EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta projektinhallintajärjestelmää

Mikä projektinhallintajärjestelmä sopii sinulle parhaiten?

Kaikilla projekteilla on alku, loppu ja virstanpylväät. Ne koostuvat erilaisista tiedoista, kuten ovat enemmän tai vähemmän monimutkaisia ​​ja projektipäällikön on voitava hallita kokonaisuutta prosessi. Projektinhallintajärjestelmä on monissa tapauksissa välttämätön. Se auttaa työryhmiä ja projektipäälliköitä nähdäkseen, missä vaiheessa projekti on, mitä on tehty ja mitä on vielä tekemättä. Ja ei vähäisimpänä, kun projektin eri osilla on määräajat. Ilmoitukset osoitteesta järjestelmä auttaa projektiryhmää pysymään ajan tasalla.

Mieti, mitä tarpeita sinulla ja yritykselläsi on, ja tee kasvit niiden mukaisesti työkalujen joukossa. Haluatko sovelluksen puhelimeesi? Kuinka suuria projektisi ovat? Sinä joka on työskennellyt projektipäällikkönä tietää, että visuaalisia on useita projektinhallintatyökalut, kuten gantt-kaaviot, kanban-taulut, scrum-taulut ja kaavioita raportointia varten. Mukaan lukien. Mieti, mistä pidät eniten ja jota haluat käyttää järjestelmässäsi projektinhallintaa varten

Me BusinessWithissä haluamme auttaa sinua oikeudenmukaisuuden etsinnässä projektinhallintatyökalu ja on siksi luonut vertailupalvelun. Jotta löytää paras projektinhallintatyökalu, voit myös käyttää meidän Järjestelmäopas tai lue arvosteluja eri toimittajista projektinhallintajärjestelmä. Onnea projektinhallintaalustan valinnassa. Me BusinessWithillä olemme täällä, jos sinulla on sellaisia kysymyksiä.

5 syytä käyttää projektinhallintajärjestelmää

Luettelo 3 eri Projektinhallintajärjestelmä

Lajittelu
iBinder-logo

iBinder

iBinder

Digitaalinen projektikansio, jota käyttävät ja jakavat kaikki projektiin osallistuvat. Riippumatta siitä, työskenteleekö projektien, tarjouspyyntöjen vai kiinteistönhallinnan parissa.

Lisätietoja iBinder

Monday

Monday

Monday

Pilvipohjainen alusta kaikkien suurten ja pienten projektien hallintaan. Monday tarjoaa kokonaisratkaisun projektien käsittelyyn esimerkiksi Ganttschemanin ja Kanbanin toiminnoilla.

Lisätietoja Monday

Odoo

Odoo

Odoo

Odoon avulla saat modernin digitaalisen ohjelmiston, jonka avulla voit integroida kaikki tiedot yhteen järjestelmään. Odoo voidaan mukauttaa periaatteessa millä tahansa sovelluksella, ja se on heidän erikoisuutensa.

Lisätietoja Odoo

5 syytä käyttää projektinhallintajärjestelmää

Se helpottaa työkalun käyttöä, joka auttaa sinua seuraamaan tilannetta hankkeen vaiheet ja suoritettavat tehtävät. Tässä tulee viisi syitä, miksi yrityksesi tarvitsee projektinhallintajärjestelmän.

  1. Läpinäkyvyys. Kaikki projektin resurssit voivat nähdä, mitä muut työskentelevät ja kuinka pitkälle eteenpäin prosessissa he ovat.
  2. Yhteistyö. Kiitos olemassa olevan läpinäkyvyyden ja sen, että järjestelmä luo rakenteen, se on usein helppo nähdä, missä kollegat ovat ja tarvitsevatko he tukea. Projektipäällikkö nähdä nopeasti, missä painopisteen tulisi olla.
  3. Saatavuus. Sinä, joka osallistut projektiin, voit käyttää sitä missä tahansa. Verkkopohjainen projektinhallintaalusta tarkoittaa, että et ole lukittu tiettyyn yksikköön tai laitteeseen.
  4. Yksinkertaisuus. Järjestelmä yksinkertaistaa projektipäällikköä, joka voi jakaa tehtäviä ja asettaa selkeät määräajat.
  5. Joustavuus. Projektinhallintatyökalu voi usein luoda raportteja, jotka auttavat sinua tunnistamaan pullonkaulat: liian kauan vieviä tehtäviä.

Me BusinessWitillä autamme sinua valinnassa projektinhallintajärjestelmä. Vertailupalvelumme auttaa sinua löytämään sellaisen järjestelmä, joka sopii sinun ja tarpeisiisi. Tervetuloa vertaamaan!

0