EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita resurssisuunnittelutyökaluja

Miksi sijoittaa resurssisuunnittelutyökaluun?

Tarvitsetko paremman yleiskuvan yrityksesi resursseista? Resurssisuunnittelu- tai resurssisuunnittelujärjestelmä helpottaa suunnittelua ja automatisoi hallinnon, joten voit käyttää aikaa muihin asioihin. Toiminnot, kuten resurssien ja henkilöstön automaattinen sovittaminen tarpeiden mukaan, säästävät paljon aikaa sinulle ja yrityksellesi. Lisäksi kyky integroida resurssien suunnittelutyökalu esimerkiksi budjettiin ja talouteen antaa sinulle täydellisen hallinnan yrityksen resursseihin ja rahoihin.

Varsinkin projektipohjaisissa töissä resurssisuunnittelutyökalut ovat kullan arvoisia. Täältä näet, missä resursseissa tai konsulteissa on aukkoja ja missä ei. Ajatuksena on, että sinä ja yrityksesi resurssisuunnittelutyökalun avulla säästätte aikaa, vaan voitte tulla kannattavammaksi.

Löydät yrityksellesi parhaan rekrytointityökalun, kun aloitat vertailun suoraan kanssamme BusinessWithissä. Listaamme erilaisia ​​resurssisuunnittelujärjestelmiä ja helpotamme oikean resurssisuunnittelutyökalun valintaa. Voit vapaasti miettiä, mitkä toiminnot ovat sinulle tärkeitä. Mitkä ovat vaatimuksesi?

Mitä resurssisuunnittelutyökalulta pitäisi vaatia?

Resurssisuunnittelutyökalu auttaa sinua ja yritystäsi suunnittelemaan, mitä resursseja tarvitaan, jotta liiketoiminnan eri osat voivat edetä haluttuun suuntaan. Uusi projekti on esimerkki siitä, milloin resurssien suunnittelujärjestelmää voidaan tarvita. Ketkä työntekijät tai konsultit työskentelevät projektin parissa? Kuka tekee mitä – ja milloin? Onko työntekijöillä aukkoja ensi viikolla vai onko kaikkien kalenteri täynnä? Uudelleenjärjestelytyökalu auttaa ratkaisemaan tällaiset ongelmat ja antaa sinulle täydellisen hallinnan.

Mutta mitä sinun pitäisi vaatia, ja miten sinun pitäisi valita rekrytointityökalu? Ensinnäkin työkalun pitäisi auttaa sinua yleiskatsauksessa. Sinun pitäisi pystyä näkemään selvästi, kuka tekee mitä tai kuka ei tee mitä. Sinun on pystyttävä näkemään aukot ja pystyttävä vähentämään sitä tosiasiaa, että sama työ tehdään kahdesti. Sinun pitäisi pystyä säästämään aikaa. Tämän lisäksi resurssisuunnittelutyökalun pitäisi pystyä auttamaan sinua suunnittelemaan ja laskemaan etukäteen tarpeitasi ja pystymään arvioimaan aikaa ja tunteja. Mahdollisuus suunnitella myös lomat tai muut poissaolot on bonus - sekä resurssien suunnittelun järjestelmän integrointi muihin järjestelmiin . Löydät parhaan rekrytointityökalun, kun aloitat vertailun BusinessWithissä.

Vertaa erilaisia ​​resurssisuunnittelutyökaluja

Lista 9 eri Resurssisuunnittelutyökalu

Lajittele
Monitor ERP

Monitor ERP

Monitor ERP

Yritysjärjestelmä, joka keskittyy tuotantoyrityksiin. Monitor ERP:llä on sovelluksia tuotannon ja tuotannon suunnittelun optimoimiseksi. Pääkonttori Ruotsissa.

Lisätietoja Monitor ERP

Asana

Asana

Asana

Asana on yksinkertainen, muokattavissa oleva työkalu projektisuunnitelmien luomiseen ja määräaikojen noudattamiseen. Heidän käyttäjäystävällisen hallintapaneelinsa kautta saat kokonaiskuvan kaikista käynnissä olevista projekteista.

Lisätietoja Asana

Koho-logo

Koho

Koho

Hallitse projektejasi monipuolisesti, älä monimutkaisesti. Kohon avulla pidät projektit hyppysissä myynnistä laskutukseen ja reagoit muutoksiin ketterästi. Kohon selkeä projektinhallinta antaa sinulle avaimet menestykseen. Resursoi projektit tehokkaasti. Hyödynnä Kohon kuormitusraporttia ja resursoi jokainen projekti alusta asti oikein. Panostamalla projektin resursointiin

Lisätietoja Koho

Hoida työmaan resurssisuunnittelu ja sähköiset työmääräykset kätevästi Moveniumilla. Moveniumin avulla voit suunnitella ja resursoida henkilöt työmaille sekä jakaa tehtävät tietoineen työntekijöille työajanseurantajärjestelmän kautta. Työmaanjohto ja tiimien vetäjät näkevät resurssitilanteen ja työntekijät saavat tiedot työtehtävistä Moveniumin sovellukseen. Helppoa!

Lisätietoja Movenium

nGeniqTransparent.png

nGeniq

nGeniq

nGeniq on suomalainen työvoimahallinnan kokonaisjärjestelmätoimittaja. Olemme erikoistuneet työvoimahallinnan automatisointiin ja optimointiin. Järjestelmämme kattaa kokonaisuuden budjetoinnista ja ennustetuesta aina työvuorosuunnitelmien toteumien raportointiin saakka. Asiakkaidemme kilpailukyvyn parantaminen, kestävin ja jatkuvuutta edistävin työvoimahallinnan keinoin, on tärkein tavoitteemme. P...

Lisätietoja nGeniq

SAP

SAP

SAP

Yksi maailman suurimmista ERP-järjestelmien toimittajista. Tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joissa sinä asiakkaana saat järjestelmätukea HR:stä projektinhallintaan. Liiketoimintajärjestelmä on mukautuva.

Lisätietoja SAP

Silverbucket

Silverbucket

Project software

Silverbucket on projektien resursointiin suunniteltu pilvipalvelu. Näe milloin ja mihin projekteihin henkilöt ovat varattuina. Löydä vapaana olevat henkilöt alkaviin projekteihin tai muuttuviin tilanteisiin. Koko yrityksen resursointitieto yhdessä paikassa. Kaikkien nähtävillä.

Lisätietoja Silverbucket

Unit4

Unit4

UNIT4

Joustava ERP-järjestelmä, jossa on moduuleja HR-, talous-, osto- jne. Suosittu palvelusektorilla ja julkisella sektorilla

Lisätietoja Unit4

lahde_solutions_logo.jpeg

Valkia

Lähde Solutions

Valkia on laaja resurssienhallintaohjelmisto. Kalenteroit ja hallitset projektisi ja niiden tekijät. Työvoimasi on ajan tasalla tulevista työkohteista ja resurssisuunnittelu on helppoa! Nopeat reagoinnit tarkoittavat usein rahansäästöä ja se vaatii rersussien reaaliaikaisen näkymän. Responsiivinen näkymä on tärkeä, sillä työnjohto ja työntekijät voivat olla pöytäkoneen, tabletti-tietokoneen tai äl...

Lisätietoja Valkia

Vertaa erilaisia ​​resurssisuunnittelutyökaluja

Oletko päättänyt aloittaa resurssisuunnittelutyökalun käytön? resurssien tarpeiden arvioiminen on tärkeää, jotta projekti tai työ ei kanna tulosta. Resurssisuunnittelujärjestelmän avulla on helpompi suunnitella, arvioida ja siirtää resursseja yrityksen sisällä tai tietää, milloin ulkopuoliset konsultit on otettava mukaan.

Laskutettaville projekteille tämä työkalu on erityisen tärkeä. Resurssisuunnittelutyökalut kertovat, mitkä tunnit voit laskuttaa, ja niiden avulla voit **arvioida etukäteen laskutettavien tuntien määrän ja suunnitella niitä varten.

Tulevaisuuden suunnittelun lisäksi resurssisuunnittelutyökalu voi esimerkiksi aikaisempien projektien tietojen ansiosta laskea, kuinka paljon aikaa tai resursseja tarvitaan tuleviin projekteihin tai tuotantoihin. Näin on helpompi suunnitella tulevaisuutta ja ymmärtää, mitä resursseja tarvitaan. Kun valitset rekrytointityökaluja, katso käytettävyyttä ja ota huomioon, tarvitsetko skaalautuvaa järjestelmää. Jos olet kasvuvaiheessa, sinun ei pitäisi valita yksinkertaisinta työkalua. Riippuen yrityksesi tyypistä, sinun tulee miettiä, mitä toimintoja resurssisuunnittelutyökalulla tulisi olla. Integrointi muihin järjestelmiin? Automaattiset raportit? Kuinka kattava työkalun tulee olla?

BusinessWith listaa erilaisia ​​järjestelmiä, jotta voit valita yrityksellesi parhaan rekrytointityökalun. Tervetuloa etsimään järjestelmiä kanssamme tänään.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Aikataulutus

Perustoiminto, jonka tarkoituksena on helpottaa resurssien suunnittelua suurten määrien osalta projekteissa. Budjetoi työtunnit päiville ja viikoille varmistaaksesi, että projektit valmistuvat ajallaan.

Analyysit

Analytiikan avulla voit analysoida resurssisuunnittelujärjestelmän tilastoja suoraan sovelluksessa. Lisää vaihtoehtoja, ja voit valita, haluatko viedä tiedot. Järjestelmä auttaa sinua luomaan pivot-taulukoita, Excel-malleja ja paljon muuta.

Budjetti

Auttaa budjetoimaan työtunteja ja ennustamaan tuloja ja tulevia projekteihin liittyviä menoja. Tämä ominaisuus luo mahdollisuuden budjetoida jokainen yksittäinen projekti, joka on tallennettu samaan järjestelmään.

Laskujen hallinta

Varmista maksujen loppusumman oikeellisuus ja pyri helpottamaan laskujen käsittelyä suljetun järjestelmän avulla.

Palkkaperuste

Tarjoaa tukea palkanmaksussa, hallinnoi projekteihin liittyviä palkkoja, kuluja ja sosiaaliturvamaksuja, jotta kaikki työntekijät saavat oikean palkan ja muut työhön liittyvät edut.

Projektinhallinta

Tarjoaa yleiskatsauksen tulevista ja käynnissä olevista projekteista. Hallinnoi projekteja ja tekee niihin liittyviä muistiinpanoja komplikaatioiden välttämiseksi.

Työajanseuranta

Helpottaa ajanhallintaa projektien aikana, jotta voidaan nähdä tehdyt työtunnit ja jäljellä olevat henkilöstön tunnit ja resurssit. Sovittaa työtunnit yhteen projektien kanssa, jotta voidaan varmistaa, että laskutus on oikea. Hyvin yleinen toiminto resurssisuunnittelutyökalussa.

Työtilaukset

Tarjoaa pohjan sisäisten resurssien allokoinnille eri projekteissa ja auttaa synkronoimaan resursseja materiaalien, ajan ja työvoiman osalta.

Yhteysrekisteri

Helpottaa asiakkaiden hallintaa tallentamalla muistiinpanoja aiemmista asiakaskontakteista sekä hallitsemalla asiakkaiden yhteystietoja ja laskutustietoja tulevia projekteja varten.