EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta varausjärjestelmää

Miksi yritykselläni pitäisi olla varausjärjestelmä?

Hammaslääkäri, mökki, leirintäalue, kampaamo, hotelli ja ravintola. Varausjärjestelmien markkinat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti viime vuosina ja ovat nyt asia, jota monet asiakkaat odottavat varaaessaan ajan tai palvelua. Monet eri yritykset tarvitsevat järjestelmän, jossa asiakas voi varata kalenterista ajan hierontaan tai hiustenleikkaukseen ja nähdä hinnan - tai hotellivieraat, jotka haluavat varata huoneen ilman, että heidän tarvitsee soittaa kenellekään. Anna asiakkaiden itse varata, mitkä palvelut he haluavat sinulta ja milloin - on kätevä tapa säästää aikaa hallinnostasi. Samaan aikaan asiakastyytyväisyys lisääntyy usein sen ansiosta, että asiakas voi tehdä omat valintansa ilman välittäjiä ja manuaalista väliintuloa.

Ajattele vain, miten teet, kun varaat hotellin tai ravintolan. Varmasti sujuvaa ja helppoa, kun on mahdollisuus varata päivämäärä, paikkamäärä tai täyttää toiveesi saapumisesta tai miksei gluteeniallergioista? Lisäksi mahdollisuus tehdä varauksia milloin haluat kaikkina vuorokauden aikoina on toinen etu, kun tarjoat asiakkaillesi varausjärjestelmän. Näin voit kasvattaa myyntiä, sillä varaukset eivät ole riippuvaisia ​​siitä, että joku on paikalla vastaanottamassa puheluita varauksista puhelimitse.

Yrityksellesi oikean varausjärjestelmän valitseminen on tärkeää, sillä kyse on käyttäjäystävällisyydestä ja sen varmistamisesta, että järjestelmä on todella suunniteltu vastaamaan tarpeitasi. Useimmat järjestelmät ovat kuitenkin nykyään helppokäyttöisiä, mutta on toimintoja, jotka eroavat toisistaan ​​- joten mieti mitä etsit, kun alat vertailla ja etsiä sinulle parasta järjestelmää. Paras tapa aloittaa arviointiprosessi on miettiä ensin kohderyhmääsi. Navigoiko kohderyhmäsi mieluummin matkapuhelimellaan? Pitääkö varausjärjestelmän olla yhteys sosiaaliseen mediaan, koska siellä sinulla on seuraajia ja asiakkaita? Haluatko vastaanottaa maksuja verkossa vai et? Tarvitsetko sovelluksen? Pitäisikö järjestelmää mukauttaa ja kuinka paljon tukea ja koulutusta tarvitset?

Aloita ymmärtämällä ensin, mitä tarpeitasi sinulla on sekä sisäisesti että ulkoisesti. Oletko jo valmis siihen, mitä tarvitset? Sitten voit vertailla eri varausjärjestelmiä suoraan kanssamme BusinessWithissä. Täällä voit helposti suodattaa haluamasi toiminnot ja lukea lisää markkinoilla olevista järjestelmistä.

Mitä minun pitäisi vaatia varausjärjestelmältä?

Lista 16 eri Varausjärjestelmä

Lajittele

Käyttäjäystävällinen tilavarausjärjestelmä tietoturvallisena pilvipalveluna. Laajat integrointimahdollisuudet maksuliikenteen ja kulunvalvonnan järjestelmiin mahdollistavat Varaa - Maksa - Avaa -asiointikokemuksen tilojen käyttäjille.

Lisätietoja Asio

Booklux-logo

Booklux

Booklux

Paras web-pohjainen varausohjelmisto. Booklux on all-in-one online -varausohjelmisto, joka sopii kaikenkokoisille yrityksille. Siinä yhdistyvät varausten hallinta, maksujen käsittely, mobiilisovellusten integrointi, sähköpostimarkkinointityökalut, analytiikka ja paljon muuta. Se virtaviivaistaa varausprosesseja ja tarjoaa arvokkaita asiakasnäkemyksiä, joten se on erinomainen valinta pienille yrity...

Lisätietoja Booklux

Cintoia-logo

Cintoia

Cintoia

Hallien liiketoiminta-alusta. Älykkäin ratkaisu varaustesi hallintaan. Cintoia Falcon on erinomainen varausjärjestelmä liikuntakeskuksenne kentille, tiloille, tapahtumille, valmennuksille ja palveluille. Joustavin alusta jokapäiväiseen toimintaan. Alkuun pääset helposti ja nopeasti. Pyydä tunnukset ja kysy lisää.

Lisätietoja Cintoia

Digitalbooker-logo

Digitalbooker

Digitalbookerin

Varaus­järjestelmä nettisivuille. Digitalbookerin varausjärjestelmällä asiakkaasi varaavat ajan helposti ja nopeasti. Varausjärjestelmä, johon luottavat sadat yritykset useilla eri toimialoilla. Kauneus ja hyvinvointi, urheilu ja tilavaraukset.

Lisätietoja Digitalbooker

Enkora-logo

Enkora

Enkora

Enkora järjestelmällä ratkaiset yrityksesi asiakaspalvelun järjestelmätarpeet yhdestä osoitteesta. Selainkäyttöinen ja mobiiliyhteensopiva Järjestelmä on käytettävissä ajasta ja paikasta riippumatta erilaisilla päätelaitteilla ja käyttöönotto ei vaadi suuria etukäteisinvestointeja. Järjestelmä on modulaarinen ja eri osioita voidaan ottaa käyttöön kätevästi tarpeen mukaan.

Lisätietoja Enkora

Microsoft 365

Microsoft 365

Microsoft

Pidä asiat järjestyksessä, keskitettyinä ja hallinnassa. Hallinnoi kaikkea aina pienistä projekteista suuriin hankkeisiin. Olitpa projektipäällikkö tai et, voit nyt olla minkä tahansa projektin johtaja tehokkaan, helppokäyttöisen sovelluksen avulla.

Lisätietoja Microsoft 365

Nettiaika-logo

Nettiaika

Nettiaika.fi

Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus varata aikojasi Kellon ympäri. Moderni ja helppokäyttöinen ajanvarausohjelmisto.

Lisätietoja Nettiaika

Sirvoy

Sirvoy

Sirvoy

Varausjärjestelmä on suunnattu erityisesti hotelliteollisuudelle. Sirvoy mahdollistaa hyvän viestinnän asiakkaiden kanssa ja on erittäin käyttäjäystävällinen yli 20 eri kielen tuella.

Lisätietoja Sirvoy

Slotti-logo

Slotti

Slotti

Slotti Ajanvaraus tarjoaa kaiken tarpeellisen palveluyrityksen ajanvarausten hallintaan. Nettiajanvarauksen lisäksi saat käyttöösi helppokäyttöisen työntekijäjärjestelmän, jota voit käyttää myös älypuhelimesi selaimella, jolloin varauskirja kulkee aina mukana.

Lisätietoja Slotti

SuperSaaS

SuperSaaS

SuperSaaS

SuperSaaS:sta löydät käyttäjäystävällisen ja joustavan varausjärjestelmän, joka on helposti mukautettavissa yrityksesi tarpeisiin. Työkalu on helppo integroida olemassa oleviin verkkoalustoihisi, kuten verkkosivustoon, Facebookiin, Mailchimpiin ja moniin muihin. Sinun on myös asiakkaana helppo käyttää erilaisia ​​malleja ja hankkia tarvittaessa lisää asiakastietoja. Tämän järjestelmän ydintoiminto...

Lisätietoja SuperSaaS

Taitori-logo

Taitori

Taitori

Taitori työpistevaraus palvelulla pystyt varaamaan työpisteen joko ennakkoon, tai lennosta. Pystyt myös milloin tahansa tarksitamaan, mikä on toimitilojenne reaaliaikainen työpisteiden varaustilanne ja miten se kehittyy lähtitunteina ja lähipäivinä. Varaaminen voi tapahtua Taitori ohjelmistolla esimerkiksi suoraan Outlook kalenteristasi, mobiiliapseillamme, aulan kosketusnäytöltä tai selaimen kaut...

Lisätietoja Taitori

Tehden-logo

Tehden

Tehden

Tehden Kassa. Kassajärjestelmä tehokkaaseen kaupankäyntiin. Moderni kassajärjestelmä on kaupan sydän, arjen helpottaja sekä tulevaisuuden kasvun mahdollistaja. Tämän lisäksi se on turvallinen, huoleton ja helppokäyttöinen. Tutustu alla Tehdenin kassajärjestelmän toiminnallisuuksiin tai anna asiantuntijamme esitellä järjestelmän monipuoliset ominaisuudet sinulle. Tehden Ajanvaraus. Asiakkaasi ovat...

Lisätietoja Tehden

TILOJEN / TYÖPISTEIDEN / PALVELUJEN VARAUKSET Tilavarausjärjestelmä - monipuolinen sovellus tilojen hallintaan. Kattava tilavarausohjelmisto, jolla varaat neuvotteluhuoneita ja työpisteitä sekä niihin liittyviä palveluita, kuten tarjoilutilauksia ja tarvittavia laitteita. Laadukas vierailijahallinta, jolla helpotat vierailijoiden hallintaa sekä parannat vierailijakokemusta. Selainversion lisäksi ...

Lisätietoja Timeworks Meeting

timma

timma

timma

Timma tarjoaa varausjärjestelmän, josta pääsee käsiksi tilastotyökaluihin, asiakasrekistereihin ja paikan timman kauppapaikalla. Järjestelmä on käyttäjäystävällinen ja sisältää hyvät toiminnot aikataulutukseen, jossa muun muassa ajan optimoinnin toiminto erottuu, mikä tarkoittaa, että tuntivarausjärjestelmä luo mahdollisuuden välttää pieniä ja tarpeettomia aikaeroja työn optimoimiseksi.

Lisätietoja timma

Vello

Vello

Vello Solutions

Vello sisältää kaikki: Varauskalenteri, Maksupääte ja Kanta-yhteys. Aloita ilmaisella paketilla. Laajenna milloin tahansa. Ei avausmaksua, ei riskiä, eikä sitoutumista. Rekisteröityäksesi et tarvitse luottokorttia.

Lisätietoja Vello

Webia-logo

Webia

Webia

Suomen helpoin varausjärjestelmä. Unohda ruutupaperi ja varauskyselyt keskellä yötä. WebiaBooking varausjärjestelmän avulla hallitset koko matkailubisneksesi samasta paikasta sinulle sopivana aikana vaikka kokonaan kännykästä. Ei ihme että WebiaBooking on Suomen mökkiomistajien 3. suosituin varausjärjestelmä.

Lisätietoja Webia

Mitä minun pitäisi vaatia varausjärjestelmältä?

Varausjärjestelmältä on vaadittava, että sen on oltava helppokäyttöinen sinulle yrityksenä, mutta ennen kaikkea asiakkaalle. Vaikea varausjärjestelmä tai vaikeasti täytettävä varauslomake voivat merkitä liiketoiminnan menettämistä. Ole siis varovainen valinnassasi – varmista, että käytössä olevaa varausjärjestelmääsi voidaan käyttää tyydyttävällä tavalla. Järjestelmän testaus käytännössä parin viikon ajan ja sen jälkeen arviointi on fiksu tapa edetä. Tiedä sitten kuinka se toimii terävässä tilassa.

Hyvä varausjärjestelmä automatisoi varauksesi ja vähentää turhaa hallintoa. Siksi sen on oltava aikaa säästävä. Mieti, mitä toimintoja etsit? Jos pidät minkä tahansa kauneushoitolaa, niin sinulle on ehkä tärkeää, että asiakas saa itse valita, kenen palvelun hän haluaa. Haluatko varausjärjestelmän lähettävän tekstiviestimuistutuksia tai muistutussähköposteja? Mitä asiakas tekee, jos hän haluaa peruuttaa tai muuttaa varauksen? Pitäisikö järjestelmä integroida muihin järjestelmiisi? Haluatko räätälöidyn varaussovelluksen?

Vaatimuksesi voivat poiketa muiden vaatimuksista riippuen siitä, millaista liiketoimintaa harjoitat. Hyvä tapa aloittaa on kirjoittaa vaatimusmäärittely ja sitten alkaa vertailla järjestelmiä löytääksesi sinulle parhaan. Pyydä kuitenkin aina tukea ja koulutusta toimittajaltasi. Ehkä järjestelmätoimittajasi voi myös kertoa sinulle hyödyllisiä vinkkejä järjestelmän parhaaseen käyttöön?

Tietäsi oikeaan varausjärjestelmään on BusinessWithin kautta. Olemme koonneet valikoiman markkinoilla olevia järjestelmiä, jotta voit helposti vertailla, valita ja löytää sinulle ja yrityksellesi sopivimman järjestelmän. Käytä vertailuoppaamme - ja odota asiakkaidesi yksinkertaisten ja sujuvajen varausten tulevaisuutta.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Asiakasrekisteri

Asiakasrekisterin luominen antaa organisaatiolle mahdollisuuden koota kaikki asiakkaat yhdelle alustalle ja luo hyvän yleiskuvan asiakaskunnasta.

Automaattiset muistutukset tekstiviestillä ja sähköpostilla

Automaattiset muistutukset ovat hyödyllisiä, koska ne vähentävät väliin jäävien käyntien määrää ja voivat myös säästää aikaa, koska niiden lähettäminen ei vaadi ylimääräistä työtä.

Integroitava järjestelmä

Järjestelmä voidaan helposti integroida yrityksen muihin järjestelmiin. Tämä ominaisuus voi olla hyödyllinen esimerkiksi integroinnissa toiminnanohjausjärjestelmien kanssa.

Keskittyminen kauneusteollisuuteen

Varausjärjestelmä on erikoistunut kauneudenhoitoalalle.

Konferenssien ja tapahtumien varaukset

Varausjärjestelmä on erikoistunut konferenssi- ja tapahtumavarauksiin.

Maksutoiminto

Maksutoiminnon avulla käyttäjä voi ottaa maksun vastaan ​​varausjärjestelmän puitteissa, joten ulkoista maksujärjestelmää ei tarvita.

Markkinapaikka yrityksille

Kokoamalla varausjärjestelmän käyttäjät yhdelle keskitetylle markkinapaikalle yritys saa näkyvyyttä järjestelmää käyttäville asiakkaille.

No-show-maksu

Jos asiakas ei saavu paikalle ilman peruutusta, operaattori voi automaattisesti veloittaa asiakkaalta maksun, mikä sekä vähentää saapumatta jättämistä että tuottaa tuloja.

Salatut tiedot

Varausjärjestelmässä olevia tietoja käsitellään turvallisesti, ilman paljastumisriskiä ja GDPR:n mukaisesti.

Tilastot ja raportit

Tilastot ja raportit ovat hyvä väline organisaation toiminnan analysoimiseksi ja mahdollisten kehittämiskohteiden havaitsemiseksi.

Toimialan painopiste hotelli- ja ravintola-alalla

Varausjärjestelmä on erikoistunut hotelli- ja ravintola-alalle.