EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita työkaluja e-learning

Mikä e-learning sopii sinulle parhaiten?

Etäkurssit ovat olleet olemassa jo pitkään, samoin digitaaliset työkalut. Aikana pandemia räjähti kuitenkin verkkotyökalujen tarpeen eri muotoihin viestintää ja oppimista. Yhä useammat yritykset ja organisaatiot näkivät sellaisen mahdollisuus kääntyä digitaalisten alustojen puoleen tiedon levittämiseksi ja tietoa esimerkiksi e-kurssin tai muiden koulutuspakettien kautta. Jopa jälkeen pandemialla on selviä e-oppimisen etuja: se on usein ympäristöystävällisempää, kustannustehokkaampaa ja säästää aikaa. onko yrityksesi on uusi sisällä digitaalista oppimista tai jos olet työskennellyt Verkkokursseja useiden vuosien ajan, me BusinessWithissä voimme auttaa sinua navigoinnissa monien verkko-oppimiseen käytettävissä olevien työkalujen joukossa.

Digitaalinen oppimisalusta voi olla paljon. Se voi olla yksinkertainen palvelu opetukseen tai viestintämaailmaan, jossa käyttäjät jakavat tekstejä, kuvia ja videoita, joista muut opiskelijat pitävät, jakavat ja kommentoivat. Joillakin on edistyneiden ratkaisujen tarve työpajoihin, joissa on korkea vuorovaikutusaste, toiset ovat tyytyväisiä klassisten luentojen ominaisuuteen. On organisaatiot, jotka tarvitsevat LMS:n, oppimisalustan, muutamaa kurssia varten. Samaan aikaan on kouluja ja yliopistoja, jotka tarvitsevat suuria oppimisportaalit sisäänrakennettu hallinta varauksia, ilmoituksia ja jonotuslistoja varten. Meillä päällä BusinessWith on teitä kaikkia varten.

Olemme luoneet vertailupalvelun verkko-oppimisen työkaluille. Etsi paras verkko-oppimisjärjestelmä, joka sopii tarpeisiisi käyttämällä alla olevaa suodatusta. Onnea, toivotamme sinulle BusinessWith!

Sanasto niille, jotka haluavat ymmärtää e-learning

Luettelo 17 eri E-learning

Lajittelu
LMS365

LMS365

Storyals

LMS365 on palkittu alusta, jonka on kehittänyt emoyhtiö ElearningForce International. Ne ovat yksityisessä omistuksessa oleva ohjelmistoyritys, joka perustettiin Tanskaan vuonna 2003. LMS365 on "älykäs, yksinkertainen ja kustannustehokas". LMS365 on avaimesi erittäin sitoutuneisiin, tehokkaasti koulutettuihin työntekijöihin ja yhteistyötilaan nykyaikaiselle yritykselle. Jatkuva oppiminen on tärkeä...

Lisätietoja LMS365

Docebo

Docebo

TicTac Interactive

Docebo on markkinoiden johtava LXP (Learning Experience Platform). Tekoälyn ja sosiaalisen oppimisen avulla annat käyttäjillesi parhaan oppimiskokemuksen! Docebo on pilvipohjainen ja toimii kaikentyyppisissä laitteissa, joten käyttäjät voivat käyttää alustaa missä ja milloin tahansa. Haluatko kerätä kaiken digitaalisen koulutuksen käyttäjäystävälliseen LXP:hen? Haluatko luoda yksilöllisiä koulutus...

Lisätietoja Docebo

Datafisher-logo

Datafisher

Datafisher

Mobiili LMS-oppimisalusta. Mukana missä ja milloin tahansa. Datafisher LMS on käyttäjäystävällinen pilvipohjainen LMS-ratkaisu älykkäällä käyttöliittymällä. Se on tehty organisaatioille, jotka haluavat tarjota tehokkaita verkkokoulutuksia kätevästi ja edullisesti huippuluokkaisella alustalla. Ratkaisussamme on innovatiivisia oppimisen edistämisen työkaluja. Voit sisällyttää alustallamme aktivointe...

Lisätietoja Datafisher

Eloomi

Eloomi

Eloomi

Yksinkertainen LMS-järjestelmä, joka yhdistää sisäiset ja ulkoiset harjoittelusi. Suunniteltu saamaan työntekijät tietoisiksi uusista yrityskäytännöistä ja lisäämään tietämystä käyttäjäystävällisen pilvipalvelun avulla.

Lisätietoja Eloomi

GO+

GO+

TicTac Interactive

GO+-alusta. Helppo kuin mikä. Oppimisen hallintajärjestelmän (LMS) avulla on helppo toteuttaa digioppimista ja jakaa oppimissisältöjä. Pilvipohjainen GO+-alusta on myös helppo integroida nykyisiin järjestelmiin, ja se on responsiivinen eli toimii kaikilla näytöillä. Alustalla voi myös luoda mikro-oppimissisältöjä.

Lisätietoja GO+

Learnup-logo

Learnup

LearnUpon

LearnUpon on yksi johtavista kansainvälisistä verkko-oppimisalustan tarjoajista. Joitakin LearnUponin ohjelmiston tarjoamia ydinominaisuuksia ovat kurssien hallinta, verkko-oppimisen sisällön luominen, digitaaliset luokkahuoneet, kurssin suoritusten raportointi ja arviointi, SCORM-integraatio ja mahdollisuus lisätä omaa materiaalia, kuten videoita ja kuvia. Lisäksi alusta tuki myös sertifiointikur...

Lisätietoja Learnup

Rakennamme organisaation käyttöön Learning Management System (LMS)-oppimisalustan. Oppimisalustan avulla organisaatio pystyy hallitsemaan henkilöstönsä osaamisen kehittämistä erilaisten seuranta-, raportointi- ja analytiikkatyökalujen avulla. Suunnittelemme oppimisalustan siten, että verkkokurssit muodostavat käyttäjälleen loogisen ja oppimista edistävän kokonaisuuden.

Lisätietoja Loisto-oppimisalusta

Kehitä ja ylläpidä henkilöstön sekä yhteistyökumppaneiden osaamista. Verkossa toimiva oppimisympäristö mahdollistaa henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden jatkuvan ja joustavan kouluttamisen – opiskelu on mahdollista myös mobiililaitteilla ja jokainen käyttäjä voi suorittaa koulutuksia heille sopivan aikataulun mukaan.

Lisätietoja Opix Koulutusalusta

Digitaaliset oppimis­ratkaisut. Ketterä digitaalinen oppimisympäristö ja verkkokurssit jatkuvaan oppimiseen ja uudistumiseen. Kun tarvitset digikoulutuksiin ja verkko-oppimiseen tukea tai teknologiaa, löydät kauttamme avun niin tehokkaaseen kurssituotantoon kuin koulutusten hallinnointiin ja jakamiseen sekä tulosten mittaamiseen ja arviointiin. MPS:n oppimisen teknologian kokonaisuudesta voit vapa...

Lisätietoja Prewise Learning

Priima Oppimisalusta-logo

Priima Oppimisalusta

Saarni Learning

Moderni Priima oppimisympäristö sopii kaikenkokoisille toimijoille alasta riippumatta. Priimalla toteutatte verkkokoulutukset helposti ja kustannustehokkaasti. Osaamisen kehittäminen voi olla Priiman avulla organisaationne kilpailuetu. Lisäksi saatte meistä luotettavan palveluntarjoajan, joka kulkee koko ajan matkassa mukana.

Lisätietoja Priima Oppimisalusta

Simployer

Simployer

Simployer

Olemme rakentaneet HRM-järjestelmän, jossa ihmiset ovat keskellä. Kutsumme sitä People First -teknologiaksi. Käytännölliset työkalut mahdollistavat tehokkaamman arjen työelämän, joka säästää aikaa ja varmistaa, että prosessit ovat yhtenäiset liiketoiminnassa.

Lisätietoja Simployer

Skillhive-logo

Skillhive

Skillhive

Tulevaisuuden työ on oppimista. Pelkkä suorittaminen ei enää riitä. Menestyäkseen nopeasti muuttuvassa maailmassa yritysten on kiinnitettävä yhä enemmän huomiota jatkuvaan uuden oppimiseen. Skillhive on digitaalinen osaamis- ja oppimisalusta, joka tarjoaa yrityksille ja työyhteisöille nykyaikaiset työkalut sekä hyödyntää että huolehtia tärkeimmästä pääomastaan – osaamisestaan.

Lisätietoja Skillhive

Studytube-logo

Studytube

Studytube

LMS-järjestelmä: enemmän tietoa, parempi näkymä. Studytuben oppimisen hallintajärjestelmällä voit seurata, ohjata ja hallita kaikkia organisaatiosi aktiviteetteja yhdestä paikasta.

Lisätietoja Studytube

Taitaen-logo

Taitaen

Moods

Vuorovaikutteinen Taitaen-oppimisalusta kouluttaa, perehdyttää, viestii ja motivoi yrityksen henkilöstöä sekä yhteistyökumppaneita. Oppimisalusta soveltuu myös erilaisten kyselyiden järjestämiseen tai esimerkiksi mielipiteiden kartoittamiseen. Alustan käyttö vahvistaa yrityksen ja yksilön sekä yhteistyökumppaneiden välistä vuoropuhelua.

Lisätietoja Taitaen

Valamis-logo

Valamis

Valamis

Yhtenäinen ratkaisu, joka on tehty L&D:tä varten. Miksi käyttää aikaa ja vaivaa useiden oppimisjärjestelmien hallintaan ja jongleeraamiseen? Valamis-kokonaisvaltainen oppimisratkaisu virtaviivaistaa oppimistekniikkaasi ja kokoaa kaiken yhteen yhtenäiseksi yrityksen oppimisalustaksi, jossa sitoutuminen on maksimaalista ja klikkaukset minimaalisia.

Lisätietoja Valamis

Vuolearning-logo

Vuolearning

Vuolearning

Vuolearning tarjoaa ominaisuudet sisällöntuotantoon ja koulutusten hallintaan. Vuolearning on oppimisalusta motivoiviin ja vuorovaikutteisiin digiperehdytyksiin ja koulutuksiin. Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää.

Lisätietoja Vuolearning

Workseed-logo

Workseed

Workseed

Tee osaamisen kehittämisestä yrityksenne kilpailuetu. Workseed on oppimisalusta (LMS), joka mahdollistaa kustannustehokkaan ja tasalaatuisen henkilöstön kouluttamisen.

Lisätietoja Workseed

Sanasto niille, jotka haluavat ymmärtää e-learning

E-learning, e-kurssit ja digitaaliset oppimisalustat voivat olla sen kannalta hankalia tietämätön. Me BusinessWithissä olemme tehneet pienen sanaston avuksesi selata joitain yleisiä käsitteitä.

  • Verkko-oppiminen: verkossa tapahtuvaa oppimista.
  • LMS: Oppimisalusta tai oppimisportaali.
  • LXP: Oppimisalusta, joka on kokemuksellisempi kuin yksi LMS.
  • Kirjoittajatyökalu: kirjoittajan työkalu koulutus, jota kurssin vetäjä käyttää koulutuksen tekemiseen inspiroivaa. Kirjoitustyökalu ei vaadi ohjelmointitaitoa. Se koskee esimerkiksi vedä ja pudota -harjoituksia, animaatioita, ääntä, kuvaa ja monivalintakysymyksiä. Tulos voidaan julkaista oppimisalustalla tai -sivustolla normaali sivusto.
  • SCORM: Tekninen ratkaisu digitaaliseen julkaisuun kursseja oppimisalustalla. SCORM on hallinnan alan standardi e-oppiminen.
  • Sekoitusoppiminen: Usein tarvitaan muutakin kuin opettajan johtamia keskusteluja että e-kurssin pitäisi olla todella hyvä. Yhdistelmäoppiminen tarkoittaa koulutusta joka sisältää luentoja sekä seminaareja, työpajoja, keskusteluja foorumeilla ja muissa toimissa.

Kun olet valmis löytämään sinulle parhaan digitaalisen oppimisalustan, se on olemme valmiita tukemaan. Voit vapaasti käyttää hakupalveluamme.

0