EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita etsintätyökaluja

Minkä työkalun yrityksesi tarvitsee?

Etsinnän työkalun tai a Etsintäjärjestelmä auttaa sinua säästämään aikaa metsästyksen aikana etsii uusia asiakkaita. Työkalu toimii niin älykkäästi, että se antaa sinulle tietoa ja tiedot, joita tarvitset etsiäksesi ja myydäksesi enemmän ja nopeammin ja nähdäksesi usein että käännyt oikeanlaisen potentiaalisen henkilön puoleen - ne, jotka todennäköisimmin ovat asiakkaitasi. Etsintäjärjestelmä varmistaa siten, että et istu satunnaisesti ja soita tai ota yhteyttä johonkin "turhaan", mutta auta löytämään ne, jotka voivat todella olla potentiaalisia ostajia. Mutta mikä työkalu tarvitsee sinun yritys voi työskennellä hyvin myynnin kanssa, jotta voit muuntaa potentiaaliset asiakkaat liideiksi? Mitkä toiminnot ovat mielestäsi tärkeimpiä myyntiorganisaatiollesi? Ja mitä tietoja tai tietokanta, johon sinulla on oltava pääsy toimiaksesi parhaiten ja älykkäimmin? Oikeilla työkaluilla lisäät myynnin mahdollisuuksia ja voit työskennellä järjestelmällisemmin ja tehokas.

Täällä BusinessWithin vertailupalvelussa sinä ja myyjäsi voitte suodattaa helposti eri toiminnoissa löytääksesi parhaiten sopivan etsintätyökalun organisaatiollesi. Karttauksemme avulla on helppo löytää oikea järjestelmä tutkimusta varten. Suodattaa, vertaa ja lue työkaluista suoraan täältä sivulta.

Mitä minun on tiedettävä etsintäjärjestelmistä?

Listattuna 8 eri järjestelmää kategoriassa Etsintätyökalut

Lajittele
Logo_ Gray & Color.png

Lime CRM

Lime Technologies

Luo rakennetta ja kasvua. Yli 30 vuoden ajan kiinteistö-, energia-, tukku-, kone- ja rakennusalan yritykset ovat kääntyneet puoleemme alakohtaisen CRM:n saamiseksi. Prosessi toteutetaan parhaiden käytäntöjen mukaisesti skaalautuvassa järjestelmässä, joka pystyy ratkaisemaan useimmat asiat. Loput ratkaisemme käyttäjäkoulutuksella ja paikallisten asiantuntijoiden tuella. Lime CRM perustuu yksinkerta...

Lisätietoja Lime CRM

Logo_ Gray & Color.png

Lime GO

Lime Technologies

Lime Go on nettipohjainen CRM-järjestelmä myyjille ja myyntipäälliköille, jotka haluavat työskennellä enemmän datalähtöisesti myynnin parissa. Kaikkien pohjoismaisten yritysten integroidun tietokannan ja älykkäiden suodattimien ansiosta voit helposti löytää uusia asiakkaita. Luo satoihin kriteereihin perustuvia soittolistoja ja työskentele putkien hallinnan kanssa, jotta kauppa saadaan tehtyä nope...

Lisätietoja Lime GO

CRM-järjestelmä sinulle, joka haluat aloittaa nopeasti ja säätää sitten kasvuvauhtiasi. Hubspot sisältää kaiken markkinoinnin automaatiosta ja liidien luomisesta myyntiautomaatioon kiinteään kuukausihintaan. Lisäksi saat ilmaisen pääsyn Hubspot-tukeen sekä integraation Outlookin ja Gmailin kanssa. Sopii kaikille toimialoille ja voidaan yhdistää muihin järjestelmiisi, kuten ERP, digitaalinen sopimu...

Lisätietoja HubSpot CRM

df_LogoCombo_ColorOnWhite_512px.png

Dealfront

Dealfront

Discover new prospects and monitor existing customers. Leadfeeder tells you which companies are interested in your products, even if their employees are working from home. Discover exactly what they are looking for and engage with the right leads, at the right time, with a message that captures their interest.

Lisätietoja Dealfront

finder_logo_1200x1200px.2f8939b59a35cd04.png

Finder

Finder

Kaikki olennainen suomalaisista yrityksistä. Yhteystiedot, päättäjät, taloustiedot sekä palvelut.

Lisätietoja Finder

Lusha

Lusha

Lusha

Lusha on etsimisohjelmisto, joka auttaa sinua löytämään oikeat yhteystiedot yrityksille, joihin haluat ottaa yhteyttä. Heidän etsintätyökalunsa tuo esiin puhelinnumerot ja sähköpostit oikeille ihmisille useimmissa yrityksissä.

Lisätietoja Lusha

Prospektör

Prospektör

Pipedrive

Pipedriven avulla voit seurata myyntiputkeasi, hallita liidejä ja automatisoida koko myyntiprosessisi yhdessä paikassa – voit siis keskittyä rauhassa myyntiin.

Lisätietoja Prospektör

Vainu

Vainu

Vainu

Vainu on yksi markkinoiden suosituimmista etsintätyökaluista, jonka intuitiiviset ratkaisut mahdollistavat paremman työnkulun. Vainu tarjoaa apua muun muassa CRM-integraatioon ja valtavaan tietokantaan.

Lisätietoja Vainu

Mitä minun on tiedettävä etsintäjärjestelmistä?

Tutkimusjärjestelmä päivitetään jatkuvasti ja tarjoaa sinulle dynaamiset tiedot, eli tiedot, yritystiedot tai yhteystietoluettelot "ajantasainen" ja siten olennainen ja uusi. Sitä voi verrata staattiseen luetteloita, jotka voivat olla vain kerättyjä yritystietoja ja raportteja vuosittain.

Etsintäjärjestelmät tarjoavat siten sinulle relevantteja yritystietoja, joiden tiedät olevan päivitetty. Olemassa olevat työkalut ovat tulossa älykkäämmiksi ja niitä tulee yhä enemmän suosittu yrittää ymmärtää, minne yritys on menossa - että sinä kiitos algoritmit voivat ymmärtää mahdollisen tulevaisuuden ja ostoaikeet. Paljon on kyse ajoituksesta, yhteyden ottamisesta mahdolliseen henkilöön juuri oikealla hetkellä aika. Nykyään myyntiprosessit ovat kiistatta koko tiedettä ja sitä onkin paljon työkaluja, jotta voit työskennellä nopeammin myyntisi kanssa yritys. Älä unohda miettiä tarkasti, minne haluat mennä tulevaisuutesi kanssa myyntiä, jotta voimme löytää parhaiten sopivan työkalun tai järjestelmän, ja kulkee käsi kädessä haluamasi suunnan (KPI) kanssa. Arvioi ja Tutustu eri työkaluihin täällä BusinessWithin kanssa ymmärtääksesi mitä eri toimittajat tarjoavat.