EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parasta matkakirjanpitojärjestelmää ja matkakirjanpitoohjelmistoa

Mitä matkalaskutusjärjestelmä tekee?

Yrityksen prosessien digitalisointi tapahtuu raketin nopeudella, eikä kulujen ja kuittien digitaalinen käsittely ole poikkeus, päinvastoin, nyt on melkein hygieniatekijä, että kuitista voi ottaa mobiilikuvan ja sen pitäisi enimmäkseen onnistua . On olemassa ** monia loistavia matkalaskutusjärjestelmiä – mutta miten valitset oikean?**

Pitäisikö valita erikoistuneet matkakirjanpitojärjestelmät vai valita matkalaskentatyökalu (moduuli), joka on osa esimerkiksi palkkajärjestelmää? Päätöstä ei pidä painottaa pelkästään sillä, vaan kysy itseltäsi, haluatko mittakaavaetuja nykyisen toimittajan kanssa, jolloin riski joutua liian riippuvaiseksi, tai valita erikoistuneen toimittajan, joka on edistyneempi, mutta vaatii enemmän integraatiokykyä. . Useimmat matkalaskutusjärjestelmät sisältävät samanlaisia ​​toimintoja, mutta on myös arvokkaita toimintoja, jotka automatisoivat ja yksinkertaistavat työntekijöiden työtä entisestään (sähköiset kuitit jne.). Nämä toiminnot voivat olla hyvä perusta arvioitaessa, mikä järjestelmä sopii parhaiten yritykselle. Löydät parhaat matkakirjanpitojärjestelmät meiltä BusinessWithistä. Olemme kartoittaneet markkinoiden parhaat järjestelmät. Oletko valmis vertaamaan ja valitsemaan heti? Käytä vertailupalveluamme.

Mikä matkalaskutusjärjestelmä tai matkalaskutusohjelmisto sopii yrityksellesi?

Yksi matkakirjanpitojärjestelmän (matkakirjanpito-ohjelmisto) monista eduista on se se parantaa tulojen ja menojen hallinnan prosesseja siten, että joka työnantajat säästävät hallintoa ja minimoivat manuaaliset virheet. Matkakirjanpitojärjestelmien toimittajat ovat nopeasti kehittäneet useita uusia digitaalisia toimintoja voidakseen tarjota niille enemmän etuja Asiakkaat. Esimerkiksi matkalaskujen hallintasovellus tai mahdollisuus ottaa mobiilivalokuva nykyään yleisiä toimintoja, mikä ei ollut niin Pari vuotta sitten.

Ainutlaatuisen matkalaskutusohjelmistomme kartoituksella voit nyt merkittävästi helpompi aloittaa vertailu, käyttämällä kehittynyttä suodatin- ja vertailupalveluamme, hanki sellainen yleiskatsaus toimittajiin, jotka voivat vastata tarpeisiisi ja vaatimuksiisi. Voit verrata toimintoja kuittien hallintaan ja matkatilauksiin tai saada yleiskatsaus miksi yritykset edes valitsevat liiketoimintaa keskenään matkalaskujen tarjoaja. Toivomme, että se yksinkertaistaa valintaasi matkalaskutusjärjestelmä.

Älä missaa tärkeitä toimintoja matkalaskutusjärjestelmän takana

Lista 3 eri Matkakirjanpitojärjestelmä

Lajittele
Flex HRM Payroll

Flex HRM Payroll

Flex Applications

Flex HRM Payrollin avulla saat ensiluokkaisen palkanlaskentajärjestelmän, joka on yksi viidestä verkkopohjaisesta työkalusta täydellisessä Flex HRM -alustassa. Turvallinen, käyttäjäystävällinen ja joustava palkanlaskentajärjestelmä, joka voidaan mukauttaa monenlaisiin työehtosopimuksiin. Räätälöidyt palkanlaskentaprosessit säästävät aikaa, ja kalenteritoiminnon avulla voit helposti seurata kaikenl...

Lisätietoja Flex HRM Payroll

Companyexpense

Findity

Findity

Findity on sinulle luotu kustannuspalvelu. Hallitse kaikkia ostojasi, kuittejasi ja korvauksiasi yhdessä paikassa - täysin automaattisesti ja päivitettynä paikallisten verosääntöjen mukaisesti. Vapauta aikaa kustannuspalvelulla, joka toimii olemassa olevien korttiesi ja kirjanpitojärjestelmien kanssa - jotta voit keskittyä itsellesi tärkeämpiin asioihin. White label -kumppanuutemme ansiosta teknol...

Lisätietoja Findity

SD Worx-logo

SD Worx

SD Worx

SD Worx tekee palkka- ja henkilöstöhallinnosta helppoa ja sujuvaa kaikenkokoisille yrityksille. Halusitpa sitten ulkoistaa palkka- ja henkilöstöhallinnon tai hoitaa ne itse, me autamme sinua saamaan organisaatiostasi tehokkaamman ja kannattavamman. Työskentelemme yli 76 000 yrityksen kanssa 40 eri toimialalta, ja haluamme työskennellä myös sinun kanssasi!

Lisätietoja SD Worx

Älä missaa tärkeitä toimintoja matkalaskutusjärjestelmän takana

Mitkä ominaisuudet ovat tärkeitä matkakirjanpitojärjestelmään investoitaessa? BusinessWithillä on tarvitsemasi luettelo:

  1. Integraatio – on muiden palkkajärjestelmien kanssa yhteensopiva matkalaskutusjärjestelmä vai onko se enemmän suunniteltu yhteensopivaksi myyjän omien kanssa palkkajärjestelmä
  2. Mobiilikuva
  3. Luottokorttiintegraatio – helpottaa huomattavasti kulujen kirjaamista ja säästät aikaa
  4. Ajokilometrikorvauksen laskemisen on oltava helppoa
  5. On mahdollisuus yhdistää useampia yrityksiä
  6. Todistus – onko se joustava niin, että voit soveltaa todistusprosessia olemassa olevien prosessiesi perusteella
  7. Onko se täysin automatisoitu kirjanpitoprosessi

On monia parametreja, jotka on otettava huomioon, mutta pääasiassa sinun tulee ottaa huomioon säästää aikaa ja järjestelmä varmistaa sen sujuvan. Siksi on oikeudenmukaista järjestelmänsopeutuvuus on tärkeä parametri, joka on otettava huomioon i päätöksentekoprosessi, mikä on jotain, jos olemme huomioineet tämän kevään kartoitus ja arviointi. Koska ollaan rehellisiä, se on erittäin hyvin saada työntekijöitä tai palkanlaskennan ylläpitäjiä, jotka haluavat viettää aikaansa rekisteröidä matkakulut.

Osoitteessa businesswith.se saat yleiskatsauksen erilaisista matkakirjanpitojärjestelmistä ja mitä toimintoja ja hintamalleja tarjotaan. Itsenäisyyden lisäksi arvostelut, voit saada käyttöösi riippumattomia liiketoimintakriittisiä tietoja puolestasi ostoprosessi.

Matkakirjanpitojärjestelmän toimintojen kuvaus

Kilometrikorvauksen laskeminen

Erittäin yleinen matkakulujärjestelmän ominaisuus on, että voit saada automaattisen laskelman kilometrikorvauksistasi. Tämä voi viedä paljon aikaa ilman järjestelmän tukea. Se säästää yksinkertaisesti paljon aikaa sekä yritykselle että työntekijälle.

Luottokorttien integrointi

Anna digitaalisten kuittiesi siirtyä automaattisesti järjestelmään kuluina. Säästää paljon aikaa ja sujuvoittaa prosessia, minkä lisäksi käyttäjät arvostavat tätä ominaisuutta.

Sertifiointi

Jotta yrityksen kuluprosessi olisi tehokas, tarvitaan varmentamistoiminto. Tämä sisältyy useimpiin matkakuluohjelmiin. Se voi kuitenkin vaihdella sen mukaan, kuinka joustavasti se reitittää varmennuslupia jne.

Tilastot ja seuranta

Kerää tilastoja yrityksesi kuluista ja matkakuluista. Voit helposti seurata kulujesi kehitystä ja sitä, miten ne ovat kehittyneet ajan myötä. Yleinen ominaisuus matkakulujärjestelmässä.

Tilinhallinta

Matkakulujen ja -menojen automaattinen kirjanpito helpottaa hallinnointia ja vähentää manuaalisia virheitä. Käytetään yleisesti matkakirjanpitoohjelmistoissa ja kulupalveluissa.

Varaa ja tilaa suoraan

Moduuli, jonka avulla voit varata matkan ja hotellin suoraan matkakirjanpitoohjelmistosta. Lisäksi järjestelmä hallinnoi myös matkaasi liittyviä matkatilauksia ja kuluja.