasta.

Lisätietoja Studytube

Valamis-logo

Valamis

Valamis

Valamis Complete Learning Solution on avoimen lähdekoodin oppimiskokemusalusta ja oppimisen hallintajärjestelmä yhdistettynä, joka auttaa yrityksiä luomaan ja jakamaan kursseja yleisönsä kanssa koulutus- ja oppimistarkoituksiin. Se sopii kaikenkokoisille ja -toimialoille yrityksille sekä valtion virastoille.

Lisätietoja Valamis

Mitä eroa on LXP:n ja LMS:n välillä?

LXP tulee sanoista Learning Experience Platform, kun taas sen edeltäjä LMS tarkoittaa Learning Management System. Sen jälkeen kun edeltäjä LMS sai jonkin verran kritiikkiä muun muassa käyttökokemuksesta, LXP-järjestelmät alkoivat tulla markkinoille antamaan käyttäjälle täysin uudenlainen käyttökokemus. Ajatuksena oli ja on, että järjestelmän käyttäjälle pitäisi pystyä tarjoamaan alusta, johon mahtuu monia erilaisia ​​kursseja ja koulutusta tavoitteena lisätä taitoja. Nykyään LMS-alustat ovat kuitenkin suurelta osin alkaneet jäljitellä LXP-järjestelmiä, sillä niistä on tullut myös nykyaikaisempia käyttäjäystävällisyyden ja ulkonäön suhteen.

Kun yhä useammat ihmiset työskentelevät kotoa, on tärkeää pitää henkilöstö sitoutuneina ja tarjota osaamisen kehittämistä. Ehkä LXP-järjestelmät ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan ja tarjoavat henkilökohtaisen "oppimiskokemuksen". Monet kannattajat kuvailevat LXP-järjestelmiä erittäin joustaviksi, ja ne tarjoavat kursseja, koulutusta ja tehtäviä koskevia ehdotuksia ja suosituksia Netflixin tapaan. LMS-järjestelmät perustuvat enemmän oppimisen hallinnollisiin näkökohtiin. Riippumatta siitä, mitä järjestelmää etsit, BusinessWithistä on helppo tehdä oikea valinta ja löytää sinulle paras järjestelmä. Käytä oppaamme löytääksesi paras LXP-järjestelmä juuri nyt. Tervetuloa vertailemaan!

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Kirjoitustyökalut

Tuota omia kursseja kirjoitustyökalun avulla. Luo sisällöltään rikkaita kursseja ja jaa ne työntekijöillesi, jotta taidot pysyvät organisaatiosi huipulla.

Luo verkko-oppimiskursseja

Mahdollisuudet luoda verkkokursseja, joiden avulla työntekijät voivat suorittaa koulutusta etänä, mikä tekee organisaatiosta joustavamman.

Luo videoita

Tämä ominaisuus mahdollistaa videoiden luomisen oppimistarkoituksiin ja niiden julkaisemisen järjestelmässä taitojen kehittämisen edistämiseksi.

Pelillistäminen

Oppimisalustan pelimekanismeja hyödyntäen järjestelmä lisää käyttäjän kiinnostusta oppimiseen.

SCORM-yhteensopiva

Työkalu on yhteensopiva sähköisen opetuksen standardien ja spesifikaatioiden kanssa. Edellytys, että oppimisalusta tarjoaa parhaat mahdolliset tulokset.

Sosiaalinen oppiminen

Tarjoaa mahdollisuuden luoda sosiaalista toimintaa, jossa työntekijät voivat keskustella ja edistää toistensa kehitystä yrityksessä.

Sulautuva oppiminen

Järjestelmässä yhdistyvät klassiset luokkahuoneopetusmenetelmät ja uudet tietokonepohjaiset dynaamisen oppimisen menetelmät.

Testaus ja arviointi

Luo erityyppisiä testejä työntekijöiden taitojen arvioimiseksi ja selvitä, mitä osaamisvajeita on täytettävä, ja puutu niihin.