EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita POS-järjestelmiä ravintoloihin

Minkä kassajärjestelmän ravintolasi tarvitsee?

Jos sinulla on ravintola, baari, kahvila tai hotelli, tiedät todennäköisesti jo, että tarvitset kassajärjestelmän, joka on henkilökunnan helppokäyttöinen ja joka pystyy käsittelemään kaiken lounasaikaan ruuhkaisiin iltoihin. Suunnittelua helpottavat esimerkiksi pöytäkartat, joista näet helposti mitkä pöydät on varattu ja mitkä eivät. Ja miten haluat maksaa? Onko kassalla, pöydässä tabletti kätevästi pöytätilauksia varten? Sinulle paras järjestelmä on se, joka on lähimpänä arkipäivää, joka sinulla on tai tulee olemaan. Voit vapaasti vertailla eri järjestelmiä ennen kuin teet lopullisen valinnan.

Ravintoloiden kassajärjestelmä (tunnetaan myös nimellä POS-järjestelmä, myyntipiste) tarkoittaa ohjelmistoa, joka on itse laitteiston takana. Laitteesi voi koostua useista eri komponenteista, kuten baarin fyysinen kassakone, kuittitulostimet ja korttipäätteet, joilla maksat kortilla. Ravintola- tai hotelliomistajana, joka tarvitsee kassaratkaisun ostoa, kannattaa ottaa huomioon, haluatko kassakoneen liikkuvan, esim. että kassalla voi olla tabletissa tai matkapuhelimessa , esimerkiksi. Mieti myös, miten haluat keittiön vastaanottavan tilauksia. Pitäisikö tarjoilijan toimittaa yksinkertainen seteli keittiöön, vai pitäisikö sinulla olla bong-järjestelmä - mikä tarkoittaa, että järjestelmä lähettää bongeja keittiöön? Kuten näette - mietittävää on paljon. Aloita jokapäiväisestä elämästäsi ja siitä, mitä pullonkauloja näet juuri nyt, tehdäksesi oikean järjestelmän valinnan. Halvin ei ole aina paras.

Uusi alalla? Lue ja kysy rohkeasti samankokoisilta ravintoloista, baareista, kahviloista tai hotelleista, millaisia ​​ratkaisuja heillä on. Loppujen lopuksi sinulle paras kassajärjestelmä on se, joka todella yksinkertaistaa hallintoasi, joten voit ansaita rahaa tekemällä sitä, mitä osaat parhaiten - ravintola-/kahvila-/baari- tai hotellialalla. Voit vertaa eri kassajärjestelmiä suoraan BusinessWithin vertailuoppaassa.

3 vinkkiä ravintolan kassajärjestelmän valinnassa

Lista 11 eri Kassajärjestelmän ravintola

Lajittele

Zettlen kassajärjestelmä. Kassajärjestelmä, jolla otat yrityksesi ohjat omiin käsiisi. Helppokäyttöisellä, yrityksesi tarpeiden mukaan kasvavalla kassajärjestelmällä voit taata, että maksuprosessi sujuu aina mutkattomasti niin asiakkaidesi kuin työntekijöidesikin kannalta.

Lisätietoja Zettle by PayPal

OPEN One -kassajärjestelmä on suunniteltu vauhdittamaan ravintolan liiketoimintaa ja sujuvoittamaan päivittäistä tekemistä! OPEN on tehty kasvattamaan myyntiäsi, parantamaan asiakaskokemustanne ja säästämään askelianne. Open One on kassajärjestelmä, joka tarjoaa useita älykkäitä toimintoja ja valinnaisia integraatioita, jotka muodostavat yhdessä yritystäsi tukevan järjestelmän koko sen elinkaaren...

Lisätietoja Open Venue /POS

Confirma-logo

Confirma

Confirma

Jeemly-kassaratkaisut vauhdittavat niin aloittelevan yrittäjän kuin konkarinkin myyntiä. Meiltä löydät kassajärjestelmät eri toimialoille aina ravintoloista kirpputoreihin. Varastonhallinta WMS. Yhdistä varastotoiminnot helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi laajennetun WMS-varastonhallinnan avulla. Toiminnanohjausjärjestelmiimme kytketty varastonhallintaratkaisu maksaa itsensä nopeasti takaisin ...

Lisätietoja Confirma

e-kassa-logo

e-kassa

Note Shot

Toimii kaikissa laitteissa: kassapc/kassakone, tietokone, tabletti, puhelin... Käytössäsi vaikka heti Nopea kuitin tulostus ja sähköpostikuitti Kosketusnäyttö helpottaa kassamyyntiä Sisältää mm. varaston, laskutuksen, asiakasrekisterin ja tuoterekisterin...

Lisätietoja e-kassa

2.png

Johku

Johku

Johku on täysin uudenlainen työkalu, aina mukanasi kulkeva järjestelmä, jonka avulla voit myydä palveluja ja tuotteita sekä seurata liiketoimintasi kehitystä. Johkulla voit käyttää yhtä käyttöliittymää sekä kassan pyörittämiseen että pöytävarausten hallintaan!

Lisätietoja Johku

Mando-logo

Mando

Mando

Kassajärjestelmä, jonka käytön opit käden käänteessä. Tekemämme asiakaskyselyn lopputuloksena saimme selkeän käsityksen siitä, mikä Mando-kassassa on parasta. 100% käyttäjistä sisälsi palautteeseensa sanan HELPPO. Mando-kassa on helppo kassajärjestelmä ja sen toimintavarmuus, simppeli käyttöliittymä ja rakenne sekä nopea käyttöönotto ovat tehneet kassan haltuunotosta niin uusille, kuin vanhoille ...

Lisätietoja Mando

Kespro_Palvelut_x_Restolution_logo_600x179.jpg

Restolution

Restolution

Kehitetty yhteistyössä ravintola-alan ammattilaisten kanssa. Kassajärjestelmä koostuu Restolutionin kassasta ja siihen liitetystä pilvipohjaisesta Restolution taustapalvelusta. Kassajärjestelmä ja sen ominaisuudet laajenevat tarpeidesi mukaan yhdestä kassasta usean toimipisteen kokonaisuuksiin.

Lisätietoja Restolution

Solmio-kassa-logo

Solmio-kassa

Solmio-kassa

Kassajärjestelmän mallistosta löytyy erilaisia kassoja eri käyttökohteisiin usean eri toimittajan maksupäätteillä. Kassajärjestelmän mallistosta löytyy erilaisia kassoja eri käyttökohteisiin ja monenlaisilla integroiduilla ja erillisillä maksupäätteillä. Mallisto sisältää kaikki tarvittavat komponentit onnistuneeseen myyntitapahtumaan ja toiminnan kehittämiseen. Mallistomme myös elää ja kehittyy j...

Lisätietoja Solmio-kassa

Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmäratkaisu on moderni ja laajennettavissa oleva kokonaisuus, jonka ominaisuuksiin kuuluvat helppokäyttöisyys, luotettavuus sekä liiketoimintojen mukana kasvavat toiminnot. Nykyaikana useissa yrityksissä korostuvat monikanavaisuus sekä maksamisen helppous – Solteq Commerce Cloud -kassajärjestelmäratkaisu tarjoaa modernin ja pilvipohjaisen kokonaisuuden näihin ta...

Lisätietoja Solteq Commerce Cloud

logo_blue.png

TuloPOS

TuloPOS

TuloPOS on ravintola-alan ammattilaisten kehittämä ohjelmisto ravintola-alan yrityksille. Ohjelmisto sisältää kassajärjestelmän lisäksi myös muut ravintoloiden tarvitsemat toiminnallisuudet kuten tuote- ja varastonhallinnan. TuloPOS:in on suunnitellut RavinteliSofta Oy, jonka työntekijöillä on laaja kokemus eri maiden ravintolakulttuureista ja palveluprosesseista. TuloPOS:in käytön hyötyjä ovat he...

Lisätietoja TuloPOS

Winpos

Winpos

Winpos

Winpos-järjestelmä voidaan liittää moniin muihin ohjelmiin, kuten taloushallinnon ja liikkeenjohdon ohjelmiin. Etätukiohjelman avulla muodostat etäyhteyden Winpos-tukipalveluun muutamassa sekunnissa.

Lisätietoja Winpos

3 vinkkiä ravintolan kassajärjestelmän valinnassa

On otettava huomioon useita asioita verrattaessa hotellin, ravintolan, baarin tai kahvilan POS-järjestelmiä. BusinessWith auttaa sinua tekemään parhaan ja oikean valinnan. Tässä on kolme vinkkiä ja kysymystä, jotka auttavat sinua matkan varrella:

1. Tarvitsetko mobiili myyntipistejärjestelmän?

Mobiilikassajärjestelmällä on monia etuja. Ensinnäkin mobiilikassajärjestelmät kukoistavat ja voivat usein tarkoittaa halvempaa hintaa. Toiseksi, mahdollisuus liikkua ja ottaa vastaan ​​tilauksia ja maksaa joustavasti on myös suuri etu. Varmista vain, että mobiilikassaratkaisu ei häiritse toimintoja, joita tarvitset yrityksesi tehokkaaseen hoitamiseen.

2. Mitä maksutapoja tarvitset?

Useiden maksuvaihtoehtojen antaminen asiakkaalle osoittaa joustavuutta ja voi puolestaan ​​antaa sinulle hyvän maineen – tässä hotellissa, ravintolassa, baarissa tai kahvilassa olet moderni ja korkeatasoinen palvelu. Klarna ja Swish ovat kaksi esimerkkiä maksutavoista, jotka ovat yhä enemmän asiakkaiden kysyttyjä.

3. Kuinka joustava järjestelmän tulee olla?

Mikään ravintola, hotelli, baari tai kahvila ei ole samanlainen. Siksi on tärkeää, että järjestelmää valittaessa todella lähtee liikkeelle yrityksesi tarpeista ja haasteista. Kuinka joustava kassajärjestelmän tulee olla? Tarvitsetko ja laajennatko tulevina vuosina? Mitkä toiminnot ovat sinulle keskeisiä? Pitäisikö järjestelmä integroida muihin järjestelmiin, kuten varausjärjestelmääsi?

Kun sinä ja yrityksesi olette tehneet kyselyn tarpeistasi ja etsimistäsi, voit helposti vertaa ja valita parhaan järjestelmän BusinessWithin kautta. Olemme listanneet markkinoiden tärkeimmät toimijat ja autamme sinua tekemään oikean valinnan. Vertaa ja valitse suoraan oppaastamme.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Digitaaliset kuitit

Anna asiakkaillesi kuitti sähköpostitse tai muissa digitaalisissa viestintäkanavissa ja vältä kuittiin liittyvä paperinkäsittely.

Lahjakorttien hallinta

POS-järjestelmä voi luoda lahjakortteja, joita voidaan sitten käyttää maksamiseen.

Maksa pöydässä

Mahdollisuus ottaa maksupäätteet mukaan kaikkialle ravintolassa maksua varten, jolloin vältytään turhalta juoksemiselta.

Mobiilimaksutavat

Kortti- ja käteismaksujen lisäksi lisätään muita vaihtoehtoisia maksutapoja, mikä lisää asiakkaan saamaa palvelua.

Myyntiraportit

Saat täyden hallinnan myynnistä suoraan POS-järjestelmään ja voit raportoida, miten päivä, viikko tai kuukausi on sujunut.

Organisaatiokaavio

Luo henkilökunnan aikataulut POS-järjestelmään ja visualisoi työntekijöiden aikataulut helposti.

Pöytävaraus matkapuhelimen kautta

Anna asiakkaillesi mahdollisuus varata pöytä suoraan matkapuhelimella, mikä tekee varausprosessista sujuvamman ilman fyysistä käyntiä tai varaussoittoa.

Varastot ja inventaario

Luo yleiskuvan siitä, mitä on myyty ja kuinka paljon raaka-aineita on vielä varastossa.

Verkkomaksut

Tilaukset voidaan maksaa suoraan verkossa eikä paikan päällä ravintolassa. Voi olla edullista esimerkiksi kotiinkuljetuksissa.