EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita prosessityökaluja

Minkä prosessityökalun yrityksesi tarvitsee?

Prosessityökalu auttaa yritystäsi tai organisaatiotasi ymmärtämään liiketoiminnan virtoja ja prosesseja, kuten tuotantoa tai uusia työntekijöitä. Esimerkiksi kunnassa prosessityökalu on erittäin arvokas, sillä samalla työkalulla kaikissa yksiköissä on helpompi ymmärtää ja verrata kaikkia prosesseja. Prosessityökalu tai prosessikartta tuo joukon erilaisia ​​etuja yritykselle, kun luot kokonaisuuden ja selkeyden siitä, miltä eri prosessit näyttävät ja miten virtaukset etenevät. Silloin on myös helppo nähdä, jos jotain puuttuu tai pitääkö jotain poistaa - ja päätösten tekeminen helpottuu. Me BusinessWitillä olemme listanneet markkinoilla tällä hetkellä saatavilla olevat prosessityökalut. Meillä voit verrata helposti löydäksesi työkalun, joka sopii yrityksellesi parhaiten.

Mitä prosessityökalulta pitäisi vaatia?

Prosessityökalulta sinun on vaadittava, että käyttöliittymän avulla on helppo ymmärtää virrat, eli A ja O. Prosessien seuraaminen prosessityökalussasi on oltava visuaalisesti ja graafisesti houkutteleva. Jos työskentelet kunnassa tai maakuntavaltuustossa, sinulla on muita vaatimuksia, ja sinun tulee valita prosessityökalu, joka on mukautettu paremmin käytössäsi oleviin virtoihin ja työtapaasi. Ajattele työkalua enemmän kuin** prosessikartta** – sinun ja työntekijöidesi pitäisi voida helposti nojata siihen navigoidaksesi ja ymmärtääksesi, missä prosesseissa olet ja miten ne toimivat.

Käytä jonkin aikaa prosessityökalujen valitsemiseen. Se on työkalu, jolla työskentelet paljon, ja se on valinta, jota ei tehdä silmänräpäyksessä. Voit vapaasti vertailla eri toimittajia BusinessWithin järjestelmäoppaassa löytääksesi parhaan prosessityökalun yrityksellesi.

Miten teen prosessikartan?

Lista 6 eri Prosessityökalut

Lajittele
Miro

Miro

Miro

Miro auttaa tiimejäsi ja projektejasi menestymään pitämällä kaikki projektit yhdessä paikassa verkossa. Skaalautuva ohjelmisto, jossa on toimintoja, kuten valmiit mallit, Gantt-kaavio ja integraatio Google-kalenteriin.

Lisätietoja Miro

Plandisk-logo

Plandisk

Visma Plandisc AS

Plandisc on suunnittelutyökalu, joka on suunniteltu auttamaan yrityksiä organisoimaan ja optimoimaan resurssienhallintaa. Työkalun avulla voit luoda interaktiivisia aikatauluja, jotka visualisoivat ja koordinoivat tehtäviä, projekteja ja työvuoroja intuitiivisella tavalla. Monien ydintoimintojen joukossa ovat tehtävien allokointi, poissaolojen hallinta, kyky suunnitella ja seurata resurssien kulut...

Lisätietoja Plandisk

Process Street on pilvipohjainen alusta, joka on suunniteltu helpottamaan prosessien hallintaa ja automaatiota liiketoiminnassa. Ratkaisun avulla yritykset voivat luoda, organisoida ja suorittaa työprosesseja, toimintatapoja ja tehtäviä tehokkaasti ja jäsennellysti. Lisäksi alusta tarjoaa prosessiautomaatiota integraatioiden avulla, mikä mahdollistaa prosessien toistuvien vaiheiden automatisoinnin...

Lisätietoja Process Management

SAP Signavio Process Transformation Suite tarjoaa joukon työkaluja, jotka mahdollistavat tehokkaan prosessien mallintamisen, analysoinnin, automatisoinnin ja liiketoimintaprosessien jatkuvan parantamisen.

Lisätietoja Process Transformation Suite

SAP:lta löydät automaatioratkaisun tehokkaan alustan muodossa, joka antaa yrityksille mahdollisuuden automatisoida ja optimoida liiketoimintaprosessejaan. Alusta tarjoaa edistyneitä työkaluja prosessien suunnitteluun, automatisointiin ja valvontaan, mikä auttaa vähentämään manuaalista työmäärää ja lisäämään tehokkuutta. Ratkaisu mahdollistaa myös prosessin visualisoinnin, tehtävien ja päätöspistei...

Lisätietoja SAP Build Process Automation

Smartsheet

Smartsheet

Smartsheet

Smartsheet luo polun pois projektinhallinnasta Excel-tiedostojen ja unohtuneiden sähköpostien kautta. Joustava pilvipohjainen ratkaisu, joka luo yleiskatsauksen ja onnistumiset projekteistasi.

Lisätietoja Smartsheet

Miten teen prosessikartan?

Prosessikartan avulla sinun on helpompi navigoida ja kuvata, mitä yrityksessäsi tapahtuu kaikessa tuotannosta IT-hankkeisiin ja uusiin työntekijöihin. Monet ihmiset saattavat repiä takaisin kuultuaan sanat "prosessi" tai "prosessityökalut", mutta tosiasia on, että kaikki, mitä yrityksessä tapahtuu, tapahtuu eri prosesseissa, riippumatta siitä, onko se kirjoitettu vai ei. Kun käytät jonkin aikaa prosessikartan laatimiseen, on helpompi nähdä kokonaisuus ja ymmärtää, kuinka eri virrat sopivat yhteen - varsinkin jos jostakin virtauksesta puuttuu logiikka ja sitä on muutettava.

Prosessikarttaa laadittaessa tulee muistaa tehdä se mahdollisimman helposti ymmärrettäväksi, jotta siitä olisi todella hyötyä kaikille työntekijöillesi. Ajatuksena on **havainnollistaa ja visualisoida **kuinka yritys toimii, korvasta leivään, jotta päätöksenteko helpottuu. Prosessikartoitus lisää läpinäkyvyyttä ja selkeyttä. Flow-ohjelma, prosessikaavio ovat synonyymejä prosessikartalle.

Haluatko vertailla eri prosessityökaluja ja valita oikean prosessityökalun yrityksellesi? BusinessWith luettelee markkinoilla olevat erilaiset työkalut, jotta sinun on helppo tehdä valintasi. Tervetuloa aloittamaan vertailu suoraan järjestelmäoppaastamme.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

API

Voit helposti liittää organisaatiosi muut järjestelmät prosessityökaluun ja luoda saumattoman ja integroidun järjestelmäverkoston.

Asiakirjojen hallinta

Prosessi voi koostua useista eri kokonaisuuksista, ja asiakirjahallinnan avulla voit tallentaa ja linkittää asiakirjoja kuhunkin kokonaisuuteen tai koko prosessiin.

Automaattiset ilmoitukset

Huomioi, jos prosesseissa on poikkeamia, tai muistutetaan erityistapauksista, joita voi esiintyä prosesseissa.

Dashboard

Dashboard-toiminto luo graafisen yleiskuvan prosessin tärkeimmistä välineistä, mikä lisää valvontaa.

Luvat

Määritä oikeudet työntekijöille, joiden katsotaan soveltuvan prosessien tai osaprosessien hallintaan organisaatiossa.

Poikkeamien hallinta

Kaikki poikkeamat dokumentoidaan ja käsitellään suoraan järjestelmässä. Yhdessä automaattisten ilmoitusten kanssa poikkeamat voidaan myös ilmoittaa suoraan käyttäjälle.

Prosessikartat

Piirrä organisaation eri prosessit kartan avulla. Tämä havainnollistaa, miten prosessi toteutetaan ja miten tiedonkulku kulkee eri yksiköiden välillä.

Standardoidut symbolit

Standardisoitujen symbolien avulla prosessit ovat helposti kaikkien työntekijöiden ymmärrettävissä, mikä vähentää väärinkäsitysten riskiä.

Työnjako

Jaa prosesseihin liittyvä työ kollegoiden kesken, jotta saat selkeän kuvan siitä, kuka tekee mitäkin.