EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Luo verkkokauppa - vertaa ratkaisuja ja toimittajia

Mikä verkkokauppa sopii parhaiten yrityksellesi?

Verkkokauppa, verkkokauppa, verkkokauppa. Kutsut sitä miksi tahansa, olemme iloisia sinusta sijoittaa verkkokauppaan ja haluaa luoda verkkokaupan - yksi hauskimmista asioista mitä on. Me BusinessWithissä hänellä on laaja kokemus verkkopohjaisista järjestelmistä ja työkaluista haluaisi opastaa sinua verkkokaupan valinnassa (verkkosivujen rakentaja). Hinta on usein ratkaiseva tekijä, ja sinun tulee tarkistaa ympäröivät kustannukset huolellisesti, mutta se ei ole suinkaan ainoa huomioitava asia. Alempana tällä sivulla Listaamme lisää asioita, jotka sinun tulee ottaa huomioon tehdessäsi verkkokauppaa koskevaa päätöstä.

Tekniikan lisäksi sinun tulee ottaa huomioon muutamia asioita optimoidaksesi omasi verkkokauppa. Tiedät todennäköisesti jo, mitä haluat myydä, mutta oletko tehnyt sellaisen markkina-analyysi? Mitä tiedät kohdeyleisöstä? Miltä ostokäyttäytyminen näyttää? Tehdä asianmukaista tutkimusta ja tutustu kilpailijoihin ennen verkkokaupan luomista. Oppikaa virheistään ja asioista, joita he tekevät oikein. Ja sinä, älä unohda tehdä yksinkertaista liiketoimintasuunnitelmaa. On mukavaa, että on perusta seisomaan päällä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: Ei liikennettä, ei myyntiä. SEO ja mainonta päällä Google ja sosiaalisessa mediassa voivat olla vaikeita ja aikaa vieviä, riippuen siitä, mikä sinulla on aiempi tieto. Harkitse kurssin ottamista tai asiantuntijoiden palkkaamista. Keskity siihen, mistä olet intohimoinen ja missä olet paras - se voi viedä sinut pitkälle.

Me BusinessWithissä autamme sinua valitsemaan verkkokaupan, jotta voit luoda verkkokaupan. Täällä osoitteessa sivuiltamme löydät yrityksellesi parhaan verkkokaupan. Voit vertailla eri verkkokauppojen ja verkkokaupan työkalujen vaihtoehtoja ja lue arvosteluja. Varaa aikaa ja tee tarpeidesi analyysi etukäteen sinä aloitat. Onnea verkkokaupan ostamiseen yrityksellesi.

7 tekijää, jotka vaikuttavat verkkokaupan valintaan

Listattuna 28 eri järjestelmää kategoriassa Verkkokauppa

Lajittele
Shopify

Shopify

Shopify

Shopify on yksi Suomen ja koko maailman suosituimmista verkkokauppa-alustoista ja sen toimintaan luottaa yli neljä miljoonaa verkkokauppiasta ympäri maailman. Shopify tarjoaa asiakkailleen täyden kokonaisuuden verkkopalvelun, jonka avulla kauppias voi myydä tuotteitaan huolettomasti omassa verkkokaupassaan, sosiaalisen median kanavissa sekä kivijalkaliikkeissä.

Lisätietoja Shopify

Wix

Wix

Wix

Verkkokauppa-alusta, joka sopii erinomaisesti pienelle yritykselle, joka haluaa nopeasti ja helposti kehittää verkkokauppaansa. Ominaisuuksilla, kuten avainsanojen optimointi, yhteys ulkoisiin kauppapaikkoihin ja API-toiminnallisuus.

Lisätietoja Wix

Bigcommerce

Bigcommerce

BigCommerce

Yksi markkinoiden suurimmista sähköisen kaupankäynnin järjestelmistä. Bigcommerce tarjoaa sekä käyttöliittymän että taustajärjestelmän integroinnin kaikkien yrityksen mahdollisesti tarvitsemien toimintojen hallintaan. Kun verkkokaupan perustaminen on ajankohtaista sinulle, mutta et halua sijoittaa tuhansia euroja verkkosivuihin niin on Bigcommerce yksi parhaista vaihtoehdoista.

Lisätietoja Bigcommerce

Clover Shop-logo

Clover Shop

Clover Shop

Clover Shop® 2024 on suomalainen verkkokauppaohjelmisto, verkkokauppa-alusta ja verkkokaupparatkaisu, jota käyttämällä voit perustaa verkkokaupan ja harjoittaa verkkokaupankäyntiä. Olemme kehittäneet ohjelmistoamme jo 22 vuoden ajan neljässä ohjelmistosukupolvessa. Ohjelmistomme parhaita puolia ovat nopeus, helppokäyttöisyys, toimivuus ja luotettavuus. Juuri nyt parhaimpina puolina korostuvat myös...

Lisätietoja Clover Shop

Ecwid

Ecwid

Ecwid

Tehokas ja helppokäyttöinen. Ei asennus- tai siirtomaksuja. Ei vaadi luottokorttia. Asenna ilmainen tilisi ja käytä sitä niin kauan kuin tahdot. Juuri sitähän “ilmainen” nimittäin tarkoittaa. Asenna Ecwid-myymäläsi synkronoidaksesi myymäläsi ja käydäksesi kauppaa verkkosivujen, sosiaalisen median ja Amazonin kaltaisten kauppapaikkojen kautta sekä suoraan kasvokkain. Aloita yhdellä tai kokeile kaik...

Lisätietoja Ecwid

Finqu-logo

Finqu

Finqu

Perusta menestyvä verkkokauppa. Helppous. Tehokkuus. Monikanavaisuus. Vie liiketoimintasi verkkoon ja myy kaikkialla markkinoiden tehokkaimmalla monikanavaisella verkkokaupalla. Finqu on täysin valmis ja heti käyttöön otettava verkkokauppapalvelu. Ei tarvetta lisäpalveluille. Kaikkiin paketteihin sisältyy jatkuva 24/7 seuranta ja teknisten ongelmien korjaaminen. Ohjelmiston päivitykset tapahtuvat ...

Lisätietoja Finqu

Freewebstore

Freewebstore

Freewebstore ltd

Freewebstore on joustava verkkosivustotyökalu pienelle yritykselle, joka haluaa aloittaa verkkokaupan. Työkalu sisältää ilmaisen version, joka helpottaa aloittamista. Edistyneemmille pelaajille on tarjolla myös pro-versioita, joissa on lisäominaisuuksia, kuten monikielinen tuki, hylätyt ostoskärryt ja API.

Lisätietoja Freewebstore

Kotisivukone-logo

Kotisivukone

Kotisivukone

Laita verkkokauppa helposti pystyyn Suomen suosituimman verkkokaupparatkaisun avulla. Kotisivukone-palvelulla toteutat verkkokaupan helposti haluamasi laajuisena. Kattavat perusominaisuudet takaavat onnistuneen lopputuloksen – ja tuotteita voi lisätä rajattomasti. Liity nyt lähes 14 000 tyytyväisen asiakkaan joukkoon.

Lisätietoja Kotisivukone

LianaCommerce-logo

LianaCommerce

LianaCommerce

Kauppiaan asiantunteva kumppani verkossa. Tuloksekas verkkokauppa palvelee asiakkaitasi tehokkaasti ja säästää myyjiesi aikaa. Autamme kauppiaita menestymään ja saamaan kestäviä tuloksia verkkokaupassa. Rakennamme skaalautuvat verkkokaupparatkaisut B2B- ja B2C-myyntiin sekä teollisuuden tarpeisiin LianaCommerce -järjestelmillä. Lianan tuotteisiin luottaa yli 3 500 yritystä, useat valtionhallinnon ...

Lisätietoja LianaCommerce

Käyttäjäystävällinen työkalu yritykselle, joka haluaa perustaa verkkokaupan. Suunnittele henkilökohtainen verkkosivustosi suoraan selaimessa ilman aiempaa tietoa ammattimaisesti suunniteltujen mallien avulla. Verkkokauppa mukautuu automaattisesti mobiililaitteille ja tableteille, mikä tekee ostosten tekemisestä helppoa.

Lisätietoja Loopia Sitebuilder

Magenton tukema Adobe Commerce tarjoaa B2C- ja B2B-verkkokaupoille kattavia integraatioita, älykkäitä työnkulkuja, ketteryyttä liikennehuippujen käsittelyyn ja perustan saumattomasti kasvamiseen.

Lisätietoja Magento Commerce

MissHosting

MissHosting

Miss Hosting

MissHosting tarjoaa koodittoman alustansa kautta joustavan ratkaisun, jonka avulla yritys voi kehittää verkkokauppaansa. Ammattimaisesti suunniteltujen mallien, rajattoman pilvitilan ja mobiilisovelluksen avulla yritys voi nopeasti ja helposti lisätä ja seurata toimintaansa verkkosivuillaan.

Lisätietoja MissHosting

MyCashflow-logo

MyCashflow

MyCashflow

MyCashflow on monikanavaisen kaupan alusta, jonka avulla myyt enemmän verkossa ja myymälässä. Monipuolinen ja helppokäyttöinen palvelu sisältää kaiken, mitä liiketoiminnan kasvattamiseen tarvitaan – verkkokaupasta myymälän kassajärjestelmään. Kokeile maksutta 30 päivää. MyCashflow Kassan avulla myyt tuotteitasi helposti myymälässä, myyntipisteissä ja messuilla. Pilvipohjainen ja saumattomasti toi...

Lisätietoja MyCashflow

One

One

One

Nopea, turvallinen ja luotettava webhotelli. Webhotellit sisältävät kaiken tarvittavan unelmiesi kotisivujen toteuttamiseen.

Lisätietoja One

OpenCart-logo

OpenCart

OpenCart

Verrattuna muihin ilmaisiin verkkokauppaalustoihin, OpenCart on yksi täydellisimmistä – se tarjoaa täyden kirjaston asiakasresurssien hallintaa (CRM), markkinointia ja luetteloiden hallintaresursseja alkuperäisessä, avoimen lähdekoodin käyttöliittymässä.

Lisätietoja OpenCart

Oscar-logo

Oscar

Oscar

Oscar eCommerce on kotimainen verkkokauppa-ohjelmisto, joka on suunniteltu ratkaisemaan verkkokauppiaan myynnin ja ostamisen ongelmat monikanavaisesti, niin verkossa kuin myymälässä. Meillä on kokemusta sadoista verkko­kauppa­projekteista. Tunnemme teknologian lisäksi myös verkko­liike­toiminnan muut osa-alueet ja sitä osaamista hyödyntäen olemme suunnitelleet Oscar eCommerce -verkkokauppa-alustan...

Lisätietoja Oscar

PrestaShop-logo

PrestaShop

PrestaShop

Luo verkkokauppa helposti PrestaShopilla. Liity 300 000 kauppiaamme joukkoon, jotka ovat päättäneet myydä verkossa ja kasvattaa liiketoimintaansa verkkokauppasivustojen luontityökalumme ansiosta. Globaali.

Lisätietoja PrestaShop

Site.pro

Site.pro

Site.pro

Muokattava verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla yritys voi valita sisällön ja ominaisuudet, jotka sopivat parhaiten yrityksen tarpeisiin. Plugin-mallin avulla yritys voi helposti ja joustavasti lisätä tärkeitä työkaluja tai poistaa tarpeettomilta tuntuvia toimintoja optimoidakseen verkkokauppaansa.

Lisätietoja Site.pro

Site123

Site123

Site123

SITE123 tarjoaa helppokäyttöisen ja käyttäjäystävällisen verkkosivutyökalun, joka keskittyy minimoimaan verkkosivujen kehittämisen manuaalista työtä. Automaattisen suunnitteluprosessin avulla yritys voi nopeasti ja helposti ladata materiaalia alustalle ja antaa SITE123:n itse luoda mukavan suunnittelun yrityksellesi.

Lisätietoja Site123

Sitebuilder

Sitebuilder

Sitebuilder

Sitebuilder on mobiiliystävällinen työkalu verkkokaupoille, joka mahdollistaa helppokäyttöisen ja älykkään alustan yrityksen verkkokauppaan. Mobiiliystävällisen ja koodittoman alustansa kautta Sitebuilder mahdollistaa yrityksen helposti uusien verkkokauppojen perustamisen.

Lisätietoja Sitebuilder

Olitpa sitten yhden sijainnin FSR, monitoimipaikkainen QSR, baari tai monikonseptiravintola, paranna tilausvirtaa ja löydä lisää tapoja pitää voitto taskussasi. Hanki joustava pilvipohjainen ratkaisu, jonka henkilökuntasi voi oppia muutamassa minuutissa. Maksujen käsittely, taulukoiden hallinta ja varastonhallinta ovat vasta alkua. Paras ravintolan POS-ohjelmisto antaa sinulle mahdollisuuden yhdis...

Lisätietoja Square Online

Squarespace

Squarespace

Squarespace

Erittäin suosittu verkkokauppaalusta pienemmille yrityksille. Squarespace tarjoaa valmiita malleja, analytiikkatyökaluja ja SEO-työkaluja.

Lisätietoja Squarespace

Vilkas-logo

Vilkas

Vilkas

Vilkas haluaa olla yrityksellesi kokonaisvaltainen digikaupankäynnin kumppani. Mutkaton ja muunneltava verkkokauppapohja, räätälöityä tehokkuutta tekniikkaan tai liiketoiminnan sujuvoittamista - ratkaisemme verkkomyynnin haasteet yhdessä.

Lisätietoja Vilkas

Webflow

Webflow

Webflow

Webflow on kattava palvelu nykyaikaisten ja ammattimaisten verkkosivustojen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Se sopii yrityksille, jotka etsivät vahvaa brändiä ja erottuvuutta, investoivat käyttäjäkokemukseen sekä arvostavat sisällöntuotannon ja -ylläpidon helppoutta.

Lisätietoja Webflow

Webnode

Webnode

Webnode

Webnoden verkkokauppatyökalun avulla yritys voi luoda uudet kotisivut nopeasti ja sujuvasti suoraan pilveen. Laajan valikoiman valmiita malleja, tilastotyökaluja ja sisäänrakennettua SEO:ta ansiosta yritys saa täyden hallinnan verkkokauppaansa.

Lisätietoja Webnode

Weebly-logo

Weebly

Weebly

Weebly on suosittu verkkosivujen rakentaja, jonka avulla voit luoda ja ylläpitää yrityksesi verkkosivustoa, verkkokauppaa, henkilökohtaista blogia ja paljon muuta. Ratkaisussa on sisäänrakennetut markkinointi- ja analyysityökalut, ja se voidaan integroida yli 200 sovellukseen, jos tarvitset lisätoimintoja, kuten aikataulun tai live-chatin. Weeblyn avulla voit hallita verkkosivustoasi tai verkkokau...

Lisätietoja Weebly

WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce

Hyvä vaihtoehto pienelle yritykselle, joka haluaa käynnistää verkkokauppansa tai suuremmalle yritykselle, joka haluaa hyötyä modulaarisen alustan eduista. WooCommercen avulla käyttäjä voi lisätä laajennuksia ja toimintoja omien tarpeidensa mukaan.

Lisätietoja WooCommerce

WordPress

WordPress

WordPress

WordPress on alan johtava sisällönhallintajärjestelmä, jolla on suurin osa maailman käyttäjistä. Yksinkertaisten ja joustavien ominaisuuksien ja pudotusominaisuuksien ja tyylikkäiden mallien avulla voit luoda ja muokata verkkosivustoja. WordPress tarjoaa erilaisia valmiita teemoja, joiden pohjalta kotisivujen rakentaminen on helppoa.

Lisätietoja WordPress

7 tekijää, jotka vaikuttavat verkkokaupan valintaan

Ulkonäköä ja näkyviä kustannuksia on helppo tuijottaa sokeasti, kun haluat luoda verkkokaupan. Älä tee sitä. On otettava huomioon useita tekijöitä niille, jotka haluavat menestyä verkkokaupassa.

  1. Taustasi. Mitä sinä voit? Tukeeko sinua ryhmä vai oletko yksin? On olemassa erilaisia ​​tyyppejä verkkokaupoista, enemmän tai vähemmän helppo hallita.
  2. Tulevaisuus. Aluksi meillä on usein vähän vaatimuksia ja olemme erittäin iloisia aloittaessamme. Ajan kanssa tarpeet kasvavat ja etsit lisää toimintoja. Ajattele alusta alkaen. Saatavilla alusta useilla kielillä? Millaisia ​​suunnittelumahdollisuuksia verkkokaupan luomiseen on? Mitä sovellukset voivat noutatko? Valitse alusta, jolla yritys voi kehittää, jos näet tarvitsevat sitä tulevaisuudessa.
  3. Vuosibudjetti. Kuinka paljon verkkokauppasi voi maksaa? Vertaa huolellisesti eri toimittajien hintoja ja etsi piilokuluja. Älä aliarvioi tuen tarvetta: Mitä se maksaa ? Mitä sisältyy? Muista, että yrityksesi todennäköisesti kasvaa. Mitä tapahtuu kustannuksilla, kun tarvitset uusia toimintoja?
  4. Kuoren takana. Tarkista sivun latautumiseen kuluva aika, jotta et päädy hitaaseen myymälä, joka lannistaa asiakkaita ja putoaa Googlen rankingissa. Kuinka paljon dataa saatko ja onko mahdollista ostaa lisää tilaa? Ajattele myös turvallisuutta: Kuinka hyvin on sivusto suojattu tunkeutumista vastaan?
  5. Mobiilisovitus verkkokaupan luomiseen. Vaikka monet tekevät ostoksia matkapuhelimen kautta, ei ole selvää, että kaikki sähköisen kaupankäynnin alustat toimii hyvin mobiilissa. Varmista, että verkkokauppasi on responsiivinen ja näyttää vähintään samalta näyttää hyvältä mobiilissa pöytäkoneena.
  6. Markkinat. Aiotko myydä tuotteita vain Suomessa vai tavoitteletko menestystä myös ulkomailla? Varmista, että valitsemasi alusta toimii maassa/maissa. sinulla on markkinasi.
  7. Maksu ja toimitus. Millaisen maksuratkaisun haluat tarjota asiakkaillesi? Miten toimitus sujuu? tehdä työtä? Tee asianmukainen tutkimus ja varmista, että verkkokaupan tarjoajasi on työhönsä sopiva mitä haluat.

Me BusinessWithissä haluamme sinun menestyvän yrityksesi kanssa. Meidän vertailupalvelu auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaisen verkkokauppatyökalun sinun tarpeesi. Tervetuloa vertaamaan!