Vertaa Suomen parhaita subscription management software

Valitse sinulle sopiva subscription management software

Kahvia, kauneustuotteita, tv-sarjoja, pilvipalveluita (SaaS) kuten Slack ja Office365, LinkedIn Premium, Spotify... Tilauspohjaisia ​​palveluita voi käyttää ikäisille, yrityksille ja yksityishenkilöille suunnattuja palveluita. Modernin teknologian myötä uusi maailma on avautunut sekä asiakkaille että verkkokauppiaille. Aiemmin liittyimme paperisten sanomalehtien jakeluun - nykyään voimme tilata lähes kaiken.

Useimmiten emme edes ajattele sitä tilauksina, periaatteessa vain syötämme sähköpostiosoitteemme, maksamme ja se on siinä. Viikosta viikosta, kuukaudesta kuukauteen. Vuosi toisensa jälkeen, jos palvelu tai tuote on hyvä ja arvostettu. Toistuva laskutus, eli toistuvat maksut, jotka tapahtuvat automaattisesti, on täydellinen sinulle, joka laskuttaa ajoittain tuotteen tai palvelun toimittamisesta. Asiakkaidesi ei tarvitse miettiä unohdettuja maksuja ja sinä toimittajana voit luottaa vakaaseen tuloon.

Liittymänhallintajärjestelmään sijoittaminen on liiketoiminnan kannalta loistavaa. Liiketoimintamalleja on kuitenkin monia, ja on tärkeää, että löydät parhaan järjestelmän yrityksellesi ja kokoonpanollesi. Me BusinessWithillä suosittelemme, että käytät runsaasti aikaa tarpeidesi kartoittamiseen ja vaatimusmäärittelyn laatimiseen ennen kuin alat vertailla markkinoiden eri liittymähallintajärjestelmiä. Mitä tarvitset saadaksesi irti valitsemastasi järjestelmästä? Pitäisikö sen käsitellä SaaS-tilauksia vai tilauksia? Oletko suunnannut yksityishenkilöille, pienille yrityksille tai suurille yrityksille?

Ota meiltä BusinessWith-apua, kun vertailet järjestelmiä tilausten hallintaan. Järjestelmäoppaastamme löydät sinulle parhaiten sopivan subscription management software.

Voit saada tämän subscription management software

Pikaopas

Listattuna 12 eri järjestelmää kategoriassa Subscription management software

Younium

Younium

Youniumin alusta auttaa B2B SaaS -yrityksiä hallitsemaan edistyneitä asiakastilauksiaan, tilauslaskutustaan ​​sekä tilaustuotteita ja hinnoittelua. Youniumin avulla yrityksesi saa yleiskatsauksen tilauksen koko elinkaaresta, toistuvien tulojen paremman hallinnan sekä tarkat ennusteet ja SaaS-KPI:t. Youniumilla on valmiit integraatiot useimpiin SaaS-yritysten käyttämiin ERP-, talous- ja CRM-järjest...Lisätietoja Younium

Screenshot 2024-02-06 at 11.10.07.png

Aavu

Suorita ja kasvata tilausliiketoimintaasi. Hallitse tilauspohjaista liiketoimintaasi vaivattomasti alustamme avulla pitäen samalla asiakkaasi tyytyväisinä ja uskollisina.Lisätietoja Aavu

Chargebee

Chargebee

Löydä uusia asiakasmahdollisuuksia ja lisää tilauksista ja maksuista saatavia tuloja Chargebeen tilaustenhallintatyökalun avulla. Löytämällä uusia asiakkaita ja säilyttämällä vanhoja älykkäiden ja käyttäjäystävällisten hinnoittelu-, asiakassuhteiden ja markkinoinnin toimintojen avulla organisaatio voi kasvaa tasaiseen tahtiin suuren osan järjestelmästä toimiessa automaattisesti. Järjestelmässä on ...Lisätietoja Chargebee

Cloudmore

Cloudmore

Cloudmore on monitoimityökalu, jolla voidaan hallita ostoa, myyntiä ja asiakassuhteita parhaan mahdollisen kannattavuuden saavuttamiseksi ja luoda ymmärrystä organisaation toiminnasta. Järjestelmä toimii myyjille hyvänä alustana ja auttaa hallitsemaan asiakkaita sujuvasti ja helposti, mutta se on myös hyödyllinen työkalu ostajille. Samaan aikaan mukana on älykkäitä ja automaattisia toimintoja, jot...Lisätietoja Cloudmore

Minna technologies

Minna technologies

Minna technologies tilaustenhallintajärjestelmä on pilvipohjainen ratkaisu, joka voidaan helposti yhdistää muihin järjestelmiin API:iden avulla tehokkaaksi ratkaisuksi. Salli tilaajien hallita liittymiäään ja anna heille mahdollisuus tehdä helposti muutoksia, mikä antaa asiakkaalle paljon vapautta. Irtisanomisen yhteydessä voidaan myös lähettää automaattisesti tarjous tilaajan säilyttämisestä, mik...Lisätietoja Minna technologies

Odoo

Odoo

Odoon avulla saat modernin digitaalisen ohjelmiston, jonka avulla voit integroida kaikki tiedot yhteen järjestelmään. Odoo voidaan mukauttaa periaatteessa millä tahansa sovelluksella, ja se on heidän erikoisuutensa.Lisätietoja Odoo

Recurly

Recurly

Työkalu tilausten hallintaan, joka vähentää asiakkaiden menettämisen riskiä, ​​optimoi uusien asiakkaiden rekrytoinnin ja palauttaa kannattavuuden. Maksujen, muistutusten ja postitusten automaattisten ja älykkäiden toimintojen sekä hinnanmuutosehdotusten avulla järjestelmä voi säästää käyttäjältä paljon aikaa ja samalla maksimoida organisaation tulot. Recurlyn joustavan valuuttahallinnan ansiosta ...Lisätietoja Recurly

Salesforce CPQ och fakturering

Salesforce CPQ och fakturering

Salesforce CPQ (Configure-Price-Quote) on tehokas työkalu, joka auttaa yrityksiä automatisoimaan ja tehostamaan myyntiprosessiaan. CPQ-järjestelmä mahdollistaa tarjousten nopean ja tarkan luomisen, hinnoittelun ja hinnoittelustrategioiden hallinnan sekä tarjousprosessin virtaviivaistamisen. Loikka Solutions on ylpeä voidessaan tarjota Salesforce CPQ -ratkaisuja asiakkailleen. Lisätietoja Salesforce CPQ och fakturering

2560px-Stripe_Logo,_revised_2016.svg.png

Stripe

Stripe on tehnyt luottokorttien ja muiden maksutapojen keräämisestä vaivatonta tehtävää tehokkaalla integraatiosarjallaan. Joten he väittävät perustellusti, että "me rakennamme kaiken, mitä tarvitaan sellaisten verkkosivustojen rakentamiseen, jotka hyväksyvät maksuja ja lähettävät maksuja maailmanlaajuisesti". Ja mikä on paras osa? Kaikki tämä tehdään antamalla mahdollisimman suuri etusija tietotu...Lisätietoja Stripe

Upodi - logo

Upodi

Upodi on pilvipohjainen tilaustenhallinta-alusta, jossa sinä voit yrityksenä hallita tilauksia. Alustan kautta voit hallita palveluidesi tai tuotteidesi tilauksia, hinnoittelua, laskutusta ja maksua. Lisäksi alusta sisältää myös asiakasportaalin, mikä tarkoittaa, että sinä voit yrityksenä luoda hyvän asiakaskokemuksen ja tarjota parasta palvelua. Tämän lisäksi alusta tukee myös erilaisia ​​maksuyh...Lisätietoja Upodi

Zoho

Zoho

Ainutlaatuinen ja tehokas ratkaisu, jonka avulla voit automatisoida markkinointiasi, tehdä parempia päätöksiä selkeällä tiedolla ja parantaa koko asiakaskokemusta. Zoho Billing (aiemmin Zoho Subscriptions) on kokonaisvaltainen laskutusratkaisu, joka palvelee pieniä ja keskisuuria yrityksiä eri toimialoilla, kuten SaaS-aloitusyrityksiä, kuntosaleja, viinikerhoja ja päiväkoteja. Ratkaisu tarjoaa al...Lisätietoja Zoho

Zuora

Zuora

Rakenna pitkäaikaisia ​​suhteita asiakkaidesi kanssa käyttämällä automatisoituja ominaisuuksia, jotka edistävät organisaatiosi tasaista tulovirtaa. Tämä verkkopohjainen tilausten hallintaratkaisu pystyy käsittelemään erilaisia ​​liiketoimintamalleja, koska se voidaan räätälöidä olemassa olevien tarpeiden mukaan ja on siten hyvä valinta joustavuutta kaipaavalle käyttäjälle. Tämä mahdollistaa myös s...Lisätietoja Zuora

Pikaopas

Voit saada tämän subscription management software

Subscription management-system voi vaatia paljon, mutta ei kaikkea. BusinessWith luettelee joitakin osia, joita voit tukea tilausjärjestelmällä.

  1. Seuraa asiakkaita. Tilauspalvelujärjestelmän avulla voit seurata asiakkaiden käyttäytymistä ja yhteystietoja seurantaa varten.
  2. Maksujen ja peruutusten tuki. Menetettyjen maksujen manuaalinen käsittely ja yhteydenpito tilauksensa peruuttaviin asiakkaisiin on poissa. Tilauksenhallintajärjestelmäsi huolehtii kaikesta puolestasi.
  3. Automaattinen laskujen käsittely. Päästä irti kaikesta, jota kutsutaan laskutukseksi – järjestelmä ratkaisee sen sujuvasti ja myös huomaa, kun maksut eivät toimi niin kuin pitäisi. Usein liittymäjärjestelmä lähettää asiakkaille tiedon, että maksut on keskeytetty, joten manuaalinen asiakaskontakti ei ole yhtä tiheää.
  4. Ota yhteyttä kokeilujakson aikana. Monet potentiaaliset tilaajat saavat edullisia tarjouksia halvemmalla. Myös tässä järjestelmä hallitsee yhteyshenkilön vangitakseen nämä uudet asiakkaat ja tarjoaa heille jotain, mikä voi olla sopivaa tilauksen muodossa.
  5. Asiakkaan kirjautuminen. Asiakkaat voivat usein kirjautua sisään omille asiakassivuilleen ja hallita tilauksiaan ja erilaisia ​​asetuksiaan.
  6. Tilastot. Sinä, joka pyörität yritystä, pidät todennäköisesti tilastoista. Jos ei, opit todennäköisesti pitämään numeroista ja käyristä tilausten hallintajärjestelmän avulla, joka näyttää ne käyttäjäystävällisellä tavalla. Koska kukapa ei haluaisi uppoutua liiketoimintaprosesseja parantaviin lukuihin ja oppia lisää yrityksestä?

Luettelo sisältää joitain liittymänhallintajärjestelmän tarjoamia elementtejä. Muista, että kaikki järjestelmät eivät sisällä kaikkia näitä komponentteja. BusinessWith auttaa sinua valitsemaan tilausjärjestelmän. Tervetuloa vertailemaan!

Kuvaus ominaisuuksista

Analyysityökalut

Järjestelmä tarjoaa toimintoja kerätyn datan analysoimiseksi ja siten mahdollisten parannusmahdollisuuksien tai vahvuuksien tunnistamiseksi.

API

API:a käytetään yhteisenä rajapintana, jonka avulla järjestelmät voidaan liittää toisiinsa ja jonka avulla ne voivat toimia yhdessä tehokkaan tietovirran luomiseksi.

Asiakaspoistuman hallinta

Saat täyden hallinnan asiakastappioista ja otat tilanteen haltuun järjestelmän tarjoamien parannusmahdollisuuksien avulla, jotta voit lisätä yrityksesi kannattavuutta.

Automaattiset postitukset

Tämän toiminnon avulla voit muun muassa muistuttaa asiakkaita maksuista, mainostaa kampanjoita ja alennuksia sekä rekrytoida uusia asiakkaita.

Eri maksuvaihtoehdot

Tarjoa erilaisia maksuvaihtoehtoja, kuten mobiilimaksuvaihtoehtoja, mikä tarjoaa suuremman mahdollisuuden saada kauppa päätökseen asiakkaan kanssa.

Eri valuutat

Erilaisten valuuttojen käsittely järjestelmässä, mikä mahdollistaa kansainvälisten maksujen vastaanottamisen ja avaa uusia mahdollisuuksia.

Hinnan mukauttaminen

Mahdollistaa hinnan säätämisen tarpeiden ja markkinatilanteen mukaan, mikä voi parantaa yrityksen tuloja.

Itsepalvelu

Anna tilaajien hallita tilaustaan helposti ja avoimesti ja tarjoa mahdollisuus käyttää tukipalveluja ongelmatilanteissa.

Laskutus ja maksaminen

Suorita maksut tai laskut suoraan tilauksenhallintajärjestelmässä ja lisää mahdollisuuksia sujuviin tilausmaksuihin.