EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita AML-järjestelmiä

Miten minun pitäisi ajatella AML-järjestelmiä?

Onko aika investoida rahanpesun vastaiseen järjestelmään (AML-järjestelmä)? Olemme BusinessWithissä kartoineet 14 erilaista AMS-järjestelmää, jotka ovat saatavilla Suomen markkinoilla, jotta saat apua mahdollisen talousrikollisuuden torjuntaan vertaamalla ensin sinulle sopivaa järjestelmää. Järjestelmät suojaavat sinua erilaisilta talouspetoksilta, ja monet niistä ovat pilvipohjaisia ​​ja skaalautuvia. Palvelut ovat nykyään usein erittäin käyttäjäystävällisiä ja tarjoavat sinulle ja sinulle riittävän suojan, jossa saat hyvän asiakastuntemuksen ja voit torjua rahanpesua ja petoksia älykkäiden algoritmien avulla. Usein järjestelmät voidaan integroida muihin käyttämiisi järjestelmiin ja palveluihin. Rahanpesun vastaiset säädökset auttavat sekä pankkeja että erilaisia ​​rahoitusyrityksiä automatisoimaan rahanpesun torjuntaan tarkoitettuja prosesseja ja valvontaa. Finanssivalvonta vastaa siitä, että määräyksiä noudatetaan.

Kuinka minun pitäisi valita AML-järjestelmä?

Hallitse seurantalistoja, seuraa tapahtumia ja taustatietoja sekä ilmoittaa, kun jokin ei näytä olevan kunnossa. Nykyiset AML-järjestelmät ovat erittäin älykkäitä ja ovat usein täysin mukautettavissa tarpeidesi mukaan. Mikset räätälöi ja hanki järjestelmää, joka sopii yritykseesi täydellisesti? Monet järjestelmät ovat nykyään myös skaalautuvia, mikä voi olla hyvä miettiä, jos olet yrityksenä tai organisaationa kasvussa. Muista kuitenkin, että järjestelmästä riippumatta on aina varmistettava, että se tuntuu käyttäjäystävälliseltä ja että ne, jotka joutuvat istumaan järjestelmän kanssa päivittäin, todella arvostavat käytettävissä olevia toimintoja. Järjestelmän integrointi omiin liiketoimintaprosesseihin ja myös plussaa. Olemme BusinessWithissä kartoittaneet tämän päivän suosituimmat ja parhaat AML-järjestelmät Suomessa. Käytä vertailuoppaamme vertaillaksesi järjestelmiä tarkasti – ja löytääksesi lopulta yrityksellesi parhaiten sopivan rahanpesujärjestelmän. Olemme täällä tukemassa sinua, jos sinulla on kysyttävää.

Mikä on rahanpesulaki?

Luettelo 0 eri AML-järjestelmä

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Mitä minun pitäisi tietää rahanpesulaista?

Suomessa on laki, että kaikkien pankkien, vakuutusyhtiöiden ja muiden on noudatettava rahanpesulakia ja terrorismin rahoitusta. Tämä tarkoittaa, että sinun on ryhdyttävä toimenpiteisiin, jos epäilet, että rahaa käytetään väärin, sekä luotava rutiinit ja prosessit varmistaaksesi, että petoksia ei tehdä heti alusta alkaen. Suomen on noudatettava EU:n rahanpesudirektiiviä, mutta rahanpesun torjuntaa koskevia sääntöjä löytyy kaikkialta maailmasta. Perustoimenpide rahanpesun torjunnassa on yksinkertaisesti kysyä asiakkailta, mistä rahat tulevat ja että he voivat esittää rahan alkuperän todistavat asiakirjat.

Mutta kuinka toimia tämän kanssa älykkäästi? Tarvitset AMS-järjestelmän eli rahanlaskennan vastaisen järjestelmän, joka auttaa sinua ja sinua varmistamaan, ettei rahanpesua tai petoksia tapahdu. BusinessWith auttaa sinua löytämään oikean järjestelmän markkinoilla tänään. Meidän avullamme voit helposti verrata eri AMS-järjestelmiä toisiinsa löytääksesi sinulle parhaan AML-järjestelmän. Älä myöskään epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos haluat lisää neuvoja ja ohjeita. Meillä on monen vuoden kokemus asiakkaidemme ohjaamisesta järjestelmäviidakon läpi - tervetuloa meille kysymyksineen.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Asianmukainen huolellisuus

Tämän ominaisuuden ansiosta organisaatio voi kehittää vankkaa tietämystä asiakkaistaan ja heidän asioistaan, minkä pitäisi vaikeuttaa sitä, että mahdolliset asiakkaat käyttävät yritystä rahanpesuun tai terrorismin rahoittamiseen. Käytännössä tämä tarkoittaa, että järjestelmässä on tuki asiakkaan henkilötietojen ja virallisten henkilöllisyystodistusten kopioiden turvalliselle toimittamiselle.

Dynaaminen asiakasriskien arviointi ja tuloskortti

Dynaaminen asiakasriskien arviointi on älykäs ominaisuus, jossa sovelletaan tekoälyä ja koneoppimista. Määrittämällä tietyille toiminnoille erityisiä riskipisteitä käyttäjä voi seurata ja riskianalyysien avulla tehdä turvallisia ja nopeita päätöksiä asiakkaiden toiminnoista ja vähentää valvontakuormitusta.

Henkilöllisyyden todentaminen

Henkilöllisyyden todentamisen avulla käyttäjä voi helposti todentaa eri henkilöt useiden eri tietojen perusteella. Toiminnon avulla käyttäjä voi muun muassa pitää erilaisia rekistereitä ja luokitella ne riskitasosta riippuen ja seurata niitä eri kriteerien perusteella. Toiminto voi myös automaattisesti kerätä näistä käyttäjistä teknisiä tietoja, jotka voidaan kirjata ja tallentaa erilaisiin rekistereihin.

Seuraamusten seulonta

Pakotteiden seuranta on työkalu, jonka avulla käyttäjä voi aktiivisesti estää kaupankäyntiä sellaisten henkilöiden, ryhmien, järjestöjen tai maiden kanssa, joita koskevat rajoitukset. Ominaisuus tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja toimii taustalla.

Sääntelyraportointi

Toiminto antaa käyttäjälle mahdollisuuden luoda automaattisesti raportteja, jotka täyttävät viranomaisten vaatimukset ja jotka voidaan toimittaa ilmoitettaessa erityisistä tapahtumista tai vaaratilanteista. Tämän ansiosta toiminto vähentää kustannuksia ja aikaa, jotka kuluvat tietojen vaihtamiseen viranomaisten eri portaaleihin.

Tapahtumien seulonta

Tapahtumien seuranta on toiminto, joka tarkkailee jatkuvasti asiakkaan tapahtumia sekä reaaliaikaisesti että takautuvasti havaitakseen trendejä ja osoittaakseen epänormaalin toiminnan. Tapahtumavalvonta on organisaatioille tärkeä askel yleisen asiakastuntemuksen laajentamisessa.

Tekoälyn toteutukset

Tekoäly - Toteutus toimii digitaalisena avustajana, joka auttaa käyttäjää automatisoimaan toistuvia prosesseja, jotka voivat olla resursseja ja aikaa vieviä. Ominaisuus voi myös parantaa asiakastietoisuutta ja avustaa erilaisissa asiakasprosesseissa, jolloin ne voidaan suorittaa sekä nopeammin että tarkemmin. Tekoälytoiminnallisuus voidaan integroida moniin eri prosesseihin järjestelmässä.

Tutkimustyökalut

Tutkintatyökalujen avulla käyttäjä voi tehokkaasti tutkia erilaisia erityistapahtumia. Älykäs raportointi oivaltavien tietojen muodossa voi yhdistää ja esittää erilaisia tapahtumia, jotta käyttäjä saa kokonaiskuvan tietystä asiakkaasta, ja antaa käyttäjälle myös mahdollisuuden tutkia tiettyjä tietopisteitä syvemmällä tasolla.