EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita webhotelli

Miten minun pitäisi ajatella webhotelli valittaessa?

Nykyään on yleisintä käyttää web-isäntää verkkosivustosi julkaisemiseen sen sijaan, että se olisi omalla palvelimellasi (ns. webhosting). Web-pohjaisen alustan käyttämisessä palvelimen sijaan on monia etuja. Sinulla on pääsy asiakaspalveluun ja tukeen, jos jotain tapahtuu, ja voit käyttää verkkosivustoasi missä tahansa. Verkkosivustosi on myös turvallinen - pilvessä. Web-isännän ansiosta virusten vastustuskyky on helpompaa, sillä web-isännän tehtävänä on varmistaa, että sivustosi toimii ongelmitta. Mutta miten sinun pitäisi ajatella webhotelli todellista valintaa? BusinessWith on kartoinut noin 15 erilaista webhotelli, jotka ovat saatavilla Suomen markkinoilla tänään tarjotakseen sinulle laajan valikoiman. Jotkut verkkoisännät sopivat parhaiten suuremmille yrityksille, ja monet on muokattu toimimaan Wordpressin kanssa. Käytä jonkin aikaa vertailuun ja löydä sitten optimaalinen valinta yrityksellesi tai organisaatiollesi.

Mikä webhotelli sopii minulle?

Vaihtoehtosi ovat seuraavat. Joko kirjoitat ja käytät blogiportaalia saadaksesi viestisi perille, tai luot oman verkkosivustosi tyhjästä – tai palkkaat verkkoisännöitsijän pienet sivustot. Jälkimmäinen vaihtoehto on tulossa yhä suositummaksi, ja sitä me BusinessWith suosittelee. Miten sinun pitäisi valita web-hosting? Kyllä, tarkistamalla ensin omat vaatimukset. Kuinka paljon suorituskykyä tarvitset? Mitkä toiminnot ovat tärkeitä sinulle tai sinulle? Vai etsitkö vain halvinta ratkaisua? BusinessWithissä voit vertailla eri verkkopalvelimia ja löytää sitten sinulle parhaan ratkaisun. Älä myöskään epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset lisäohjeita. Paras järjestelmä sinulle – se on asiantuntemuksemme.

Aika investoida webhotelliin

Luettelo 0 eri Webhotelli

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Kuinka paljon aikaa minun tulisi viettää verkkosivustolla ja webhotelli?

Omien verkkosivujen suunnittelu ja ylläpito on todella hauskaa, mutta se, kuinka paljon aikaa haluat käyttää, on täysin sinun päätettävissäsi. Web-isännät huolehtivat sinusta paljon, joten voit viettää aikaa muihin asioihin. Voit vapaasti valita sellaisen, joka voi tarjota paljon asiakaspalvelua ja tukea. Se on kullan arvoinen, jos jotain tapahtuisi tai jos verkkosivustosi katoaisi. Voit vapaasti käyttää aikaa verkkopalveluiden vertailuun ennen kuin teet valinnan. Jos sinulla ei ole paljon kuvia ja enimmäkseen tekstiä, et tarvitse paljon tilaa.

BusinessWith listaa Suomen suosituinta ja parasta webhotelli. Täällä voit helposti tehdä vertailun löytääksesi tarpeitasi ja vaatimuksiasi parhaiten vastaavan web-isännän. Autamme mielellämme, jos tarvitset lisäopastusta. Tervetuloa meille - kaikkiin järjestelmävalintoihisi.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Lavastustyökalut

Staging-työkalujen avulla käyttäjä voi turvallisesti ja helposti kloonata verkkosivustonsa ja tehdä erilaisia muutoksia ja vaiheistaa erilaisia toimintoja ilman, että muutokset tulevat julkisiksi tai näkyvät eri hakukoneissa. Nämä työkalut ovat käteviä, kun verkkosivusto on kehitysvaiheessa.

MySQL

MySQL on relaatiotietokannan hallintakieli, joka mahdollistaa muun muassa palvelimen hallinnan, jota käytetään useiden tietokantojen tallentamiseen ja hallintaan esimerkiksi verkkosivustoja ja sähköisen kaupankäynnin sivustoja varten. MySQL on alan standardi, joka on nopea, luotettava, joustava ja helppokäyttöinen tietokantojen hallinnassa.

SSH-konsoli

SSH-yhteyden avulla käyttäjä tai kehittäjät voivat käyttää komentoriviympäristöä verkkopalvelimella turvallisesti salauksen avulla. SSH-yhteyttä käytetään muun muassa turvallisen palvelinkäytön mahdollistamiseen esimerkiksi tiedostonsiirtoa varten.

SSL/TLS

SSL on lyhenne sanoista Secure Sockets Layer, joka on tekniikka, jonka avulla Internet-yhteys pidetään turvallisena ja suojataan kaikki kahden eri järjestelmän välillä lähetetyt arkaluonteiset tiedot. Tämä estää rikollisia lukemasta ja muuttamasta siirrettyjä tietoja, mukaan lukien mahdollisesti henkilökohtaisia tietoja. Järjestelmä käyttää salausalgoritmia, joka tekee sisällön lukukelvottomaksi ilman oikeaa avainta.

Sähköpostipalvelut

Sähköpostipalvelut antavat käyttäjälle mahdollisuuden tallentaa ja säilyttää sähköpostiviestejä itse palvelimella, ja yleensä asiakas saa käyttöönsä itse valitsemansa verkkotunnuksen. Järjestelmä tarjoaa myös mahdollisuuden avata sähköpostiviestejä omassa järjestelmässä olevan sähköpostiohjelman kautta. Toiminto on perusasetus, jota tarvitaan sähköpostin vastaanottamiseen ja lähettämiseen.

Tietovarastointi

Tietojen tallennus, joka tunnetaan myös nimellä palvelintila, web-tila tai kiintolevytila, on tila, jonka verkkosivustosi ja siihen liittyvät tiedostot tarvitsevat web-hosting-palvelimen kiintolevyllä/SSD-levyllä. Suurempaan tilaan mahtuu loogisesti enemmän tiedostoja, viestejä, kuvia ja muita tietotyyppejä.

Varmuuskopiointi

Verkkosivuston varmuuskopioinnin avulla voidaan varmuuskopioida verkkosivuston sisältö, kuten verkkosivut, kuvat, tiedostot ja tietokannat. Varmuuskopiointi voi tapahtua joko paikallisesti tietokoneella, esimerkiksi ulkoisella kiintolevyllä, tai automaattisesti pilvipalvelussa. Varmuuskopiointi on suojamekanismi, jonka avulla käyttäjät voivat palauttaa verkkosivustonsa, jos jokin menee pieleen.

Verkkotilastot

Verkkotilastotoiminto antaa käyttäjälle mahdollisuuden nähdä liikennettä ja muita hyödyllisiä analysoitavia tietoja, jotka on integroitu itse web hosting -järjestelmään. Käyttäjä voi näin koota ja analysoida erilaisia tietoja liikenteen hallitsemiseksi ja verkkosivuston optimoimiseksi parhaan näkyvyyden saavuttamiseksi.