EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Kaikki järjestelmistä ja ohjelmistoista POS-järjestelmiin ja maksuratkaisuihin

Mitä ovat POS-järjestelmät ja maksuratkaisut?

Erilaiset maksujen vastaanottamisen järjestelmät ja ratkaisut ovat alue, jolla on kasvanut huomattavasti. Riittää, kun katsomme ajassa kymmenen vuotta taaksepäin, niin katsotaan miten siitä on tullut helpompaa ja helpompaa Kuluttaja voi maksaa ostoksistaan. Sinulla on luultavasti enemmän jälleen kerran törmäsin siihen, että voit esimerkiksi Swishillä, maksaa Klarnan kautta tai ehkä Paypalin kautta, kun taas perinteisemmät lähestymistavat toimivat edelleen suoraan kortilla tai laskulla maksamisesta.

Kassajärjestelmä tai maksuratkaisu auttaa sinua, joka myy kaikenlaisia ​​tuotteita tai palvelu, joka ensisijaisesti pitää kirjaa tilauksistasi ja varauksistasi Suomen veroviraston sääntöjen mukaisesti. Mutta järjestelmät voivat myös tehdä paljon enemmän sinä. Kun pystyt lähettämään kuitit digitaalisesti, varmista, että tilaukset ovat synkronoituja varasto tai se, että kaikki tapahtumat tapahtuvat reaaliajassa Swishin kanssa, ovat muutamia mahdollisuuksia nykypäivän maksuratkaisuilla.

Kun me BusinessWitillä esittelemme, mitä ratkaisuja on saatavilla markkinoilla, löydät kaiken kattavista kassajärjestelmistä, joissa voit tehdä varauksia ja pilvipohjaiset kassajärjestelmät sinulle, joka harjoittaa verkkokauppaa, kassajärjestelmiin joka sopii esimerkiksi ravintola-alalle. Muista arvioida tarpeitasi ensin. Millaisia ​​asiakkaita sinulla on? Kuuluuko asiakas kohderyhmään, joka yleensä suosii laskua? tai maksavatko he kortilla vai pyyhkäisevätkö he mieluummin? Tarvitsetko ratkaisun tai pakettiratkaisu? Mitkä ratkaisun palvelut ovat tärkeitä sinulle myyjänä? Tahtoa voiko kuitit lähettää digitaalisesti? Onko sinulla sähköistä kaupankäyntiä ja haluatko lähettää sellaisen maksulinkki vai oletko fyysinen kauppa, jossa maksupääte on myynnin painopiste?

Valitse, vertaa ja lue suoraan eri kassajärjestelmistä ja maksuratkaisuista kanssamme BusinessWithissä. Voit suodattaa helposti klikkaamalla, missä palveluissa tai työkaluissa ratkaisu on täytyy sopia yrityksellesi parhaiten.

Testaa järjestelmäopasta

Tee kuten 12000+ yritystä, anna algoritmiemme auttaa sinua oikean järjestelmän valinnassa.

Parhaat järjestelmät Kassajärjestelmä

Kenelle POS-järjestelmät ja maksuratkaisut sopivat?

Jos myyt minkä tahansa tuotteen tai palvelun, tarvitset kassajärjestelmän tai maksuratkaisulla, jotta asiointi sujuu sujuvasti ja ilman hässäkkä. Kaikentyyppiset yritykset tarvitsevat ratkaisun voidakseen toteuttaa maksettu. Jotta tiedät, minkä järjestelmän tarvitset, sinun on ensin arvioi, mitä sinulla on tänään ja mikä toimii ja mikä ei toimi sen kanssa ratkaisu. Seuraava askel on miettiä, missä olet muutaman vuoden kuluttua. Tarvitsetko sellaisen ratkaisu, joka on joustava, joten voit kasvaa ja voi tarjota erilaisia ​​maksutapoja? Mitä tarpeita kohderyhmällä on? ja mitä tarvitset järjestelmän valinnassa?

Ravintola-alan pitää miettiä kiinteän korttipäätteen hankkimista, tai jos Henkilökunnan on voitava ottaa maksu ravintolan ulkopuolella - silloin se on itsenäinen asia soveltuvat terminaalit. Verkkokaupassa esimerkiksi uloskirjautumissivut ovat tärkeitä, jossa voit valita, kuinka haluat maksaa. Vuokraatko minkäänlaisia ​​laitteita? kauppa tai harjoittaa katukauppaa, niin saatat mieluummin sinun asiakkaiden täytyy swingiä. Jos asiakkaasi tulevat ulkomailta, sinun on avauduttava heille sopiville maksuratkaisuille, kuten maksusovelluksille. Maksutavat i päivä on siis monia - ja monet toimittajat haluavat näyttää modernilta, mukautumalla sekä nykyisiin että tuleviin tarpeisiin.

BusinessWith auttaa vertailemaan ja löytämään tämän tai toisen ratkaisun POS-järjestelmä, joka sopii yrityksellesi. Olet aina tervetullut ota meihin yhteyttä, joten Opastamme ja annamme sinulle neuvoja oikean löytämiseen.