EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita etsintätyökaluja

Minkä työkalun yrityksesi tarvitsee?

Etsinnän työkalun tai a Etsintäjärjestelmä auttaa sinua säästämään aikaa metsästyksen aikana etsii uusia asiakkaita. Työkalu toimii niin älykkäästi, että se antaa sinulle tietoa ja tiedot, joita tarvitset etsiäksesi ja myydäksesi enemmän ja nopeammin ja nähdäksesi usein että käännyt oikeanlaisen potentiaalisen henkilön puoleen - ne, jotka todennäköisimmin ovat asiakkaitasi. Etsintäjärjestelmä varmistaa siten, että et istu satunnaisesti ja soita tai ota yhteyttä johonkin "turhaan", mutta auta löytämään ne, jotka voivat todella olla potentiaalisia ostajia. Mutta mikä työkalu tarvitsee sinun yritys voi työskennellä hyvin myynnin kanssa, jotta voit muuntaa potentiaaliset asiakkaat liideiksi? Mitkä toiminnot ovat mielestäsi tärkeimpiä myyntiorganisaatiollesi? Ja mitä tietoja tai tietokanta, johon sinulla on oltava pääsy toimiaksesi parhaiten ja älykkäimmin? Oikeilla työkaluilla lisäät myynnin mahdollisuuksia ja voit työskennellä järjestelmällisemmin ja tehokas.

Täällä BusinessWithin vertailupalvelussa sinä ja myyjäsi voitte suodattaa helposti eri toiminnoissa löytääksesi parhaiten sopivan etsintätyökalun organisaatiollesi. Karttauksemme avulla on helppo löytää oikea järjestelmä tutkimusta varten. Suodattaa, vertaa ja lue työkaluista suoraan täältä sivulta.

Mitä minun on tiedettävä etsintäjärjestelmistä?

Luettelo 2 eri Etsintätyökalut

Lajittelu

CRM-järjestelmä sinulle, joka haluat aloittaa nopeasti ja säätää sitten kasvuvauhtiasi. Hubspot sisältää kaiken markkinoinnin automaatiosta ja liidien luomisesta myyntiautomaatioon kiinteään kuukausihintaan. Lisäksi saat ilmaisen pääsyn Hubspot-tukeen sekä integraation Outlookin ja Gmailin kanssa. Sopii kaikille toimialoille ja voidaan yhdistää muihin järjestelmiisi, kuten ERP, digitaalinen sopimu...

Lisätietoja HubSpot CRM

Lime GO

Lime GO

Lime Technologies

Lime Go on nettipohjainen CRM-järjestelmä myyjille ja myyntipäälliköille, jotka haluavat työskennellä enemmän datalähtöisesti myynnin parissa. Kaikkien pohjoismaisten yritysten integroidun tietokannan ja älykkäiden suodattimien ansiosta voit helposti löytää uusia asiakkaita. Luo satoihin kriteereihin perustuvia soittolistoja ja työskentele putkien hallinnan kanssa, jotta kauppa saadaan tehtyä nope...

Lisätietoja Lime GO

Mitä minun on tiedettävä etsintäjärjestelmistä?

Tutkimusjärjestelmä päivitetään jatkuvasti ja tarjoaa sinulle dynaamiset tiedot, eli tiedot, yritystiedot tai yhteystietoluettelot "ajantasainen" ja siten olennainen ja uusi. Sitä voi verrata staattiseen luetteloita, jotka voivat olla vain kerättyjä yritystietoja ja raportteja vuosittain.

Etsintäjärjestelmät tarjoavat siten sinulle relevantteja yritystietoja, joiden tiedät olevan päivitetty. Olemassa olevat työkalut ovat tulossa älykkäämmiksi ja niitä tulee yhä enemmän suosittu yrittää ymmärtää, minne yritys on menossa - että sinä kiitos algoritmit voivat ymmärtää mahdollisen tulevaisuuden ja ostoaikeet. Paljon on kyse ajoituksesta, yhteyden ottamisesta mahdolliseen henkilöön juuri oikealla hetkellä aika. Nykyään myyntiprosessit ovat kiistatta koko tiedettä ja sitä onkin paljon työkaluja, jotta voit työskennellä nopeammin myyntisi kanssa yritys. Älä unohda miettiä tarkasti, minne haluat mennä tulevaisuutesi kanssa myyntiä, jotta voimme löytää parhaiten sopivan työkalun tai järjestelmän, ja kulkee käsi kädessä haluamasi suunnan (KPI) kanssa. Arvioi ja Tutustu eri työkaluihin täällä BusinessWithin kanssa ymmärtääksesi mitä eri toimittajat tarjoavat.

0