EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta työjärjestysjärjestelmää

Mikä työjärjestysjärjestelmä sopii yrityksellesi?

Työtilausjärjestelmä on hyvin samanlainen kuin kenttäpalvelutyökalu, mutta on enemmän liittyy itse tilausprosessiin. Työtilausjärjestelmässä yrityksesi voi yhdistä kaikki osat, jotka kuuluvat itse työtilaukseen - kaikki kuinka monta työtunnit ja tiedot työstä, laskutusasiakirjoihin tai mahdollisesti "jälkimyynti"/palvelu kentällä työskenteleville.

Työmääräysjärjestelmä auttaa sinua saamaan täyden hallinnan sekä meneillään olevista että jo suoritettuja tehtäviä. Tietysti sinulla voi olla työtilausjärjestelmä matkapuhelin, mikä tarkoittaa, että vältät paperityötä niiltä, ​​jotka suorittavat erilaisia tiedot voivat helposti raportoida töiden tilan. Yksinkertaisesti kuvattuna, voit sanoa, että järjestelmä optimoi kaiken tilausten ympärillä tehtävän työn, mikä säästää aikaa ja auttaa koko virtauksessa. Tämä on niin, että molemmat työntekijät, sinä kuka Yrityksen ja ei vähiten asiakkaan on voitava helposti päästä käsiksi vastaaviin asiakirjoihin.

Mutta minkä työjärjestysjärjestelmän yrityksesi tarvitsee? Niitä on useita erilaisia järjestelmiä, joista kaikilla on omat etunsa ja etunsa. Jos käsittelet tällä hetkellä kaikki tilaukset paperilla ja lyijykynällä, siirtymä on digitaalinen, tietysti iso säätö kaikille, joihin se vaikuttaa. Mikset kokeilisi järjestelmän tietyksi ajaksi, arvioi sitten ja katso kuinka se on toiminut? Monet toimittajat tarjoavat koeajan, joka voi helpottaa valintaasi ei ole sitova.

Tietysti sinun on tehtävä perusteellinen tutkimus ennen kuin yrität löytää oikea järjestelmä kerralla. Arvioi yrityksesi tarpeet ja vaatimukset ja vertaa eri järjestelmiä täällä BusinessWithissä. Autamme sinua.

Miksi työtilausjärjestelmä on hyvä sinulle?

Listattuna 8 eri järjestelmää kategoriassa Työjärjestysjärjestelmä

Lajittele
Fieldly-logo

Fieldly

Fieldly

Työskenteletkö rakennus- ja asennusalalla? Fieldlyllä voit seurata rakentamista - aloitetusta työstä tilillä oleviin rahoihin. Fieldly on saatavilla sovelluksena kentällä työskenteleville ja verkkoversiona sinulle toimistossa. Helppokäyttöinen ja turvallinen projektinhallinta rakennusalan pk-yrityksille.

Lisätietoja Fieldly

Salesforce - Sales Cloud

Salesforce

Salesforce

Salesforce CRM on johtava pilvipohjainen ratkaisu, joka tarjoaa laajan räätälöinnin myyntiin, markkinointiin ja asiakaspalveluun kaikenkokoisille yrityksille. Se tarjoaa tehokkaita työkaluja liidien hallintaan, myynnin ennustamiseen ja integroituu laajaan valikoimaan kolmannen osapuolen sovelluksia Salesforce AppExchangen kautta. Alusta on suunniteltu keskittämään asiakasvuorovaikutusta, virtaviiv...

Lisätietoja Salesforce

Confirma-logo

Confirma

Confirma

Jeemly-kassaratkaisut vauhdittavat niin aloittelevan yrittäjän kuin konkarinkin myyntiä. Meiltä löydät kassajärjestelmät eri toimialoille aina ravintoloista kirpputoreihin. Varastonhallinta WMS. Yhdistä varastotoiminnot helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi laajennetun WMS-varastonhallinnan avulla. Toiminnanohjausjärjestelmiimme kytketty varastonhallintaratkaisu maksaa itsensä nopeasti takaisin ...

Lisätietoja Confirma

Infobric-logo

Infobric

Infobric

Infobricin työtilausjärjestelmä tarjotaan osana Ease Fleet -portaalia, joten se on helppo yhdistää muihin palveluihin. Pääset kaikkiin matkoihisi, eikä sinun tarvitse seurata ajomatkoja ja matka-aikoja.

Lisätietoja Infobric

Koho-logo

Koho

Koho

Hallitse projektejasi monipuolisesti, älä monimutkaisesti. Kohon avulla pidät projektit hyppysissä myynnistä laskutukseen ja reagoit muutoksiin ketterästi. Kohon selkeä projektinhallinta antaa sinulle avaimet menestykseen. Resursoi projektit tehokkaasti. Hyödynnä Kohon kuormitusraporttia ja resursoi jokainen projekti alusta asti oikein. Panostamalla projektin resursointiin. Tuntikirjaukset, työai...

Lisätietoja Koho

Hoida työmaan resurssisuunnittelu ja sähköiset työmääräykset kätevästi Moveniumilla. Moveniumin avulla voit suunnitella ja resursoida henkilöt työmaille sekä jakaa tehtävät tietoineen työntekijöille työajanseurantajärjestelmän kautta. Työmaanjohto ja tiimien vetäjät näkevät resurssitilanteen ja työntekijät saavat tiedot työtehtävistä Moveniumin sovellukseen. Helppoa!

Lisätietoja Movenium

Taloushallinto-ohjelma jokaiseen organisaatioon. Visma tarjoaa luotettavat taloushallinto-ohjelmat kaikenkokoisille yrityksille, eri toimialoille sekä kunta- ja sotesektorille. Tutustu ratkaisuihimme ja valitse tarpeisiisi sopiva!

Lisätietoja Visma Business

WiseMaster_Color.png

WiseMaster

WiseMaster

WiseMaster-toiminnanohjausjärjestelmä on markkinoiden pitkäaikaisin aidosti älypuhelimilla toimiva toiminnanohjausjärjestelmä. Se on ollut tuotannollisessa käytössä yli 15 vuoden ajan ja tarjoaa ainoana järjestelmänä aidon offline-tuen. Paperisten työmääräysten sekä puheeseen ja muistamiseen perustavan toiminnanohjauksen on aika jäädä historiaan. Toimivalla toiminnanohjausjärjestelmällä työmääräyk...

Lisätietoja WiseMaster

Miksi työtilausjärjestelmä on hyvä sinulle?

Päästä eroon kaikesta tarpeettomasta paperityöstä ja vapauta aikaa. Nämä kaksi voittoa ovat korvaamaton jokaiselle yritykselle, joka haluaa työskennellä parempien työnkulkujen ja vähentää virheiden tai tarpeettoman työn riskiä. Järjestelmän tavoite työmääräysten tarkoituksena on saada täysi hallintaan kaikki työajat, kaikki kulut ja tehtävät liittyvät tiettyyn työhön tai projektiin. Näin saat hyvän pohjan ja kuitti siitä, jatkuuko kaikki kuten pitää, vai kuitti siitä joillakin alueilla on parantamisen varaa.

Kaikessa rakentamisesta, henkilöstöstä, urakoinnista kuljetuksiin ja putkitöihin, se on A ja O että kaikilla asianosaisilla on pääsy oikeaan ja selkeään tietoon jokaisen projektin ympärillä. Jos työmääräykset ovat jollain tavalla harhaanjohtavia tai jopa väärin, se voi helposti johtaa sekä väärinkäsityksiin että päällekkäisyyteen - asia, jota monilla yrityksillä ei ole varaa ottaa riskiä.

Työmääräyksiä koskevien yksityiskohtaisten ohjeiden ansiosta yrityksesi voi hyvin valmiudet ottamaan vastaan ​​kaikki tulevat projektit tai tehtävät. Vertaa ja valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva järjestelmä. BusinessWith tarjoaa sinulle yksinkertaisen vertailupalvelun, jotta löydät sen järjestelmiä, jotka tekevät sinusta tehokkaan ja kannattavan jo tänään.