EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita TMS-järjestelmiä

Miten minun pitäisi ajatella valittaessa TMS-järjestelmää?

TMS-järjestelmä on lyhenne sanoista Transportation Management System ja on logistiikkajärjestelmä ja ohjelmistotyökalu lähetettävien eli paikasta toiseen kuljetettavien tavaroiden hallintaan, varaamiseen ja ostamiseen. Järjestelmä helpottaa toimintaa siten, että se tukee työntekijöitä varsinaisessa kuljetusprosessissa. Täällä on koottu saman katon alle kaikki kuljetukseen liittyvät vaiheet, kuten tilaus, kuljetustapa, jolla lähetys saapuu, siihen liittyvät kustannukset, etäisyys tai mahdollisuudet kommentoida jokaista lähetystä.

Kuljetuskustannukset vain kasvavat ja kasvavat, minkä vuoksi on erittäin tärkeää, että meillä on järjestelmä, joka helpottaa työntekijöiden työtä. Jos yritykselläsi tai organisaatiollasi on paljon tuotteita kuljettavia ajoneuvoja, voi olla järkevää käyttää tekoälyä kaiken optimointiin. Tekoälyn avulla voit laskea reittejä älykkäämmin ja saavuttaa optimaaliset ja tehokkaat prosessit. Paras tapa oikeaan TMS-järjestelmään? Tervetuloa käyttämään BusinessWithin älykästä vertailupalvelua. Täällä voit helposti vertaa eri TMS-järjestelmiä toisiinsa löytääksesi oikean järjestelmän yrityksellesi.

Mitä minun pitäisi tietää TMS-järjestelmistä?

Suomen markkinoilla on nykyään suuri määrä erilaisia ​​TMS-järjestelmiä. BusinessWithistä löydät Suomen parhaat TMS-järjestelmät - täällä voit vertaa yli 15 erilaista järjestelmää. On järjestelmiä, jotka sopivat kaikenlaisiin kuljetuksiin, kun taas jotkut sopivat paremmin esimerkiksi kuorma-autoihin ja juniin. Käytä jonkin aikaa eri toimintojen vertailuun ja valitse sitten yrityksellesi tai yrityksellesi parhaiten sopiva. Pandemian aikana ja sen jälkeen sähköistä kaupankäyntiä harjoittavat yritykset ovat alkaneet kukoistaa. Muualta lähetettyjen tuotteiden tilaamisen ennustetaan jatkuvan suosiossa. Sekä sisäisten resurssien että äitimaan säästämiseksi on hyvä, että käytössä on järjestelmä, jonka avulla voit optimoida kaikki kuljetuksen ympärillä olevat prosessit, kuten paketin yhdistämisen. Tervetuloa aloittamaan TMS-järjestelmien vertailu tänään.

Suosittu pilvessä olevien TMS-järjestelmien kanssa

Lista 12 eri TMS-system

Lajittele

Yksinkertaista kuljetussuunnittelua, vähennä tyhjien reittien määrää ja laske kannattavuus etukäteen Addsecure Logic TMS:n avulla. Optimoimalla koko työnkulun reitin suunnittelusta ja kuljetuksen suorittamisesta kuljetustoimintojen analysointiin tämä mukautettava ratkaisu voi tehostaa toimintaa. Työkalu mahdollistaa myös helpon viestinnän kuljettajan kanssa, joka voi älypuhelimella välittää tärkei...

Lisätietoja Addsecure Logic TMS

ctsi-global-logistics-logo-720-1.png

CTSI-Global

CTSI-Global

Selkeytä kuljetuksen suoritusta tilauksesta maksuun CTSI-Globalin TMS-sovelluksilla. Lopputuloksina saadaan parantunut tehokkuus, parempi hallinta ja merkittävät säästöt. Kuljetusten hallintaratkaisuista tulee yksinkertaisia ja kustannustehokkaita, kun tiedot erillisistä yritysjärjestelmistä ja kuljetuspalveluiden toimittajilta yhdistetään.

Lisätietoja CTSI-Global

eSend Transport Manager™ on ainoa täysin automatisoitu kuljetustilausten hallinta-, ajonhallinta- ja reititysjärjestelmä. Se sisältää tehokkaan laskutuksen sekä integrointimahdollisuuden taloushallinnon järjestelmiin.

Lisätietoja eSend Transport Manager

Toimialakohtainen liiketoimintajärjestelmä jakelu- ja valmistusyrityksille. Voidaan mukauttaa asiakkaiden tarpeisiin ja sisältää useita skaalautuvia ERP-sovelluksia.

Lisätietoja Infor M3

Screenshot 2024-02-05 at 20.50.28.png

KuljetusVelho

LogiSystems

KuljetusVelhon käyttäjänä voit siirtyä sähköiseen liiketoimintaan sekä reaaliaikaiseen kuljetusten hallintaan helposti ja nopeasti. KuljetusVelhoa käyttämällä voidaan hallinnoida asiakkaille, logistiikkakumppaneille sekä asiakkaiden asiakkaille tarjottavia tuotteita ja palveluja. Voit muodostaa tuotteista ja/tai palveluista valikoimia sekä hallinnoida tuotteiden ja palvelujen tilaamista. Tilauksia...

Lisätietoja KuljetusVelho

MercuryGate on tehokkaiden ja monipuolisten ratkaisujen toimittaja. TMS auttaa yrityksiä strategisessa työssä tavaroiden kuljettamisessa ympäri maailmaa. Erittäin käyttäjäystävällinen ja pilvipohjainen järjestelmä helpottaa, yksinkertaistaa ja tehostaa työtä. Ratkaisu edistää sujuvampia prosesseja.

Lisätietoja MercuryGate Transportation Management Systems

MPO:lta löydät TMS:n, joka auttaa optimoimaan työtäsi kuljetusten hallinnassa. Työstä tulee joustavampaa MPO:n monipuolisten toiminto- ja apuvälineiden avulla. Ratkaisu on helppo integroida olemassa oleviin järjestelmiin ja helppo päästä alkuun.

Lisätietoja MPO TMS

Pagero auttaa digitalisoimaan yrityksesi kuljetusten hallinnan. Tämän pilvipohjaisen järjestelmän avulla saat täyden hallinnan, joten optimaalisen kustannus- ja suorituskykysuhteen saavuttaminen on helpompaa ja joustavampaa. Integroitujen laskutustoimintojen ja korkean käyttäjäystävällisyyden ansiosta Pagero voi auttaa yritystäsi selviytymään tulevaisuuden liikenteen hallinnan ongelmista.

Lisätietoja Pagero Transportation Management

SAP:n TMS on suunniteltu parantamaan kuljetusten ja logistiikan käsittelyä useiden toimintojen ja apuvälineiden avulla. Järjestelmä on pilvipohjainen, mutta sitä tarjotaan myös paikan päällä toimivana ratkaisuna sitä vaativiin tilanteisiin. SAP TMS auttaa tekemään kestävän kehityksen työstä helpompaa ja samalla maksimoimaan tulot. Lisäksi yhteistyöportaalista saat vastaukset kaikkiin mahdollisiin ...

Lisätietoja SAP Transportation Management

TMS

TMS

ADNAVEM

Adnavem keskittyy tavaravirtojen optimointiin ja tarjoaa täydellisen läpinäkyvyyden ja joustavuuden varmistaen samalla, että kuljetus tapahtuu turvallisesti. Järjestelmä helpottaa digitalisointia ja helpottaa tavaranomistajien oikeiden päätösten tekemistä niin kustannuksissa kuin muissakin asioissa. Adnavemin edistyneiden analyysityökalujen ansiosta on myös helpompi tehdä muutoksia tarvittaessa. A...

Lisätietoja TMS

nShift varmistaa, että sinun kuljetuspäällikkönä ei tarvitse huolehtia tavaroiden kuljetuksista. Järjestelmän tavoitteena on tehdä kuljetusten hallinnasta älykkäämpää päästä päähän -palvelun kautta kaikelle lähtöselvityksestä palautukseen. nShiftin avulla saat tarvitsemaasi apua tulevista ongelmista huolimatta, ja samalla voit olla varma, että tavarat kuljetetaan älykkäästi, turvallisesti ja hyvin...

Lisätietoja Transport Management System

Ramcon kuljetuksen hallintajärjestelmä on pilvipohjainen ja suunniteltu siten, että kaikilla henkilöstöllä on asemasta ja paikasta riippumatta pääsy oikeaan ja ajantasaiseen tietoon. Lisäksi ratkaisu tarjoaa joustavia integraatiovaihtoehtoja muihin järjestelmiin, mikä tekee järjestelmästä helppokäyttöisen.

Lisätietoja Transportation Management System

Suosittu pilvessä olevien TMS-järjestelmien kanssa

Kuten olet järjestelmän ostajana luultavasti huomannut, on yhä suositumpaa valita pilvessä oleva järjestelmäratkaisu, eli SaaS-ratkaisuksi. Silloin sinun ei tarvitse miettiä asioita, kuten laitteistoa ja omia palvelimia tai lisenssejä. Pilvipohjaisia ​​ratkaisuja voi käyttää missä tahansa, kunhan sinulla on Internet-yhteys. Kuten monien muidenkin järjestelmien kohdalla, näemme nyt, kuinka TMS-järjestelmiä (Transportation Management System) aletaan siirtää pilveen. Täällä IT-työntekijöiden ei tarvitse miettiä mahdollisia päivityksiä, kun toiminta on sen sijaan jonkun muun vastuulla ja voit kerätä koko kuljetuksen elinkaaren pilveen.

Tässä on useita etuja:

Säästä rahaa. TMS-järjestelmä vähentää kustannuksia sekä sisäisesti että loppuasiakkaalle.

Lyhympiä aikoja. Järjestelmä auttaa sinua lyhentämään kuljetusaikoja ja virtaviivaistamaan koko prosessin alusta loppuun.

Reaaliaikainen päivitys. Kun asiakas voi seurata lähetystä tai toimitusta reaaliajassa, asiakastyytyväisyys kasvaa.

Täydellinen dokumentaatio. Hallitse koko kuljetusketjua, mikä vähentää virheiden riskiä matkan varrella.

Tarvitsetko apua ** oikean TMS-järjestelmän valitsemiseen yrityksellesi**? Tutustu BusinessWithin älykkääseen vertailupalveluun. Pidä sadoista asiakkaista ennen sinua - vertaa ja löydä sinulle paras järjestelmä. Aloita ominaisuuksien suodattaminen, lue, lue arvostelut ja hinnat ja tee sitten valintasi.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Integroitu laskutus ja laskutus

Saat tuotteiden ja tavaroiden laskut suoraan järjestelmään, kun ne ovat valmistuneet.

Analyysityökalu

Hanki käsitys kuljetettavista tuotteista/tavaroista sekä analysoi näitä tuotteita/tavaroita ja niiden kuljetuksia.

Jäljitettävät tavarat

Anna sekä sinulle että kuluttajalle mahdollisuus seurata tuotteiden kuljetusreittiä.

Kuljetuksen optimointi

Mahdollistaa ymmärryksen ja mahdollisuuden saada yleiskuva kuljetusreiteistä sekä tarkastella ja mukauttaa niitä.

Rahtitarkastus

Saat mahdollisuuden tutkia, mukauttaa ja tarkistaa rahtitarkastuksia sekä tarkistaa kustannusten oikeellisuuden suoraan järjestelmässä.

Takaisinperinnän käsittely

Integroitu tuotteiden ja tavaroiden palautusten käsittely, jossa käsitellään myös rahoitusosuutta.

Toiminnan suunnittelu

Laaditaan konkreettisia toimintasuunnitelmia suoraan järjestelmään, jotta niiden toteuttaminen tosielämässä olisi helpompaa.

Ympäristöanalytiikka

Hanki yleiskuva sekä tuotteiden/tavaroiden että niiden kuljetuksen ympäristövaikutuksista.