EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita PIM-järjestelmiä

Miksi minulla pitäisi olla PIM (Product Information System) -järjestelmä?

Kopioitko ja liitätkö tietoja tuotteistasi eri kanavien välillä? Silloin saattaa olla hyvä aika investoida tuotetietojärjestelmään, joka tunnetaan myös nimellä PIM-järjestelmä. Näin saat paremman hallinnan ja yleiskuvan yrityksen tuoteluettelosta. Tämäntyyppinen järjestelmä sopii hyvin sinulle, joka toimii esimerkiksi verkkokaupassa tai harjoitat jonkinlaista myyntiä. PIM-järjestelmä on erityisen hyvä, jos sinulla tai sinulla on useita eri jakelukanavia**. PIM-järjestelmät pitävät tiedot järjestyksessä, jotta sinun ei tarvitse päivittää niitä useaan paikkaan, mikä säästää paljon manuaalista työtä. Se myös minimoi virheet tilauskulussa, jos kaikilla on sisäisesti pääsy samantyyppisiin tuotetietoihin. Voit vapaasti ottaa meiltä BusinessWith-apua löytääksesi oikean PIM-järjestelmän - kanssamme voit helposti vertailla toimijoita Suomen markkinoilla tänään.

Mitä minun pitäisi vaatia PIM-järjestelmältä?

BusinessWith on kartoittanut erilaista PIM-järjestelmää, jotka ovat olemassa Suomessa nykyään. Täältä löytyy sekä Saas-ratkaisuja että ratkaisuja, jotka toteutat omilla palvelimillasi. Jotkut järjestelmät ovat joustavampia kuin toiset, ja niitä voidaan käyttää eri toimialoilla. Jotkut sopivat suuremmille yrityksille, kun taas toiset sopivat paremmin sinulle, joka harjoittaa pienempiä myyntiä. Varmista, että löydät todella oikean kokoisen ratkaisun, mutta mieti myös skaalautuvuutta – aiotteko kasvaa, ehkä kannattaa sijoittaa heti isompaan PIM-järjestelmään?

PIM-järjestelmän päätavoite on, että sen pitäisi pystyä hallitsemaan kaikkia tuotteitasi selkeästi. Siksi harkitse huolellisesti käyttäjäystävällisyyttä valitessasi järjestelmää. Tuotetietojen käsittelyn tulee olla sujuvaa, jotta voit myydä paremmin ja ehkä jopa nopeammin. Vertaa vapaasti PIM-järjestelmiä suoraan kanssamme BusinessWithissä – tunnemme järjestelmät paremmin kuin kukaan muu.

Mitä etuja PIM-järjestelmä tarjoaa minulle?

Lista 1 eri PIM-järjestelmä

Lajittele

Pimcore on tarkoitettu yrityksille, joilla on tarve ratkaista digitaalisen muutoksen haasteita digitaalisen tiedon konsolidoinnin ja hallinnan avulla. Pimcore auttaa organisaatiotyössäsi teknisessä ja digitaalisessa muuntamisessa, kun valitset järjestelmän sekä pilvipohjaisen tai paikan päällä että sen edistyneen suodatustoiminnon.

Lisätietoja Pimcore PIM system

Mitä etuja PIM-järjestelmä tarjoaa minulle?

PIM-järjestelmillä (tuotetietojärjestelmillä) on useita etuja. Ennen kaikkea ajan säästöä pidetään yleensä PIM-järjestelmän parhaana etuna. Ei ole epätavallista, että yritykset levittävät tuotetietojaan – mikä tekee virheiden riskistä tarpeettoman suuren. PIM-järjestelmä virtaviivaistaa koko tuotetarjontaa ja luo selkeyttä sisäisesti.

Järjestelmän etuna on myös se, että tuotetietojen digitalisointi on helpompaa. Kaiken digitaalinen tallentaminen vähentää haavoittuvuuttasi. Saas-ratkaisut tarkoittavat, että kaikki päätyy pilveen, kun taas sinun tulee varmistaa asianmukainen varmuuskopiointi, jos päätät tallentaa tietoja omalle palvelimellesi.

BusinessWith on kartoittanut Suomen parasta PIM-järjestelmää tarjotakseen sinulle laajan valikoiman ja mahdollisuuden verrata erilaisia ​​ratkaisuja. Voit vapaasti lukea arvostelut ja tehdä huolellisen vertailun ennen kuin teet päätöksen. Olemme täällä, jos tarvitset lisäopastusta tai neuvoja matkan varrella. Onnea PIM-järjestelmän valinnasta!

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

API

API:a käytetään yhteisenä rajapintana, jonka avulla järjestelmät voidaan yhdistää ja jonka avulla ne voivat toimia yhdessä tehokkaan tietovirran luomiseksi.

Asiakirjojen hallinta

Toiminto mahdollistaa asiakirjojen tallentamisen ja erityyppisten asiakirjojen käsittelyn järjestelmän rajojen sisällä.

E-commerce hallinta

Työkalulla voidaan julkaista verkkokauppaa varten räätälöityjä tuoteluetteloita, mikä voi lisätä myyntiä verkkosivustolla.

Laadunvalvonta

Valvoa tuoteprofiilien laatua ja varmista, että ne täyttävät laatutoimenpiteet. Näin maksimoidaan tuotteen kiinnostavuus ja lisätään myyntiä.

Muutosloki

Ilmoita mahdollisista muutoksista tuoteluettelossa ja hallitse tuotteen historiaa. Tästä on hyötyä sekä hyvän ymmärryksen luomiseksi yrityksen sisäisestä kehityksestä että myös viestinnässä asiakkaan kanssa.

ROI-laskelmat

Järjestelmä voi mitata PIM-ratkaisun tuottamaa sijoitetun pääoman tuottoa, mikä on hyvä mittari tuotehallintaprosessin suorituskyvylle.

Tietojen hankinta

Järjestelmä voi koota tietoja useista eri lähteistä ja luoda täydellisen tietolähteen tuotteista.

Tilastot ja raportointi

Katso tilastoja ja raportteja tuotteisiin liittyvistä toiminnoista. Tilastot voivat sisältää sekä tuoteprofiilin kävijämääriä että myyntilukuja.

Tuotteen suodatin

Luokittele tuotteet, jotta voit luoda suodattimen hakutoimintoihin. Tämä luo suuren rakenteen tuotteille ja helpottaa tuotevalikoiman hallintaa.