EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita resurssisuunnittelutyökaluja

Miksi sijoittaa resurssisuunnittelutyökaluun?

Tarvitsetko paremman yleiskuvan yrityksesi resursseista? Resurssisuunnittelu- tai resurssisuunnittelujärjestelmä helpottaa suunnittelua ja automatisoi hallinnon, joten voit käyttää aikaa muihin asioihin. Toiminnot, kuten resurssien ja henkilöstön automaattinen sovittaminen tarpeiden mukaan, säästävät paljon aikaa sinulle ja yrityksellesi. Lisäksi kyky integroida resurssien suunnittelutyökalu esimerkiksi budjettiin ja talouteen antaa sinulle täydellisen hallinnan yrityksen resursseihin ja rahoihin.

Varsinkin projektipohjaisissa töissä resurssisuunnittelutyökalut ovat kullan arvoisia. Täältä näet, missä resursseissa tai konsulteissa on aukkoja ja missä ei. Ajatuksena on, että sinä ja yrityksesi resurssisuunnittelutyökalun avulla säästätte aikaa, vaan voitte tulla kannattavammaksi.

Löydät yrityksellesi parhaan rekrytointityökalun, kun aloitat vertailun suoraan kanssamme BusinessWithissä. Listaamme erilaisia ​​resurssisuunnittelujärjestelmiä ja helpotamme oikean resurssisuunnittelutyökalun valintaa. Voit vapaasti miettiä, mitkä toiminnot ovat sinulle tärkeitä. Mitkä ovat vaatimuksesi?

Mitä resurssisuunnittelutyökalulta pitäisi vaatia?

Resurssisuunnittelutyökalu auttaa sinua ja yritystäsi suunnittelemaan, mitä resursseja tarvitaan, jotta liiketoiminnan eri osat voivat edetä haluttuun suuntaan. Uusi projekti on esimerkki siitä, milloin resurssien suunnittelujärjestelmää voidaan tarvita. Ketkä työntekijät tai konsultit työskentelevät projektin parissa? Kuka tekee mitä – ja milloin? Onko työntekijöillä aukkoja ensi viikolla vai onko kaikkien kalenteri täynnä? Uudelleenjärjestelytyökalu auttaa ratkaisemaan tällaiset ongelmat ja antaa sinulle täydellisen hallinnan.

Mutta mitä sinun pitäisi vaatia, ja miten sinun pitäisi valita rekrytointityökalu? Ensinnäkin työkalun pitäisi auttaa sinua yleiskatsauksessa. Sinun pitäisi pystyä näkemään selvästi, kuka tekee mitä tai kuka ei tee mitä. Sinun on pystyttävä näkemään aukot ja pystyttävä vähentämään sitä tosiasiaa, että sama työ tehdään kahdesti. Sinun pitäisi pystyä säästämään aikaa. Tämän lisäksi resurssisuunnittelutyökalun pitäisi pystyä auttamaan sinua suunnittelemaan ja laskemaan etukäteen tarpeitasi ja pystymään arvioimaan aikaa ja tunteja. Mahdollisuus suunnitella myös lomat tai muut poissaolot on bonus - sekä resurssien suunnittelun järjestelmän integrointi muihin järjestelmiin . Löydät parhaan rekrytointityökalun, kun aloitat vertailun BusinessWithissä.

Asioita, jotka on otettava huomioon valittaessa resurssisuunnittelutyökaluja

Luettelo 3 eri Resurssisuunnittelutyökalu

Lajittelu
Monitor ERP

Monitor ERP

Monitor ERP

Yritysjärjestelmä, joka keskittyy tuotantoyrityksiin. Monitor ERP:llä on sovelluksia tuotannon ja tuotannon suunnittelun optimoimiseksi. Pääkonttori Ruotsissa.

Lisätietoja Monitor ERP

SAP

SAP

SAP

Yksi maailman suurimmista ERP-järjestelmien toimittajista. Tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joissa sinä asiakkaana saat järjestelmätukea HR:stä projektinhallintaan. Liiketoimintajärjestelmä on mukautuva.

Lisätietoja SAP

Unit4

Unit4

UNIT4

Joustava ERP-järjestelmä, jossa on moduuleja HR-, talous-, osto- jne. Suosittu palvelusektorilla ja julkisella sektorilla

Lisätietoja Unit4

Vertaa erilaisia ​​resurssisuunnittelutyökaluja

Oletko päättänyt aloittaa resurssisuunnittelutyökalun käytön? resurssien tarpeiden arvioiminen on tärkeää, jotta projekti tai työ ei kanna tulosta. Resurssisuunnittelujärjestelmän avulla on helpompi suunnitella, arvioida ja siirtää resursseja yrityksen sisällä tai tietää, milloin ulkopuoliset konsultit on otettava mukaan.

Laskutettaville projekteille tämä työkalu on erityisen tärkeä. Resurssisuunnittelutyökalut kertovat, mitkä tunnit voit laskuttaa, ja niiden avulla voit **arvioida etukäteen laskutettavien tuntien määrän ja suunnitella niitä varten.

Tulevaisuuden suunnittelun lisäksi resurssisuunnittelutyökalu voi esimerkiksi aikaisempien projektien tietojen ansiosta laskea, kuinka paljon aikaa tai resursseja tarvitaan tuleviin projekteihin tai tuotantoihin. Näin on helpompi suunnitella tulevaisuutta ja ymmärtää, mitä resursseja tarvitaan. Kun valitset rekrytointityökaluja, katso käytettävyyttä ja ota huomioon, tarvitsetko skaalautuvaa järjestelmää. Jos olet kasvuvaiheessa, sinun ei pitäisi valita yksinkertaisinta työkalua. Riippuen yrityksesi tyypistä, sinun tulee miettiä, mitä toimintoja resurssisuunnittelutyökalulla tulisi olla. Integrointi muihin järjestelmiin? Automaattiset raportit? Kuinka kattava työkalun tulee olla?

BusinessWith listaa erilaisia ​​järjestelmiä, jotta voit valita yrityksellesi parhaan rekrytointityökalun. Tervetuloa etsimään järjestelmiä kanssamme tänään.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Aikataulutus

Perustoiminto, jonka tarkoituksena on helpottaa resurssien suunnittelua suurten määrien osalta hankkeissa. Budjetoi työtunnit päiville ja viikoille varmistaaksesi, että projektit valmistuvat ajallaan.

Ajan ilmoittaminen

Helpottaa ajanhallintaa hankkeiden aikana, jotta voidaan nähdä työtunnit sekä henkilöstön ja resurssien jäljellä olevat työtunnit. Sovittaa työtunnit yhteen hankkeiden kanssa, jotta voidaan varmistaa, että laskutus on oikea. Hyvin yleinen toiminto resurssisuunnittelutyökalussa.

Analyysit

Analytiikan avulla voit analysoida resurssisuunnittelujärjestelmän tilastoja suoraan sovelluksessa. Lisää vaihtoehtoja, ja voit valita, haluatko viedä tiedot. Järjestelmä auttaa sinua luomaan pivot-taulukoita, Excel-malleja ja paljon muuta.

Laskujen hallinta

Varmista maksujen loppusumman oikeellisuus ja pyri helpottamaan laskujen käsittelyä suljetun järjestelmän avulla.

Palkkaperuste

Tarjoaa tukea palkanmaksussa, hallinnoi hankkeisiin liittyviä palkkoja, kuluja ja sosiaaliturvamaksuja, jotta kaikki työntekijät saavat oikean palkan ja muut työhön liittyvät edut.

Projektinhallinta

Tarjoaa yleiskatsauksen tulevista ja käynnissä olevista hankkeista. Hallinnoi hankkeita ja tekee hankkeeseen liittyviä muistiinpanoja komplikaatioiden välttämiseksi.

Talousarvio

Auttaa budjetoimaan työtunteja ja ennustamaan tuloja ja tulevia hankkeeseen liittyviä menoja. Tämä ominaisuus luo mahdollisuuden budjetoida jokainen yksittäinen projekti, joka on tallennettu samaan järjestelmään.

Työtilaukset

Tarjoaa perustan sisäisten resurssien jakamiselle eri projekteissa ja auttaa synkronoimaan materiaalien, ajan ja työvoiman resurssit.

Yhteysrekisteri

Helpottaa asiakkaiden hallintaa tallentamalla muistiinpanoja edellisestä asiakaskontaktista sekä hallitsemalla yhteystietoja ja asiakkaiden laskutustietoja tulevia projekteja varten.