EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita dokumentinhallintajärjestelmiä

Minkä asiakirjanhallintajärjestelmän yrityksesi tarvitsee?

Kaikilla yrityksillä on asiakirjoja, jotka on allekirjoitettava ja arkistoitava, ja jotta ne pidä todella hyvää järjestystä ja noudata lakeja ja määräyksiä, tarvitset sellaisen asiakirjojen hallintajärjestelmä. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käsitellä sitä kansioihin ja paperipinoihin – ja sen sijaan voi istua alas ja tietää että asiakirjat, sopimukset, päätökset, lainaukset tai käytännöt on dokumentoitu älykkäällä ja digitaalisella tavalla. Se, mikä järjestelmä dokumenttien hallinta auttaa muun muassa se, että annat oikeille ihmisille luvan ja että sinun pitäisi pystyä nopeasti ja helposti selvittämään esimerkiksi asiakirjojen tila mikä on allekirjoitettu vai ei ja mikä asiakirjan versio on voimassa. Sinä Näin saat hyvän yleiskuvan ja täyden hallinnan yrityksen eri asiakirjoista.

Web-pohjaisen dokumentinhallinnan avulla voit käyttää sitä tarvitset missä tahansa, ja että tiedät, että kaikki on turvallisesti säilytetty. Mutta miten pitäisikö sinun valita asiakirjanhallintajärjestelmä? Kaikki riippuu siitä, millainen ihminen olet yritystä ja millä toimialalla toimit. Tarvitsetko skaalautuvan ratkaisun kasvaaksesi kanssa? Vai riittääkö yksinkertainen ratkaisu? Kuinka moderni järjestelmän pitäisi olla? Miten Tarvitseeko virtasi ja prosessisi automatisoida? Pitäisikö olla tarpeidesi mukaan räätälöitynä? Muista, että hyvän järjestelmän pitäisi tehdä niin on lähes mahdotonta tehdä virheitä asiakirjoja käsitellessään.

Mitä asiakirjanhallintajärjestelmiä on saatavilla Suomen markkinoilla?

Työkalu digitaaliseen dokumenttien hallintaan on usein saatavilla monella eri tavalla järjestelmän rakenteita. Jotkut toimittajat ovat erikoistuneet käsittelyyn digitaalisia asiakirjoja, kun taas muut palveluntarjoajat voivat tarjota täydellisen hallintajärjestelmä, jossa dokumenttien hallinta on moduuli. Tätä ajatellen on olemassa Suomen markkinoilla on monia toimittajia, joita voit vertailla kanssa ja myös suodattaa mikä sopii sinulle parhaiten.

Vertaa erilaisia ​​asiakirjanhallintajärjestelmiä täällä BusinessWithissä löytääksesi yrityksellesi parhaiten sopivan.

Mitä sinun pitäisi vaatia asiakirjanhallintajärjestelmältäsi?

Testaa järjestelmäopasta

Tee kuten 9000+ yritystä, anna algoritmiemme auttaa sinua oikean järjestelmän valinnassa.

Lista 10 eri Asiakirjanhallintajärjestelmä

Lajittele
M-Files-logo

M-Files

M-Files

M-Files on johtava alusta tietotyön automaatioon. M-Filesin alustan avulla tietotyöläiset löytävät tiedon nopeasti, työskentelevät tehokkaasti ja saavuttavat parempia tuloksia. M-Files sisältää innovatiivisen metatietopohjaisen arkkitehtuurin, automaattisen työnkulkujen hallinnan sekä edistyneen tekoälyn. Kaiken tämän ansiosta asiakkaat pääsevät eroon informaatiokaaoksesta, parantavat prosessien t...

Lisätietoja M-Files

PandaDoc

PandaDoc

PandaDoc

PandaDoc-asiakirjanhallintajärjestelmän avulla yritys voi helposti hallita ja luoda dokumentaatiota käyttäjäystävällisellä alustalla. Toiminnot, kuten valmiit mallit, API-integraatio ja korkea suojaustaso.

Lisätietoja PandaDoc

iBinder-logo

iBinder

iBinder

Digitaalinen projektikansio, jota käyttävät ja jakavat kaikki projektiin osallistuvat. Riippumatta siitä, työskenteleekö projektien, tarjouspyyntöjen vai kiinteistönhallinnan parissa.

Lisätietoja iBinder

Paperoffice-logo

Paperoffice

PaperOffice Limited Europe

PaperOffice on enemmän kuin ohjelmisto: Se on täydellinen ekosysteemi, elämäntapa ja paikka, johon olet aina tervetullut. PaperOffice indeksoi kaiken, olivatpa ne sitten skannattuja asiakirjoja tai tiedostoja. Integroitu hakukone mahdollistaa jokaisen sanan katkelman, määrän ja hakutermin löytämisen.

Lisätietoja Paperoffice

Public 360°-logo

Public 360°

Tietoevry

Asian-, asiakirjan- ja arkistoinnin hallinta. Älykäs alusta julkisen sektorin asiakirjanhallintaan ja digitalisointiin. Hyödynnä ratkaisumme sisäänrakennettu älykkyys organisaatiosi ydinprosessien tukena.

Lisätietoja Public 360°

Ricoh-logo

Ricoh

Ricoh

Yritätkö optimoida asiakirjahallintaa ja ‑työnkulkuja? Autamme tiimejä ja osastoja, jotka painiskelevat turhien manuaalisten ja hallinnollisten tehtävien kanssa ja kärsivät hitaista, tehottomista ja turhauttavista prosesseista. Usein ongelmia on samalla myös asiakirjojen käytössä ja tietoturvassa, mikä haittaa vaatimustenmukaisuuden varmistamista. DocuWare-ohjelmistossa pystyy tallentamaan dokumen...

Lisätietoja Ricoh

SharePoint

SharePoint

Microsoft

Luo työntekijöillesi yhtenäisyyden tunnetta ja viesti heille intranetin kautta. Paranna organisaation tehokkuutta jakamalla yleisiä resursseja ja sovelluksia kotisivustoilla ja portaaleissa. Kerro tarinasi kauniiden viestintäsivustojen avulla. Pysy ajan tasalla verkkosivustojen ja SharePoint-mobiilisovelluksen yksilöityjen ja kohdennettujen uutisten avulla.

Lisätietoja SharePoint

Triplan-logo

Triplan

Triplan

Asian-, asiakirjan- ja arkistonhallinnan ratkaisujemme ytimenä ovat SÄHKE2-sertifioidut järjestelmät. Näiden ympärille olemme tuottaneet erilaisia tehtäväpohjaisia käyttöliittymiä helpottamaan tiedon tuottamista, hallintaa ja hyödyntämistä. Tavoitteenamme on tarjota käyttäjille helppokäyttöisiä työkaluja, jotka tukevat juuri oman työn tekemistä. Roolipohjainen ratkaisumme sisältää myös käyttöliitt...

Lisätietoja Triplan

Webbdocs-logo

Webbdocs

Webbdocs

Sähköinen arkisto on monipuolinen, helppokäyttöinen ja turvallinen dokumentinhallintaratkaisu. Se on saatavissa verkkoselaimen avulla milloin ja missä tahansa, koska se toimii verkossa SaaS-periaatteella (Software as a Service) eli pilvipalveluna. Sähköinen arkisto soveltuu erinomaisesti esimerkiksi sopimustenhallintaan, laatujärjestelmiin ja hallitustyöskentelyyn. Se sopii myös moneen muuhun käyt...

Lisätietoja Webbdocs

XaitPorter on joustava alusta, joka mahdollistaa dokumenttien rinnakkaishallinnan, mikä parantaa yrityksen prosessien tehokkuutta ja lopulta parempia tuloksia.

Lisätietoja XaitPorter

Mitä sinun pitäisi vaatia asiakirjanhallintajärjestelmältäsi?

On useita asioita, joita sinun tulee miettiä ja asettaa vaatimuksiksi, kun olet poissa Etsi dokumentinhallintajärjestelmä. Monet edistyneemmistä järjestelmät voivat olla monimutkaisia ​​käyttää ja vaatia enemmän koulutusta, vaikka ne yksinkertaisista voi joskus puuttua tarvitsemiasi ominaisuuksia. Varmista todellakin valitse järjestelmät huolella. Hyvä idea on todella testata järjestelmää nähdäksesi kuinka se toimii käytännössä. Asiakirjanhallintajärjestelmät toimivat eri hyviä sen mukaan, mitä tarpeita sinulla on ja millä alalla toimit. Vastaanottaja täydellisen järjestelmän löytäminen voi olla vaikeaa ja räätälöitävissä Täydellisyys ei myöskään ole aina helppoa. Tärkeintä on mieti, että sen pitäisi todella sopia heidän kanssaan työskenteleville työntekijöille erilaisia ​​asiakirjoja. Hyvä järjestelmä säästää paljon aikaa ja tekee sinusta voi erittäin tehokkaasti seurata asiakirjojasi ja niiden oikeellisuutta arkistoitu ja että niitä voidaan nopeasti jäljittää ja etsiä.

Voit vapaasti vaatia, että valitsemasi järjestelmä toimii mobiilisovelluksena. Tämä johtuu siitä, että nykypäivän työpaikat ovat yhä liikkuvampia Asiakirjojen on tällöin oltava saatavilla missä tahansa. Asiakirjojen käsittely matkapuhelimella lisää joustavuutta ja lisää säästää monta kertaa aikaa.

Muita BusinessWithin neuvoja on valita järjestelmä dokumenttien hallinta, joka tuntuu todella helppokäyttöiseltä, voi indeksoida automaattisesti ja voidaan laajentaa tarvittaessa tulevaisuudessa. Ajattele laatikon ulkopuolella työntekijän näkökulma – ei ole koskaan hyvä idea ottaa käyttöön uutta järjestelmä, jota kukaan ei ymmärrä tai käytä. Kiinnitä ostoksesi uusi järjestelmä loppukäyttäjien kanssa. Pyydä toimittajaltasi, että he voivat tarjota koulutusta tarvittaessa ja autamme sinua oppimateriaalien, kuten verkko-oppimisen, kanssa tai videoita.

Vertaile ja valitse BusinessWith-asiakirjanhallintajärjestelmiä tai ota yhteyttä ota yhteyttä, jos tarvitset lisäapua ja -opastusta.