EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita pulssinmittaustyökaluja

Minkä työkalun työntekijätutkimuksiin tai sykemittauksiin tarvitset?

Miten työntekijäsi voivat ja suoriutuvat - ja miten varmistat, että kaikki tuntevat olonsa osallistua? Ja mitä työntekijäsi todella sanovat työpaikastasi? Ovatko he hyviä lähettiläitä ja levittävätkö hyvää mainetta sinusta työnantajana?

Jotta saataisiin selville, miten organisaatiolla menee, on järkevää tehdä säännöllisesti katsauksia pulssimittaukset pulssinmittaustyökalujen avulla. Se varmistaa, että tarkistat "lämpötilan" täältä ja nyt, kun taas työntekijäkyselyt ovat yleensä jotain, jota käytetään vähemmän usein. On myös hyvä tarkistaa, mitä saat eNPS:stä eli Employee netistä promoottorin pisteet, jotka antavat tarkan mittarin ja osoituksen siitä, kuinka halukas olet henkilökunta suosittelee työpaikkaasi muille.

Markkinoilla on useita työkaluja, jotka voivat auttaa sinua toteuttamaan pulssimittaukset työntekijöille. Jotta valitse oikea työkalu sykkeenmittauksiin ja oikea loppu on alku Haluan kysyä itseltäsi, mitä haluat saada selville työntekijäkyselyillä. Haluatko vain ohjeen, johon liittyy, vai oletko mielestäsi edistyneempi - että sykemittausten pitäisi olla niitä, joihin luotat voidaksesi muuttaa, yksi syvällinen analyysi, jotta koko organisaatio voi saavuttaa tavoitteensa?

Jos haluat työkaluun sisäänrakennettuja toimintaehdotuksia, voit käyttää tekoälyä automatisoida optimaalisesti? Miten työntekijäkysely tai pulssinmittaus sujuu rakennettu? Onko se käyttäjäystävällinen? Miten nimettömyyttä käsitellään ja voi molempia saavatko työntekijät ja esimiehet suosituksia toimintasuunnitelmista? Vertaa sykkeenmittaustyökaluja ja valitse sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot täältä BusinessWith.

Mitä minun tulee tietää pulssisyöttöjärjestelmistä?

Luettelo 2 eri Pulssin mittaus

Lajittelu
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tarjoaa täydellisen Talent Management -alustan (Visma Talent Solutions), joka sisältää tuen kaikille strategisille HR-prosesseille työntekijöiden, asiakkaiden ja partnereiden houkuttelemiseksi, kehittämiseksi ja pitämiseksi. Järjestelmää käyttävät kaikenlaiset yksityiset ja julkiset organisaatiot ja teollisuudenalat.

Lisätietoja Visma Talent HR

Peakon

Peakon

Peakon

Maailmanlaajuinen pulssinmittaustyökalu, joka on saatavilla useilla kielillä ja josta pääset käsiksi tutkimukseen perustuviin kysymyksiin saadaksesi kestävän yleiskäsityksen työntekijöiden organisaatiossa kokemasta hyvinvoinnin tasosta.

Lisätietoja Peakon

Siksi sinun on suoritettava työntekijöiden tutkimuksia ja pulssimittauksia

Työnantajana on mahdollisuus osallistua jatkuvaan palautteeseen työntekijöiltä osoittaaksesi, että otat heidän hyvinvointinsa ja sitoutumisensa erittäin vakavasti, ja että ymmärrät todella, että tämä sitoumus kulkee käsi kädessä tuottavuutta ja tuloksia. Työntekijäkokemus on sinulle yrityksenä uskomattoman tärkeä täytyy pystyä saavuttamaan tavoitteesi tehokkaasti. Loppujen lopuksi työntekijät tekevät sen työtä, joka johtaa liiketoiminnan tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseen.

Valitse itse, kuinka suuria ja laajoja mittauksia haluat tehdä, ja sitten analysoida tuloksia ja laatia niiden pohjalta toimintasuunnitelmia. Eri Nykyään on olemassa monia pulssinmittaustyökaluja tai työntekijöiden tutkimuksia älykäs, ja algoritmit voivat usein auttaa erottamaan erilaisia ​​​​malleja esitetyissä tiedoissa. Se on uskomattoman tehokas työkalu saada aikaan muutoksia käyttäytymisessä ja parannuksia eri alueilla - ja pystyä havaitsemaan mahdolliset mielisairaudet. Kun monet ihmiset työskentelevät kotoa tai levittää, on entistä tärkeämpää todella "mittaa lämpötila" siitä, miltä sinusta tuntuu johtajana saadakseen käsityksen sitoutumisesta ja siitä, ovatko asiat menossa oikeaan suuntaan. Jos työskentelet HR-alalla, on tärkeää, että tuet johtajia ja koulutat heitä tutkimuksissa, jotta he tietävät, kuinka he voivat ryhtyä toimiin parantaakseen.

Käytä asiantuntijan apua, kun haluat olla vakaampi työntekijätutkimukset ja sykemittaukset työntekijöille. BusinessWith auttaa sinua löytämään sinulle sopivat työkalut organisaatio ja tavoitteet.

Pulssimittaustoimintojen kuvaus

Automaattiset postitukset

Mahdollistaa tiettyjen työkalussa käynnistettyjen tapahtumien postituksen asentamisen.

Employee Net Promoter -pisteet (eNPS)

Perustoiminto pulssimittauksissa. Yrityksenä voit saada keskiarvon siitä, miten työntekijäsi suosittelevat sinua työnantajana. eNPS tarkoittaa Employee Net Promoter Score (työntekijän nettopromoottoripistemäärä).

KPI:t/ LIIKEVAIHTO

Hallintaoikeus, joka antaa sinulle yleiskatsauksen niistä KPI:istä tai tunnusluvuista, joita haluat seurata työntekijöidesi suorittamista pulssimittauksista. Arvostettu ominaisuus työntekijätutkimuksissa yleensä.

Lämpökartta-analyysi

Pulssimittaustyökalun perustoiminto on saada yleiskuva työntekijöiden lämpötilasta lämpökartta-analyysissä, jota käytetään reaaliaikaisen analyysin pohjana.

NPS-vertailuarvot

Tietojen vertailuanalyysi on aina houkuttelevaa ja innostavaa, mutta sinulla on oltava aikaa sopeuttaa organisaatiosi tuloksiin. Tämä on sykemittaustyökalun arvostettu ominaisuus.

Palaute

Mahdollistaa palautteen antamisen toisillenne suoraan syketyökalussa. Organisaation esimiehet ja johtajat arvostavat tätä usein.

Toimenpide-ehdotukset

Toiminnallisuus, joka varmistaa, että henkilöstöhallinto ja esimiehet voivat saada yksilö- tai tiimikohtaisen toimintasuunnitelman, joka perustuu työntekijöiden pulssimittausten tuloksiin. Arvostettu ominaisuus.