EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita webhotelli

Miten minun pitäisi ajatella webhotelli valittaessa?

Nykyään on yleisintä käyttää web-isäntää verkkosivustosi julkaisemiseen sen sijaan, että se olisi omalla palvelimellasi (ns. webhosting). Web-pohjaisen alustan käyttämisessä palvelimen sijaan on monia etuja. Sinulla on pääsy asiakaspalveluun ja tukeen, jos jotain tapahtuu, ja voit käyttää verkkosivustoasi missä tahansa. Verkkosivustosi on myös turvallinen - pilvessä. Web-isännän ansiosta virusten vastustuskyky on helpompaa, sillä web-isännän tehtävänä on varmistaa, että sivustosi toimii ongelmitta. Mutta miten sinun pitäisi ajatella webhotelli todellista valintaa? BusinessWith on kartoinut noin 15 erilaista webhotelli, jotka ovat saatavilla Suomen markkinoilla tänään tarjotakseen sinulle laajan valikoiman. Jotkut verkkoisännät sopivat parhaiten suuremmille yrityksille, ja monet on muokattu toimimaan Wordpressin kanssa. Käytä jonkin aikaa vertailuun ja löydä sitten optimaalinen valinta yrityksellesi tai organisaatiollesi.

Mikä webhotelli sopii minulle?

Vaihtoehtosi ovat seuraavat. Joko kirjoitat ja käytät blogiportaalia saadaksesi viestisi perille, tai luot oman verkkosivustosi tyhjästä – tai palkkaat verkkoisännöitsijän pienet sivustot. Jälkimmäinen vaihtoehto on tulossa yhä suositummaksi, ja sitä me BusinessWith suosittelee. Miten sinun pitäisi valita web-hosting? Kyllä, tarkistamalla ensin omat vaatimukset. Kuinka paljon suorituskykyä tarvitset? Mitkä toiminnot ovat tärkeitä sinulle tai sinulle? Vai etsitkö vain halvinta ratkaisua? BusinessWithissä voit vertailla eri verkkopalvelimia ja löytää sitten sinulle parhaan ratkaisun. Älä myöskään epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset lisäohjeita. Paras järjestelmä sinulle – se on asiantuntemuksemme.

Kuinka paljon aikaa minun tulisi viettää verkkosivustolla ja webhotelli?

Listattuna 13 eri järjestelmää kategoriassa Webhotelli

Lajittele
Wepardi-logo

Wepardi

Wepardi

Wepardi on vuodesta 1998 toiminut webhosting-yritys, joka tuottaa yli 7 200 asiakkaalle yli 12 000 erilaista palvelua. Ylläpidämme pilvipalveluita, erilaisia sovelluksia, sisältöjä ja avustamme niiden käytössä. Suomalaiset yrittäjät, yhdistykset ja digitoimistot valitsevat Wepardin, kun he haluavat luotettavan, kotimaisen IT-kumppanin.

Lisätietoja Wepardi

Domain247-logo

Domain247

Domain247

Domain- ja hostingpalvelu, josta löydät yrityksellesi tai itsellesi verkkotunnuksen, sähköpostin omalla domainilla, webhotellin sekä toimistotyökalut. Palvelussamme voit rekisteröidä itsellesi tai yrityksellesi verkkotunnuksen eli domainin. Olemme virallinen fi domain välittäjä. Tämän lisäksi saat meiltä yleisimmät kansainväliset verkkotunnukset! Aloita tarkistamalla onko haluamasi domain eli verk...

Lisätietoja Domain247

Domainkeskus-logo

Domainkeskus

Domainkeskus

First Class- ja Business -webhotellimme ovat rakennettu High Availability -alustalle eli käytännössä palvelu pyörii kahdella toisistaan riippumattomalla palvelimella samanaikaisesti omassa konesalissamme Suomessa. Palvelimen vikaantuessa sovellusten käyttöön ei tule lainkaan katkosta.

Lisätietoja Domainkeskus

Hostinger-logo

Hostinger

Hostinger

Hostinger on pilvipohjainen palvelu, joka tarjoaa suurimman osan toiminnoista verkkosivustonsa ylläpitämiseen. Hostingerin tarjoamat palvelut sisältävät WordPressin hallittuja toimintoja, lavastustyökaluja ja muita turvallisuuteen liittyviä toimintoja. Tietokannan integrointi ja kehittäjätyökalut antavat käyttäjälle mahdollisuuden helposti mukauttaa verkkosivustoaan ja räätälöidä erilaisia ​​käyte...

Lisätietoja Hostinger

Hostingpalvelu-logo

Hostingpalvelu

Hostingpalvelu

Kotimainen webhotelli. Luotettava webhotelli nettisivuille, verkkokaupoille ja sähköposteille. Nopea käyttöönotto ja palveleva asiakaspalvelu tukenasi. Valitse sopiva paketti projektiisi. Paketteja voi aina muuttaa, kun tarpeesi muuttuvat.

Lisätietoja Hostingpalvelu

Käyttäjäystävällinen työkalu yritykselle, joka haluaa perustaa verkkokaupan. Suunnittele henkilökohtainen verkkosivustosi suoraan selaimessa ilman aiempaa tietoa ammattimaisesti suunniteltujen mallien avulla. Verkkokauppa mukautuu automaattisesti mobiililaitteille ja tableteille, mikä tekee ostosten tekemisestä helppoa.

Lisätietoja Loopia Sitebuilder

Louhi-logo

Louhi

Louhi

Suomen suosituimmat webhotellit – jo yli 20 000 tyytyväistä käyttäjää. Jo lähes 20v kokemuksella Louhi tarjoaa Suomen parhaat sähköposti- ja kotisivupalvelut yrityksille, yhdistyksille ja myös kuluttaja-asiakkaille. Tilaamalla verkkotunnuksen ja webhotellin asiakas saa kotisivun osoitteen (www.yritys.fi) ja riittävän määrän sähköpostilaatikoita (etunimi.sukunimi@yritys.fi), sekä runsaasti levytila...

Lisätietoja Louhi

MissHosting

MissHosting

Miss Hosting

MissHosting tarjoaa koodittoman alustansa kautta joustavan ratkaisun, jonka avulla yritys voi kehittää verkkokauppaansa. Ammattimaisesti suunniteltujen mallien, rajattoman pilvitilan ja mobiilisovelluksen avulla yritys voi nopeasti ja helposti lisätä ja seurata toimintaansa verkkosivuillaan.

Lisätietoja MissHosting

One

One

One

Nopea, turvallinen ja luotettava webhotelli. Webhotellit sisältävät kaiken tarvittavan unelmiesi kotisivujen toteuttamiseen.

Lisätietoja One

Simply.com-logo

Simply.com

Simply.com

Simply.com on yksi markkinoiden suurimmista hosting-palvelujen tarjoajista, joka tarjoaa räätälöityjä ja käyttäjäystävällisiä web-hosting-toimintoja. Järjestelmä täyttää useimmat tarpeet aina turvallisuudesta verkkosivustojen kehittämiseen ja varmuuskopiointiin. Tehokkaiden WordPress-työkalujen avulla käyttäjä voi helposti suunnitella verkkokauppaalustan ja hallita sitä pilvipohjaisen verkkopalvel...

Lisätietoja Simply.com

Webhotelli-logo

Webhotelli

Domainhotelli

Webhotelli, jossa on valtava levytila. Palvelumme on WordPress-optimoitu, käyttäjäystävällinen ja suomenkielinen. Hallintaamme on ilo käyttää. Tehokkaiden ominaisuuksien lisäksi olemme panostaneet sivujen nopeuteen. Takaamme, että sivusi toimivat aina nopeasti webhotellissamme.

Lisätietoja Webhotelli

XetNET-logo

XetNET

XetNET

Kaikissa webhotelleissamme saat verkkosivut perustettua omaan verkkotunnukseesi (domain) sekä sähköpostipalvelut. Voit webhotellin tilauksen yhteydessä tilata uuden verkkotunnuksen tai siirtää meille jo aiemmin rekisteröimäsi verkkotunnuksen. XetNET on tarjonnut jo vuodesta 2002 lähtien webhotellipalveluita Suomessa. Yrityksemme Xetpoint Oy on 100 % suomalaisomisteinen.

Lisätietoja XetNET

Zoner-logo

Zoner

Zoner

Laadukas ja luotettava webhotelli yritykselle. Zonerin webhotelli on nopea kotisivutila yrittäjälle sisältää verkkotunnuksen ja sähköpostit. Webhotelleihimme kuuluu automaattisesti verkkotunnus, sähköpostilaatikoita, runsaasti levytilaa, MariaDB-tietokanta ja Installatron-asennusohjelma. Laadukas webhotelli alkaen 1,95 € +alv. / kk.

Lisätietoja Zoner

Kuinka paljon aikaa minun tulisi viettää verkkosivustolla ja webhotelli?

Omien verkkosivujen suunnittelu ja ylläpito on todella hauskaa, mutta se, kuinka paljon aikaa haluat käyttää, on täysin sinun päätettävissäsi. Web-isännät huolehtivat sinusta paljon, joten voit viettää aikaa muihin asioihin. Voit vapaasti valita sellaisen, joka voi tarjota paljon asiakaspalvelua ja tukea. Se on kullan arvoinen, jos jotain tapahtuisi tai jos verkkosivustosi katoaisi. Voit vapaasti käyttää aikaa verkkopalveluiden vertailuun ennen kuin teet valinnan. Jos sinulla ei ole paljon kuvia ja enimmäkseen tekstiä, et tarvitse paljon tilaa.

BusinessWith listaa Suomen suosituinta ja parasta webhotelli. Täällä voit helposti tehdä vertailun löytääksesi tarpeitasi ja vaatimuksiasi parhaiten vastaavan web-isännän. Autamme mielellämme, jos tarvitset lisäopastusta. Tervetuloa meille - kaikkiin järjestelmävalintoihisi.

Kuvaus ominaisuuksista

Lavastustyökalut

Staging-työkalujen avulla käyttäjä voi turvallisesti ja sujuvasti kloonata verkkosivustonsa ja tehdä erilaisia ​​muutoksia ja toteuttaa erilaisia ​​toimintoja ilman, että muutokset tulevat yleisön saataville tai näkyville eri hakukoneissa. Nämä työkalut ovat hyödyllisiä, kun sivusto on kehitysvaiheessa.

MySQL

MySQL on relaatiotietokannan hallintakieli, joka mahdollistaa muun muassa palvelimen hallinnan, jota käytetään useiden tietokantojen tallentamiseen ja hallintaan esimerkiksi verkkosivustoja ja sähköisen kaupankäynnin sivustoja varten. MySQL on alan standardi, joka on nopea, luotettava, joustava ja helppokäyttöinen tietokantojen hallinnassa.

SSH-konsoli

SSH-yhteyden avulla käyttäjä tai kehittäjät voivat käyttää komentoriviympäristöä verkkopalvelimella turvallisesti salauksen avulla. SSH-yhteyttä käytetään muun muassa turvallisen palvelinkäytön mahdollistamiseen esimerkiksi tiedostonsiirtoa varten.

SSL/TLS

SSL on lyhenne sanoista Secure Sockets Layer, joka on tekniikka, jonka avulla Internet-yhteys pidetään turvallisena ja suojataan kaikki kahden eri järjestelmän välillä lähetetyt arkaluonteiset tiedot. Tämä estää rikollisia lukemasta ja muuttamasta siirrettyjä tietoja, mukaan lukien mahdollisesti henkilökohtaisia tietoja. Järjestelmä käyttää salausalgoritmia, joka tekee sisällön lukukelvottomaksi ilman oikeaa avainta.

Sähköpostipalvelut

Sähköpostipalvelut antavat käyttäjälle mahdollisuuden tallentaa ja säilyttää sähköpostiviestejä itse palvelimella, ja yleensä asiakas saa käyttöönsä itse valitsemansa verkkotunnuksen. Järjestelmä tarjoaa myös mahdollisuuden avata sähköpostiviestejä omassa järjestelmässä olevan sähköpostiohjelman kautta. Toiminto on perusasetus, jota tarvitaan sähköpostin vastaanottamiseen ja lähettämiseen.

Tietovarastointi

Tietojen tallennus, joka tunnetaan myös nimellä palvelintila, web-tila tai kiintolevytila, on tila, jonka verkkosivustosi ja siihen liittyvät tiedostot tarvitsevat web-hosting-palvelimen kiintolevyllä/SSD-levyllä. Suurempaan tilaan mahtuu loogisesti enemmän tiedostoja, viestejä, kuvia ja muita tietotyyppejä.

Varmuuskopiointi

Verkkosivuston varmuuskopioinnin avulla voidaan varmuuskopioida verkkosivuston sisältö, kuten verkkosivut, kuvat, tiedostot ja tietokannat. Varmuuskopiointi voi tapahtua joko paikallisesti tietokoneella, esimerkiksi ulkoisella kiintolevyllä, tai automaattisesti pilvipalvelussa. Varmuuskopiointi on suojamekanismi, jonka avulla käyttäjät voivat palauttaa verkkosivustonsa, jos jokin menee pieleen.

Verkkotilastot

Verkkotilastotoiminto antaa käyttäjälle mahdollisuuden nähdä liikennettä ja muita hyödyllisiä analysoitavia tietoja, jotka on integroitu itse web hosting -järjestelmään. Käyttäjä voi näin koota ja analysoida erilaisia tietoja liikenteen hallitsemiseksi ja verkkosivuston optimoimiseksi parhaan näkyvyyden saavuttamiseksi.