EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita RPA-työkaluja

Miksi minulla pitäisi olla RPA-järjestelmä?

RPA eli robotic Process Automation tarkoittaa, että voit automatisoida yksitoikkoisen tai toistuvan työn tietokoneen edessä. RPA tarkoittaa, että saat digitaalisena työntekijänä tai digitaalisena avustajana, joka käyttää tekoälyä tehdäkseen työn puolestasi. Esimerkkejä tehtävistä, joita tämä digitaalinen työntekijä voi tehdä, ovat tietojen siirtäminen, laskun lukeminen tai työhakemusten käsittely. RPA-järjestelmä, ns. robottiohjattu automaatio, voidaan aktivoida manuaalisesti tai ajastaa, eikä se vaadi sinulta ostaa kokonaan uusi järjestelmä – se voidaan integroida suoraan muihin sovelluksiin tai järjestelmiin, kuten yritysjärjestelmään. Lisää kannattavuutta ja tehokkuutta RPA-järjestelmällä. Löydä paras RPA-järjestelmä vertaamalla ja valitsemalla suoraan täällä kanssamme BusinessWithissä.

Mitä minun pitäisi vaatia RPA-järjestelmältä?

RPA-järjestelmään ei liity lisätoteutusta, vaan se voidaan integroida suoraan muihin yrityksessäsi käyttämiin sovelluksiin. Kun digitaaliselle maailmalle asetetaan yhä korkeampia vaatimuksia ja pyrimme työskentelemään ketterämmin, RPA-järjestelmän suosio on kasvanut. Se, että töissä käymisestä tulee myös hauskempaa, kiitos sen, että RPA huolehtii yksitoikkoisista ja jopa tylsistä tehtävistäsi, on suuri bonus työvoimalle. Myös virhemarginaali pienenee, mikä voi johtaa asiakastyytyväisyyden kasvuun, koska RPA hoitaa asiat automaattisesti puolestasi.

Sinun on vaadittava RPA:n toimittajaa tekemään perusteellinen analyysi siitä, pitäisikö sinun käyttää RPA:ta tai miten. Hanki arvio siitä, kuinka paljon aikaa RPA-järjestelmä voi säästää, laske, mitkä kustannukset vähenevät, ja varmista, että käytät RPA-järjestelmän kapasiteettia. Koko asian pitäisi johtaa saumattomaan kokemukseen. Varmista, että sijoitat sinulle todella sopivaan RPA:han. Löydät yrityksellesi parhaan RPA-järjestelmän vertaamalla ja valitsemalla järjestelmäoppaamme. Tervetuloa!

Koe RPA:n edut

Luettelo 2 eri RPA-järjestelmät

Lajittelu
Sweet Systems-logo

Sweet Systems

Sweet Systems AB

Automatisoi ja digitalisoi yrityksesi. Sweetin avulla hallitset kaikkia yrityksen osia samalta alustalta päivittäisen työn yksinkertaistamiseksi. Turvallisuus on äärimmäisen tärkeää Sweet Systemsille ja asiakkaillemme. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on ISO 27001 -sertifikaatti. Toimialakohtaiset ratkaisumme tarjoavat rajattomat mahdollisuudet. Olemme hioneet työkalujamme ja osaamistamme eri toi...

Lisätietoja Sweet Systems

Nintex-logo

Nintex

Nintex

Nintex tarjoaa älykkäitä ja tehokkaita automaatiotyökaluja, joiden avulla voit automatisoida manuaalisia ja toistuvia tehtäviä. Hyödynnä valmiita malleja luodaksesi nopeasti tärkeitä asiakirjoja, jotka voit myöhemmin allekirjoittaa kokonaan digitaalisesti. Saat kattavan yleiskatsauksen työprosesseistasi intuitiivisten ja käyttäjäystävällisten hallintapaneelien avulla.

Lisätietoja Nintex

RPA-järjestelmän edut

Me BusinessWithillä pidämme RPA-järjestelmän tärkeimpiä etuja seuraavina:

Säästää aikaa. Kun robotti työskentelee ja suorittaa yksitoikkoisia tehtäviäsi, sinulla on enemmän aikaa muuhun. Bonuksena on myös se, että henkilöstön työstä tulee nautinnollisempaa, kun ei tarvitse tehdä toistuvia tehtäviä ja voi käyttää enemmän aikaa arvoa luovaan ja merkitykselliseen työhön.

Laatu varmistaa työn. Virhemarginaalit pienenevät – robotti tekee työn täydellisesti. RPA-järjestelmän työ on sekä turvallisempaa että halvempaa kuin itse tekemällä.

Tehokkuus ja pienemmät kustannukset. Robottiohjattu automaatio lisää tehokkuutta ja pienentää kustannuksia. Anna henkilökunnan käyttää aikaa arvoa luovaan työhön – niin robotti huolehtii yksitoikkoisuudesta.

Haluatko aloittaa RPA-järjestelmien vertailun löytääksesi yrityksellesi parhaiten sopivan? Vertailuoppaassamme luetellaan Ruotsin markkinoiden eri järjestelmät, jotta voit asettaa ne toisiinsa ja vertailla - löytääksesi sinulle parhaiten sopivan RPA:n. Aloita vertailu nyt.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

API

API:ita käytetään yhteisenä rajapintana, jonka avulla järjestelmät voidaan liittää toisiinsa ja jonka avulla ne voivat toimia yhdessä tehokkaan tietovirran luomiseksi.

Chattbot

Luo chatbotteja, jotka kommunikoivat asiakkaiden kanssa tukipalveluista tai muista yksinkertaisista asioista, jotta voit säästää aikaa ja keskittyä monimutkaisempiin tilanteisiin.

Kehittynyt analyysi

Kerää tietoja useilta alustoilta samanaikaisesti ja analysoi koko tietovirta automatisoidun prosessin avulla.

Tekoäly

Järjestelmä sisältää toimintoja, joissa käytetään tekoälyä suorituskyvyn optimoimiseksi ja manuaalisen työn vähentämiseksi.

Valmiit koodimoduulit

Ilman ohjelmointia järjestelmä voi suorittaa tehokkaita toimintoja valmiiden moduulien avulla, jotka voidaan vetää ja pudottaa ja liittää prosessiin.

Vedä ja pudota -toiminnot

Uuden järjestelmän rakentaminen ilman koodausta on helppoa ja suoraviivaista raahaamalla ja pudottamalla valmiita moduuleja ja malleja.

Visualisoidut prosessit

Saat täydellisen yleiskuvan järjestelmän prosesseista selkeillä symboleilla ja eri moduulien välisillä yhteyksillä, jotta ymmärrät järjestelmän toiminnallisuuden.

Vähän koodattuja toimintoja

Työkalua voi käyttää ilman kehittyneitä koodaustaitoja. Sen sijaan hyödyllisiä vektoreita on saatavilla yhtä tehokkaita tuloksia varten.