EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita tapahtumajärjestelmiä

Valitse tapahtumiisi sopiva tapahtumajärjestelmä

Haluatko panostaa enemmän tapahtumiin vai onko tapahtumasuunnittelu jo toistuva osa liiketoimintaasi? Riippumatta siitä, pidätkö virtuaalisia, fyysisiä tai hybriditapahtumia, me BusinessWithillä haluamme suositella tapahtumajärjestelmää . Markkinoilla on tarjolla lukuisia tapahtumiin liittyviä järjestelmiä, joissa on eri tasoisia toimintoja, ja olemme varmoja, että yrityksellesi on olemassa järjestelmä, joka sopii hyvin yritykseesi.

Useimmiten yritys tai organisaatio järjestää useita tapahtumia vuodessa tietämättä, että tapahtumat ovat tapahtumia. Luento, työpaja tai seminaari on juuri sitä. Tapahtuma. Pienet määrät, kuten isotkin, ja kymmenen osallistujan kokoontuminen voivat olla vähintään yhtä tärkeitä kuin iso satojen kokoontuminen. Tapahtumajärjestelmän avulla saat yleiskuvan ja voit tehdä jokaisesta kalenteritapahtumasta ikimuistoisen jokaiselle läsnäolevalle.

Tapahtumajärjestelmä antaa sinulle kokonaiskuvan tapahtumasta ja voit seurata jokaista tapahtumaa alusta loppuun. Sen sijaan, että käsittelet kutsut yhdessä paikassa, sponsorikontaktit toisessa ja ruokasuunnittelu kolmannessa, voit kerätä kaiken yhteen paikkaan tapahtumajärjestelmällä. Tapahtumia varten tarkoitetun järjestelmän avulla vältyt lähettämästä muistiinpanoja tai muistiinpanoja erilaisiin asiakirjoihin ja tiedostoihin - sen sijaan kaikki on koottu yhteen paikkaan, josta kaikki osallistuvat pääsevät helposti käsiksi.

Kuten kaikkien sijoitusten kohdalla, suosittelemme, että harkitset tarpeitasi ennen kuin sijoitat tiettyyn tapahtumajärjestelmään. Järjestelmäoppaamme avulla löydät juuri sinulle sopivan tapahtumajärjestelmän.

Näin tapahtumajärjestelmä voi auttaa organisaatiotasi

Luettelo 0 eri Tapahtumajärjestelmä

Lajittelu
Valitettavasti valitut suodattimet eivät vastaa valittuja tuloksia.

Näin tapahtumajärjestelmä voi auttaa organisaatiotasi

Tapahtumajärjestelmät voivat olla perustason tai todella edistyneitä. Ne on, kuten monet muutkin järjestelmät, mukautettu eri toimialoille ja liiketoimintatyypeille. Olemme listanneet useita toimintoja, joissa tapahtumajärjestelmä voi tukea sinua tapahtumien tehokkaassa suunnittelussa ja toteuttamisessa.

  • Raportit. Menneet ovat ajat, jolloin sekaisit luetteloiden kanssa Wordissa tai muissa ohjelmissa. Tapahtumajärjestelmä tallentaa ilmoittautumiset ja varmistaa, ettei yksikään osallistuja unohdu.
  • Kutsut ja maksu. Tietysti voit lähettää sähköpostilla tavanomaisen ohjelman tai kutsua Facebookin kautta, mutta tapahtumajärjestelmän kautta voit usein seurata kutsuja, myydä lippuja ja hoitaa sekä laskutuksen että mahdolliset peruutukset erittäin tehokas tapa.
  • Kyselyt. Pitääkö sinun ottaa selvää ennen tapahtumaa? Usein on hyvä tehdä enemmän tai vähemmän kattava kysely ennen tapahtumaa, puhumattakaan jälkeenpäin, kun halutaan saada selville osallistujien mielipiteitä. Niin helppoa on sekä suunnittelu että seuranta samassa järjestelmässä!
  • Suunnittelu. Isojen ja pienten tapahtumien hyvä suunnittelu on tärkeää. Monet tapahtumajärjestelmät tarjoavat selkeät suunnittelumoduulit, joissa useat osallistujat voivat työskennellä yhdessä luodakseen yhdessä ikimuistoisen tapahtuman.

Lista sisältää vain osan toiminnoista, joita nykyaikaiset tapahtumajärjestelmät voivat tarjota. Mitä tarvitset? Ehkä myös sponsoroida aktivointia ja yhteisöjä tai tapahtumasovelluksia ja merkkejä? Ajattele! Järjestelmäoppaamme avulla löydät juuri sinulle sopivan tapahtumajärjestelmän. Onnea, tervetuloa BusinessWithissä.

Tuotteen ominaisuuksien kuvaus

Johtojen ja asiakkaiden hallinnointi

Hallinnoi vieraiden tietoja sujuvasti, jotta voit tunnistaa potentiaalisia johtolankoja tulevia yrityksiä varten.

Kutsut ja rekisterit

Lähetä kutsuja tai anna ennakoiduille osallistujille mahdollisuus rekisteröityä järjestelmään.

Kyselyt

Lähetä tapahtumaan osallistuneille kyselytutkimuksia, joissa selvitetään, miten he kokivat tapahtuman ja miten sitä voidaan parantaa.

Lippujen hallinta

Luo räätälöityjä lippuja ja hallinnoi lipunmyyntiä suoraan järjestelmässä.

Maksut

Vastaanota maksuja suoraan järjestelmän tarjoamien eri maksutapojen kautta.

Nimikilvet

Järjestelmä voi luoda vieraille nimimallit, mikä voi edistää viestinnällistä ilmapiiriä tapahtuman aikana.

Pöytäpaikat

Aseta vieraat tiettyihin pöytiin tai alueille, jotta tilaisuuteen saadaan mahdollisimman hyvä ympäristö.

Tapahtuman verkkosivusto

Luo tapahtumalle verkkosivusto, jotta voit levittää sitä eri kanavien kautta ja viestiä vieraiden kanssa.

Tapahtumasovellus

Luo sovellus, jossa on qr-koodeja tai muita vastaavia toimintoja käyttäviä toimintoja, jotka edistävät tapahtuman järjestämistä.

Tilastot ja analyysityökalu

Kerää tilastoja tapahtumasta ja analysoi tilastoja nähdäksesi, mitä mahdollisia parannuskohteita tapahtumassa on.

Vuorovaikutukset

Luo vuorovaikutusta vieraiden välille tai järjestäjän ja vieraiden välille käyttämällä toimintoja, kuten tietokilpailuja tai muita chat-toimintoja.