EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita PR-työkaluja

Mikä PR-työkalu minun pitäisi valita?

Omat kanavat sopivat hyvin kampanjoiden toteuttamiseen, mutta ansaittu media on jotain todella erikoista. Toisten näkemys ja heidän uskottavuutensa varassa ajaminen ja yleisön näkeminen tarkoittaa yleensä jättipottia, jos viesti on oikea. Niille, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää PR-toimistoa, on paljon upeita PR-työkaluja, jotka tekevät työstä helpompaa ja huomattavasti halvempaa. Täydellinen pienille ja keskisuurille yrityksille.

Työn tekemisen itse ei tarvitse olla ollenkaan vaikeaa. Päinvastoin, työkalut ovat usein käyttäjäystävällisiä ja tehokkaita, ja me BusinessWith autamme sinua vertailemaan ja valitsemaan sinulle parhaan työkalun.

Mitä PR-työkalu voi antaa sinulle?

BusinessWith suosittelee, että aloitat valintaprosessin analysoimalla tarpeitasi. Mitä teet sisäisesti tänään? Mitä voit kehittää? Mitä tarvitset selviytyäksesi PR- ja viestintätehtävistä? Tarvitaan todennäköisesti tietokanta yhteystiedoilla, josta voit suodattaa oikean kanavan milloin tahansa. Mitä taitoja sinulla on yrityksessä tänään? Ehkä sinulla on järjestelmänvalvojien joukossa piilotettu tähtikirjoittaja, joka voi astua eteenpäin ja työskennellä sisältömarkkinoinnin parissa? Tiedätkö mitä sinusta tänään sanotaan? Ehkä sinun pitäisi seurata sosiaalista mediaa paremmin? Riippumatta tarpeistasi, löydät etsimäsi PR-toimistosta vertailupalvelumme kautta.

Tämä sinun pitäisi tietää PR-työkaluista

Luettelo 0 eri PR-työkalut

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Mitä minun tulee tietää PR-työkaluista?

Nykypäivän digitaaliset PR-työkalut voivat olla hyvin laajoja ja sisältävät periaatteessa kaiken tarvittavan hyvin muotoillun PR-strategian noudattamiseen. Samaan aikaan on olemassa pienempiä työkaluja, jotka käsittelevät vain osia kaikista PR:n kysymyksistä ja haasteista. Kuten tavallista, on typerää käyttää resursseja tarpeettomiin asioihin, minkä vuoksi suosittelemme, että suodatat huolella ja punnit tarpeitasi. Ajattele vapaasti pitkäjänteisesti: Ehkä PR-työssä on osia, joita et ole vielä kehittänyt, mutta joihin saatat joutua panostamaan myöhemmin. Pienet yritykset ovat usein ketterät, mutta suuressa organisaatiossa uusien työkalujen käyttöönotto voi viedä aikaa. Muista, että väärään ohjelmaan sijoittaminen voi olla kallista.

Useimmat, elleivät kaikki, PR-työkalut ovat verkossa ja pilvessä. Voit työskennellä työkalullasi millä tahansa laitteella ja missä tahansa. Ja riippumatta siitä, haluatko työskennellä työkalulla, joka tekee suurimman osan työstä puolestasi, jopa digitaalisen jakelun työkalun omaan yhteysverkostoon vai vähemmän kattavalla PR-työkalulla, on tärkeää valita oikea. Vahvan viestinnän tärkein tavoite on löytää oikea toimittaja oikealle viestille ja luoda lehdistötiedotteita, jotka erottuvat median postilaatikon aiheuttamasta melusta. Lisäksi bonus on mahdollisuus tallentaa kaikki postit ammattimaiseen lehdistöhuoneeseen.

Muotoilet oikean viestin kuuntelemalla, mitä alastasi puhutaan siellä, erityisesti sosiaalisessa mediassa. PR-työkalut mahdollistavat työskentelyn sosiaalisen kuuntelun kanssa tavalla, joka on mahdotonta ilman työkalua. Kaikkia avoimia lähteitä valvotaan ja ne vähentävät riskiä, ​​että astut väärin viestinnässäsi. Tämän lisäksi voit myös osallistua tärkeimmältä tuntuviin keskusteluihin ja olla vuorovaikutuksessa asiakkaidesi kanssa niillä alustoilla, joilla he ovat valinneet olla ja joissa he puhuvat sinusta. Ja meidän ei pidä unohtaa, mikä voi olla tarpeeksi pelottavaa, mutta ah niin tärkeää: analyysi ja tilastot. Käyttäjäystävällisten PR-työkalujen ansiosta on helppo nähdä, mikä on menestys ja kuinka voit parantaa viestintääsi menestyäksesi ensi kerralla entistä paremmin.

Onnea PR-työkalujen valinnassa. Me BusinessWith autamme sinua vertaamaan ja löytämään parhaan työkalun juuri sinulle.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

API

API:ta käytetään yhteisenä rajapintana, jonka avulla järjestelmät yhdistetään toisiinsa ja mahdollistetaan niiden yhteistyö tehokkaan tietovirran luomiseksi.

Kilpailukykyinen älykkyys

Kilpailun seuranta auttaa sinua seuraamaan, miten muut markkinointialalla toimivat tai miten heidän nimiään käytetään internetissä. Tämä luo edullisia markkina-asemia tarkan liiketoimintatiedon avulla.

Kojelauta

Näet tärkeimmät tiedot ja tiedot koottuna ja koottuina samasta mittaripaneelista ja saat täyden hallinnan yrityksen tilanteesta.

Lehdistötiedotteet

Julkaise materiaalia, kuten kuvia, videoita, uutisia ja blogikirjoituksia, tavoittaaksesi yrityksen yleisön ja luodaksesi julkisuutta, jota tarvitaan yrityksen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Markkinointitilastot

Katso valmiita tilastoja siitä, miten sinut tai kilpailijasi nähdään heidän markkinointinsa kautta. Tärkeä toiminto markkinoijille, jotta he saavat paremman käsityksen siitä, miten kuluttajat näkevät heidän työnsä.

Reaaliaikaiset päivitykset

Näet tiedot reaaliajassa, ja järjestelmä päivittyy jatkuvasti, jotta käyttäjä saa mahdollisimman selkeän kuvan ympäröivästä maailmasta.

Tiedotusvälineiden kattavuus

Miten yrityksen nimeä käytetään sosiaalisessa mediassa. Katso, miten tuotemerkkiä käytetään maksumuurien takana ja Twitterissä jne.

Uutiskirje

Uutiskirjeissä saat säännöllisesti päivityksiä siitä, miten sinun tai kilpailijasi tuotemerkkejä käytetään mediassa. Näin saadaan lyhyellä aikavälillä yleiskuva siitä, miten yrityksen nimeä käytetään.