EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta kustannustenhallintajärjestelmää

Mikä kulujenhallintajärjestelmä sopii sinulle parhaiten?

Lisää tehokkuutta ja minimoi hallintoa yrityksessäsi käyttää järjestelmää kulujen hallintaan. Niitä on yllättävän paljon hoitaa edelleen työt kuluilla Excelin tai muun tehottoman ja aikaa vievä tapa, vaikka on olemassa erinomaisia ​​verkkopohjaisia ​​järjestelmiä kuitin hallinta. Ne ovat usein käyttäjäystävällisiä ja mukautettuja matkapuhelimeen. Myös usein liikkeellä olevien täytyy pystyä hallitsemaan kulut nopeasti ja helposti: Via muutamalla näppäimen painalluksella kuitit voidaan valokuvata ja tallentaa pilveen ja samaan Tällä tavalla sertifioijat voivat hyväksyä asemaan liittyvät menot.

Riippumatta siitä, onko kyseessä menot terveydenhuoltoon, kahvit asiakastapaamisissa, laitteet kotitoimiston, kilometrikorvauksen tai muiden matkakulujen vuoksi on tärkeää ne on tallennettu oikein. Käyttämällä kustannuspalvelua säästät paljon aikaa johti: sekä työntekijöiden ja sertifioivien esimiesten kanssa että taloushenkilöstö, joka hoitaa kirjanpidon.

Harkitse helposti hallittavan järjestelmän valitsemista henkilökuntaasi. Jopa vähiten teknisen työntekijäsi pitäisi pystyä maksamaan kulut oikein. Asiakaspalvelu, joko puhelimitse tai chatissa, on joillekin yrityksille a prioriteettitoiminto.
Käyttäjiä pitäisi voida lisätä yritykseksi tai organisaatiosi kasvaa. Jos sinulla on useita yrityksiä, järjestelmän tulee hoitaa se.

Jotta voit löytää oikean järjestelmän kulujen hallintaan yrityksellesi, me BusinessWithillä olemme luoneet vertailupalvelun. Ajattele mitä näet edessäsi ja{' '} hae itsellesi sopiva kuitinhallintajärjestelmä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kohtaat haasteita. Onnea!

Mikä lasketaan kuluksi?

Testaa järjestelmäopasta

Tee kuten 12000+ yritystä, anna algoritmiemme auttaa sinua oikean järjestelmän valinnassa.

Listattuna 12 eri järjestelmää kategoriassa Kulujen hallinta

Lajittele
Procountor Financials-logo

Procountor Financials

Accountor Finago

Verkkopohjainen kirjanpitoohjelma suurille ja pienille yrityksille. Procountor Financials voidaan räätälöidä käyttäjän tarpeiden mukaan kirjanpitotoiminnoilla, kuten pankkilinkityksillä, verkkolaskuilla ja kirjanpitoraporteilla, sekä mahdollisuudella lisätä toimintoja tarpeen mukaan. Automatisoi rutiinit ja seuraa taloutta ajasta ja paikasta riippumatta digitaalisen kirjanpito-ohjelmistomme avulla...

Lisätietoja Procountor Financials

Companyexpense

Findity

Findity

Findity on sinulle luotu kustannuspalvelu. Hallitse kaikkia ostojasi, kuittejasi ja korvauksiasi yhdessä paikassa - täysin automaattisesti ja päivitettynä paikallisten verosääntöjen mukaisesti. Vapauta aikaa kustannuspalvelulla, joka toimii olemassa olevien korttiesi ja kirjanpitojärjestelmien kanssa - jotta voit keskittyä itsellesi tärkeämpiin asioihin. White label -kumppanuutemme ansiosta teknol...

Lisätietoja Findity

Acubiz tarjoaa mutkattoman lähdön ohjauksen kuitista maksuun. Kaikki tämä pilvipalvelupohjaisessa sovelluksessa.

Lisätietoja Acubiz EMS

Concur Expense

Concur Expense

SAP Concur

Vähennä kuittien hallintoa, paperia ja manuaalista työtä kulujen kirjaamiseen. SAP Concur auttaa virtaviivaistamaan matkojen, kulujen ja kilometrien hallinnollista työtä.

Lisätietoja Concur Expense

Egencia

Egencia

Egencia

Matkojen ja kulujen hallinnoiminen ei ole helppoa. Olipa yrityksesi maailmanlaajuinen yhtiö tai pieni tai keskisuuri yritys, matkaohjelman hallinnoimiseen kuuluu päivittäisten matkakulujen seuraamista, budjettien hallinnointia ja tilien täsmäyttämistä. Tämä tarkoittaa kaikkien matkoihin liittyvien menojen seurantaa riippumatta siitä, hyväksytäänkö ne ja ovatko ne järjestelmässäsi vai eivät. Anna m...

Lisätietoja Egencia

Joustava ratkaisu kulujen hallintaan niille, joilla on jo Eurocard-yrityskortti tai harkitset sellaisen hankkimista. Tehokas yhteys kortin ja kirjanpidon välillä.

Lisätietoja Eurocard Utläggshanterare

Screenshot 2024-01-24 at 12.42.37.png

M2

Visma Aquila Oy

Kululaskut ja kuitit helposti M2:lla.Automatisoi kululaskujen teko mahdollisimman pitkälle, jotta sinun ei tarvitse enää tuhlata työaikaa kululaskujen tekemiseen ja käsittelyyn.

Lisätietoja M2

Unknown.png

Mynt

Mynt

Kulujen hallinnointi, mutta yksinkertaisemmin. Kulujen hallinta ja kirjaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Hallinnoi kaikkea yhdessä järjestelmässä, mikä helpottaa kaikkia organisaatiossasi työskenteleviä. Yrityskulut vaihtelevat ja voivat koskea kaikkea matkakuluista uusiin toimistotarvikkeisiin. Olipa kulut mitkä tahansa, on tärkeää että ne kirjataan oikein. Joustavalla kulujen hallinnall...

Lisätietoja Mynt

Rydoo

Rydoo

Rydoo

Rydoo automatisoi koko laskuprosessisi helppokäyttöisellä ohjelmistollaan. Automaattisen integroinnin yrityksesi käytäntöihin ja yksinkertaisen yleiskatsauksen ansiosta yrityksesi hallitsee kulujasi ja kustannuksiasi paremmin.

Lisätietoja Rydoo

SD Worx-logo

SD Worx

SD Worx

SD Worx tekee palkka- ja henkilöstöhallinnosta helppoa ja sujuvaa kaikenkokoisille yrityksille. Halusitpa sitten ulkoistaa palkka- ja henkilöstöhallinnon tai hoitaa ne itse, me autamme sinua saamaan organisaatiostasi tehokkaamman ja kannattavamman. Työskentelemme yli 76 000 yrityksen kanssa 40 eri toimialalta, ja haluamme työskennellä myös sinun kanssasi!

Lisätietoja SD Worx

Piinaako kuittiapina selässä? Visma.net Expensellä vältät kuittivuoret ja tekemättömät matkalaskut. Nykyaikaisella matka- ja kululaskuohjelmalla säästät työaikaa ja minimoit virheiden mahdollisuudet. Visma.net Expensen kautta kiertää yli 2 miljoonaa laskua vuosittain, kuukausittainen käyttäjämäärä on yli 100 000.

Lisätietoja Visma Expense

Wallester_logo_original_black.png

Wallester

Wallester

Tarkkaile kaiken tyyppisiä yrityksen kuluja yhtenäistetyllä alustalla. Wallester Business on täydellinen ratkaisu yrityksen kulujen hallintaan ja taloudenhallintaan. Anna virtuaalisia kortteja jaetulla käyttöoikeudella useille työntekijöille kerralla ja anna heidän käyttää kortin varoja kulujen maksamiseen samanaikaisesti. KYC-vahvistuksen ansiosta voit välttää riskin vuorovaikutuksesta epäluotet...

Lisätietoja Wallester

Mikä lasketaan kuluksi?

Kaikki yritykselle aiheutuneet kulut on kirjattava. On olemassa erilaisia työntekijöihin liittyvät kulut: "omakulut" ja "työntekijöiden kulut". Me selittää eron.

Omat kulut

Kun työntekijät tai osaomistajat sijoittavat yksityisiä varoja työhön liittyviin tarkoituksiin kulut lasketaan "omiksi kuluiksi". Matkasta saattaa tulla kuluja, majoitus tai kahvileipä. Kun työntekijä maksaa yksityisesti jostain sellaisesta yrityksen on vastattava, yrityksellä on velkaa työntekijälle. The velka selvitetään maksettavan palkan yhteydessä joko päivärahana tai korvauksena todellisista kustannuksista.

Jokaisen, joka tekee omat menonsa, on pystyttävä osoittamaan, että hän on aiheutunut menoista, esimerkiksi kuitin kautta korvauksen saamiseksi.

Työntekijöiden kulut

Työntekijöille aiheutuvat kulut ovat sitä, kun työnantaja edustaa jotakin työntekijänä saa käyttää yksityisesti. Se voi koskea esimerkiksi tietokonetta tai kännykkä. Tämä menoluokka on veronalainen etu, jos ei työntekijä maksa takaisin (sis. alv).

Hallitse paremmin yrityksen ja henkilöstön kulut yhdellä menojen hallintajärjestelmä. Meillä BusinessWithillä voit tehdä sen itse vertaa eri järjestelmiä ja löydä itsellesi sopivin. Kysy rohkeasti sinulta, jos sinulla on kysyttävää!