EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita fleet management-järjestelmiä

Miten minun pitäisi ajatella fleet management?

Laivastonhallinnan idea ja vaatimukset ovat kokeneet suuren muutoksen viime vuosina. Aikaisemmin kyse oli muun muassa kuljettajien ajankäytön tarkastelusta ja koko ajoneuvokannan viihteestä. kuorma-autonkuljettajat tai logistiikkapäälliköt käyttävät edelleen kalustonhallintaa yrityksen ajoneuvojen ja koneiden hallintaan, mutta tarve ja vaatimukset ovat muuttuneet. Nyt mukana on enemmän osia, monissa tapauksissa paljon toimintoja - kaluston hallinnassa, kuten kuljettajien, polttoainekulujen, ajotietojen yleiskatsauksen hallinta ja varmistaminen, että rahat käytetään mahdollisimman tehokkaasti mahdollista. Turvallisuus, seuranta ja ajoneuvokannan käytön optimointi ovat myös tärkeitä osia kokonaisuutta. Auttaaksesi sinua kaluston johtajana tarvitset järjestelmän. Eri prosessien hallinta ilman työkalua tai järjestelmää on lähes mahdotonta. BusinessWithissä voit vertailla erilaisia ​​kalustonhallintajärjestelmiä löytääksesi tarpeisiisi parhaiten sopivan.

Kuinka minun pitäisi valita fleet management-järjestelmä?

Onko aika valita fleet management system (FMS)? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan. Meillä BusinessWithillä on laaja kokemus eri järjestelmien vertailujen tarjoamisesta. Täältä löydät Suomen markkinoiden parhaat järjestelmät ja voit helposti vertailla eri toimintoja. Mutta miten sinun pitäisi valita oikea järjestelmä viidakossa? Kalustonhallintajärjestelmä antaa sinulle hallinnan ja yleiskuvan ajoneuvokannastasi. Täältä näet eri ajoneuvojen tilan ja saat päätöksen pohjan, johon voit nojata sen mukaan, miten yritys toimii ja miltä tuottavuus, turvallisuus ja tehokkuus todellisuudessa näyttävät. Nykyaikaiset kalustonhallintajärjestelmät voivat tarjota sinulle paljon hyödyllisiä toimintoja - saat selkeän kuvan siitä, mitä yrityksesi tarvitsee käyttämällä meitä BusinessWithissä. Vertaile eri toimittajien tarjouksia, vertaa ja löydä sitten oikea järjestelmä

Mitä muuta minun tulee ottaa huomioon fleet management-järjestelmää valittaessa?

Luettelo 0 eri Fleet management-järjestelmä

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Ota huomioon fleet management-järjestelmää valittaessa

Uusien järjestelmien ostaminen tai käyttöönotto ei ole aina helppoa. Ajateltavaa on paljon, ja monet unohtavat ankkuroida järjestelmien hankinnan sekä johtoryhmän että järjestelmää todella käyttävien kanssa. Jos mikään ei tunnu käyttäjäystävälliseltä tai yritykselle sopivalta, hienoilla ominaisuuksilla ei ole väliä.

Tässä on siksi joitain valvontakysymyksiä, jotka kannattaa ottaa mukaan, kun valitset kalustonhallintajärjestelmää:

Mitä ja mitä tietoja haluat mitata?

Mikä on budjettisi?

Mitä ajoneuvoja haluat hallita, kuinka monta ja mitä pitäisi hallita?

Pitäisikö järjestelmä ottaa käyttöön vai integroida muihin järjestelmiin?

Mitä kuljettajat itse ajattelevat tarkastelemistasi järjestelmistä?

Mitkä toiminnot ovat pakollisia ja mitkä "nive-to-have"?

Pitääkö sinun pystyä kasvamaan järjestelmän mukana, ts. laajentaa liiketoimintaa?

Pitäisikö kalustonhallintajärjestelmän olla pilvipohjainen?

BusinessWith auttaa sinua järjestelmän valinnassa. Listaamme Suomen markkinoiden parhaat kalustonhallintajärjestelmät ja helpotamme sinun ja sinun päätöksentekoa. Tervetuloa tekemään vertailua nyt suoraan.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Ajopäiväkirja

Rekisteröi reitit kuljettajapäiväkirjaan ja noudata verotoimiston asettamia sääntöjä ja lakeja.

Kojelauta

Näet tärkeimmät tiedot ja tiedot koottuna ja koottuina samassa mittaristossa ja saat täyden hallinnan yrityksen nykytilanteesta.

KPI:t

Kerää tärkeimmät keskeiset suorituskykyindikaattorit, kuten polttoaineenkulutus ja kuljetut matkat, ja paljon muuta, jotta saat kattavan käsityksen yrityksen suorituskyvystä ja tuloksista.

Kuljettajan arviointi

Kuljettajien arvioinnin avulla voidaan tehostaa ajamista ja seurata kuljettajan riskikäyttäytymistä ja ehkäistä tulevia onnettomuuksia.

Luo ja hallinnoi laivastoja

Muodosta samaan yksikköön kuuluvien ajoneuvojen ryhmiä, käsittele niitä ja mahdollista ajoneuvoryhmän yhteinen tilastojen keruu.

Palvelujen hallinta

Suunnittele, milloin ajoneuvot tai koneet vaativat huoltoa, jotta vältät ongelmat ja pidät kaluston parhaassa kunnossa.

Raideajoneuvot

Voit valvoa ajoneuvojesi sijaintia ja seurata niitä reaaliaikaisesti maantieteellisellä kartalla. Tila, joka mahdollistaa paremman asiakaspalvelun ja sisäisen valvonnan.

Reaaliaikaiset tiedot

Pääset käsiksi reaaliaikaisiin päivityksiin, jotta voit helposti seurata kuorma-auton toimintaa ja työskennellä viimeisimpien KPI:iden kanssa ja pitää yrityksen jatkuvasti ajan tasalla.

Reititys

Suunnittele, mihin kohteisiin ajoneuvot ajavat, ja luo tehokkaimmat reitit asiakaspalvelun ja kannattavuuden parantamiseksi.