EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa verkkosivuston parasta live-chat- ja chat-toimintoa

Mikä live-chat-järjestelmä kannattaa valita?

Haluatko lisätä tuloksia ja saada tyytyväisiä toistuvia asiakkaita? ? Lisää yksi chat-toiminto verkkosivustollasi. Live-chatin avulla annat asiakkaille nopea henkilökohtainen palvelu arvostetussa viestintämuodossa. Pitkät puhelinlinjat ovat poissa ja useita päiviä odottanut vastausta sähköpostiin. Lisäät myyntimahdollisuuksia ja pidä hauskaa töissä. Se on yhtä helppoa sinulle kuin asiakkaillekin käyttää keskustelua. Tulet saataville ja vierailijat saavat positiivisen kokemuksen sinusta ja sinun brändisi. Lisäksi live-chatin aloittaminen on helppoa. Voit lisätä älykkäitä toimintoja pilvipohjaiseen chat-työkaluusi ja i monissa tapauksissa integroida se CRM-järjestelmääsi.

Työntekijä voi hallita useita chat-keskusteluja samanaikaisesti, mikä luo tehokkuutta. Käyttäjälle, joka live-chat-työkalun kautta saa suoran kanavan asiakaspalveluun, se ei ole havaittavissa. Hän vain kokee palvelun toimivan vähintään yhtä hyvä mobiililaitteella kuin pöytäkoneella ja että hän saa nopeaa ja sujuvaa apua. Jos hän myös tunnistaa itsensä pankkitunnuksella, hän voi tulla entistä henkilökohtaisemmaksi palvelua ja lisääntynyttä turvallisuuden tunnetta.

Voit vapaasti tehdä analyysin talon sisällä ennen kuin aloitat. Mitä tarpeita sinulla on tämän suhteen? asiakasviestintä? Mihin aikaan vuorokaudesta voit olla tavoitettavissa? Kuinka voi tarjoatko henkilökohtaista lähestymistapaa live-chat-alustalla?

Kun olet valmis, BusinessWith auttaa sinua valitsemaan sopivan työkalun live chat. Mikä sopii sinulle parhaiten? Suodata ja etsi. Onnea live-chat-työkalun valinnasta tietylle yrityksellesi.

Mitä minun tulee tietää live-chatista?

Luettelo 0 eri Live-chat

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

7 asiaa, jotka tulee pitää mielessä live chat -asiakaspalvelussa

Chattailu voi olla tukihenkilöstön DNA:ssa, mutta muutamia tärkeitä asioita on huomioitavia asioita niille teistä, jotka valitsevat live-chatin asiakaspalvelutyökaluksi.

  1. Ajat. Keskustelun on oltava avoinna useita tunteja ympäri vuorokauden, ainakin arkisin. Et halua asiakkaan "kääntävän ovea" koska chat on suljettu ja hänet ohjataan sähköpostikontaktiin. Nopeita vastauksia ovat paljon arvokkaita.
  2. Valmistele UKK. Kun keskustelu on suljettu tai ennen asiakas on saanut apua asiakaspalvelutyöntekijältä, voitko tarjota valmiita? vastauksia useisiin yleisiin kysymyksiin. Asiakas voi etsiä vastausta suoraan sisään chat, odottaa henkilökohtaista palvelua.
  3. Valitse sivut. Missä asiakkaat tarvitsevat apua? Voit laittaa chat-toiminto kaikkialla sivustolla tai valituilla sivuilla. Siitä huolimatta, joten näet usein, missä vierailija on, kun hän päättää aloittaa sellaisen keskustelu kanssasi.
  4. Ajattele kieltä. Se saattaa kuulostaa hieman byrokraattiselta, mutta silti kielenkäyttöpolitiikka on hyvä idea. On tärkeää, että asiakkaat kohdellaan ammattimaisesti. Säilytä vastaukset myöhempää tarvetta varten kysymyksiä, jotta voit liittää ne keskusteluun. Nopeat vastaukset tuovat tyydytystä asiakkaita ja säästät aikaa. Ja: Valmistele miellyttävä tervetulotoivotus ja sulkevat viestit, jotka kehystävät vuorovaikutusta.
  5. Ole henkilökohtainen. Kysymällä asiakkaan nimeä tai kysymällä hän tunnistaa itsensä pankkitunnuksella, tukihenkilösi näkevät aiemmin tapauksia ja poimi nopeasti kaikki ratkaisemattomat kysymykset ja muut tiedot.
  6. Seuranta. Joissakin työkaluissa on lajittelumahdollisuus keskusteluja tunnisteilla sekä välittää ne kollegoille varten seuranta. Asiakas voi usein saada kopion keskustelustasi palaa vastauksiin ja mahdollisiin linkkeihin.
  7. Analysoi. Älä unohda varata aikaa pohdiskelulle. Monet järjestelmät tarjoavat tilastoja usein kysytyistä kysymyksistä, vastausajoista ja muista. Suunnittele analyysi ja tarkista jatkuvasti, kuinka voit parantaa vuoropuheluasi asiakkaiden kanssa.

Me BusinessWith autamme sinua live-chat-työkalun valinnassa. Tervetuloa vertailemaan. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää!

Kuvaus live-chatin ominaisuuksista

Asiakastiedot

Kerää ja käytä asiakasta koskevia aiempia tietoja yksilöllisen asianhallinnan luomiseksi.

Chat-historia

Voit tarkastella vanhoja keskusteluja asiakkaan kanssa ja selvittää nopeasti, mitä aiemmin on sanottu. Älä enää koskaan hukkaa keskustelua

Mittaa asiakastyytyväisyyttä

Arvioi tukikanavia mittaamalla asiakastyytyväisyyttä.

Seuraa kävijöiden toimintaa

Näet, mitä kävijäsi etsivät, jotta heidän tarpeensa voidaan helposti ymmärtää.

Vastausmallit

Luo ja käytä vastausmalleja asiakkaidesi yleisimpiin kysymyksiin.

Yleinen kojelauta

Hallitse asiakkaiden kanssa käytävää viestintää kaikissa kanavissa helposti yhdessä paikassa.