EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita palkkajärjestelmiä ja palkkausohjelmia

Mitkä palkanlaskentajärjestelmät vastaavat tarpeitasi ja tarpeitasi?

Palkanlaskennan kanssa työskentely voi olla sellaisenaan monimutkaista ja aikaa vievää, mutta palkkatyötä yksinkertaistavan palkkajärjestelmän tai palkanlaskentaohjelman valitsemisen ei tarvitse olla ollenkaan monimutkaista. BusinessWith on kartoittanut erilaiset palkkajärjestelmät Suomen markkinoille. Vertailupalvelumme avulla saat helposti selville mikä palkkaohjelma on paras sinulle ja yrityksellesi. Lisäksi suodatintoimintoa käyttämällä saat nopean listan tarpeitasi ja vaatimuksiasi vastaavista toimittajista.

Voit esimerkiksi suodattaa ja vertaa verkkopohjaisia ​​palkkajärjestelmiä ja tarjota myös palkkatarkastuksen. Lisäksi voit myös nähdä, mitkä toimittajat tarjoavat mahdollisuuden lisätä tärkeitä keskeisiä toimintoja, kuten aikaraportointijärjestelmä ja matkakirjanpitojärjestelmä. Monet päättäjät haluavat yhdistää HR:n ja palkan samaan järjestelmään. Jotain, jonka saat helposti suodatintoiminnon läpi.

Kuinka monta palkanlaskentajärjestelmää Suomen markkinoilla on?

2000-luvun aikana palkanlaskennassa on ollut räjähdysmäinen uusien tavarantoimittajien määrä. Viime vuosina on kuitenkin nähty useita yritysostoja, joissa markkinoiden suuremmat toimijat ostavat pienempiä, jotka ovat keksineet nykyaikaisempaa teknologiaa palkkajärjestelmäänsä. Olemme BusinessWithissä kartoittaneet yli 28 järjestelmää ja toimittajaa - ja erikoistuneet kunkin toimijan liiketoiminnan hyötyihin, jotta ostopäätöksen tekeminen olisi helpompaa. Tervetuloa aloittamaan vertailut löytääksesi yrityksellesi parhaiten sopivan palkkajärjestelmän.

Mitä minun pitää tietää palkkausjärjestelmistä?

Luettelo 18 eri Palkkajärjestelmä

Lajittelu
Flex HRM Payroll

Flex HRM Payroll

Flex Applications

Flex HRM Payrollin avulla saat ensiluokkaisen palkanlaskentajärjestelmän, joka on yksi viidestä verkkopohjaisesta työkalusta täydellisessä Flex HRM -alustassa. Turvallinen, käyttäjäystävällinen ja joustava palkanlaskentajärjestelmä, joka voidaan mukauttaa monenlaisiin työehtosopimuksiin. Räätälöidyt palkanlaskentaprosessit säästävät aikaa, ja kalenteritoiminnon avulla voit helposti seurata kaikenl...

Lisätietoja Flex HRM Payroll

HR-plus

HR-plus

Visma Enterprise

HR-plus on kokonaisvaltainen kokonaisratkaisu, joka sopii isommille ja monimutkaisille organisaatioille, joilla on useita yrityksiä ja sopimuksia. Asiakkaana voit rakentaa järjestelmää lisämoduuleilla. Palkanlaskennan ohjelmistot yrityksille ja julkishallintoon Jo 500 000 suomalaisen palkat lasketaan Visman ohjelmistoilla. Meiltä löydät sinulle parhaiten sopivan palkanlaskentaohjelman!

Lisätietoja HR-plus

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Pohjoismaiden suurin HCM-ratkaisujen alustatoimittaja, jolla on yli 250 asiakasta Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Suomessa. Kattavat ratkaisut kaikkeen lahjakkuuden hallinnasta, HR-perustiedoista palkka- ja kokemushallintaan.

Lisätietoja SAP SuccessFactors

Palkanlaskenta on kriittinen ajallaan suoritettava tukiprosessi. Sen luotettavuus ja tehokkuus ovat organisaatiolle perusvaatimuksia. Helppokäyttöinen ja toimintavarma palkanlaskentaohjelma tarjoaa vahvan tuen palkanlaskennan eri prosesseihin.

Lisätietoja CGI Palkat

Cloudator Payroll siirtää palkanlaskennan manuaaliset tehtävät nopeaan ja tarkkaan pilvipalveluun, jonka harmonisoitu ympäristö mahdollistaa henkilöstökulujen ennustamisen reaaliajassa riippumatta työehtosopimuksista tai maiden välisistä rajoista.

Lisätietoja Cloudator Payroll

Yhtenä johtavista maailmanlaajuisista vähittäismaksu- ja tapahtumapankkiohjelmistojen toimittajista keskitymme tukemaan digitaalista innovaatiota ja reaaliaikaista muutosta huippuluokan ratkaisuilla. Kuntien henkilöstö- ja palkkajärjestelmä. Verkon kautta työntekijät voivat itse ilmoittaa poissaolonsa tai rekisteröidä matkalaskuja jne.

Lisätietoja eCompanion

EmCe-logo

EmCe

EmCe

EmCe Palkanlaskentaohjelma. Palkkapäivä on monelle yksi kuukauden tärkeimmistä päivistä. Palkkahallintoa säätelee pitkälti laki ja työehtosopimukset, joiden hallitseminen on vaativaa hommaa. Älykäs palkanlaskentaohjelma on palkanlaskijan paras kaveri, minkä kanssa hoituvat palkkojen laskeminen, maksaminen ja viranomaisilmoitukset täysin sähköisesti. EmCen kirjanpito-ohjelmalla on jo tuhansia käyt...

Lisätietoja EmCe

Greenstep-logo

Greenstep

Greenstep

Meille mikään palkkoihin liittyvä ongelma ei ole liian vaikea. Palkka-asiantuntijoidemme tukena toimii satojen greenstepiläisten asiantuntijatiimi, josta osaamista löytyy laajasti. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Lisätietoja Greenstep

Maestro-logo

Maestro

Maestro

Maestron toiminnanohjausjärjestelmää kehitetään jatkuvasti erikoistavarakaupan asiakkaiden tarpeisiin – myös verkkokauppaa varten. Maestron ERP on suomalainen myynnin- ja toiminnanohjauksen kokonaisuus erikoistavarakaupalle. Se sisältää yrityksen toiminnanohjauksen osa-alueiden lisäksi myös verkkokaupan, asiakashallinnan ja kassajärjestelmän – ilman lukuisia rajapintoja. Maestron palkkalaskennan ...

Lisätietoja Maestro

Mepco Total-logo

Mepco Total

Accountor

Mepco Total on ainutlaatuinen palkanlaskennan, henkilöstöhallinnon ja työajanhallinnan ohjelmistojen tuoteperhe. Nyt saat yhdeltä kumppanilta kaikki tarvitsemasi ohjelmistot työsuhteiden ja työajan hallintaan! Mepco-ratkaisu yhdistää HR- ja palkanlaskentaominaisuudet kätevästi saman järjestelmän alle. Lisäksi voit halutessasi täydentää ratkaisua monipuolisilla lisäarvotuotteilla. Mepco Total tuot...

Lisätietoja Mepco Total

Hoida palkanlaskenta tuntikirjauksista maksatukseen yhden järjestelmän avulla. Netvisorilla kaikki tiedot ovat saatavilla yhdestä järjestelmästä, mikä helpottaa rutiineja ja säästää aikaa. Saat henkilötiedot turvallisesti yhteen järjestelmään yhdessä tuntikirjausten, matkalaskujen ja palkanlaskennan kanssa. Kun tarvitset lisää ominaisuuksia, hyödynnä valmiita integraatioita Suomen johtaviin HR-jär...

Lisätietoja Netvisor

Priima-logo

Priima

Priima Yrityslaskenta

Palkanlaskenta­palvelut tuovat joustavuutta ja vapauttavat yrityksesi resursseja olennaisiin asioihin. Toiminnan tehostaminen, varahenkilöstön järjestäminen, riskien minimointi, palkkajärjestelmän vanheneminen ja henkilön eläköityminen ovat hetkiä, jolloin on hyvä pohtia palkanlaskennan ulkoistamista.

Lisätietoja Priima

Julkishallinnossa/valtion organisaatioissa työskentelevien henkilöstö- ja palkkajärjestelmä. Järjestelmä hoitaa kaiken työstä eläkkeelle.

Lisätietoja Primula

Relion-logo

Relion

Relion

Tilitoimistomme auttaa yritystäsi kehittämään palkkahallinnon prosesseja ja helpottamaan niin esimiesten kuin henkilöstön työtä. Palkanlaskennan ulkoistaminen vähentää myös riskejä, sillä toiminnan siirtäminen asian osaavalle palveluntarjoajalle pienentää virheiden mahdollisuutta. Ja sen me osaamme - palkanlaskenta ja palkkahallinto ovat ydinosaamistamme. Työllistämiseen sisältyy myös paljon byrok...

Lisätietoja Relion

SD Worx W-logo

SD Worx W

SD Worx

SD Worx W -kokonaisratkaisu on tarkoitettu kaikenkokoisille organisaatioille, jotka haluavat joustavan, turvallisen ja tehokkaan palkkajärjestelmän. Yritysten toimintakenttä on jatkuvassa muutoksessa. Työsopimuksia, lakeja ja työehtosopimuksia neuvotellaan jatkuvasti uusiksi, ja organisaatioiden on kyettävä toimimaan ja sopeutumaan muutoksiin ketterästi ja nopeasti. Palkkahallinto selviää kaikesta...

Lisätietoja SD Worx W

SoftOne Go

SoftOne Go

SoftOne

Softone ERP -järjestelmässä on moduulit palkanlaskennasta, rahoituksesta, myynnistä, henkilöstöstä, projekteista ja ajasta. Liiketoimintajärjestelmä on mukautettavissa toimialalle ja painopiste on pohjoismaisilla markkinoilla.

Lisätietoja SoftOne Go

Unit4

Unit4

UNIT4

Joustava ERP-järjestelmä, jossa on moduuleja HR-, talous-, osto- jne. Suosittu palvelusektorilla ja julkisella sektorilla

Lisätietoja Unit4

WisePay-logo

WisePay

WiseNetwork

Palkkaosion avulla palkkasopimusten muodostaminen ja palkanmaksu on tehty helpoksi. Työntekijöiden palkat, niiden sivukulut sekä ennakonpidätykset ovat helposti yrityksestä vastaavien henkilöiden seurattavissa. Palkkojen kokonaiskustannusten helppo seurattavuus tukee yritysjohdon päätöksentekoa esimerkiksi uuden työntekijän palkkaamisessa.

Lisätietoja WisePay

Paras palkkajärjestelmä = korkea käyttöaste

Palkkajärjestelmäkartoitusmme Suomen markkinoilla on räätälöity sinulle ja sinulle, joka työskentelee yksityisissä yrityksissä, pienissä, keskisuurissa tai suurissa yrityksissä. Yrityksen koosta riippumatta on vaikea seurata kaikkia järjestelmämarkkinoilla tapahtuvia uusia päivityksiä. Useita uusia innovatiivisia ominaisuuksia tuodaan markkinoille, joita lisätään tuotevalikoimaan ja jotka ostajien tulee ottaa huomioon ostoprosessissaan. Yksi yleisimmistä "ongelmista" on kuitenkin ero järjestelmän kapasiteetin käyttöasteen ja maksun välillä. Toisin sanoen – on tärkeää tarkistaa paitsi hinta, myös hintamalli ja kuinka paljon lisätukea ja koulutusta sisältyy hintaan vai ei. Paras palkanlaskentaohjelma voi olla se, joka maksaa sinulle enemmän, jos näet edelleen, että liiketoimintamalli on rakennettu sen mukaan, kuinka paljon käytät palkkajärjestelmää verrattuna lisenssiin, joka maksaa vähemmän, mutta jossa ei oteta huomioon sitä, käytätkö järjestelmä vai ei.

Vertaile palkkajärjestelmiä ja arvioi niitä ennen kuin teet valinnan. BusinessWith auttaa sinua valinnassasi – älä epäröi ottaa yhteyttä, jos tarvitset lisäopastusta.

Miten minun pitäisi valita yritykselleni parhaiten sopiva palkkaohjelma?

Suomessa on monia erilaisia ​​palkkajärjestelmiä, ja uusien toimittajien tarjonta on lisääntynyt paljon viime vuosina. Monet toimittajat ovat nyt seuranneet trendiä ja alkaneet kehittää palkkajärjestelmiään täysin kehittyneeksi pilvipalveluksi, jossa asiakas pääsee päivittäin netin kautta palkanlaskentaansa. Monet palkanlaskentajärjestelmät ovat aiemmin olleet kuin palkanlaskentaohjelma, jossa sinun on täytynyt ladata asiakas ja säilyttää kaikki palkkatiedot omalla palvelimella, mutta nyt on selvä muutos, että yritykset arvostavat palkkajärjestelmää enemmän. **verkkopohjainen palkanlaskentajärjestelmä **.

Hyvän valinnan tekemiseksi on tärkeää tarkistaa palkanlaskentaohjelman tai palkkajärjestelmän takana oleva toimittaja. Tarkoitamme tarkastelemaan, kuinka toimittaja toimii asiakkaidensa kanssa.:

  • Ovatko he ennakoivia palveluntarjoajia, jotka päivittävät asiakkailleen uusia säännöksiä tai innovaatioita?
  • Tarjoavatko he jatkuvaa koulutusta?
  • Pidetäänkö he webinaareja?
  • Maksavatko he tuesta ja koulutuksesta vai sisältyykö se lisenssiin?

Kysymyksiä on monia, ja moniin niistä saat nopeasti vastaukset toimittajan demon kautta. Aloita järjestelmien vertailu kanssamme BusinessWithissä.

Palkanlaskentajärjestelmän ja palkanlaskentaohjelmiston toimintojen kuvaus

Ajan ilmoittaminen

Helpota työntekijöiden työajan kirjaamista (työtunnit, poissaolot jne.) Joissakin palkanlaskentajärjestelmissä on tämä toiminto, ja ne tarjoavat lisäksi jopa mobiiliratkaisun, jotta työmatkalla olevat työntekijät voivat helposti tehdä työaikaraporttinsa.

Digitaalinen palkkaerittely

Varmistaa, että voit lähettää palkkaerittelyn digitaalisesti työntekijöillesi. Voidaan tehdä eri digitaalisten kanavien, kuten sähköpostin tai sovelluksen, kautta. Tarkista kuitenkin, sisältyvätkö digitaaliset palkkaerittelyt lisenssiin vai eivät.

HR-järjestelmä

Monet arvostavat sitä, että henkilöstö- ja palkanlaskentajärjestelmä on samassa järjestelmässä. Kaikkien HR-tietojen keskittäminen yhteen järjestelmään tuottaa hyviä synergiaetuja, sillä se johtaa parempaan hallinnointiin ja synkronointiin HR-osaston ja palkanlaskentaosaston välillä. Etuudet, suoritusperusteinen palkkaus, hallintoprosessit jne. muuttuvat joustavammiksi ja avoimemmiksi. Haittapuolena voi olla se, että olet hyvin "lukittunut" yhteen palveluntarjoajaan.

Itsepalvelu

Itsepalvelutoiminto voi yksinkertaistaa joitakin hallinnollisia prosesseja. Työntekijät voisivat esimerkiksi tilata itse uuden tietokoneen tai matkapuhelimen, joka voitaisiin varmentaa suoraan esimiehen kautta, eikä näin ollen tarvitsisi käydä palkanlaskentaosaston kautta, tai antaa työntekijöille mahdollisuuden päivittää omat henkilötietonsa, jotka päivittyvät automaattisesti HR-/palkanlaskentajärjestelmän kautta jne.

Kojelauta

Erittäin arvostettu ominaisuus niille, jotka käsittelevät paljon palkkatietoja. Antaa hyvän yleiskuvan ja auttaa seuraamaan keskeisiä parametreja. Toimii hyvin yhdessä raporttigeneraattorin kanssa.

Lomalaskelma

Suorita lomalaskelmat kaikkien palkkojen osalta ja varmista, että ne ovat oikeita lomalain ja -ehtojen mukaisesti.

Matkalaskujen hallinta

Palkanlaskentajärjestelmä, jossa on hyvä matkakulujen hallintamoduuli, voi yksinkertaistaa huomattavasti työntekijöiden ja hallintovirkailijoiden hallintoa. Kaikkien kulujen kirjaaminen digitaalisesti ja kulujen ajaminen järjestelmään, jossa on myös automaattinen hyväksymisprosessi, yksinkertaistaa prosessia huomattavasti. Tämä ominaisuus toimii yleensä lisämoduulina.

Palkkatarkastelu

Palkanlaskennan tarkastusprosessi vaatii yleensä paljon aikaa valmisteluun ja hallinnointiin. Kun johtajat ja palkanlaskentaosasto saavat käyttöönsä palkanlaskennan tarkastusmoduulin, heillä voi olla yhteinen systematisoitu prosessi, joka sisältää ominaisuuksia, joilla varmistetaan manuaalisten virheiden poistaminen. Tuloksena on, että kaikki palkanlaskennan tarkastukset ovat tarkkoja. Arvokas moduuli palkanlaskentajärjestelmään, varsinkin jos sitä hallinnoidaan nykyään excelin kautta.

Poissaolojen hallinta

Lomien ja poissaolojen hallinnointi on keskeinen toiminto. Automaattinen poissaolojen hallinta (mieluiten sisäänrakennettu hyväksymisprosessi) varmistaa, ettei poissaoloja kirjata virheellisesti palkkalaskelmaan.

Raportin luoja

Kun käytössäsi on hyvin toimiva raportointitoiminto, jonka avulla voit helposti luoda, suunnitella (erilaisia kaavioita/diagrammeja) ja mukauttaa raportteja palkkajärjestelmässä, se helpottaa paljon. Kannattaa ehkä tutkia joustavuutta.

Rekrytointitoiminto

Joissakin palkanlaskentajärjestelmissä rekrytointitoiminnot sisältyvät palkanlaskentajärjestelmään. On eduksi, että rekrytointeja voidaan hallinnoida samassa palkka- ja HR-järjestelmässä, koska siellä on pääsy sisäisiin ja ulkoisiin palkkatilastoihin, ja sinulla on hyvä yleiskuva henkilöstön vaihtuvuudesta, avoimista työpaikoista, henkilöstötarpeista jne. Mieti kuitenkin, vastaako rekrytointimoduuli todella rekrytointiprosessin digitalisointitarpeitasi.

Työvoiman suunnittelu

Varmistaa, että saat hyvän yleiskuvan eri hankkeiden aikataulusta ja siitä, millä tasolla henkilöstö on. Voit suunnitella resursseja tehokkaasti sekä syöttää helposti yrityksesi omat kirjanpitokäsitteet. Tämä ominaisuus toimii yleensä lisämoduulina.