EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita mediapankkeja yrityksille

Miksi tarvitsen mediapankin tai digitaalisen kuvapankin?

Saatat tarvita mediapankin tai digitaalisen kuvapankin saadaksesi rakenteen ja yleiskuvan kaikista eri mediatiedostoista, joita sinulla on yrityksessäsi tai organisaatiossasi. Täällä voit jäsentää kaikki keskenänne jakamasi tiedostot saadaksesi paremman yleiskuvan. Kaikessa yliopistoista kouluihin ja yrityksiin on usein sisäisiä malleja, asiakirjoja, kuvia, videoita ja paljon muuta sisältäviä kirjastoja, joihin monilla on pääsy. Kaiken kerääminen yhteen paikkaan vähentää riskiä, ​​että jotain katoaa tai katoaa tiedostomassasta. Kun kaikki tietävät, että kaikki pitää järjestää tai käsitellä yhdessä paikassa, se luo parempaa järjestystä kaikille.

Me BusinessWithillä olemme kartoittaneet mediapankkien eri toimittajat, jotta voit helposti vertaa ja valita järjestelmän, joka mielestäsi sopii sinulle parhaiten. Olet lämpimästi tervetullut tekemään vertailua kanssamme - nyt suoraan.

Miten minun pitäisi valita mediapankki?

Kuten useimpien alustojen, ratkaisujen ja järjestelmien kohdalla, valinnanvaraa on aina enemmän. Niin myös tässä tapauksessa. Kuten sanoin, BusinessWith on kartoittanut erilaisia ​​alustoja, parhaita ja yleisimpiä Suomen markkinoilla. Tässä, kun suodatat ja luet mediapankeista, huomaat, että "valittavissa" on useita eri toimintoja ja että kaikki digitaaliset mediapankit tai digitaaliset kuvapankit eivät näytä täsmälleen samalta.

On parasta tutkia omaa organisaatiotasi tai yritystäsi saumojen kohdalta ja kysyä valituilta ihmisiltä, ​​mikä sinulle on tärkeää. Miten mediapankin pitäisi toimia kanssasi? Mitä pitäisi sisällyttää? Miltä sen pitäisi näyttää? Tee toivelista sisäisesti ja vertaa sitten eri mediapankkejamme. BusinessWith auttaa sinua tekemään hyvän valinnan.

Tärkeintä valittaessa mediapankkia yrityksille

Luettelo 0 eri Mediapankki

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Mitä minun tulee ottaa huomioon mediapankkia valittaessa?

Kun olet valinnan edessä, otatko käyttöön mediapankin vai digitaalisen kuvapankin, sinun tulee ensin miettiä useita asioita. Yksi kysymys kuuluu: kuinka paljon pitäisi majoittaa? Toinen on: kuinka automaattinen järjestelmä on - eli kuinka paljon manuaalista työtä vaaditaan, jotta se toimisi? Onko vaikea asentaa? Miten siirrät kaikki tiedostot? Miltä käyttäjäystävällisyys näyttää? Juuri käyttäjäystävällisyys monet yritykset ja organisaatiot unohtavat helposti järjestelmää valitessaan, vaikka sen pitäisi olla tärkein tekijä. Sillä jos käyttäjät itse pitävät järjestelmää monimutkaisena, käyttöaste laskee - ja sitten se on menettänyt koko tarkoituksensa.

Suosittelemme BusinessWitissä ottamaan huomioon käyttäjien itsensä näkökulman kaikkia työkaluja, järjestelmiä ja alustoja valittaessa. Mitä he takaavat? BusinessWithistä löydät parhaan mediapankin tietyille yrityksille. Lämpimästi tervetuloa valitun mediapankin kanssa.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

API

API (Application Programming Interface, sovellusohjelmointirajapinta) mahdollistaa viestinnän ja tiedonvaihdon media-alan hallintajärjestelmän ja ulkoisten sovellusten tai järjestelmien välillä. Se mahdollistaa räätälöidyt integraatiot, automatisoinnin ja laajennetut toiminnot tarjoamalla rajapinnan vuorovaikutukseen järjestelmän kanssa.

Automaattinen metatietojen hallinta

Järjestelmä voi luoda ja soveltaa asiaankuuluvaa metatietoa (kuvailevaa tietoa) mediatiedostoihin automaattisesti. Näitä voivat olla esimerkiksi tiedoston nimi, otsikko, kuvaus, tunnisteet ja luokat.

Integrointimahdollisuudet

Mahdollisesti mahdollistaa media-aineksen hallintajärjestelmän liittämisen muihin järjestelmiin ja työkaluihin. Tämä voi tarkoittaa integrointia editointiohjelmistojen, julkaisualustojen, CRM-järjestelmien tai muiden vastaavien työkalujen kanssa tiedonkulun helpottamiseksi ja työprosessien virtaviivaistamiseksi.

Kuvien ja videoiden merkitseminen

Määritä kuviin ja videotiedostoihin tunnisteita, avainsanoja tai metatietoja, jotka helpottavat hakua ja järjestämistä. Tunnisteet voivat olla kuvaavia sanoja, aiheita tai luokkia, jotka auttavat käyttäjiä löytämään ja suodattamaan mediatiedostoja tiettyjen kriteerien perusteella. Määrittämällä tunnisteita kuviin ja videoihin käyttäjät voivat nopeasti löytää asiaankuuluvat tiedostot ja järjestää kirjastonsa jäsennellysti.

Tarkistushistoria

Järjestelmä ylläpitää lokia tiedostoon tehdyistä muutoksista. Näin voidaan tarkastella aiempia muutoksia ja nähdä, kuka ne on tehnyt ja milloin ne on tehty. Se helpottaa jäljitettävyyttä ja mahdollisuutta palauttaa aiemmat versiot tarvittaessa.

Tekoälyllä toimiva kuva-/äänentunnistus

Tekoälyn käyttö kuvien ja äänitiedostojen sisällön analysointiin ja tunnistamiseen. Se voi esimerkiksi tunnistaa kasvoja, esineitä, sijainteja tai automaattisesti transkriboida äänitallenteita.

Tiedoston muuntaminen

Järjestelmä voi muuntaa tiedostoja eri tiedostomuotojen välillä. Tästä voi olla hyötyä, kun tiedostoja on mukautettava eri tarkoituksiin tai eri laitteisiin.

Työnkulun hallinta

Avustaa prosessien ja työnkulkujen organisoinnissa ja automatisoinnissa media-alan resurssienhallintajärjestelmässä. Tähän voi sisältyä ominaisuuksia, kuten tehtävien jakaminen, hyväksyntätyönkulut ja aikapohjaiset automaattiset toimet, joilla virtaviivaistetaan ja jäsennetään työprosesseja.

Versionhallinta

Mahdollistaa tiedoston eri versioiden hallinnan. Tämä tarkoittaa, että voit tallentaa, seurata ja hallita tiedostoon tehtyjä muutoksia ajan mittaan. Se on erityisen hyödyllinen, kun useat ihmiset työskentelevät saman tiedoston parissa ja tarvitsevat tarvittaessa mahdollisuuden palata aiempiin versioihin.