EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita KYC-järjestelmiä

Mikä KYC-järjestelmä minun pitäisi valita?

KYC tarkoittaa "know your customer" ja se tarkoittaa asiakkaiden hankkimista ja tuntemista mahdollisten petosten, kuten rahanpesun, estämiseksi. KYC on tärkeä muun muassa pankkimaailmassa, jossa asiakkaiden henkilöllisyyden tunteminen on tärkeää asioidessaan tai asioidessaan. Asiakkaaseen tutustutaan mm. arvioimalla riskejä ja keräämällä asiakkaasta mahdollisimman paljon olennaista tietoa. Hyvän tiedon saavuttamiseksi ja avun saamiseksi kaikkeen, mitä KYC-konsepti sisältää, voit käyttää KYC-järjestelmää apunasi. Tässä yhteydessä mainitaan usein myös rahanpesun vastaiset AML-järjestelmät, ja ne ovat siten vieläkin tarkempia rahanpesun suhteen. Järjestelmät voidaan usein integroida muihin järjestelmiisi, ja ne auttavat myös seuraamaan määräyksiä. BusinessWith listaa ruotsalaiset KYC-järjestelmät, jotka ovat markkinoilla tänään, jotta voit löytää sinulle parhaan järjestelmän. Kaikki parempaan vaatimustenmukaisuuden valvontaan. Käytä vertailuoppaamme tänään löytääksesi oikean KYC-järjestelmän yrityksellesi.

Miksi tuntea asiakkaasi (KYC)?

Suomessa useiden yritysten ja toimialojen, kuten pankkien, rahapeliyhtiöiden tai vakuutusyhtiöiden, on noudatettava rahanpesulakia ja pyrittävä siten asiakkaiden tietoisuuteen. Kyse on sen varmistamisesta, että asiakkaan henkilöllisyys tunnetaan luomalla valvontavirta ja tietämällä, mikä poikkeamille on ominaista. Tällä varmistetaan, ettei liikkeessä ole taloudellisia petoksia tai rahanpesua. Tämän saavuttamiseksi voit hyötyä siitä, että sinulla on apunasi KYC-järjestelmä. BusinessWith on koonnut Suomen markkinoilla saatavilla olevat KYC-järjestelmät, joiden avulla voit saavuttaa korkeimman mahdollisen asiakastuntemuksen. Tervetuloa käyttämään vertailupalveluamme etsiäksesi, vertaillaksesi ja löytääksesi paras KYC-järjestelmä yrityksellesi tai organisaatiollesi.

Mikä on anit money laundering (AML)??

Lista 8 eri KYC-system

Lajittele
Creditsafe

Creditsafe

Creditsafe

Globaali IT-ratkaisu, joka auttaa yritystäsi KYC- ja AML-prosesseissa. Täällä yrityksesi saa pääsyn maailmanlaajuiseen tietokantaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden seuloa sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita. Yli 50 sisäänrakennetulla riskikategorialla varmistat myös, että uusille asiakkaille muodostuu riittävä riskiarviointi suojaamaan yritystäsi petoksilta.

Lisätietoja Creditsafe

Jumio-logo

Jumio

Jumio

Jumio on tekoälypohjainen ratkaisu henkilöllisyyden todentamiseen. Alusta perustuu biometriseen teknologiaan, joka varmistaa käyttäjien henkilöllisyyden reaaliajassa ja estää talousrikollisuuden ja rahanpesun.

Lisätietoja Jumio

netvisor-logo-vud22-horizontal-900px.png

Netvisor KYC

Netvisor

Netvisor KYC:llä hoidat asiakkaidesi tuntemisen vain muutamissa minuuteissa ja säästät jopa satoja työtunteja vuodessa. Kerää, analysoi ja ylläpidä tuntemistiedot – kaikki yhdellä palvelulla.

Lisätietoja Netvisor KYC

Roaring.io

Roaring.io

Roaring.io

Roaringin KYC-työkalu mahdollistaa yritysten ja yksityishenkilöiden tiedon keräämisen, hallinnan ja seurannan kaikkialla Pohjoismaissa. Roaringin käyttäjäystävälliset API:t auttavat sinua luomaan ja kehittämään KYC-prosesseja. Tämän ratkaisun käyttöönoton jälkeen asiakastietoja voidaan seurata Roaringin webhookien kautta, jotka päivittävät jatkuvasti muutoksia ja varmistavat, että käyttäjällä on a...

Lisätietoja Roaring.io

ShuftiPro

ShuftiPro

ShuftiPro

Vältä talousrikollisuutta ja rahanpesua käyttämällä ShuftiPron online-KYC-ratkaisua, jossa on asiakkaiden käyttöönotto-, seulonta- ja seurantatoiminnot. Järjestelmässä on sisäänrakennettu AI-toiminto, joka suorittaa automaattisia taustatarkistuksia reaaliajassa ja rekisteröi ne tarkkailulistalle. Jos jokin tutkituista arvoista poikkeaa, ne merkitään automaattisella varoituksella, jotta voit nopeas...

Lisätietoja ShuftiPro

Signicat

Signicat

Signicat

Upotetut sähköiset allekirjoitukset allekirjoitusvirtoihin. Tarvitaan allekirjoitus sitten käyttäjien välillä tai kuluttaja- tai yritysasiakkaiden kanssa toimittaessa, me hoidamme homman eikä vaivalloisille manuaalisille allekirjoituksille ole enää tarvetta. Joustava, suojattu sähköinen allekirjoitusratkaisumme on suunniteltu integroitaviksi helposti suoraan sovelluksiisi, kuten luottohallintaratk...

Lisätietoja Signicat

Verified

Verified

Verified

Ota käyttöön Verifiedin ratkaisut digitaalisiin allekirjoituksiin ja tunnistukseen. Niiden avulla lähetät ja allekirjoitat kaikenlaisia asiakirjojamistä tahansa, milloin tahansa, hakemuslomakkeista, tarjouksista ja myyntisopimuksista työsopimuksiin, vuokrasopimuksiin ja laskuihin.‍

Lisätietoja Verified

Wallester_logo_original_black.png

Wallester

Wallester

Tarkkaile kaiken tyyppisiä yrityksen kuluja yhtenäistetyllä alustalla. Wallester Business on täydellinen ratkaisu yrityksen kulujen hallintaan ja taloudenhallintaan. Anna virtuaalisia kortteja jaetulla käyttöoikeudella useille työntekijöille kerralla ja anna heidän käyttää kortin varoja kulujen maksamiseen samanaikaisesti. KYC-vahvistuksen ansiosta voit välttää riskin vuorovaikutuksesta epäluotet...

Lisätietoja Wallester

Mikä on anit money laundering (AML)??

Erilaisten rahanpesun torjuntaan käytetään erilaisia ​​AML-järjestelmiä, kuten KYC-järjestelmiä (tunne asiakas). Tällä pyritään havaitsemaan ja estämään rahanpesu. Tärkeä osa tätä on hyvä asiakastuntemus, jotta riskit voidaan nähdä varhaisessa vaiheessa ja tehdä päätöksiä ja ohjata toimia rahanpesun torjumiseksi. AML eli rahanpesun torjunta on noussut viime vuosina yhä tärkeämmäksi asialistalle sekä maissa että pankeissa, etenkin Suomessa. Rahanpesun torjunta ja myös esimerkiksi terrorismin rahoittaminen on suuri ongelma yhteiskunnassa - lähteiden mukaan joka vuosi maailmassa pestään rahaa jopa kaksi biljoonaa dollaria. Rahoitusjärjestelmien on oltava vauraita, jotta ihmiset ansaitsevat penninsä. Tähän sisältyy laajaa työtä rahanpesun estämiseksi. Oletko utelias mitä KYC-järjestelmiä on nykyään olemassa? BusinessWith tarjoaa vertailuoppaan, jossa voit helposti etsiä ja vertailla erilaisia ​​järjestelmiä, jotka toimivat hyvään asiakastuntemukseen – tunne asiakkaasi. Aloita lukeminen, suodattaminen ja vertailu kanssamme jo tänään.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

API

API-rajapintojen avulla järjestelmä voi toimia saumattomasti vuorovaikutuksessa yrityksen muiden järjestelmien kanssa, jolloin tiedot voidaan muuntaa saumattomasti tietokantoihin ja muihin tallennuspaikkoihin.

Automaattiset ilmoitukset

Saat automaattisesti ilmoituksia ja päivityksiä valituista tapahtumista, jotta saat nopeasti tietää viimeisimmät uutiset.

ID-tunnistus

Tunnista asiakkaat tunnistamalla heidät henkilöllisyystodistuksen avulla, jotta voidaan varmistaa, että asiakas on se, joka hän sanoo olevansa, ja välttää petokset.

Onboarding

Työkalun avulla voit luoda yrityksen kannalta turvallisemman ja asiakkaan kannalta sujuvamman käyttöönottoprosessin. Varmista asiakkaan tärkeimmät tiedot ja tee se käyttäjäystävällisen prosessin avulla.

PEP-tunnistaminen

PEP on lyhenne sanoista politically exposed person (poliittisesti altis henkilö), ja PEP-tunnistus auttaa yritystä tunnistamaan, ovatko asiakkaat poliittisesti alttiissa asemassa, mikä voi olla tärkeää liiketoiminnan kannalta.

Reaaliaikaiset päivitykset

Seuraamalla jatkuvasti asiakkaita ja selvittämällä viimeisimmät toteutetut toimet organisaatio voi jatkuvasti toimia aktiivisesti asiakashallinnassa ja reagoida nopeasti ongelmallisiin toimiin.

Riskianalyysit

Toiminto, joka asettaa asiakkaat paremmuusjärjestykseen sen mukaan, millaisen riskin heidän katsotaan aiheuttavan. Auttaa lisäämään tietoisuutta siitä, mitä asiakkaita kannattaa pitää erityisen tarkasti silmällä, jotta voidaan vähentää riskiä joutua osalliseksi mahdollisiin ongelmiin.

Tarkkailulista

Kerää kaikki asiakkaat yhteen seurantaluetteloon, jotta näet nopeasti ja helposti, miltä asiakaskunta näyttää ja mikä on tällä hetkellä tärkeää kullekin asiakkaalle.

Taustatarkastukset

Käytetään asiakkaan historian kartoittamiseen, mikä auttaa muodostamaan selkeämmän käsityksen siitä, minkä tyyppisen asiakkaan kanssa yritys on tekemisissä.