Vertaa Suomen parhaita tapahtumajärjestelmiä

Valitse tapahtumiisi sopiva tapahtumajärjestelmä

Haluatko panostaa enemmän tapahtumiin vai onko tapahtumasuunnittelu jo toistuva osa liiketoimintaasi? Riippumatta siitä, pidätkö virtuaalisia, fyysisiä tai hybriditapahtumia, me BusinessWithillä haluamme suositella tapahtumajärjestelmää . Markkinoilla on tarjolla lukuisia tapahtumiin liittyviä järjestelmiä, joissa on eri tasoisia toimintoja, ja olemme varmoja, että yrityksellesi on olemassa järjestelmä, joka sopii hyvin yritykseesi.

Useimmiten yritys tai organisaatio järjestää useita tapahtumia vuodessa tietämättä, että tapahtumat ovat tapahtumia. Luento, työpaja tai seminaari on juuri sitä. Tapahtuma. Pienet määrät, kuten isotkin, ja kymmenen osallistujan kokoontuminen voivat olla vähintään yhtä tärkeitä kuin iso satojen kokoontuminen. Tapahtumajärjestelmän avulla saat yleiskuvan ja voit tehdä jokaisesta kalenteritapahtumasta ikimuistoisen jokaiselle läsnäolevalle.

Tapahtumajärjestelmä antaa sinulle kokonaiskuvan tapahtumasta ja voit seurata jokaista tapahtumaa alusta loppuun. Sen sijaan, että käsittelet kutsut yhdessä paikassa, sponsorikontaktit toisessa ja ruokasuunnittelu kolmannessa, voit kerätä kaiken yhteen paikkaan tapahtumajärjestelmällä. Tapahtumia varten tarkoitetun järjestelmän avulla vältyt lähettämästä muistiinpanoja tai muistiinpanoja erilaisiin asiakirjoihin ja tiedostoihin - sen sijaan kaikki on koottu yhteen paikkaan, josta kaikki osallistuvat pääsevät helposti käsiksi.

Kuten kaikkien sijoitusten kohdalla, suosittelemme, että harkitset tarpeitasi ennen kuin sijoitat tiettyyn tapahtumajärjestelmään. Järjestelmäoppaamme avulla löydät juuri sinulle sopivan tapahtumajärjestelmän.

Näin tapahtumajärjestelmä voi auttaa organisaatiotasi

Pikaopas

Listattuna 8 eri järjestelmää kategoriassa Tapahtumajärjestelmä

Enchant - logo

Enchant

Luo osallistavia ja persoonallisia virtuaali- ja hybridikokemuksia ilman päänvaivaa. Toteuta jopa 100,000 katsojan kokonaisuuksia kiistattomalla laadulla. Alusta ammattilaisilta ammattilaisille.Lisätietoja Enchant

cropped-Eventilla-logo-crop-1.png

Eventilla

Tapahtuman järjestäminen on vaivalloista. Yleensä. Järjestä tapahtuma tai vaikka sata. Palvelumme avulla hoidat kaiken ennätysajassa & ilman stressiä.Lisätietoja Eventilla

Eventos-logo.png

Eventos

Koko tapahtuma yhdellä työkalulla. Kaikki mitä tarvitset tapahtumaa ennen, aikana ja jälkeen.Lisätietoja Eventos

Hopin - logo

Hopin

Hopin on alan ensimmäisenä moniulotteisena tapahtuma-alustana suunnannäyttäjä. Hopin luotiin nimenomaisesti täyttämään virtuaalitapahtumien ja hybriditapahtumien tarpeet pelkän striimin ulkopuolella. Tarjoamalla jatkuvasti kehittyvät mahdollisuudet interaktiivisuuteen, osallistamiseen ja kokemuksellisuuteen, Hopin on varma valinta niin laajoihin kuin kevyisiinkin tapahtumatuotantoihin. Hopin -tap...Lisätietoja Hopin

Invitepeople - logo

Invitepeople

InvitePeople on työkalu tapahtumien hallintaan ja toteuttamiseen. Tämä on hyvä ratkaisu digitaalisiin tapahtumiin, fyysisiin tai hybriditapahtumiin sekä yrityksille, jotka etsivät järjestelmää jatkuvaan tapahtumien hallintaan. Tämä pilvipohjainen ratkaisu käsittelee kaiken kutsusta tapahtuman loppuun ja voi myös tarjota tilastoja tapahtuman etenemisen tarkempaan analysointiin. Tämän tapahtumajärje...Lisätietoja Invitepeople

Liveto - logo

Liveto

Kaikki tapahtumahallinnan työkalut, helposti. Nyt voit lopettaa etsimisen, sillä olet löytänyt sen oikean! Livetolta löydät kaikki tarvitsemasi työkalut tapahtumahallintaan, yhdestä järjestelmästä. Voit koota lukuisista ominaisuuksista haluamasi kokonaisuuden ja napata lisää työkaluja mukaan matkan varrella.Lisätietoja Liveto

Lyyti - logo

Lyyti

Lyyti on räätälöity tapahtumatyökalu, jonka avulla organisaatiot ja yritykset voivat helposti luoda älykkäitä tapahtumia ja kokouksia sekä verkossa että fyysisesti. Alusta antaa käyttäjälle mahdollisuuden hallita vieraiden rekisteröintiä, viestintää, palautetta ja raportointia tapahtumasta, mikä luo hyvät edellytykset hyvin toteutetulle tapahtumalle ja tuleville parannuksille.Lisätietoja Lyyti

Tavata - logo

Tavata

Kokonaisvaltainen tapahtuma-alusta, jonka avulla järjestät live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumasi näppärästi! Käytettävissäsi on kaikki Tavatan ominaisuudet - räätälöi tapahtuma-alusta juuri omaan tapahtumaasi sopivaksi. Lisätietoja Tavata

Pikaopas

Näin tapahtumajärjestelmä voi auttaa organisaatiotasi

Tapahtumajärjestelmät voivat olla perustason tai todella edistyneitä. Ne on, kuten monet muutkin järjestelmät, mukautettu eri toimialoille ja liiketoimintatyypeille. Olemme listanneet useita toimintoja, joissa tapahtumajärjestelmä voi tukea sinua tapahtumien tehokkaassa suunnittelussa ja toteuttamisessa.

  • Raportit. Menneet ovat ajat, jolloin sekaisit luetteloiden kanssa Wordissa tai muissa ohjelmissa. Tapahtumajärjestelmä tallentaa ilmoittautumiset ja varmistaa, ettei yksikään osallistuja unohdu.
  • Kutsut ja maksu. Tietysti voit lähettää sähköpostilla tavanomaisen ohjelman tai kutsua Facebookin kautta, mutta tapahtumajärjestelmän kautta voit usein seurata kutsuja, myydä lippuja ja hoitaa sekä laskutuksen että mahdolliset peruutukset erittäin tehokas tapa.
  • Kyselyt. Pitääkö sinun ottaa selvää ennen tapahtumaa? Usein on hyvä tehdä enemmän tai vähemmän kattava kysely ennen tapahtumaa, puhumattakaan jälkeenpäin, kun halutaan saada selville osallistujien mielipiteitä. Niin helppoa on sekä suunnittelu että seuranta samassa järjestelmässä!
  • Suunnittelu. Isojen ja pienten tapahtumien hyvä suunnittelu on tärkeää. Monet tapahtumajärjestelmät tarjoavat selkeät suunnittelumoduulit, joissa useat osallistujat voivat työskennellä yhdessä luodakseen yhdessä ikimuistoisen tapahtuman.
    Lista sisältää vain osan toiminnoista, joita nykyaikaiset tapahtumajärjestelmät voivat tarjota. Mitä tarvitset? Ehkä myös sponsoroida aktivointia ja yhteisöjä tai tapahtumasovelluksia ja merkkejä? Ajattele!
    Järjestelmäoppaamme avulla löydät juuri sinulle sopivan tapahtumajärjestelmän. Onnea, tervetuloa BusinessWithissä.

Kuvaus ominaisuuksista

Kutsut ja ilmoittautumiset

Lähetä kutsuja tai anna ennakoiduille osallistujille mahdollisuus rekisteröityä järjestelmään.

Kyselyt

Lähetä tapahtumaan osallistuneille kyselyjä, joissa selvitetään, miten he kokivat tapahtuman ja miten sitä voidaan parantaa.

Liidien ja asiakkaiden hallinnointi

Hallinnoi vieraiden tietoja sujuvasti, jotta voit tunnistaa potentiaalisia liidejä tulevia kauppoja varten.

Lippujen hallinta

Luo räätälöityjä lippuja ja hallinnoi lipunmyyntiä suoraan järjestelmässä.

Maksut

Vastaanota maksuja suoraan järjestelmän tarjoamien eri maksutapojen kautta.

Nimikilvet

Järjestelmä voi luoda vieraille nimimallit, mikä voi edistää viestinnällistä ilmapiiriä tapahtuman aikana.

Pöytäpaikat

Sijoita vieraat tiettyihin pöytiin luodaksesi parhaan kokemuksen kaikille mukana oleville.

Tapahtuman verkkosivusto

Luo tapahtumalle verkkosivusto, jotta voit levittää sitä eri kanavien kautta ja viestiä vieraiden kanssa.

Tapahtumasovellus

Luo sovellus, jossa on qr-koodeja tai muita vastaavia toimintoja, jotka edistävät tapahtuman järjestämistä.

Tilastot ja analyysityökalu

Kerää tilastoja tapahtumasta ja analysoi tilastoja nähdäksesi, mitä mahdollisia parannuskohteita tapahtumassa on.

Vuorovaikutukset

Luo vuorovaikutusta vieraiden välille tai järjestäjän ja vieraiden välille käyttämällä toimintoja, kuten tietokilpailuja tai muita chat-toimintoja.