EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita POS-järjestelmiä ravintoloihin

Minkä kassajärjestelmän ravintolasi tarvitsee?

Jos sinulla on ravintola, baari, kahvila tai hotelli, tiedät todennäköisesti jo, että tarvitset kassajärjestelmän, joka on henkilökunnan helppokäyttöinen ja joka pystyy käsittelemään kaiken lounasaikaan ruuhkaisiin iltoihin. Suunnittelua helpottavat esimerkiksi pöytäkartat, joista näet helposti mitkä pöydät on varattu ja mitkä eivät. Ja miten haluat maksaa? Onko kassalla, pöydässä tabletti kätevästi pöytätilauksia varten? Sinulle paras järjestelmä on se, joka on lähimpänä arkipäivää, joka sinulla on tai tulee olemaan. Voit vapaasti vertailla eri järjestelmiä ennen kuin teet lopullisen valinnan.

Ravintoloiden kassajärjestelmä (tunnetaan myös nimellä POS-järjestelmä, myyntipiste) tarkoittaa ohjelmistoa, joka on itse laitteiston takana. Laitteesi voi koostua useista eri komponenteista, kuten baarin fyysinen kassakone, kuittitulostimet ja korttipäätteet, joilla maksat kortilla. Ravintola- tai hotelliomistajana, joka tarvitsee kassaratkaisun ostoa, kannattaa ottaa huomioon, haluatko kassakoneen liikkuvan, esim. että kassalla voi olla tabletissa tai matkapuhelimessa , esimerkiksi. Mieti myös, miten haluat keittiön vastaanottavan tilauksia. Pitäisikö tarjoilijan toimittaa yksinkertainen seteli keittiöön, vai pitäisikö sinulla olla bong-järjestelmä - mikä tarkoittaa, että järjestelmä lähettää bongeja keittiöön? Kuten näette - mietittävää on paljon. Aloita jokapäiväisestä elämästäsi ja siitä, mitä pullonkauloja näet juuri nyt, tehdäksesi oikean järjestelmän valinnan. Halvin ei ole aina paras.

Uusi alalla? Lue ja kysy rohkeasti samankokoisilta ravintoloista, baareista, kahviloista tai hotelleista, millaisia ​​ratkaisuja heillä on. Loppujen lopuksi sinulle paras kassajärjestelmä on se, joka todella yksinkertaistaa hallintoasi, joten voit ansaita rahaa tekemällä sitä, mitä osaat parhaiten - ravintola-/kahvila-/baari- tai hotellialalla. Voit vertaa eri kassajärjestelmiä suoraan BusinessWithin vertailuoppaassa.

3 vinkkiä ravintolan kassajärjestelmän valinnassa

Luettelo 0 eri Kassajärjestelmän ravintola

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

3 vinkkiä ravintolan kassajärjestelmän valinnassa

On otettava huomioon useita asioita verrattaessa hotellin, ravintolan, baarin tai kahvilan POS-järjestelmiä. BusinessWith auttaa sinua tekemään parhaan ja oikean valinnan. Tässä on kolme vinkkiä ja kysymystä, jotka auttavat sinua matkan varrella:

1. Tarvitsetko mobiili myyntipistejärjestelmän?

Mobiilikassajärjestelmällä on monia etuja. Ensinnäkin mobiilikassajärjestelmät kukoistavat ja voivat usein tarkoittaa halvempaa hintaa. Toiseksi, mahdollisuus liikkua ja ottaa vastaan ​​tilauksia ja maksaa joustavasti on myös suuri etu. Varmista vain, että mobiilikassaratkaisu ei häiritse toimintoja, joita tarvitset yrityksesi tehokkaaseen hoitamiseen.

2. Mitä maksutapoja tarvitset?

Useiden maksuvaihtoehtojen antaminen asiakkaalle osoittaa joustavuutta ja voi puolestaan ​​antaa sinulle hyvän maineen – tässä hotellissa, ravintolassa, baarissa tai kahvilassa olet moderni ja korkeatasoinen palvelu. Klarna ja Swish ovat kaksi esimerkkiä maksutavoista, jotka ovat yhä enemmän asiakkaiden kysyttyjä.

3. Kuinka joustava järjestelmän tulee olla?

Mikään ravintola, hotelli, baari tai kahvila ei ole samanlainen. Siksi on tärkeää, että järjestelmää valittaessa todella lähtee liikkeelle yrityksesi tarpeista ja haasteista. Kuinka joustava kassajärjestelmän tulee olla? Tarvitsetko ja laajennatko tulevina vuosina? Mitkä toiminnot ovat sinulle keskeisiä? Pitäisikö järjestelmä integroida muihin järjestelmiin, kuten varausjärjestelmääsi?

Kun sinä ja yrityksesi olette tehneet kyselyn tarpeistasi ja etsimistäsi, voit helposti vertaa ja valita parhaan järjestelmän BusinessWithin kautta. Olemme listanneet markkinoiden tärkeimmät toimijat ja autamme sinua tekemään oikean valinnan. Vertaa ja valitse suoraan oppaastamme.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Digitaaliset kuitit

Anna asiakkaillesi kuitti sähköpostitse tai muissa digitaalisissa viestintäkanavissa ja vältä kuittiin liittyvä paperinkäsittely.

Lahjakorttien hallinta

POS-järjestelmä voi luoda lahjakortteja, joita voidaan sitten käyttää maksamiseen.

Maksa pöydässä

Mahdollisuus ottaa maksulaatikot mukaan kaikkialle ravintolassa maksua varten, jolloin vältytään turhalta juoksemiselta.

Mobiilimaksutavat

Kortti- ja käteismaksujen lisäksi lisätään muita vaihtoehtoisia maksutapoja, mikä lisää asiakkaan saamaa palvelua.

Myyntiraportit

Saat täyden hallinnan myynnistä suoraan POS-järjestelmään ja voit raportoida, miten päivä, viikko tai kuukausi on sujunut.

Organisaatiokaavio

Luo henkilökunnan aikataulut POS-järjestelmään ja visualisoi työntekijöiden aikataulut helposti.

Pöytävaraus matkapuhelimen kautta

Anna asiakkaidesi varata pöydät suoraan matkapuhelimella, jolloin varausprosessi sujuu sujuvammin ilman fyysistä käyntiä tai soittoa varauksen tekemiseksi.

Varastot ja inventaario

Luo yleiskuvan siitä, mitä on myyty ja kuinka paljon raaka-aineita on vielä varastossa.

Verkkomaksut

Tilaukset voidaan maksaa suoraan verkossa eikä paikan päällä ravintolassa. Voi olla edullista esimerkiksi kotiinkuljetuksissa.