EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita prosessityökaluja

Minkä prosessityökalun yrityksesi tarvitsee?

Prosessityökalu auttaa yritystäsi tai organisaatiotasi ymmärtämään liiketoiminnan virtoja ja prosesseja, kuten tuotantoa tai uusia työntekijöitä. Esimerkiksi kunnassa prosessityökalu on erittäin arvokas, sillä samalla työkalulla kaikissa yksiköissä on helpompi ymmärtää ja verrata kaikkia prosesseja. Prosessityökalu tai prosessikartta tuo joukon erilaisia ​​etuja yritykselle, kun luot kokonaisuuden ja selkeyden siitä, miltä eri prosessit näyttävät ja miten virtaukset etenevät. Silloin on myös helppo nähdä, jos jotain puuttuu tai pitääkö jotain poistaa - ja päätösten tekeminen helpottuu. Me BusinessWitillä olemme listanneet markkinoilla tällä hetkellä saatavilla olevat prosessityökalut. Meillä voit verrata helposti löydäksesi työkalun, joka sopii yrityksellesi parhaiten.

Mitä prosessityökalulta pitäisi vaatia?

Prosessityökalulta sinun on vaadittava, että käyttöliittymän avulla on helppo ymmärtää virrat, eli A ja O. Prosessien seuraaminen prosessityökalussasi on oltava visuaalisesti ja graafisesti houkutteleva. Jos työskentelet kunnassa tai maakuntavaltuustossa, sinulla on muita vaatimuksia, ja sinun tulee valita prosessityökalu, joka on mukautettu paremmin käytössäsi oleviin virtoihin ja työtapaasi. Ajattele työkalua enemmän kuin** prosessikartta** – sinun ja työntekijöidesi pitäisi voida helposti nojata siihen navigoidaksesi ja ymmärtääksesi, missä prosesseissa olet ja miten ne toimivat.

Käytä jonkin aikaa prosessityökalujen valitsemiseen. Se on työkalu, jolla työskentelet paljon, ja se on valinta, jota ei tehdä silmänräpäyksessä. Voit vapaasti vertailla eri toimittajia BusinessWithin järjestelmäoppaassa löytääksesi parhaan prosessityökalun yrityksellesi.

Miten minun pitäisi ajatella prosessikartoitusta?

Luettelo 0 eri Prosessityökalut

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Miten teen prosessikartan?

Prosessikartan avulla sinun on helpompi navigoida ja kuvata, mitä yrityksessäsi tapahtuu kaikessa tuotannosta IT-hankkeisiin ja uusiin työntekijöihin. Monet ihmiset saattavat repiä takaisin kuultuaan sanat "prosessi" tai "prosessityökalut", mutta tosiasia on, että kaikki, mitä yrityksessä tapahtuu, tapahtuu eri prosesseissa, riippumatta siitä, onko se kirjoitettu vai ei. Kun käytät jonkin aikaa prosessikartan laatimiseen, on helpompi nähdä kokonaisuus ja ymmärtää, kuinka eri virrat sopivat yhteen - varsinkin jos jostakin virtauksesta puuttuu logiikka ja sitä on muutettava.

Prosessikarttaa laadittaessa tulee muistaa tehdä se mahdollisimman helposti ymmärrettäväksi, jotta siitä olisi todella hyötyä kaikille työntekijöillesi. Ajatuksena on **havainnollistaa ja visualisoida **kuinka yritys toimii, korvasta leivään, jotta päätöksenteko helpottuu. Prosessikartoitus lisää läpinäkyvyyttä ja selkeyttä. Flow-ohjelma, prosessikaavio ovat synonyymejä prosessikartalle.

Haluatko vertailla eri prosessityökaluja ja valita oikean prosessityökalun yrityksellesi? BusinessWith luettelee markkinoilla olevat erilaiset työkalut, jotta sinun on helppo tehdä valintasi. Tervetuloa aloittamaan vertailu suoraan järjestelmäoppaastamme.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

API

Voit helposti liittää organisaatiosi muut järjestelmät prosessityökaluun ja luoda saumattoman ja integroidun järjestelmäverkoston.

Asiakirjojen hallinta

Prosessi voi koostua useista eri kokonaisuuksista, ja asiakirjahallinnan avulla voit tallentaa ja linkittää asiakirjoja kuhunkin kokonaisuuteen tai koko prosessiin.

Automaattiset ilmoitukset

Huomioidaan, jos prosesseissa esiintyy poikkeamia tai muistutetaan prosesseissa mahdollisesti ilmenevistä erityiskysymyksistä.

Kojelauta

Dashboard-toiminto luo graafisen yleiskuvan prosessin tärkeimmistä välineistä, mikä lisää valvontaa.

Luvat

Määritä oikeudet työntekijöille, joiden katsotaan soveltuvan prosessien tai osaprosessien hallintaan organisaatiossa.

Poikkeamien hallinta

Kaikki poikkeamat dokumentoidaan ja käsitellään suoraan järjestelmässä. Yhdessä automaattisten ilmoitusten kanssa poikkeamat voidaan myös ilmoittaa suoraan käyttäjälle.

Prosessikartat

Piirrä organisaation eri prosessit kartan avulla. Tämä havainnollistaa, miten prosessi toteutetaan ja miten tiedonkulku kulkee eri yksiköiden välillä.

Standardoidut symbolit

Standardisoitujen symbolien avulla prosessit ovat helposti kaikkien työntekijöiden ymmärrettävissä, mikä vähentää väärinkäsitysten riskiä.

Työnjako

Jaa prosesseihin liittyvä työ kollegoiden kesken, jotta saat selkeän rakenteen siitä, kuka tekee mitäkin.