EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita PIM-järjestelmiä

Miksi minulla pitäisi olla PIM (Product Information System) -järjestelmä?

Kopioitko ja liitätkö tietoja tuotteistasi eri kanavien välillä? Silloin saattaa olla hyvä aika investoida tuotetietojärjestelmään, joka tunnetaan myös nimellä PIM-järjestelmä. Näin saat paremman hallinnan ja yleiskuvan yrityksen tuoteluettelosta. Tämäntyyppinen järjestelmä sopii hyvin sinulle, joka toimii esimerkiksi verkkokaupassa tai harjoitat jonkinlaista myyntiä. PIM-järjestelmä on erityisen hyvä, jos sinulla tai sinulla on useita eri jakelukanavia**. PIM-järjestelmät pitävät tiedot järjestyksessä, jotta sinun ei tarvitse päivittää niitä useaan paikkaan, mikä säästää paljon manuaalista työtä. Se myös minimoi virheet tilauskulussa, jos kaikilla on sisäisesti pääsy samantyyppisiin tuotetietoihin. Voit vapaasti ottaa meiltä BusinessWith-apua löytääksesi oikean PIM-järjestelmän - kanssamme voit helposti vertailla toimijoita Suomen markkinoilla tänään.

Mitä minun pitäisi vaatia PIM-järjestelmältä?

BusinessWith on kartoittanut erilaista PIM-järjestelmää, jotka ovat olemassa Suomessa nykyään. Täältä löytyy sekä Saas-ratkaisuja että ratkaisuja, jotka toteutat omilla palvelimillasi. Jotkut järjestelmät ovat joustavampia kuin toiset, ja niitä voidaan käyttää eri toimialoilla. Jotkut sopivat suuremmille yrityksille, kun taas toiset sopivat paremmin sinulle, joka harjoittaa pienempiä myyntiä. Varmista, että löydät todella oikean kokoisen ratkaisun, mutta mieti myös skaalautuvuutta – aiotteko kasvaa, ehkä kannattaa sijoittaa heti isompaan PIM-järjestelmään?

PIM-järjestelmän päätavoite on, että sen pitäisi pystyä hallitsemaan kaikkia tuotteitasi selkeästi. Siksi harkitse huolellisesti käyttäjäystävällisyyttä valitessasi järjestelmää. Tuotetietojen käsittelyn tulee olla sujuvaa, jotta voit myydä paremmin ja ehkä jopa nopeammin. Vertaa vapaasti PIM-järjestelmiä suoraan kanssamme BusinessWithissä – tunnemme järjestelmät paremmin kuin kukaan muu.

PIM:n edut

Luettelo 0 eri PIM-järjestelmä

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Mitä etuja PIM-järjestelmä tarjoaa minulle?

PIM-järjestelmillä (tuotetietojärjestelmillä) on useita etuja. Ennen kaikkea ajan säästöä pidetään yleensä PIM-järjestelmän parhaana etuna. Ei ole epätavallista, että yritykset levittävät tuotetietojaan – mikä tekee virheiden riskistä tarpeettoman suuren. PIM-järjestelmä virtaviivaistaa koko tuotetarjontaa ja luo selkeyttä sisäisesti.

Järjestelmän etuna on myös se, että tuotetietojen digitalisointi on helpompaa. Kaiken digitaalinen tallentaminen vähentää haavoittuvuuttasi. Saas-ratkaisut tarkoittavat, että kaikki päätyy pilveen, kun taas sinun tulee varmistaa asianmukainen varmuuskopiointi, jos päätät tallentaa tietoja omalle palvelimellesi.

BusinessWith on kartoittanut Suomen parasta PIM-järjestelmää tarjotakseen sinulle laajan valikoiman ja mahdollisuuden verrata erilaisia ​​ratkaisuja. Voit vapaasti lukea arvostelut ja tehdä huolellisen vertailun ennen kuin teet päätöksen. Olemme täällä, jos tarvitset lisäopastusta tai neuvoja matkan varrella. Onnea PIM-järjestelmän valinnasta!

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

API

API:ta käytetään yhteisenä rajapintana, jonka avulla järjestelmät yhdistetään toisiinsa ja mahdollistetaan niiden yhteistyö tehokkaan tietovirran luomiseksi.

Asiakirjojen hallinta

Toiminto mahdollistaa asiakirjojen tallentamisen ja erityyppisten asiakirjojen käsittelyn järjestelmän rajojen sisällä.

Laadunvalvonta

Valvoa tuoteprofiilien laatua ja varmista, että ne täyttävät laatutoimenpiteet. Näin maksimoidaan tuotteen kiinnostavuus ja lisätään myyntiä.

Muutosloki

Ilmoita mahdollisista muutoksista tuoteluettelossa ja luo suuri kontrolli tuotteen historiasta. Tätä voidaan käyttää sekä tuotekehitykseen liittyvän hyvän tiedon luomiseen että yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa.

ROI-toimenpiteet

Järjestelmä voi mitata PIM-ratkaisun tuottamaa sijoitetun pääoman tuottoa, mikä on hyvä mittari tuotehallintaprosessin suorituskyvylle.

Sähköisen kaupankäynnin hallinta

Työkalulla voidaan julkaista verkkokauppaa varten räätälöityjä tuoteluetteloita, mikä voi lisätä myyntiä verkkosivustolla.

Tietojen hankinta

Järjestelmä voi koota tietoja useista eri lähteistä ja luoda täydellisen tietolähteen tuotteista.

Tilastot ja raportointi

Katso tilastoja ja raportteja tuotteisiin liittyvistä toiminnoista. Tilastot voivat sisältää sekä tuoteprofiilin kävijämääriä että myyntilukuja.

Tuotteen suodatin

Luokittele tuotteet, jotta voit luoda suodattimen hakutoimintoihin. Tämä luo suuren rakenteen tuotteille ja helpottaa tuotevalikoiman hallintaa.