EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita fleet management-järjestelmiä

Miten minun pitäisi ajatella fleet management?

Laivastonhallinnan idea ja vaatimukset ovat kokeneet suuren muutoksen viime vuosina. Aikaisemmin kyse oli muun muassa kuljettajien ajankäytön tarkastelusta ja koko ajoneuvokannan viihteestä. kuorma-autonkuljettajat tai logistiikkapäälliköt käyttävät edelleen kalustonhallintaa yrityksen ajoneuvojen ja koneiden hallintaan, mutta tarve ja vaatimukset ovat muuttuneet. Nyt mukana on enemmän osia, monissa tapauksissa paljon toimintoja - kaluston hallinnassa, kuten kuljettajien, polttoainekulujen, ajotietojen yleiskatsauksen hallinta ja varmistaminen, että rahat käytetään mahdollisimman tehokkaasti mahdollista. Turvallisuus, seuranta ja ajoneuvokannan käytön optimointi ovat myös tärkeitä osia kokonaisuutta. Auttaaksesi sinua kaluston johtajana tarvitset järjestelmän. Eri prosessien hallinta ilman työkalua tai järjestelmää on lähes mahdotonta. BusinessWithissä voit vertailla erilaisia ​​kalustonhallintajärjestelmiä löytääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Kuinka minun pitäisi valita fleet management-järjestelmä?

Onko aika valita fleet management system (FMS)? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä BusinessWithillä on laaja kokemus eri järjestelmien vertailujen tarjoamisesta. Täältä löydät Suomen markkinoiden parhaat järjestelmät ja voit helposti vertailla eri toimintoja. Mutta miten sinun pitäisi valita oikea järjestelmä viidakossa? Kalustonhallintajärjestelmä antaa sinulle hallinnan ja yleiskuvan ajoneuvokannastasi. Täältä näet eri ajoneuvojen tilan ja saat päätöksen pohjan, johon voit nojata sen mukaan, miten yritys toimii ja miltä tuottavuus, turvallisuus ja tehokkuus todellisuudessa näyttävät. Nykyaikaiset kalustonhallintajärjestelmät voivat tarjota sinulle paljon hyödyllisiä toimintoja - saat selkeän kuvan siitä, mitä yrityksesi tarvitsee käyttämällä meitä BusinessWithissä. Vertaile eri toimittajien tarjouksia, vertaa ja löydä sitten oikea järjestelmä

Ota huomioon fleet management-järjestelmää valittaessa

Listattuna 16 eri järjestelmää kategoriassa Fleet management-järjestelmä

Lajittele

Pohjoismaiden suurin telematiikan toimittaja. Abax tarjoaa sähköisen ajopäiväkirjan, jonka avulla voit tehostaa liiketoimintaasi mm. käyttämällä ajopäiväkirjan raportteja laskujen perustana. Ajopäiväkirjamme soveltuu kaikille ajoneuvotyypeille se on helppo asentaa ja sitä voidaan käyttää mobiiliaplikaation kautta. ABAX-ajopäiväkirja kerää dataa noudattaen GDPR-asetuksia ja verottajan vaatimuksia.

Lisätietoja Abax Körjournal

Yksinkertaista kuljetussuunnittelua, vähennä tyhjien reittien määrää ja laske kannattavuus etukäteen Addsecure Logic TMS:n avulla. Optimoimalla koko työnkulun reitin suunnittelusta ja kuljetuksen suorittamisesta kuljetustoimintojen analysointiin tämä mukautettava ratkaisu voi tehostaa toimintaa. Työkalu mahdollistaa myös helpon viestinnän kuljettajan kanssa, joka voi älypuhelimella välittää tärkei...

Lisätietoja Addsecure Logic TMS

Ease Fleet

Ease Fleet

infobric

Ease Fleetin käyttäjäystävällisessä ajopäiväkirjassa on helpompi seurata organisaation ajoneuvojen käyttöä niin työntekijöiden kuin esimiestenkin kannalta. Dokumentointi on automatisoitu erilaisten talousjärjestelmien integroinnin ansiosta.

Lisätietoja Ease Fleet

Ecofleet-logo-1.png

Ecofleet

Ecofleet

Ecofleet on nykyaikainen kalustonhallinnan ratkaisu vaativampiinkin tarpeisiin. Palvelun erilaiset moduulit mahdollistavat käyttöösi tarvitsemasi toiminnallisuudet ajopäiväkirjasta kalustosi seurantaan kuin tehtävähallintaan. Suomessa Ecofleetin virallinen jälleenmyyjä on Etelävartiointi.

Lisätietoja Ecofleet

Eeedo-logo

Eeedo

Eeedo

Eeedo-desk asiakaspalvelujärjestelmä mahdollistaa tehokkaan monikanavaisen asiakaspalvelun sekä tarvittavien tietojen nopean löytymisen. eeedo kokoaa kaikista kanavista tulevat yhteydenotot yhteen helppokäyttöiseen käyttöliittymään. Järjestelmä skaalautuu muutaman käyttäjän asiakaspalvelusta aina kymmenien samanaikaisten asiakaspalveluagenttien contact centereihin. Eeedo projektinhallinta on teho...

Lisätietoja Eeedo

Jungheinrich FMS

Jungheinrich FMS

Jungheinrich

Jungheinrichin kalustonhallintajärjestelmä (Fleet Management System) on digitaalinen ratkaisu materiaalinkäsittelylaitteiden tehokkaaseen hallinnointiin. Se kerää trukkikannastasi yksityiskohtaisia analyysejä, jotka helpottavat päätöksentekoa ja ennakointia.

Lisätietoja Jungheinrich FMS

MapOn-logo

MapOn

MapOn

Optimoi työskentelyäsi luomalla paperittomia, digitaalisia lomakkeita, joita työntekijät voivat täyttää omalta älylaitteeltaan missä ja milloin tahansa.

Lisätietoja MapOn

Säästä aikaa ja vaivaa ottamalla käyttöön verottajan hyväksymä sähköinen ajopäiväkirja, joka kerää ja kokoaa kaiken tarvittavan datan automaattisesti. Unohda hankalat ajopäiväkirjat ja helpota arkeasi automaattisella ajopäiväkirjalla! Mapon kokoaa kaiken, mitä tarvitset verottajan hyväksymää sähköistä ajopäiväkirjaa varten, tiedonkeruusta dokumentointiin. Ota kaikki irti digitaalisuudesta – valits...

Lisätietoja Mapon Ajopäiväkirja

Maxtech-logo

Maxtech

Maxtech

Maxtech:n työajanseurantajärjestelmä on moduulipohjainen, joten kokonaisuus on helposti mukautettavissa erilaisiin tarpeisiin asiantuntijamme avulla. Ratkaisu voidaan myös integroida osaksi yrityksesi prosesseja ja järjestelmiä. Ajoneuvopaikannus ja kalustonpaikannus. Tarkat reaaliaikaiset tiedot ajoneuvojen ja kaluston sijainnista ja käytöstä. Laaja ja helppokäyttöinen paikannustietojen hallinta...

Lisätietoja Maxtech

Ajopäiväkirjojen kirjoittaminen käsin on sekä vaivalloista että aikaa vievää. MiniFinderin GPS paikannuslaite tallentaa matkat automaattisesti ja säästää yrityksesi aikaa ja rahaa.

Lisätietoja MiniFinder Körjournal

Opter

Opter

Opter

Opter on kuljetuksen suunnitteluun keskittynyt tilaustenhallintajärjestelmä, joka on helppokäyttöinen ja auttaa laskutuksessa ja tilausten seurannassa sekä tilapäivityksissä ja tilastoissa. Opter tarjoaa myös kuljettajasovelluksen, mikä tekee siitä joustavan ratkaisun kaikille osapuolille.

Lisätietoja Opter

Unknown.png

Rotator

Rotator

Tarjoamme sähköiset palvelut kalustonhallintaan. Palvelumme avulla tehostat yrityksesi toimintaa helposti ja kustannustehokkaasti. Suomenkielisen järjestelmän käyttöönottoon tarvitset vain tietokoneen tai älypuhelimen sekä internet-selaimen. Järjestelmä sopii käytettäväksi kaikissa koneissa ja laitteissa, ja se on tehokas työkalu koko yrityksen kalustonhallinnan kehittämiseen.

Lisätietoja Rotator

Ota osaa ympäristöraportteihin, ajoneuvojen suorituskykyyn, reaaliaikaisiin sijaintiin ja paljon muuta Scanian kalustonhallintatyökalun avulla. Kattava ja käyttäjäystävällinen kalustonhallintajärjestelmä, joka kattaa kaiken ajoneuvon sijainnista kuljettajan valmennukseen ajotapa-arviointien avulla ja mahdollistaa nopean kuljettajan käyttäytymisen. Tällä järjestelmällä voidaan saavuttaa perusteelli...

Lisätietoja Scania Fleet Management

Unknown.png

SmartFleet

SmartFleet

Autoilun kaikki kustannukset läpinäkyvästi. Ajoneuvohallinnan teknologinen edelläkävijä ja autoilun asiantuntijat käytössäsi. Minimoi kalustosi kustannukset. Keräämme kaiken autokannan hallintaan liittyvään datan laskuineen yhteen käyttöliittymään, jossa on sekä päättäjä- että käyttäjänäkymät. Saatte yhdellä silmäyksellä tiedon kaluston kokonaiskustannuksesta, autoista, käyttäjistä, sopimuksista j...

Lisätietoja SmartFleet

ti_engineering_systems_oy_logo.jpeg

TiNet

TiNet

Seuraatko kalustosopimusten kokonaiskuvaa sekavista taulukoista tai osin ulkomuistista? Tiesitkö, että sopimustiedot yhteen järjestelmään keskittämällä säästät aikaa ja rahaa? Ota avuksesi TiNet kalustonhallintapalvelu! Kalustosta huolehtiminen on tärkeä osa yritystoiminnan laadun, tehokkuuden ja luotettavuuden varmistamista, sillä hyvin ja järjestelmällisesti hoidettu kalusto tuottaa omistajallee...

Lisätietoja TiNet

2ec39f073cad88ab0f430ca0737da853.png

Trackinno

Trackinno

Kalustonhallinta uudelle tasolle. Trackinno on joustava kalustonhallinta- ja kunnossapitoratkaisu. Se auttaa sinua säästämään aikaa ja rahaa sekä pitää tärkeät tiedot aina helposti saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Lisätietoja Trackinno

Ota huomioon fleet management-järjestelmää valittaessa

Uusien järjestelmien ostaminen tai käyttöönotto ei ole aina helppoa. Ajateltavaa on paljon, ja monet unohtavat ankkuroida järjestelmien hankinnan sekä johtoryhmän että järjestelmää todella käyttävien kanssa. Jos mikään ei tunnu käyttäjäystävälliseltä tai yritykselle sopivalta, hienoilla ominaisuuksilla ei ole väliä.

Tässä on siksi joitain valvontakysymyksiä, jotka kannattaa ottaa mukaan, kun valitset kalustonhallintajärjestelmää:

Mitä ja mitä tietoja haluat mitata?

Mikä on budjettisi?

Mitä ajoneuvoja haluat hallita, kuinka monta ja mitä pitäisi hallita?

Pitäisikö järjestelmä ottaa käyttöön vai integroida muihin järjestelmiin?

Mitä kuljettajat itse ajattelevat tarkastelemistasi järjestelmistä?

Mitkä toiminnot ovat pakollisia ja mitkä "nive-to-have"?

Pitääkö sinun pystyä kasvamaan järjestelmän mukana, ts. laajentaa liiketoimintaa?

Pitäisikö kalustonhallintajärjestelmän olla pilvipohjainen?

BusinessWith auttaa sinua järjestelmän valinnassa. Listaamme Suomen markkinoiden parhaat kalustonhallintajärjestelmät ja helpotamme sinun ja sinun päätöksentekoa. Tervetuloa tekemään vertailua nyt suoraan.

Kuvaus ominaisuuksista

Ajopäiväkirja

Rekisteröi reitit kuljettajapäiväkirjaan ja noudata verotoimiston asettamia sääntöjä ja lakeja.

Dashboard

Näet tärkeimmät tiedot yhdelle ja samalle dashboardille koottuna ja saat täyden hallinnan yrityksen nykytilanteesta.

KPI:t

Kerää tärkeimmät keskeiset suorituskykyindikaattorit, kuten polttoaineenkulutus ja kuljetut matkat, ja paljon muuta, jotta saat kattavan käsityksen yrityksen suorituskyvystä ja tuloksista.

Kuljettajan arviointi

Kuljettajien arvioinnin avulla voidaan tehostaa ajamista ja seurata kuljettajan riskikäyttäytymistä ja ehkäistä tulevia onnettomuuksia.

Luo ja hallinnoi kalustokantaa

Kerää samaan yksikköön kuuluvat ajoneuvot ja hallitse niitä yhdessä paikassa ja mahdollista tilastojen keruu valituille ajoneuvoryhmille.

Palvelujen hallinta

Suunnittele, milloin ajoneuvot tai koneet vaativat huoltoa, jotta vältät ongelmat ja pidät kaluston parhaassa kunnossa.

Raideajoneuvot

Voit valvoa ajoneuvojesi sijaintia ja seurata niitä reaaliaikaisesti maantieteellisellä kartalla. Tila, joka mahdollistaa paremman asiakaspalvelun ja sisäisen valvonnan.

Reaaliaikaiset tiedot

Pääset käsiksi reaaliaikaisiin päivityksiin, jotta voit helposti seurata kuorma-auton toimintaa ja työskennellä viimeisimpien KPI:iden kanssa ja pitää yritys jatkuvasti ajan tasalla.

Reititys

Suunnittele, mihin kohteisiin ajoneuvot ajavat, ja luo tehokkaimmat reitit asiakaspalvelun ja kannattavuuden parantamiseksi.