EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita KYC-järjestelmiä

Mikä KYC-järjestelmä minun pitäisi valita?

KYC tarkoittaa "know your customer" ja se tarkoittaa asiakkaiden hankkimista ja tuntemista mahdollisten petosten, kuten rahanpesun, estämiseksi. KYC on tärkeä muun muassa pankkimaailmassa, jossa asiakkaiden henkilöllisyyden tunteminen on tärkeää asioidessaan tai asioidessaan. Asiakkaaseen tutustutaan mm. arvioimalla riskejä ja keräämällä asiakkaasta mahdollisimman paljon olennaista tietoa. Hyvän tiedon saavuttamiseksi ja avun saamiseksi kaikkeen, mitä KYC-konsepti sisältää, voit käyttää KYC-järjestelmää apunasi. Tässä yhteydessä mainitaan usein myös rahanpesun vastaiset AML-järjestelmät, ja ne ovat siten vieläkin tarkempia rahanpesun suhteen. Järjestelmät voidaan usein integroida muihin järjestelmiisi, ja ne auttavat myös seuraamaan määräyksiä. BusinessWith listaa ruotsalaiset KYC-järjestelmät, jotka ovat markkinoilla tänään, jotta voit löytää sinulle parhaan järjestelmän. Kaikki parempaan vaatimustenmukaisuuden valvontaan. Käytä vertailuoppaamme tänään löytääksesi oikean KYC-järjestelmän yrityksellesi.

Miksi tuntea asiakkaasi (KYC)?

Suomessa useiden yritysten ja toimialojen, kuten pankkien, rahapeliyhtiöiden tai vakuutusyhtiöiden, on noudatettava rahanpesulakia ja pyrittävä siten asiakkaiden tietoisuuteen. Kyse on sen varmistamisesta, että asiakkaan henkilöllisyys tunnetaan luomalla valvontavirta ja tietämällä, mikä poikkeamille on ominaista. Tällä varmistetaan, ettei liikkeessä ole taloudellisia petoksia tai rahanpesua. Tämän saavuttamiseksi voit hyötyä siitä, että sinulla on apunasi KYC-järjestelmä. BusinessWith on koonnut Suomen markkinoilla saatavilla olevat KYC-järjestelmät, joiden avulla voit saavuttaa korkeimman mahdollisen asiakastuntemuksen. Tervetuloa käyttämään vertailupalveluamme etsiäksesi, vertaillaksesi ja löytääksesi paras KYC-järjestelmä yrityksellesi tai organisaatiollesi.

Mikä on anit money laundering (AML)?

Luettelo 0 eri KYC-system

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Mikä on anit money laundering (AML)??

Erilaisten rahanpesun torjuntaan käytetään erilaisia ​​AML-järjestelmiä, kuten KYC-järjestelmiä (tunne asiakas). Tällä pyritään havaitsemaan ja estämään rahanpesu. Tärkeä osa tätä on hyvä asiakastuntemus, jotta riskit voidaan nähdä varhaisessa vaiheessa ja tehdä päätöksiä ja ohjata toimia rahanpesun torjumiseksi. AML eli rahanpesun torjunta on noussut viime vuosina yhä tärkeämmäksi asialistalle sekä maissa että pankeissa, etenkin Suomessa. Rahanpesun torjunta ja myös esimerkiksi terrorismin rahoittaminen on suuri ongelma yhteiskunnassa - lähteiden mukaan joka vuosi maailmassa pestään rahaa jopa kaksi biljoonaa dollaria. Rahoitusjärjestelmien on oltava vauraita, jotta ihmiset ansaitsevat penninsä. Tähän sisältyy laajaa työtä rahanpesun estämiseksi. Oletko utelias mitä KYC-järjestelmiä on nykyään olemassa? BusinessWith tarjoaa vertailuoppaan, jossa voit helposti etsiä ja vertailla erilaisia ​​järjestelmiä, jotka toimivat hyvään asiakastuntemukseen – tunne asiakkaasi. Aloita lukeminen, suodattaminen ja vertailu kanssamme jo tänään.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

API

API-rajapintojen avulla järjestelmä voi toimia saumattomasti vuorovaikutuksessa yrityksen muiden järjestelmien kanssa, jolloin tiedot voidaan muuntaa saumattomasti tietokantoihin ja muihin tallennuspaikkoihin.

Automaattiset ilmoitukset

Saat automaattisesti ilmoituksia ja päivityksiä valituista tapahtumista, jotta saat nopeasti tietää viimeisimmät uutiset.

ID-tunnistus

Tunnista asiakkaat tunnistamalla heidät henkilöllisyystodistuksen avulla, jotta voidaan varmistaa, että asiakas on se, joka hän sanoo olevansa, ja välttää petokset.

Käyttöönotto

Työkalun avulla voit luoda yrityksen kannalta turvallisemman ja asiakkaan kannalta sujuvamman käyttöönottoprosessin. Varmista asiakkaan tärkeimmät tiedot ja tee se käyttäjäystävällisen prosessin avulla.

PEP-tunnisteet

PEP on lyhenne sanoista politically exposed person (poliittisesti altis henkilö), ja PEP-tunnistus auttaa yritystä tunnistamaan, ovatko asiakkaat poliittisesti alttiissa asemassa, mikä voi olla tärkeää liiketoiminnan kannalta.

Reaaliaikaiset päivitykset

Seuraamalla jatkuvasti asiakkaita ja selvittämällä viimeisimmät toteutetut toimet organisaatio voi jatkuvasti toimia aktiivisesti asiakashallinnassa ja toimia nopeasti ongelmallisiin toimiin.

Riskinarvioinnit

Toiminto, joka asettaa asiakkaat paremmuusjärjestykseen sen mukaan, millaisen riskin heidän katsotaan aiheuttavan. Auttaa lisäämään tietoisuutta siitä, mitä asiakkaita kannattaa pitää erityisen tarkasti silmällä, jotta voidaan vähentää riskiä joutua osalliseksi mahdollisiin ongelmiin.

Tarkkailuluettelo

Kerää kaikki asiakkaat yhteen seurantaluetteloon, jotta näet nopeasti ja helposti, miltä asiakaskunta näyttää ja mikä on tällä hetkellä tärkeää kullekin asiakkaalle.

Taustatarkastukset

Tarkistetaan asiakkaan aiempi historia, mikä auttaa muodostamaan selkeämmän käsityksen siitä, millaisen asiakkaan kanssa yritys on tekemisissä.