EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta projektinhallintajärjestelmää

Mikä projektinhallintajärjestelmä sopii sinulle parhaiten?

Kaikilla projekteilla on alku, loppu ja virstanpylväät. Ne koostuvat erilaisista tiedoista, kuten ovat enemmän tai vähemmän monimutkaisia ​​ja projektipäällikön on voitava hallita kokonaisuutta prosessi. Projektinhallintajärjestelmä on monissa tapauksissa välttämätön. Se auttaa työryhmiä ja projektipäälliköitä nähdäkseen, missä vaiheessa projekti on, mitä on tehty ja mitä on vielä tekemättä. Ja ei vähäisimpänä, kun projektin eri osilla on määräajat. Ilmoitukset osoitteesta järjestelmä auttaa projektiryhmää pysymään ajan tasalla.

Mieti, mitä tarpeita sinulla ja yritykselläsi on, ja tee kasvit niiden mukaisesti työkalujen joukossa. Haluatko sovelluksen puhelimeesi? Kuinka suuria projektisi ovat? Sinä joka on työskennellyt projektipäällikkönä tietää, että visuaalisia on useita projektinhallintatyökalut, kuten gantt-kaaviot, kanban-taulut, scrum-taulut ja kaavioita raportointia varten. Mukaan lukien. Mieti, mistä pidät eniten ja jota haluat käyttää järjestelmässäsi projektinhallintaa varten

Me BusinessWithissä haluamme auttaa sinua oikeudenmukaisuuden etsinnässä projektinhallintatyökalu ja on siksi luonut vertailupalvelun. Jotta löytää paras projektinhallintatyökalu, voit myös käyttää meidän Järjestelmäopas tai lue arvosteluja eri toimittajista projektinhallintajärjestelmä. Onnea projektinhallintaalustan valinnassa. Me BusinessWithillä olemme täällä, jos sinulla on sellaisia kysymyksiä.

5 syytä käyttää projektinhallintajärjestelmää

Lista 17 eri Projektinhallintajärjestelmä

Lajittele
Asana

Asana

Asana

Asana on yksinkertainen, muokattavissa oleva työkalu projektisuunnitelmien luomiseen ja määräaikojen noudattamiseen. Heidän käyttäjäystävällisen hallintapaneelinsa kautta saat kokonaiskuvan kaikista käynnissä olevista projekteista.

Lisätietoja Asana

Screenshot 2024-01-25 at 14.01.01.png

Builderhead

Builderhead

Paras projektinhallintaohjelmisto hankekehitykseen ja rakennuttamiseen. Builderhead korvaa monimutkaiset excelit, projektinhallintatyökalut ja projektipankit. Käytössä jo yli 2500 projektissa

Lisätietoja Builderhead

ClickUp

ClickUp

ClickUp

ClickUp toimii pilvipohjaisena projektinhallintatyökaluna. Sen avulla pystyy kokoamaan yrityksen tai yhteisön kaikkien osa-alueiden prosessit kätevästi yhteen paikkaan. ClickUpista hyötyvät esimerkiksi sellaiset käyttäjät, jotka etsivät kätevästi monenlaisiin tarpeisiin taipuvaa projektinhallintatyökalua. Tästä kertoo myös se, että sovelluksen suosio on kasvanut korona-aikana, kun ihmiset ovat ...

Lisätietoja ClickUp

Eeedo-logo

Eeedo

Eeedo

Eeedo-desk asiakaspalvelujärjestelmä mahdollistaa tehokkaan monikanavaisen asiakaspalvelun sekä tarvittavien tietojen nopean löytymisen. eeedo kokoaa kaikista kanavista tulevat yhteydenotot yhteen helppokäyttöiseen käyttöliittymään. Järjestelmä skaalautuu muutaman käyttäjän asiakaspalvelusta aina kymmenien samanaikaisten asiakaspalveluagenttien contact centereihin. Eeedo projektinhallinta on teho...

Lisätietoja Eeedo

hive_logo_icon_169032.png

Hive

Hive

Hive tukee nopeampaa työskentelyä, ja se muuttaa työpaikat ja tiimit tehokkaammiksi. Sen tärkeimpänä ideana on nimenomaan lisätä työn tuottavuutta. Hiven tarjoaman analytiikan ja projektialustojen ansiosta projekteja on helppo suunnitella, ennakoida ja seurata.

Lisätietoja Hive

iBinder-logo

iBinder

iBinder

Digitaalinen projektikansio, jota käyttävät ja jakavat kaikki projektiin osallistuvat. Riippumatta siitä, työskenteleekö projektien, tarjouspyyntöjen vai kiinteistönhallinnan parissa.

Lisätietoja iBinder

Jira

Jira

Atlassian

Atlassianin Jira on projektinhallintajärjestelmä ketterille projekteissa työskenteleville tiimeille. Scrum, Kanban ja Ganttscan, joihin järjestelmä perustuu, mahdollistavat helpomman projektinhallinnan yrityksessäsi.

Lisätietoja Jira

Miro

Miro

Miro

Miro auttaa tiimejäsi ja projektejasi menestymään pitämällä kaikki projektit yhdessä paikassa verkossa. Skaalautuva ohjelmisto, jossa on toimintoja, kuten valmiit mallit, Gantt-kaavio ja integraatio Google-kalenteriin.

Lisätietoja Miro

Monday

Monday

Monday

Mondaylla pystyy hoitamaan kokonaisvaltaisesti yrityksen projekteja ja niihin liittyviä asioita. Sitä voivat käyttää niin pienet kuin suuretkin yritykset kaikilla toimialoilla. Työkalussa on erityistä sen kokoava tyyli, jolloin yrityksen asioita pystyy hoitamaan useampi henkilö. Etuna on myös sen monikäyttöisyys. Mondayta voi käyttää projektinhallinnan lisäksi hyvin myös viestintään yrityksen s...

Lisätietoja Monday

notion1411.jpg

Notion

Notion

Notion projektinhallintaohjelmisto, joka on saanut kiitosta ominaisuuksistaan ja kohtuullisesta hinnastaan. Ohjelmisto pitää sisällään erilaisia muistiinpano-, tehtävienhallinta- ja yhteistyöominaisuuksia, jotka kaikki on koottu yhdelle alustalle.

Lisätietoja Notion

Odoo

Odoo

Odoo

Odoon avulla saat modernin digitaalisen ohjelmiston, jonka avulla voit integroida kaikki tiedot yhteen järjestelmään. Odoo voidaan mukauttaa periaatteessa millä tahansa sovelluksella, ja se on heidän erikoisuutensa.

Lisätietoja Odoo

Scoro

Scoro

Scoro

Scoro vie yrityksesi tuottavuuden uudelle tasolle virtaviivaistamalla kaikkien projektien hallintaa. Scoro on rakennettu intuitiivisella taustalla, ja siinä on ominaisuuksia, kuten Outlookin, Slackin ja muiden kolmansien osapuolien integraatiovaihtoehtoja.

Lisätietoja Scoro

Severa-logo

Severa

Visma

Varmista kaupat ja asiakas­pysy­vyys. Näe myyntiputkessa odottavat eurot ja tiedä miten sopia kaupat. Luo erinomainen asiakaskokemus ensikontaktista pitkälle tulevaan. Toimita paras mahdollinen palvelu tehokkaasti. Severan projektinhallintatyökalussa seuraat projektien etenemistä ja katteita reaaliajassa.

Lisätietoja Severa

Smartsheet

Smartsheet

Smartsheet

Smartsheet luo polun pois projektinhallinnasta Excel-tiedostojen ja unohtuneiden sähköpostien kautta. Joustava pilvipohjainen ratkaisu, joka luo yleiskatsauksen ja onnistumiset projekteistasi.

Lisätietoja Smartsheet

1200px-Teamwork-logo.svg.png

Teamwork

Teamwork

Monipuolinen Teamwork auttaa tehtävien organisoimisessa ja tiimin kommunikoimisessa. Se soveltuu etenkin ketterää projektinhallintatyökalua kaipaaville tiimeille. Varsinaisen projektinhallinnan lisäksi se taipuu myös asiakaspalveluun ja markkinointiin. Teamwork toimii pilvipalveluna ja on käytettävissä milloin vain. Monet käyttäjät ovat kehuneet Teamworkin laajamittaisia ominaisuuksia ja helppok...

Lisätietoja Teamwork

Trello

Trello

Atlassian

Trello-työkalu auttaa yrityksiä järkeistämään ajanhallintaansa ja saamaan asiat maaliin. Trello sopii jokaiseen yritykseen ja niiden jokaiseen osa-alueeseen, kuten markkinointiin, asiakaspalveluun ja taloushallintoon. Sitä voi hyödyntää tiimityöskentelyssä ja projektityöskentelyssä, ja se on avuksi myös yrittäjille, oppilaitoksille ja perheen yhteisessä ajanhallinnassa. Trellon avulla pystytään ...

Lisätietoja Trello

Wrike

Wrike

Wrike

Pilvipohjaisella Wrikella voi hallita monta projektia samanaikaisesti ilman sekavuutta. Tehokasta ja joustavaa projektinhallintatyökalua kaipaavan organisaation kannattaakin tutustua Wrikeen. Erityisesti työkalun tarjoamat visuaaliset ja helppolukuiset raportit ovat miellyttäneet käyttäjiä, sillä ne tehostavat ajankäytön hallintaa merkittävästi.

Lisätietoja Wrike

5 syytä käyttää projektinhallintajärjestelmää

Se helpottaa työkalun käyttöä, joka auttaa sinua seuraamaan tilannetta hankkeen vaiheet ja suoritettavat tehtävät. Tässä tulee viisi syitä, miksi yrityksesi tarvitsee projektinhallintajärjestelmän.

  1. Läpinäkyvyys. Kaikki projektin resurssit voivat nähdä, mitä muut työskentelevät ja kuinka pitkälle eteenpäin prosessissa he ovat.
  2. Yhteistyö. Kiitos olemassa olevan läpinäkyvyyden ja sen, että järjestelmä luo rakenteen, se on usein helppo nähdä, missä kollegat ovat ja tarvitsevatko he tukea. Projektipäällikkö nähdä nopeasti, missä painopisteen tulisi olla.
  3. Saatavuus. Sinä, joka osallistut projektiin, voit käyttää sitä missä tahansa. Verkkopohjainen projektinhallintaalusta tarkoittaa, että et ole lukittu tiettyyn yksikköön tai laitteeseen.
  4. Yksinkertaisuus. Järjestelmä yksinkertaistaa projektipäällikköä, joka voi jakaa tehtäviä ja asettaa selkeät määräajat.
  5. Joustavuus. Projektinhallintatyökalu voi usein luoda raportteja, jotka auttavat sinua tunnistamaan pullonkaulat: liian kauan vieviä tehtäviä.

Me BusinessWitillä autamme sinua valinnassa projektinhallintajärjestelmä. Vertailupalvelumme auttaa sinua löytämään sellaisen järjestelmä, joka sopii sinun ja tarpeisiisi. Tervetuloa vertaamaan!