EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta varausjärjestelmää

Miksi yritykselläni pitäisi olla varausjärjestelmä?

Hammaslääkäri, mökki, leirintäalue, kampaamo, hotelli ja ravintola. Varausjärjestelmien markkinat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti viime vuosina ja ovat nyt asia, jota monet asiakkaat odottavat varaaessaan ajan tai palvelua. Monet eri yritykset tarvitsevat järjestelmän, jossa asiakas voi varata kalenterista ajan hierontaan tai hiustenleikkaukseen ja nähdä hinnan - tai hotellivieraat, jotka haluavat varata huoneen ilman, että heidän tarvitsee soittaa kenellekään. Anna asiakkaiden itse varata, mitkä palvelut he haluavat sinulta ja milloin - on kätevä tapa säästää aikaa hallinnostasi. Samaan aikaan asiakastyytyväisyys lisääntyy usein sen ansiosta, että asiakas voi tehdä omat valintansa ilman välittäjiä ja manuaalista väliintuloa.

Ajattele vain, miten teet, kun varaat hotellin tai ravintolan. Varmasti sujuvaa ja helppoa, kun on mahdollisuus varata päivämäärä, paikkamäärä tai täyttää toiveesi saapumisesta tai miksei gluteeniallergioista? Lisäksi mahdollisuus tehdä varauksia milloin haluat kaikkina vuorokauden aikoina on toinen etu, kun tarjoat asiakkaillesi varausjärjestelmän. Näin voit kasvattaa myyntiä, sillä varaukset eivät ole riippuvaisia ​​siitä, että joku on paikalla vastaanottamassa puheluita varauksista puhelimitse.

Yrityksellesi oikean varausjärjestelmän valitseminen on tärkeää, sillä kyse on käyttäjäystävällisyydestä ja sen varmistamisesta, että järjestelmä on todella suunniteltu vastaamaan tarpeitasi. Useimmat järjestelmät ovat kuitenkin nykyään helppokäyttöisiä, mutta on toimintoja, jotka eroavat toisistaan ​​- joten mieti mitä etsit, kun alat vertailla ja etsiä sinulle parasta järjestelmää. Paras tapa aloittaa arviointiprosessi on miettiä ensin kohderyhmääsi. Navigoiko kohderyhmäsi mieluummin matkapuhelimellaan? Pitääkö varausjärjestelmän olla yhteys sosiaaliseen mediaan, koska siellä sinulla on seuraajia ja asiakkaita? Haluatko vastaanottaa maksuja verkossa vai et? Tarvitsetko sovelluksen? Pitäisikö järjestelmää mukauttaa ja kuinka paljon tukea ja koulutusta tarvitset?

Aloita ymmärtämällä ensin, mitä tarpeitasi sinulla on sekä sisäisesti että ulkoisesti. Oletko jo valmis siihen, mitä tarvitset? Sitten voit vertailla eri varausjärjestelmiä suoraan kanssamme BusinessWithissä. Täällä voit helposti suodattaa haluamasi toiminnot ja lukea lisää markkinoilla olevista järjestelmistä.

Mitä minun pitäisi vaatia varausjärjestelmältä?

Luettelo 1 eri Varausjärjestelmä

Lajittelu
Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft

Pidä asiat järjestyksessä, keskitettyinä ja hallinnassa. Hallinnoi kaikkea aina pienistä projekteista suuriin hankkeisiin. Olitpa projektipäällikkö tai et, voit nyt olla minkä tahansa projektin johtaja tehokkaan, helppokäyttöisen sovelluksen avulla.

Lisätietoja Microsoft 365

Mitä minun pitäisi vaatia varausjärjestelmältä?

Varausjärjestelmältä on vaadittava, että sen on oltava helppokäyttöinen sinulle yrityksenä, mutta ennen kaikkea asiakkaalle. Vaikea varausjärjestelmä tai vaikeasti täytettävä varauslomake voivat merkitä liiketoiminnan menettämistä. Ole siis varovainen valinnassasi – varmista, että käytössä olevaa varausjärjestelmääsi voidaan käyttää tyydyttävällä tavalla. Järjestelmän testaus käytännössä parin viikon ajan ja sen jälkeen arviointi on fiksu tapa edetä. Tiedä sitten kuinka se toimii terävässä tilassa.

Hyvä varausjärjestelmä automatisoi varauksesi ja vähentää turhaa hallintoa. Siksi sen on oltava aikaa säästävä. Mieti, mitä toimintoja etsit? Jos pidät minkä tahansa kauneushoitolaa, niin sinulle on ehkä tärkeää, että asiakas saa itse valita, kenen palvelun hän haluaa. Haluatko varausjärjestelmän lähettävän tekstiviestimuistutuksia tai muistutussähköposteja? Mitä asiakas tekee, jos hän haluaa peruuttaa tai muuttaa varauksen? Pitäisikö järjestelmä integroida muihin järjestelmiisi? Haluatko räätälöidyn varaussovelluksen?

Vaatimuksesi voivat poiketa muiden vaatimuksista riippuen siitä, millaista liiketoimintaa harjoitat. Hyvä tapa aloittaa on kirjoittaa vaatimusmäärittely ja sitten alkaa vertailla järjestelmiä löytääksesi sinulle parhaan. Pyydä kuitenkin aina tukea ja koulutusta toimittajaltasi. Ehkä järjestelmätoimittajasi voi myös kertoa sinulle hyödyllisiä vinkkejä järjestelmän parhaaseen käyttöön?

Tietäsi oikeaan varausjärjestelmään on BusinessWithin kautta. Olemme koonneet valikoiman markkinoilla olevia järjestelmiä, jotta voit helposti vertailla, valita ja löytää sinulle ja yrityksellesi sopivimman järjestelmän. Käytä vertailuoppaamme - ja odota asiakkaidesi yksinkertaisten ja sujuvajen varausten tulevaisuutta.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Asiakasrekisteri

Asiakasrekisterin luominen antaa organisaatiolle mahdollisuuden koota kaikki asiakkaat yhdelle alustalle ja luo hyvän yleiskuvan asiakaskunnasta.

Automaattiset muistutukset tekstiviestillä ja sähköpostilla

Automaattiset muistutukset ovat hyödyllisiä, koska ne vähentävät väliin jäävien käyntien määrää ja voivat myös säästää aikaa, koska niiden suorittaminen ei vaadi ylimääräistä työtä.

Integroitava järjestelmä

Järjestelmä voidaan helposti integroida yrityksen muihin järjestelmiin. Tämä ominaisuus voi olla hyödyllinen esimerkiksi integroinnissa toiminnanohjausjärjestelmien kanssa.

Konferenssien ja tapahtumien varaukset

Varausjärjestelmä on erikoistunut konferenssi- ja tapahtumavarauksiin.

Maksutoiminto

Maksutoiminnon avulla käyttäjä voi veloittaa varausjärjestelmän sisällä, joten ulkoista maksujärjestelmää ei tarvita.

Markkinapaikka yrityksille

Kun varausjärjestelmän käyttäjät kootaan yhteen markkinapaikkaan, käyttäjän liiketoiminta saa näkyvyyttä asiakkaille, jotka käyttävät järjestelmää varausten tekemiseen.

No-show-maksu

Jos asiakas ei saavu paikalle ilman peruutusta, operaattori voi automaattisesti veloittaa asiakkaalta maksun, mikä sekä vähentää saapumatta jättämistä että tuottaa tuloja.

Salatut tiedot

Varausjärjestelmässä olevia tietoja käsitellään turvallisesti, ilman paljastumisriskiä ja GDPR:n mukaisesti.

Teollisuuden keskittyminen kauneus

Varausjärjestelmä on erikoistunut kauneudenhoitoalalle.

Tilastot ja raportit

Tilastot ja raportit ovat hyvä väline organisaation toiminnan analysoimiseksi ja mahdollisten kehittämiskohteiden havaitsemiseksi.

Toimialan painopiste hotelli- ja ravintola-alalla

Varausjärjestelmä on erikoistunut hotelli- ja ravintola-alalle.