EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita rekrytointityökaluja

Mikä on paras rekrytointityökalu yrityksellesi?

Monet rekrytointipäälliköt kokevat, että rekrytointiprosessi on sekä aikaa vievää että monimutkaista. Oikean rekrytointityökalun löytäminen pitäisi sopia täydellisesti oman prosessin ja menetelmien kanssa rekrytointi on vaikeaa, mutta olemme listanneet kaikki toimittajat yhdessä paikassa sinulle. Kaikki yritykset ja yrityksillä on toiveensa ja ideansa hyvän rekrytointiprosessin suhteen näyttää, mutta tietysti useimpien mielestä on mukavaa kerätä kaikki sovellukset yhteen paikkaan ja saada selkeä yleiskuva. Nykyään niitä on paljon verkkopohjaiset rekrytointijärjestelmät sinulle, joka työskentelee HR:n parissa kaikkea haastattelumoduuleista ehdokaskyselyihin ja poistettaviin tietoihin jonkin ajan kuluttua GDPR:n mukaisesti. Valitse rekrytointijärjestelmä, kuten minimoi väärän rekrytoinnin riskin ja jonka avulla voit kasvaa, on neuvomme.

Mitä rekrytointityökaluja on markkinoilla ja miten vertailla?

Nykyaikaisilla HCM- ja HR-järjestelmien ohjelmistotoimittajilla on usein pilvipohjaisia ​​ohjelmistotoimittajia palveluita, jotta vältyt päivitykseltä. Liiketoiminnasta on monia etuja mieti, milloin sinun on löydettävä oikea rekrytointityökalu. Mitä me haluamme Korosta eniten on nähdä arvosteluja koskien helppokäyttöisyyttä ja hyvää tuki on kaksi asiaa, jotka sinun tulee pitää mielessä valintoja tehdessäsi. Kuinka automatisoitu rekrytointityökalujen pitäisi olla, vain sinä tiedät. BusinessWiillä näytämme valikoima erilaisia ​​rekrytointijärjestelmiä. Sinä pystyt vertaa eri rekrytointityökaluja ja arvioi mikä niistä parhaiten sopiva rekrytointialusta.

Mitä minun tulee tietää rekrytointityökaluista?

Luettelo 0 eri Rekrytointityökalu

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Kuvaus rekrytointitehtävistä

Ehdokkaiden testit

Varmistaa, että voit luoda hakijalle persoonallisuus- tai muita testejä. Monet rekrytointijärjestelmät tarjoavat myös palveluntarjoajan luomia suositeltuja testejä.

Hankinta

Työkalu, jolla suodatetaan hakemuksia ja sisäisiä taitoja ja jolla rekrytoijat voivat itse etsiä oikeita ehdokkaita.

Käyttöönotto

Joissakin rekrytointijärjestelmissä on toiminnallisuuksia, joiden avulla voit viestiä ja toimittaa verkko-oppimiskursseja uudelle työntekijälle työsopimuksen allekirjoittamisesta siihen asti, kun hän aloittaa ensimmäisen työpäivänsä.

Osaamisperusteinen rekrytointi

Osaamisperusteinen rekrytointi tarkoittaa, että rekrytointiprosessi pyritään aloittamaan osaamistarpeiden alusta loppuun. Osaaminen on rekrytointia ohjaava tekijä.

Rekrytointiprosessin käynnistävät tekijät

Varmistaa, että voit luoda rekrytointiprosessiin laukaisimia, jotta saat ilmoituksen, kun jotain tärkeää tapahtuu tai pitäisi tehdä.

Sosiaalisen median mainonta

Joissakin rekrytointityökaluissa on hyviä ominaisuuksia, joiden avulla hakemusten lähettäminen SM:n kautta on helppoa. Lisäksi jotkut palveluntarjoajat tarjoavat sisäänrakennettuja sosiaalisen median testejä, jotka hakijoiden on täytettävä, jotta he voivat edes tehdä hakemuksen.

Ura-sivu

Jotkin rekrytointijärjestelmien tarjoajat tarjoavat yrityksille mahdollisuuden luoda urasivuston, jonka avulla ne voivat houkutella osaajia ja kommunikoida helpommin. Myös työnantajabrändäyksen kannalta tästä on hyötyä.