EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita verkkokaupoista

Mikä sähköisen kaupankäynnin alusta vastaa tarpeitasi?

verkkokaupan on tarkoitus kasvattaa myyntiä. The tämä on sinun kauppasi, täällä asiakkaat tulevat ostoksille. Mitä tuo tarkoittaa? ? No, ensinnäkin, yleiskuvan saamisesta valikoimastasi pitäisi olla helppoa - eli mitä myyt. Toiseksi tilauksen tekemisen pitäisi olla helppoa. Hinta, helppokäyttöisyys ja joustavuus ovat kolme tekijää, jotka ovat tärkeää ottaa mukaasi, kun menet vertaa ja valitse sähköisen kaupankäynnin alusta. Valitsemasi ratkaisun pitäisi olla hyvä skaalaus ja korkeamman käyttöasteen käsittelyajat.

Jos yrityksesi kasvaa nopeasti, a "päätön" alusta sopii parhaiten. Se tarkoittaa eroamista digitaalisen kaupan ulkoasu ja sen takana olevat liiketoimintaprosessit. Sitten voit itse mukauta ratkaisuasi ja kaikkia sen takana olevia toimintoja ja vältä siten tunteita olet lukinnut. Voit valita sen paras verkkokauppaalusta maksuille, paras sisällönhallinnan tarjoaja. Ja niin edelleen.

Kuten näet, on paljon päätettävää etukäteen valitset parhaan verkkokauppaalustan yrityksellesi. Täysin ulkonäköön siirtyminen onnistuu helposti, mutta sen takana on liikelogiikka ja helppokäyttöisyys ovat uskomattoman tärkeitä, jotta kaikki toimisi optimaalisesti. Se vie aikaa ja ennen kaikkea kustannuksia paljon rahaa, jos joutuisit vaihtamaan sähköistä alustaa. Siksi muista tehdä omasi kotitehtävät – lue, kirjoita vaatimusmääritelmä, päätä budjetti ja mieti sitä mitä sinulla on oltava ja mitä voisit tehdä ilman. Vertaa sähköisen kaupankäynnin alustoja ja valitse paras palveluntarjoaja omasi perusteella tarpeet ja vaatimukset.

Mitä minun tulee ottaa huomioon valittaessa verkkokaupan?

Verkkokaupan valinta ei ole päätös, jonka sinun pitäisi tehdä silmänräpäyksessä, mutta jos noudatat muutamia yksinkertaisia ​​​​vinkkejä, se on helpompaa:

Yksinkertainen asennus Tämä on myymäläsi - digitaalisessa muodossa! Myymälällä tulee olla houkutteleva ulkonäkö ja tilauksen tekemisen tulee olla helppoa ja sen ympärillä olevien vaiheiden ymmärtäminen. Navigoinnin tulee tuntua selkeältä ja oston tulee olla mahdollista suorittaa ilman monimutkaisia ​​vaiheita. Maksamisen pitäisi olla helppoa.

Mobiiliystävällinen Asiakkaidesi pitäisi pystyä löytämään sinut missä tahansa, riippumatta siitä, istuvatko he bussissa, rullaavat olohuoneen sohvalla vai seisovatko jonossa ruokakaupassa. Verkkokauppa-alustasi suunnittelun ja ominaisuuksien pitäisi toimia hyvin puhelimessa, jotta et menetä asiakkaita.

Skaalautuvuus Mitkä ovat tavoitteesi yrityksesi kanssa? Löydä sähköisen kaupankäynnin alustaratkaisu, jonka avulla voit kasvaa ja joka voi laajentua. Älä myöskään unohda, että alustan on kestettävä korkeampi käyttöaste tiettyinä aikoina. Et halua alustaa, jossa sen takana oleva tekniikka on horjuvaa ja hauras ja joka estää sinua kasvamasta.

Haluatko lisää apua? Vertaa ja löydä oikea järjestelmä täältä kanssamme BusinessWithissä.

Mitä minun on tiedettävä sähköisen kaupankäynnin alustoista?

Luettelo 0 eri Verkkokaupan

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Vertaa sähköisen kaupankäynnin alustan tarjoajaa

Riippuen siitä, työskenteletkö vähittäiskaupassa tai kenties jonkin brändin haltija sinulla on erilaisia ​​tarpeita, kun etsit sähköistä alustaa, joka auttaa myydä tuotteitasi tai palveluitasi. Kuinka paljon haluat tehdä itse? Oletko Etsitkö Saas-ratkaisua, joka saadaan nopeasti toimimaan? Jos olet isompi yrityksissä, voit ottaa mukaan useita ihmisiä, joilla on erilaiset taidot tai roolit ymmärtää, mitä erilaisia ​​tarpeita on olemassa. Ensisijainen tavoitteesi kanssa Sähköinen kaupankäyntialusta on se, joka ensisijaisesti ohjaa valintaasi.

Ajattele erilaisia ​​sinulle tärkeitä virtoja, kuten sisältöä ja jakelu. Haluat pystyä kasvamaan alustasi kanssa ja sen pystyvän olla skaalautuva. Sähköisten alustojen markkinat ovat kasvaneet erittäin nopeasti viime vuosina, ja nykyään sähköisen kaupankäynnin aloittaminen on helppoa. Jos sinusta tuntuu olet hyvin uusi alalla, vinkki on todella käydä verkkokaupan kurssi ennen kuin valitset - tai ota yhteyttä BusinessWithiin saadaksesi vinkkejä. Sinä olet Tervetuloa myös suoraan aloittamaan eri ratkaisujen vertailu meidän kauttamme älykäs vertailupalvelu.

Kolme parasta vinkkiämme valinnan tekemiseen:

Lue - oikein.

Alustan valinta on iso päätös, joten muista käyttää aikaa siihen vertailla ja arvioida erilaisia ​​ratkaisuja.

Katso, mitä muut sanovat.

Muiden asiakkaiden suositukset ovat tärkeitä. Etsi referenssiasiakkaita ja tule mukaan mitä he ajattelevat alustasta.

Asiakaspalvelu.

Hyvä tuki ja tuki toimittajalta on jotain, jota et halua olla ilman.

Sähköisen kaupankäynnin ominaisuuksien kuvaus

Analyysityökalut

Yleinen toiminto sähköisen kaupankäynnin alustoissa. Mahdollistaa verkkokaupan analysoinnin.

Asiakasryhmät/ segmentointi

Mahdollistaa asiakkaiden segmentoinnin ja siten parhaan asiakassegmentin löytämisen verkkokauppaasi varten. Erittäin tärkeä ja yleisesti käytetty toiminto.

CMS/julkaisutyökalut

Tehokkaan sähköisen kaupankäynnin luominen edellyttää kykyä hallita sisältöä. Siksi monissa verkkokauppa-alustoissa on CMS (sisällönhallintajärjestelmä) -työkalu. Laatu voi kuitenkin vaihdella suuresti!

Hinnastot

Hinnastojen päivittäminen ja linkittäminen kuulostaa itsestään selvältä, mutta eri alustojen hinnastojen kanssa työskentelyssä on paljon eroja, jotka ostajien kannattaa tarkistaa.

Kaikkikanavainen toiminnallisuus

Yleisesti käytetty toiminto, jolla voit seurata omnistrategiaasi. Verkkokaupan ja fyysisen myymälän välillä pitäisi olla hyvä yhteys.

PIM-toiminnallisuus

PIM-linkki helpottaa uusien tuotteiden käyttöönottoa ja olemassa oleviin valikoimiin tehtäviä muutoksia paljon nopeammin ja tehokkaammin.

Päätön

Headless-verkkokauppa-alusta ei tarjoa CMS-työkalua, mutta voit liittää siihen sen, mitä jo käytät tai haluat käyttää. Voit siis valita oman julkaisutyökalusi/CMS:n.

Räätälöidyt tuotesuositukset

Verkkokaupan hieno ominaisuus on tehdä niin sanottuja älykkäitä tuotesuosituksia. Jotkin verkkokauppa-alustat tarjoavat tekoälyn, joka voi antaa suosituksia asiakkailleen. Se on hyvä toiminto, mutta tässäkin on joitakin rajoituksia.