EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita TMS-järjestelmiä

Miten minun pitäisi ajatella valittaessa TMS-järjestelmää?

TMS-järjestelmä on lyhenne sanoista Transportation Management System ja on logistiikkajärjestelmä ja ohjelmistotyökalu lähetettävien eli paikasta toiseen kuljetettavien tavaroiden hallintaan, varaamiseen ja ostamiseen. Järjestelmä helpottaa toimintaa siten, että se tukee työntekijöitä varsinaisessa kuljetusprosessissa. Täällä on koottu saman katon alle kaikki kuljetukseen liittyvät vaiheet, kuten tilaus, kuljetustapa, jolla lähetys saapuu, siihen liittyvät kustannukset, etäisyys tai mahdollisuudet kommentoida jokaista lähetystä.

Kuljetuskustannukset vain kasvavat ja kasvavat, minkä vuoksi on erittäin tärkeää, että meillä on järjestelmä, joka helpottaa työntekijöiden työtä. Jos yritykselläsi tai organisaatiollasi on paljon tuotteita kuljettavia ajoneuvoja, voi olla järkevää käyttää tekoälyä kaiken optimointiin. Tekoälyn avulla voit laskea reittejä älykkäämmin ja saavuttaa optimaaliset ja tehokkaat prosessit. Paras tapa oikeaan TMS-järjestelmään? Tervetuloa käyttämään BusinessWithin älykästä vertailupalvelua. Täällä voit helposti vertaa eri TMS-järjestelmiä toisiinsa löytääksesi oikean järjestelmän yrityksellesi.

Mitä minun pitäisi tietää TMS-järjestelmistä?

Suomen markkinoilla on nykyään suuri määrä erilaisia ​​TMS-järjestelmiä. BusinessWithistä löydät Suomen parhaat TMS-järjestelmät - täällä voit vertaa yli 15 erilaista järjestelmää. On järjestelmiä, jotka sopivat kaikenlaisiin kuljetuksiin, kun taas jotkut sopivat paremmin esimerkiksi kuorma-autoihin ja juniin. Käytä jonkin aikaa eri toimintojen vertailuun ja valitse sitten yrityksellesi tai yrityksellesi parhaiten sopiva. Pandemian aikana ja sen jälkeen sähköistä kaupankäyntiä harjoittavat yritykset ovat alkaneet kukoistaa. Muualta lähetettyjen tuotteiden tilaamisen ennustetaan jatkuvan suosiossa. Sekä sisäisten resurssien että äitimaan säästämiseksi on hyvä, että käytössä on järjestelmä, jonka avulla voit optimoida kaikki kuljetuksen ympärillä olevat prosessit, kuten paketin yhdistämisen. Tervetuloa aloittamaan TMS-järjestelmien vertailu tänään.

Miksi TMS pilvessä?

Luettelo 0 eri TMS-system

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Suosittu pilvessä olevien TMS-järjestelmien kanssa

Kuten olet järjestelmän ostajana luultavasti huomannut, on yhä suositumpaa valita pilvessä oleva järjestelmäratkaisu, eli SaaS-ratkaisuksi. Silloin sinun ei tarvitse miettiä asioita, kuten laitteistoa ja omia palvelimia tai lisenssejä. Pilvipohjaisia ​​ratkaisuja voi käyttää missä tahansa, kunhan sinulla on Internet-yhteys. Kuten monien muidenkin järjestelmien kohdalla, näemme nyt, kuinka TMS-järjestelmiä (Transportation Management System) aletaan siirtää pilveen. Täällä IT-työntekijöiden ei tarvitse miettiä mahdollisia päivityksiä, kun toiminta on sen sijaan jonkun muun vastuulla ja voit kerätä koko kuljetuksen elinkaaren pilveen.

Tässä on useita etuja:

Säästä rahaa. TMS-järjestelmä vähentää kustannuksia sekä sisäisesti että loppuasiakkaalle.

Lyhympiä aikoja. Järjestelmä auttaa sinua lyhentämään kuljetusaikoja ja virtaviivaistamaan koko prosessin alusta loppuun.

Reaaliaikainen päivitys. Kun asiakas voi seurata lähetystä tai toimitusta reaaliajassa, asiakastyytyväisyys kasvaa.

Täydellinen dokumentaatio. Hallitse koko kuljetusketjua, mikä vähentää virheiden riskiä matkan varrella.

Tarvitsetko apua ** oikean TMS-järjestelmän valitsemiseen yrityksellesi**? Tutustu BusinessWithin älykkääseen vertailupalveluun. Pidä sadoista asiakkaista ennen sinua - vertaa ja löydä sinulle paras järjestelmä. Aloita ominaisuuksien suodattaminen, lue, lue arvostelut ja hinnat ja tee sitten valintasi.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Integroitu laskutus ja laskutus

Saat tuotteiden ja tavaroiden laskut ja laskut suoraan järjestelmään, kun ne ovat valmistuneet.

Analyysityökalu

Saat sekä käsityksen kuljetettavasta tuotteesta/tavarasta että pystyt analysoimaan tuotteiden/tavaroiden kuljetuksen.

Jäljitettävät tavarat

Anna sekä sinulle että kuluttajalle mahdollisuus seurata tuotteiden kuljetusreittiä.

Liikenteen optiointi

Mahdollistaa ymmärryksen ja mahdollisuuden saada yleiskuva kuljetusreiteistä sekä tarkastella ja mukauttaa niitä.

Rahtitarkastus

Saat mahdollisuuden tutkia, mukauttaa ja tarkistaa rahtitarkastuksia sekä tarkistaa kustannusten oikeellisuuden suoraan järjestelmässä.

Takaisinperinnän käsittely

Integroitu tuotteiden ja tavaroiden palautusten käsittely, jossa käsitellään myös rahoitusosuutta.

Toiminnan suunnittelu

Laaditaan konkreettisia toimintasuunnitelmia suoraan järjestelmään, jotta niiden toteuttaminen tosielämässä olisi helpompaa.

Ympäristöanalytiikka

Hanki yleiskuva sekä tuotteiden/tavaroiden että niiden kuljetuksen ympäristövaikutuksista.