EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita pulssinmittaustyökaluja

Minkä työkalun työntekijätutkimuksiin tai sykemittauksiin tarvitset?

Miten työntekijäsi voivat ja suoriutuvat - ja miten varmistat, että kaikki tuntevat olonsa osallistua? Ja mitä työntekijäsi todella sanovat työpaikastasi? Ovatko he hyviä lähettiläitä ja levittävätkö hyvää mainetta sinusta työnantajana?

Jotta saataisiin selville, miten organisaatiolla menee, on järkevää tehdä säännöllisesti katsauksia pulssimittaukset pulssinmittaustyökalujen avulla. Se varmistaa, että tarkistat "lämpötilan" täältä ja nyt, kun taas työntekijäkyselyt ovat yleensä jotain, jota käytetään vähemmän usein. On myös hyvä tarkistaa, mitä saat eNPS:stä eli Employee netistä promoottorin pisteet, jotka antavat tarkan mittarin ja osoituksen siitä, kuinka halukas olet henkilökunta suosittelee työpaikkaasi muille.

Markkinoilla on useita työkaluja, jotka voivat auttaa sinua toteuttamaan pulssimittaukset työntekijöille. Jotta valitse oikea työkalu sykkeenmittauksiin ja oikea loppu on alku Haluan kysyä itseltäsi, mitä haluat saada selville työntekijäkyselyillä. Haluatko vain ohjeen, johon liittyy, vai oletko mielestäsi edistyneempi - että sykemittausten pitäisi olla niitä, joihin luotat voidaksesi muuttaa, yksi syvällinen analyysi, jotta koko organisaatio voi saavuttaa tavoitteensa?

Jos haluat työkaluun sisäänrakennettuja toimintaehdotuksia, voit käyttää tekoälyä automatisoida optimaalisesti? Miten työntekijäkysely tai pulssinmittaus sujuu rakennettu? Onko se käyttäjäystävällinen? Miten nimettömyyttä käsitellään ja voi molempia saavatko työntekijät ja esimiehet suosituksia toimintasuunnitelmista? Vertaa sykkeenmittaustyökaluja ja valitse sinulle parhaiten sopivat vaihtoehdot täältä BusinessWith.

Siksi sinun on suoritettava työntekijöiden tutkimuksia ja pulssimittauksia

Lista 13 eri Pulssin mittaus

Lajittele
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tarjoaa täydellisen Talent Management -alustan (Visma Talent Solutions), joka sisältää tuen kaikille strategisille HR-prosesseille työntekijöiden, asiakkaiden ja partnereiden houkuttelemiseksi, kehittämiseksi ja pitämiseksi. Järjestelmää käyttävät kaikenlaiset yksityiset ja julkiset organisaatiot ja teollisuudenalat.

Lisätietoja Visma Talent HR

Luo sitoutunut ja hyvinvoiva työyhteisö. Weekli by Talentech antaa työntekijöille mahdollisuuden sanoa mitä he ajattelevat joka viikko täysin nimettömästi. Tämä puolestaan antaa esihenkilöille mahdollisuuden reagoida tosiasioihin oletusten sijaan ja tehdä parempia päätöksiä.

Lisätietoja Weekli by Talentech

Eletive

Eletive

Eletive

Eletive tarjoaa pulssimittauksia, jotka tarjoavat reaaliaikaisen käsityksen työntekijöidesi kokemuksista. Järjestelmä käyttää tekoälyä ja koneoppimista kyselyjen luomiseen ja intuitiivisten kojetaulujen, lämpökarttojen ja raporttien toimittamiseen. Eletive antaa sinun seurata eNPS-pisteitäsi ja verrata tuloksiasi muihin yrityksiin alallasi tai maassasi.

Lisätietoja Eletive

Winningtemp

Winningtemp

Winningtemp

Perinteiset henkilöstökyselyt eivät enää riitä. Yrityskulttuuri kehittyy parhaiten, kun ihmiset kokevat, että heitä kuunnellaan. Winningtemp tarjoaa sinulle uuden ja yksilölähtöisen tavan ymmärtää työntekijöidesi tarpeita ja kehittää organisaatiotasi. Pulssikyselyidemme ja sitouttamisalustamme avulla saat arvokasta tietoa, jota voit hyödyntää tukemaan työntekijöitäsi kaikkialla missä he ovatkin, ...

Lisätietoja Winningtemp

&frankly

&frankly

&frankly

&&frankly sanottuna on sinulle, joka haluat asettaa sitoutumisen ja hyvinvoinnin asialistan kärkeen ja lisätä omaa johtajuutta organisaation kaikissa osissa. &frankly sanottuna saat tukea koko matkan, työntekijöiden tunteiden ymmärtämisestä dialogin luomiseen ja muutoksen edistämiseen. Ympäristö muuttuu joka minuutti ja on tärkeää pysyä jatkuvasti ajan tasalla tiimisi ja organisaatiosi toiminnasta...

Lisätietoja &frankly

Firstbeat-logo

Firstbeat

Firstbeat

Johda työkykyä ja edistä henkilöstön terveyttä tieteen tuomalla varmuudella. Firstbeat Life on tilauspohjainen työhyvinvointiratkaisu, joka tukee työkykyriskien hallintaa ja henkilöstön terveyttä.

Lisätietoja Firstbeat

Great Place To Work-logo

Great Place To Work

Great Place To Work

Great Place To Workin® henkilöstötutkimus perustuu yli 30 vuoden aikana kerättyyn dataan ja ymmärrykseen työntekijäkokemuksesta ja yrityskulttuurista. Maailman suosituimman henkilöstökyselymme avulla mittaat, vertailet ja kehität työntekijöiden tyytyväisyyttä ja pääset tavoitteisiisi.

Lisätietoja Great Place To Work

HappyOrNot-logo

HappyOrNot

HappyOrNot

Muunna palaute liikevaihdoksi. HappyOrNot auttaa sinua keräämään välitöntä palautetta ja reagoimaan siihen tehokkaasti. Voit kerätä tietoa sekä asiakkailtasi ja työntekijöiltäsi. Tarkoituksemme on auttaa sinua tekemään nopeita ja perusteltuja päätöksiä toiminnastasi, poistamaan toimintasi sokeat pisteet ja seuraamaan asiakastyytyväisyytesi ja liiketoimintasi tehokkuuden paranemista. Helposti lähes...

Lisätietoja HappyOrNot

Leapsome

Leapsome

Leapsome

Leapsome on henkilöstöjärjestelmä, joka mahdollistaa organisaation kehittämisen älykkäiden toimintojen ja tehokkaiden integraatioiden avulla. Kaikella perehdyttämisestä tavoitteiden seurantaan ja tutkimuksiin, Leapsome helpottaa päivittäistä henkilöstöjohtamista ja osallistuu henkilöstön kehittämiseen.

Lisätietoja Leapsome

Netigate

Netigate

Netigate

Netigate on muokattavissa oleva järjestelmä, joka tarjoaa hyvän yleiskuvan yrityksen työntekijöistä. Netigate tarjoaa API- ja SMS-toimintoja sekä valinnaisen suunnittelun työntekijäkyselyyn.

Lisätietoja Netigate

Peakon

Peakon

Peakon

Maailmanlaajuinen pulssinmittaustyökalu, joka on saatavilla useilla kielillä ja josta pääset käsiksi tutkimukseen perustuviin kysymyksiin saadaksesi kestävän yleiskäsityksen työntekijöiden organisaatiossa kokemasta hyvinvoinnin tasosta.

Lisätietoja Peakon

main horizontal logo dark green.png

Questback

Questback

Questbackin työntekijäkysely pyrkii luomaan parhaan työympäristön työpaikallesi. Työkalu on helppokäyttöinen ja mahdollistaa sujuvan kommunikoinnin työntekijöiden välillä järjestelmän sisäänrakennettujen chat-toimintojen avulla. Sovellus tarjoaa monipuolisia kyselyvaihtoehtoja, kuten monivalintakysymyksiä, avoimia vastauksia ja useita eri kielivaihtoehtoja. Voit valita haluatko vastata kyselyihin ...

Lisätietoja Questback

Team Insights-logo

Team Insights

Team Insights

Team Insights arvioi työntekijöiden sitoutumista reaaliajassa ja luottaa tekoälyyn analysoidakseen kaikki tulokset ja tehdäkseen yhteenvedon sinulle tärkeimmistä. Ratkaisun avulla voit lähettää sekä anonyymejä että ei-anonyymejä kyselyitä tarpeidesi mukaan. Voit valita useista tutkimukseen perustuvista kyselymalleista tai muotoilla omia kysymyksiäsi.

Lisätietoja Team Insights

Siksi sinun on suoritettava työntekijöiden tutkimuksia ja pulssimittauksia

Työnantajana on mahdollisuus osallistua jatkuvaan palautteeseen työntekijöiltä osoittaaksesi, että otat heidän hyvinvointinsa ja sitoutumisensa erittäin vakavasti, ja että ymmärrät todella, että tämä sitoumus kulkee käsi kädessä tuottavuutta ja tuloksia. Työntekijäkokemus on sinulle yrityksenä uskomattoman tärkeä täytyy pystyä saavuttamaan tavoitteesi tehokkaasti. Loppujen lopuksi työntekijät tekevät sen työtä, joka johtaa liiketoiminnan tavoitteiden ja tulosten saavuttamiseen.

Valitse itse, kuinka suuria ja laajoja mittauksia haluat tehdä, ja sitten analysoida tuloksia ja laatia niiden pohjalta toimintasuunnitelmia. Eri Nykyään on olemassa monia pulssinmittaustyökaluja tai työntekijöiden tutkimuksia älykäs, ja algoritmit voivat usein auttaa erottamaan erilaisia ​​​​malleja esitetyissä tiedoissa. Se on uskomattoman tehokas työkalu saada aikaan muutoksia käyttäytymisessä ja parannuksia eri alueilla - ja pystyä havaitsemaan mahdolliset mielisairaudet. Kun monet ihmiset työskentelevät kotoa tai levittää, on entistä tärkeämpää todella "mittaa lämpötila" siitä, miltä sinusta tuntuu johtajana saadakseen käsityksen sitoutumisesta ja siitä, ovatko asiat menossa oikeaan suuntaan. Jos työskentelet HR-alalla, on tärkeää, että tuet johtajia ja koulutat heitä tutkimuksissa, jotta he tietävät, kuinka he voivat ryhtyä toimiin parantaakseen.

Käytä asiantuntijan apua, kun haluat olla vakaampi työntekijätutkimukset ja sykemittaukset työntekijöille. BusinessWith auttaa sinua löytämään sinulle sopivat työkalut organisaatio ja tavoitteet.

Pulssimittaustoimintojen kuvaus

Automaattiset postitukset

Mahdollistaa tiettyjen työkalussa käynnistettyjen tapahtumien postituksen asentamisen.

Employee Net Promoter Score (eNPS)

Perustoiminto työtyytyväisyyskyselyissä. Yrityksenä voit saada keskiarvon siitä, miten työntekijäsi suosittelevat sinua työnantajana. eNPS tarkoittaa Employee Net Promoter Score

KPI:t/ LIIKEVAIHTO

Järjestelmänvalvojan oikeus, joka antaa yleiskatsauksen KPI:stä tai avainluvuista, joita haluat seurata työntekijöidesi suorittamien työtyytyväisyyskyselyjen perusteella. Arvostettu toiminto työntekijäkyselyissä yleensä.

Lämpökartta-analyysi

Pulssimittaustyökalun perustoiminto on saada yleiskuva työntekijöiden tilasta Heatmap-analyysillä, jota käytetään reaaliaikaisen analyysin pohjana.

NPS-vertailuarvot

Tietojen vertailuanalyysi on aina houkuttelevaa ja innostavaa, mutta sinulla on oltava aikaa sopeuttaa organisaatiosi tuloksiin. Tämä on työtyytyväisyyskyselyn arvostettu ominaisuus.

Palaute

Mahdollistaa palautteen antamisen toisillenne suoraan työkalussa. Organisaation esimiehet ja johtajat arvostavat tätä usein.

Toimenpide-ehdotukset

Toiminnallisuus, joka varmistaa, että henkilöstöhallinto ja esimiehet voivat saada yksilö- tai tiimikohtaisen toimintasuunnitelman, joka perustuu työntekijöiden työtyytyväisyyskyselyjen tuloksiin. Arvostettu ominaisuus.