EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita työkaluja osaamisen kehittämiseen

Miten minun pitäisi ajatella osaamisen kehittämistä?

Osaamisen kehittäminen on yhtä tärkeää yritykselle kuin työntekijälle. Kun yksilölle tarjotaan edellytykset kasvaa yrityksessä, hänen mahdollisuudet viihtyä ja pysyä siellä kasvavat. Yritykselle tai organisaatiolle tämä tarkoittaa, että osaamisen kehittämisen avulla saat lisää tietoa sisäisesti ja tulet siten kilpailukykyisemmiksi. Tämän ansiosta henkilöstön vaihtuvuuden vähentäminen on iso bonus.

Mutta miten luot suunnitelman ja rakenteen taitojen kehittämisen ympärille? Miten tunnistat, mitä osaamista on olemassa? Ja mistä tiedät, missä on tietovaje, joka voidaan ja pitäisi täyttää? Auttaaksesi sinua tarvitset taitojen kehittämistyökalun. Tällainen työkalu nostaa tasoa ja luo rakennetta sisäisessä osaamisen kehittämisessä - BusinessWith auttaa sinua valitsemaan yrityksellesi oikean osaamisen kehittämistyökalun.

Mikä taitojen kehittämistyökalu minun pitäisi valita?

Digitaalisten taitojen kehittämistyökalut ovat nykyään erittäin dynaamisia ja toimivat alustoina, joissa työntekijäsi saa tarvitsemansa tietojen, taitojen ja osaamisen kehittämiseen. Kokoamalla kaiken saman katon alle saat yrityksenä tai organisaationa paremman osaamisrakenteen ja voit räätälöidä koulutusta tai kursseja, joihin työntekijät voivat tai heidän tulisi osallistua. Yrityksen koosta tai harjoittamasi liiketoiminnan tyypistä riippuen erilaiset ratkaisut voivat olla parempia tai huonompia. Käytä jonkin aikaa vertaillaksesi eri järjestelmiä ja työkaluja toisiinsa. Mitä arvosteluja eri toimittajat ovat saaneet muilta asiakkailta? Mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä? BusinessWith tekee taitojen kehittämisjärjestelmän valinnasta paljon helpompaa. Löydä oikea osaamisen kehittämisviidakosta suoraan kanssamme.

Taitojen kehittämisen edut

Lista 8 eri Osaamisen kehittämistyökalu

Lajittele
Eurekos-logo

Eurekos

Eurekos Systems ApS

Eurekos on johtava eurooppalainen SaaS-asiakaskoulutusasiantuntija, joka tarjoaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja yrityksille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat ulkoista koulutusta, sertifiointia tai akkreditointia.

Lisätietoja Eurekos

Kattava ja moderni oppimisen hallintajärjestelmä. Oppimisen hallintajärjestelmämme on toimiva oppimisympäristö, jolla yrityksenne kehittää osaamispääomaansa tehokkaasti. Grade Learningia voi käyttää erillisenä LMS-järjestelmänä tai osana Graden osaajien hallinnan kokonaisratkaisua.

Lisätietoja Grade Learning

Learnifier-logo

Learnifier

Learnifier

Learnifier on Pohjoismaiden johtava oppimisalusta. Dynaaminen työkalu tiedon digitalisointiin. Learnifier tarjoaa monipuolisen työkalun, joka ratkaisee monet aikamme yleisimmistä työhön liittyvistä haasteista. Ratkaisu, joka on paljon yksinkertaisempi kuin uskotkaan. Työkalumme sopii sinulle, joka etsii modernia opetusalustaa, aloitat verkko-oppimisen luomisen, haluat digitalisoida perehtymisen, u...

Lisätietoja Learnifier

Ispring learning on nopea ja yksinkertainen oppimisen hallintajärjestelmä, jonka avulla käyttäjä voi suorittaa monenlaisia ​​skenaarioita. Tämä sisältää perehdyttämisen, tuotekoulutuksen, myyntikoulutuksen, kanavakoulutuksen, vaatimustenmukaisuuskoulutuksen ja sertifioinnin. Alustalla on intuitiivinen käyttöliittymä, joka tekee sen helpoksi sekä oppijalle että opettajalle. Järjestelmässä on analys...

Lisätietoja iSpring Learn

Docebo

Docebo

TicTac Interactive

Docebo on markkinoiden johtava LXP (Learning Experience Platform). Tekoälyn ja sosiaalisen oppimisen avulla annat käyttäjillesi parhaan oppimiskokemuksen! Docebo on pilvipohjainen ja toimii kaikentyyppisissä laitteissa, joten käyttäjät voivat käyttää alustaa missä ja milloin tahansa. Haluatko kerätä kaiken digitaalisen koulutuksen käyttäjäystävälliseen LXP:hen? Haluatko luoda yksilöllisiä koulutus...

Lisätietoja Docebo

Eloomi

Eloomi

Eloomi

Yksinkertainen oppimisalusta, joka yhdistää sisäiset ja ulkoiset harjoittelusi. Suunniteltu saamaan työntekijät tietoisiksi uusista yrityskäytännöistä ja lisäämään tietämystä käyttäjäystävällisen pilvipalvelun avulla.

Lisätietoja Eloomi

GO+

GO+

TicTac Interactive

GO+-alusta. Helppo kuin mikä. Oppimisen hallintajärjestelmän (LMS) avulla on helppo toteuttaa digioppimista ja jakaa oppimissisältöjä. Pilvipohjainen GO+-alusta on myös helppo integroida nykyisiin järjestelmiin, ja se on responsiivinen eli toimii kaikilla näytöillä. Alustalla voi myös luoda mikro-oppimissisältöjä.

Lisätietoja GO+

Simployer

Simployer

Simployer

Olemme rakentaneet HRM-järjestelmän, jossa ihmiset ovat keskellä. Kutsumme sitä People First -teknologiaksi. Käytännölliset työkalut mahdollistavat tehokkaamman arjen työelämän, joka säästää aikaa ja varmistaa, että prosessit ovat yhtenäiset liiketoiminnassa.

Lisätietoja Simployer

Taitojen kehittämisen edut

Osaamisen kehittämisessä on kyse kyvystä kasvaa työntekijänä ja saavuttaa täysi potentiaalinsa. Ilman kasvumahdollisuuksia on suurempi riski etsiä uutta työtä. Sinulle yrityksenä taitojen kehittämismahdollisuuksien puute voi tarkoittaa sitä, että menetät lahjakkuuksia. Kun pyrit siihen, että kaikki voivat laajentaa osaamistaan, tieto lisääntyy yrityksen sisällä, tehostut ja voit saavuttaa uusia ja innovatiivisia korkeuksia.

Heidän tietämyksensä käyttäminen ja laajentaminen antaa motivoituneemman ja sitoutuneemman työvoiman, mikä voi johtaa siihen, että sinä yrityksenä tai organisaationa saat hyviä lähettiläitä kaupassa.

Mitä osaamisen kehittämiseen sitten sisältyy? Se voi olla mitä tahansa kursseista, koulutuksesta, luennoista, perehdyttämisestä tai trendien tai tiedustelutietojen jakamisesta. Mielikuvituksella ei ole rajoja, miten huomioit jokaisen yksilön kehityksen. Voit vapaasti tutustua saatavilla oleviin hyödyllisiin osaamisen kehittämisen työkaluihin ja järjestelmiin löytääksesi parhaan järjestelmän haluamaasi rakenteeseen. Paras taitojen kehittämistyökalu on BusinessWithin kautta. Käytä vertailuoppaamme nyt ja löydä oikea järjestelmä ilman vaivaa.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Luo verkko-oppimiskursseja

Luo omia kursseja ja anna osallistujien käyttää niitä suoraan järjestelmässä, mikä mahdollistaa osaamisen kehittämisen etänä.

Luo videoita

Työkalun avulla käyttäjä voi nauhoittaa omia videoita ja julkaista ne alustalla. Näin materiaalia voidaan jakaa kurssilaisille nopeasti ja informatiivisesti.

Pelillistäminen

Lisää vuorovaikutusta materiaalin kanssa ja luo sitoutumista työntekijöiden ja koulutettavien keskuudessa käyttämällä pelimäisiä oppimismenetelmiä.

SCORM-yhteensopiva

SCORM on vertailumalli, jota käytetään jaettavaan verkko-oppimiseen. Jos järjestelmä on SCORM-yhteensopiva, on varmistettu, että se voi osallistua SCORM-standardin mukaiseen verkko-oppimiseen.

Sulautuva oppiminen

Tämä on oppimismenetelmä, joka perustuu perinteisen luokkahuoneessa tapahtuvan oppimisen ja digitaalisen verkko-oppimisen yhdistämiseen. Tavoitteena on saada aikaan hyvä tasapaino kahdenkeskisten tapaamisten ja yksilöllisen verkko-opiskelun välillä.

Tavoitteiden hallinta ja suorituskyky

Alusta on mukautettu asettamaan selkeitä tavoitteita ja saavutuksia, jotka saavutetaan osaamisen kehittämisen kautta. Tämä ohjaa organisaatiota oikeaan suuntaan.

Testit ja tulokset

Testaa, ovatko osallistujat saavuttaneet asetetut osaamistavoitteet, ja arvioi heidän suoriutumistaan varmistaaksesi, että tavoite on saavutettu.

Täydelliset kurssipaketit

Pääsy valmiisiin paketteihin, jotka voidaan jakaa työntekijöiden kanssa. Tämä mahdollistaa nopean prosessin, jossa on sisällöltään rikkaita kursseja, jotka voivat viedä organisaatiota eteenpäin.

Yleiskatsaus osaamiseen

Tarkista yleisesti, mitä osaamista työntekijöillä on, jotta näet, mitä osaamista organisaatiosta puuttuu ja mitä voidaan parantaa.