EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Kaikki rekrytointi- ja ATS-järjestelmistä ja -ohjelmistoista

Mitä ovat rekrytointi- ja ATS-järjestelmät?

Rekrytointiprosessi on kokenut suuren muutoksen, vaikka vain katsot muutaman vuoden taaksepäin. Että HR-osaston henkilön pitäisi istua ja lukea läpi runsaasti sähköposteja sovelluksilla tai vielä pahempaa - palautua työhakemuksia sisältävän kirjeen, on menneisyyttä. Nykyään ratkaisu on kirjoitettu älykkäät rekrytointi- ja ATS-järjestelmät, hakijoiden seurantajärjestelmät, joka auttaa kaikessa hakemuslomakkeissa, GDPR:n noudattamisessa ja ehdokkaiden seuranta saumattomiin integraatioihin ja tekoälytekniikkaan. Valitse esimerkiksi yksi pilvipohjainen ratkaisu, jos haluat päästä järjestelmään missä tahansa ja haluamme mahdollistaa kollegoille pääsyn samaan aikaan.

Rekrytointijärjestelmällä tai ATS:llä on tavoite, että sinä ja yrityksesi tai organisaation on kyettävä houkuttelemaan sinulle oikeat kyvyt. Olla kykenevä suodata ehdokkaita, seuraa työpaikkailmoituksia nähdäksesi miten hyvin he putoavat sekä mahdollisuus tarjota urasivu, on korvaamaton etsiessä uusia kykyjä. Monet pitävät myös siitä, että järjestelmä tai työkalu toimisi myös sen jälkeen työllisyyttä hyvän perehdytysprosessin varmistamiseksi. Nykyään niitä on monia helposti saatavilla järjestelmät ja alustat, jotka jäsentävät rekrytointiprosessisi niin, että sinun pitäisi löytää oikea hakija oikeaan tehtävään.

Toinen suuri etu, joka on otettava huomioon, on hyvä rekrytointiprosessi vahvistaa työnantajabrändiäsi. Tämä koskee mm harkitse houkuttelevan, käyttäjäystävällisen urasivun luomista ja ehdokkaiden tapaamista missä he ovat - esimerkiksi mainostamalla houkuttelevalla tavalla sosiaalisessa mediassa media. ATS ja rekrytointityökalut auttavat asettamaan ehdokkaat paremmuusjärjestykseen niin löydät lopulta tarpeitasi parhaiten vastaavat ehdokkaat parhaat.

Vertaile ja valitse rekrytoinnin ja ATS i:n järjestelmiä ja ohjelmistoja BusinessWithin vertailuopas, jossa voit helposti suodattaa ominaisuuksia, jotka sinulle tärkeää, jotta varmistetaan sujuva rekrytointiprosessi kaikille tilat.

Testaa järjestelmäopasta

Tee kuten 12000+ yritystä, anna algoritmiemme auttaa sinua oikean järjestelmän valinnassa.

Parhaat järjestelmät Rekrytointi ja ATS

TalentAdore-logo

TalentAdore

TalentAdore

Onko oikeiden kykyjen houkutteleminen ja rekrytointi vaikeaa? Tarjoamalla parhaan mahdollisen ehdokaskokemuksen saat yrityksen kasvamaan! Hyödynnä TalentAdoren tekoälypohjaista rekrytointijärjestelmää yksinkertaiseen, tehokkaaseen ja onnistuneeseen rekrytointiin.

Lisätietoja TalentAdore

Kenelle rekrytointi- ja ATS-järjestelmät sopivat?

Sinä, joka vastaat rekrytoinnista yrityksessä, tarvitset työkalun pystyt hoitamaan rekrytointiprosessejasi riippumatta siitä, oletko pieni tai loistava organisaatio. Markkinoilla on työkaluja, jotka ovat skaalautuvia kyseisille yrityksille jotka ovat kasvussa tai seuraavat tulevaa kasvua, mutta myös halvemmalla yritykset, joilla on oltava jonkinlainen järjestelmä sovellusten strukturoimiseksi ja työpaikkailmoituksia parhaalla mahdollisella tavalla.

Hakijoiden seurantajärjestelmä järjestää kaiken tiedon ympärilleen rekrytointiprosessi ja aivan kuten nimestä voi päätellä, se on keino seurata ehdokkaita. Järjestelmästä voi muun muassa olla apua milloin haluat lähettää viestejä hakijoille, jotka vaikuttavat sopivilta haluamaasi rooliin lisätä. Rekrytointijärjestelmät yksinkertaistavat siten koko työnkulkua - alkaen työpaikkailmoitus löytääksesi juuri oikean henkilön.

Sinä, joka työskentelet rekrytoinnin parissa, voit säästää paljon aikaa ja stressiä investoida työllisyysprosessien hallintajärjestelmään, joka sen lisäksi, että se auttaa sinua, tekee myös ehdokaskokemusta niin paljon parempi. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva järjestelmä - ehkä Työskenteletkö alalla, jossa työkalu on optimoitava hakijoille, jotka käytät pääasiassa matkapuhelinta tai tarvitset sen lisäksi laajaa tukea on skaalautuva. Valittavana on monia työkaluja ja järjestelmiä. BusinessWith opastaa sinua helposti ja antaa sinulle mahdollisuuden suodattaa käytössä olevat toiminnot sinulle tärkeä. Kokeile vertailuoppaamme nyt suoraan löytääksesi parhaan työkalun yrityksellesi.