EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita liiketoimintajärjestelmiä

Mikä on käyttöjärjestelmä?

käyttöjärjestelmä ratkaisee yrityksellesi sen tukee koko toimintaa ja tarjoaa kokonaiskuvan liiketoimintaprosesseja ja tavoitteita. Syy, miksi joku päättää hankkia sellaisen tällaisen järjestelmän tarkoituksena on yksinkertaisesti saada rakenne ja hallinta liiketoimintaa ja sen strategioita.

Yritysjärjestelmä, jota joskus kutsutaan myös johtamisjärjestelmäksi, on alusta, jonka avulla voit tarkistaa, että yritystä johdetaan sen mukaisesti olemassa oleva visio. Tämä tarkoittaa, että sinun on esitettävä sellaisen ostaessasi käyttöjärjestelmä on, että se voi antaa sinulle selkeän ja läpinäkyvän kuvan siitä, missä olet tänään ja kuinka hyvin tavoitteesi saavutetaan.

Mikä on paras käyttöjärjestelmä yrityksellesi? Täällä voit valita sekä yksinkertaisemmista että monimutkaisemmista ja mukautetuista järjestelmistä ratkaisuja. Voit vapaasti käyttää aikaa ja katsoa, ​​mitkä kappaleet haluat erityisesti apua - ja jos tarvitset mukautettuja toimintoja.

Mitä käyttöjärjestelmiä on saatavilla Suomen markkinoilla?

Luokassa on monia paikallisia ja kansainvälisiä toimittajia käyttöjärjestelmä, ero näiden toimijoiden välillä on yleensä siinä liiketoiminnan arvot, kuten paikallinen kielen tuki, integrointiominaisuudet ja yksinkertaisuus toteutus, liiketoimintamalli.

Ehkä koko käyttöjärjestelmä pitäisi räätälöidä? Paras tapa Aluksi on kartoitettava ja analysoitava, miltä tarpeesi näyttävät tänään ja mitä sinun tarvitsee tulevat tarpeet voivat olla. Sen jälkeen olet valmis vertailemaan ja valitsemaan käyttöjärjestelmä - BusinessWith auttaa sinua löytämään parhaan yrityksesi käyttöjärjestelmä.

3 vinkkiä käyttöjärjestelmän valinnassa

Lista 2 eri käyttöjärjestelmä

Lajittele
Azure

Azure

Microsoft

Azure on Microsoftin kehittämä matalan koodin ohjelma, ja se on kattava järjestelmä, joka on skaalattavissa useilla erityyppisillä moduuleilla, kuten iPaaS-järjestelmänä toimivilla moduuleilla. Järjestelmä on suunniteltu ohjelmien kehittämiseen rajoitetulla koodilla ja se voi tarjota ratkaisuja halvemmalla kuin monimutkaisilla koodilla kehitetyillä järjestelmillä, samalla kun se tarjoaa useita its...

Lisätietoja Azure

Odoo

Odoo

Odoo

Odoon avulla saat modernin digitaalisen ohjelmiston, jonka avulla voit integroida kaikki tiedot yhteen järjestelmään. Odoo voidaan mukauttaa periaatteessa millä tahansa sovelluksella, ja se on heidän erikoisuutensa.

Lisätietoja Odoo

3 vinkkiä käyttöjärjestelmän valinnassa

Tarvitsetko käyttöjärjestelmän yrityksellesi, mutta tiedä Etkö ole varma, kuinka valita oikea järjestelmä? Mistä päästä kannattaa aloittaa? BusinessWith listaa kolme vinkkiä järjestelmän valinnan aloittamiseen.

  1. Arvioi. Käyttöjärjestelmän hankkiminen on yksi asia loistava valinta koko organisaatiollesi. Tässä on tärkeää tehdä oikein alusta alkaen. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on varmistaa, että kaikki ohjausryhmässä on pallolla. Ota ohjausryhmä mukaan – ja ota heidät mukaan ihmisiä, jotka käyttävät järjestelmää. Muista varata aikaa kuulla jokaisen tarpeet ja luoda vankka suunnitelma toteutukseen.
  2. Vertaa toimittajia. Sinulla on tarkat vaatimukset ja testaa, kuinka hyvin kukin toimittaja pystyy vastaamaan siihen. Ehkä sinulla vain on toimittaja mielessä – mutta vaikeita kysymyksiä kannattaa silti esittää myös tämä. Käy läpi käyttöönottovaihe, aseta toimitusvaatimukset, tukea ja tukea. Älä myöskään unohda tarkistaa, mitä muut asiakkaat sanovat kertoo aiotusta toimittajastasi.
  3. Valmistele käyttöönotto. Kun olet valinnut liiketoimintajärjestelmä, tarvitset vielä toisen suunnitelman – suunnitelman itsellesi esittely. Järjestelmän käyttöönotto voi kestää kauan, ja se on jotain sellaista ei voi tehdä kokonaan itse. Pyydä apua ja varmista, että sinulla on tarpeeksi resursseja koulutukseen. Voiko toimittaja auttaa koulutuksessa ja tuki?

Älä unohda arvioida uutta järjestelmää, kun se on otettu käyttöön – mutta älä tee sitä liian aikaista. Tulosten näkeminen uudesta järjestelmästä voi viedä aikaa. Älä myöskään ole kiireessä!

Aiotko hankkia liiketoimintajärjestelmiä ja tarvitset hyviä neuvoja ennen hankintavaihe? Vai haluatko lisää vinkkejä? Tervetuloa ottamaan yhteyttä meille BusinessWith.

Liiketoimintojen kuvaus

Analyysityökalut

Loistava työkalu niille, jotka analysoivat tehokkuutta ja työskentelevät tietopohjaisesti. Yleinen toiminto liiketoimintajärjestelmässä.

Asiakirjojen hallinta

Välttämätön moduuli niille, jotka hallinnoivat useita sopimuksia, asiakirjoja ja todistuksia. Mukana on perustoiminnallisuus, jota liiketoimintajärjestelmän ostajan tulisi odottaa.

Asianhallinta

Tärkeä osa liiketoimintajärjestelmää on kyky hallita lippujen kulkua organisaation sisällä. Sisältyy useimpiin liiketoimintajärjestelmiin ja on järjestelmän "porkkana".

Lupien hallinta

On tärkeää pystyä hallitsemaan käyttöoikeustasoja organisaatioissa, joissa liiketoimintajärjestelmä on keskusjärjestelmä, johon monilla ihmisillä on pääsy.

Poikkeamien hallinta

Toimintajärjestelmän tärkeä toiminto on pystyä raportoimaan poikkeamista ja korjaamaan ne. Tämä voi koskea esimerkiksi valituksia.

Prosessikartta

Hyvä työkalu organisaatiorakenteen visualisointiin ja siitä käsin sisäisten keskustelujen aloittamiseen parannuksista.

Strategian kehittäminen

Työkalu strategian kehittämiseen. Luo ja hallinnoi päämääriäsi ja tavoitteitasi, seuraa edistymistäsi ja näe, miten saavutat tavoitteesi.

Tavoitteiden seuranta

Toiminnallisuus, jonka avulla voit määritellä tavoitteidesi mittarit, miten ne saavutetaan ja miten niitä seurataan.

Tuki ISO-standardille

On olemassa kansainvälisiä ISO-standardeja, joiden mukaan johtamisjärjestelmät toimivat ja joita niiden pitäisi pystyä tukemaan, esimerkiksi ISO 9001. Liiketoimintajärjestelmä toimii hyvin pitkälti sertifiointien mukaisesti, ja sitä valvotaan niiden perusteella.