EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta endpoint security

Miksi tarvitsen endpoint security

Päätepisteiden suojaus, päätepisteiden suojaus tai endpoint security. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Niille teistä, jotka löysivät tiesi tänne eivätkä todella tiedä mitä se on, tässä on selitys. Päätepisteiden suojaus tai päätepisteiden suojaus liittyy kyberturvallisuuteen. Voit selittää sen seuraavasti: sisältää joukon toimenpiteitä, joita ryhdyt suojelemaan yritystä tietyiltä kyberhyökkäyksiltä. Päätepisteohjelman avulla varmistat, että yritys on vakuutettu heikkoja lenkkejä vastaan. Esimerkiksi surffailu ja sisäänkirjautuminen sisäisesti (rakennuksen sisällä) nähdään turvallisena, kun taas etälaitteet, kuten matkapuhelimet, eivät tarjoa samaa turvallisuutta ollenkaan. Sitten tarvitaan päätepistesuojaus verkon turvallisuuden varmistamiseksi.

Kanssamme BusinessWithissä voit helposti navigoida ja osallistua Ruotsin markkinoiden houkuttelevimpiin ja parhaisiin päätepisteiden turvajärjestelmiin. Tervetuloa aloittamaan vertailu suoraan kanssamme.

Mitä minun pitäisi tietää endpoint security

Monilla yrityksillä ja organisaatioilla on nykyään suuri haaste varmistaa, että verkossa on riittävä suojaus esimerkiksi kyberhyökkäyksiä vastaan. Siksi on suositeltavaa ottaa tämä erittäin vakavasti. On yleistä, että käytössä on vain perinteinen virustentorjuntaohjelma tai virustorjuntaratkaisu, mutta tosiasia on, että yhä digitalisoituvassa maailmassamme tarvitaan tehokkaampia laitteita, jotka suojaavat selaimia ja tietokoneita hyökkäyksiltä, ​​roskapostilta ja tietojenkalastelulta. BusinessWith tietysti auttaa sinua matkan varrella. Meillä on monen vuoden kokemus oikean järjestelmän löytämisestä oikealle asiakkaalle - oikeaan hintaan. Tervetuloa tekemään vertailu päätepistesuojauksesta itse sivustollamme tai ota yhteyttä saadaksesi lisäohjeita ja opastusta. Tunnemme järjestelmät - tervetuloa.

Suurin syy endpoint security?

Luettelo 0 eri Endpoint security

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Miksi käyttäjät ovat suurin syy endpoint security?

Ne, jotka ovat "käyttäjiäsi" yrityksessä tai organisaatiossa, eli työntekijät - jotka muodostavat suurimman turvallisuusriskin. Mutta miksi sitten? Kyllä, koska hyökkäyksiä yleensä tapahtuu käyttäjiä vastaan. Haitalliset tiedostot, roskapostit tai tietojenkalasteluviestit ovat yleisiä hyökkäysmenetelmiä. Se saattaa kuulostaa elokuvalta, mutta tosiasia on, että kyberturvallisuusriskit vain lisääntyvät ja ovat korkealla asialistalla yrityksissä ja organisaatioissa sekä maissa.

Onneksi EDR-ratkaisuja on saatavilla kyberturvallisuuteen. Olemme BusinessWithissä karttaneet eri päätepisteiden tietoturvaratkaisut, jotka ovat saatavilla Ruotsin markkinoilla. Keskustele kanssamme tai aloita vertailu nyt ja valitse oikea ohjelma yrityksellesi.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Integraatiot

Järjestelmä tukee integraatioita muiden analytiikkaratkaisujen ja haavoittuvuuksien hallintatyökalujen kanssa.

Laajennettu havaitseminen ja reagointi (XDR)

Toiminto kerää ja korreloi automaattisesti tietoja useista eri tietoturvatasoista, kuten sähköpostista, päätepisteestä, palvelimesta, pilvestä ja verkosta. Tämä mahdollistaa uhkien nopeamman havaitsemisen ja parantaa tutkinta- ja vasteaikoja.

Loppupisteiden havaitseminen ja reagointi (EDR)

Järjestelmä vahvistaa päätelaitteita arvioimalla säännöllisesti haavoittuvuuksia, tarkkailemalla selaimia ja valvomalla sovelluksia ja laitteita.

Mobiililaitteiden hallinta

Järjestelmä voi määrittää, hallita ja suojata mobiililaitteita keskitetysti.

Ohjelmiston käyttöönotto

Järjestelmä sisältää ennalta määritellyt mallit, joiden avulla voit ottaa ohjelmiston käyttöön kaikissa verkon päätelaitteissa. Lisäksi järjestelmä pystyy käsittelemään ohjelmistopäivityksiä kaikissa laitteissa.

Pinnan seuranta

Toiminto valvoo ja arvioi jatkuvasti yrityksen IT-infrastruktuuria asetettujen parametrien ja hyökkäysvektoreiden perusteella. Organisaatio saa paremman käsityksen tunnistetuista hyökkäyspinnoista ja infrastruktuurin haavoittuvista osista.

Ransomware-suojaus

Mukaan lukien lunnasohjelmien havaitseminen ja yhden napsautuksen palautus.

Selaimen turvallisuus

Toteuta turvallinen selailu rajoittamalla latauksia, suodattamalla haitallisia verkkosovelluksia, hallitsemalla laajennuksia ja paljon muuta.

Sovelluksen valvonta

Minimoi luvattomien sovellusten aiheuttama riski laittamalla sovellukset mustalle listalle, valkoiselle listalle tai harmaalle listalle helposti.

Tietojen menetyksen esto (DLP)

Järjestelmä suojaa päätelaitteita hyökkäyksiltä ja luvattomilta laitteilta salaamalla, luokittelemalla ja suojaamalla yritystietosi.

Uhkien ja haavoittuvuuksien arviointi

Toiminto kokoaa yhteen erilaisia testituloksia ja esittää laskelmien ja tekoälyn avulla yksityiskohtaisen ja järjestelmällisen haavoittuvuusarvioinnin, jossa esitetään, kuinka herkkä järjestelmä on haavoittuvuudelle sen vakavuuden mukaan, sekä tarvittaessa toimenpiteet ja rajoitukset.