EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita markkinoinnin automaatio-järjestelmiä

Mitä minun tulee tietää markkinoinnin automaatiosta?

Yksi markkinoinnin automaatiotyökalut auttavat sinua kartoittamaan asiakaspolun ja ymmärtää millaisia ​​tietoja, tuotteita tai palveluita eri asiakkaat ovat kiinnostuneita kanssasi. Se tarkoittaa sitä, että ei anna minkään asiakkaan kiinnostusta siistiä, kun annat sille jatkuvasti asiaankuuluvia suunniteltuja tietoja sen mukaan, mistä se on kiinnostunut. Ostomatka voi olla pitkä prosessi, joten tässä on mitä hankit kärsivällisyyttä ymmärtääksesi asiakkaidesi käyttäytymistä esimerkiksi verkkosivustollasi. Mikä tietoa he etsivät? Mitä he napsauttavat? Ja kuinka saada kiinni saada asiakkaat, jotka eivät ole ostaneet mitään pitkään aikaan?

Markkinoinnin automaatiotyökalun avulla kaikki nämä kysymykset on helpompi ratkaista vastaus. Automaattinen markkinointi on kuin kokonainen tiede ja tulee olemaan yhä tärkeämpiä erilaisille yrityksen myynti- ja markkinointiosastot. Kun seisot ennen valintaa ostaa ja ottaa käyttöön työkalu, joka auttaa sinua on tärkeää arvioida, mikä on tavoitteesi. Miten ostosmatka toimii juuri nyt? On oletko nykyinen työkalu? Jos on, missä ovat puutteet? Tervetuloa BusinessWithiin etsimään sinulle sopiva BI-työkalu jo tänään.

Miten markkinoinnin automaatiota pitäisi ajatella?

Markkinoinnin automaatio on kuin sähköpostimarkkinoinnin deluxe-versio . Tällä me BusinessWithillä tarkoitamme sitä markkinoinnin automaatio automatisoi markkinoinnin niin älykkäästi kuin pystyt lähettää kohdistettuja kampanjoita "oikeille asiakkaille" kiitos, että keräät tietoja heidän käytöstään. Esimerkki on, että voit selvittää, mitkä asiakkaat lataavat jonkinlaisia ​​oppaita tai pdf-tiedostoja sivustoltasi. Antaa esim. sanoa, että Sara yrityksessä X latasi oppaan aiheesta miten pukeutua parhaiten vuoristolomaan - silloin tiedät, että ahaa, Sara näyttää kiinnostuneelta ulkoilmakokemuksista. Sara on täyttänyt sähköpostiosoitteensa saadakseen oppaan ja on suostunut vastaanottamaan sinulta muita tietoja. Sitten voit aloittaa helposti lähettää muuta tietoa – räätälöitynä Saralle ja asiakkaille, jotka pitävät siitä ulkoilmakokemuksia.

Yllä on yksinkertainen esimerkkejä siitä, mitä markkinoinnin automaatio voi auttaa ja paljon muuta tarvitset työkalun, joka helpottaa työtä. Löydät sen valitsemalla vertailla erilaisia ​​markkinoinnin automaatiotyökaluja suoraan täällä BusinessWithissä. Sen markkinoinnin automatisoimiseksi Tämä tapa on yhä yleisempi ja koostuu tietojen keräämisestä potentiaalisista asiakkaista/liideistä ja asiakkaista, jotta voimme kosistella heitä oikeaan aikaan ja oikeanlaisilla tiedoilla - jotta myydä enemmän lopussa. Kaikki tiivistyy siihen sinun yrityksessäsi ei pidä päästää liidejä jäätyä ilman, että pidät kirjaa siitä, mitkä niistä asiakkaita, jotka tarvitsevat millaista seurustelua. Kun olet kerännyt tiedot ja "Seuraamalla" asiakkaan käyttäytymistä on helpompi tietää milloin, mitä ja miten kokeilla myydä jotain tuotteita tai palveluita.

Auttamaan sinua tietysti tarvitset markkinoinnin automaatiotyökalun - joka löydät täältä BusinessWithin vertailupalvelusta, jossa voit lukea ja vertailla ja valitse sitten yrityksellesi parhaiten sopiva työkalu.

Mitä minun pitäisi vaatia markkinoinnin automaatiotyökalultani?

Lista 18 eri Markkinoinnin automaatio

Lajittele
Salesforce - Sales Cloud

Salesforce

Salesforce

Salesforce CRM on johtava pilvipohjainen ratkaisu, joka tarjoaa laajan räätälöinnin myyntiin, markkinointiin ja asiakaspalveluun kaikenkokoisille yrityksille. Se tarjoaa tehokkaita työkaluja liidien hallintaan, myynnin ennustamiseen ja integroituu laajaan valikoimaan kolmannen osapuolen sovelluksia Salesforce AppExchangen kautta. Alusta on suunniteltu keskittämään asiakasvuorovaikutusta, virtaviiv...

Lisätietoja Salesforce

Apsis One

Apsis One

Efficy

Automatisoi asiakaspolkusi. Lisää kasvua APSIS Onen avulla. Käyttäjäystävällinen alusta edistyneeseen personointiin intuitiivisilla sähköposti-, verkkosivusto-, tekstiviesti- ja automaatiotyökaluilla.

Lisätietoja Apsis One

Brightbid-logo

Brightbid

Brightbid

BrightBid auttaa markkinoijia lisäämään markkinointitoimiensa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia käyttämällä tekoälyratkaisua hakumainonnassa.

Lisätietoja Brightbid

CRM-järjestelmä sinulle, joka haluat aloittaa nopeasti ja säätää sitten kasvuvauhtiasi. Hubspot sisältää kaiken markkinoinnin automaatiosta ja liidien luomisesta myyntiautomaatioon kiinteään kuukausihintaan. Lisäksi saat ilmaisen pääsyn Hubspot-tukeen sekä integraation Outlookin ja Gmailin kanssa. Sopii kaikille toimialoille ja voidaan yhdistää muihin järjestelmiisi, kuten ERP, digitaalinen sopimu...

Lisätietoja HubSpot CRM

Optimizely

Optimizely

Optimizely

Optimizelyn avulla yritys voi seurata kaikkia verkkosivustojaan yhtenäisellä alustalla, mikä tarjoaa selkeämmän yleiskuvan ja helpomman analyysin yrityksen sähköisestä kaupankäynnistä.

Lisätietoja Optimizely

Sharpspring

Sharpspring

Funnelbud

Markkinoinnin automaatio- ja CRM-järjestelmät, joihin sisältyy konsultointiapu ja oma MarTech-tiimi! Pääasiassa B2B:lle. Sharpspring on CRM-työkalu, joka on räätälöity vahvistamaan markkinointiasi ja lisäämään myyntiäsi.

Lisätietoja Sharpspring

Upsales

Upsales

Upsales

Upsales on Ruotsin nopeimmin kasvava CRM, joka auttaa B2B-yrityksiä. Upsales CRM auttaa B2B-yrityksiä löytämään uusia liidejä, voittamaan lisää liiketoimintaa ja luomaan lisämyyntiä olemassa olevien asiakkaiden kanssa. Lisämyynti on ilmeinen valinta nopeasti kasvaville myyntiorganisaatioille, jotka haluavat täydellisen CRM:n, jonka lisäksi on mahdollista kehittää toimintoja, kuten markkinoinnin au...

Lisätietoja Upsales

ActiveCampaign

ActiveCampaign

ActiveCampaign

Markkinointialusta, joka vie sinut tavallisen sähköpostimarkkinoinnin kautta todelliseen automatisoituun markkinointiin

Lisätietoja ActiveCampaign

Automatisoi kamppanjat Campaign Monitorin pilvipohjaisella digitaalisen markkinoinnin ohjelmistoratkaisulla. Hyödynnä valmiita malleja ja vedä ja pudota -toimintoja, jotka tekevät tehokkaiden markkinointikampanjoiden luomisesta käyttäjäystävällistä.

Lisätietoja Campaign monitor / CM Commerce

Drip

Drip

Drip

Dripin ratkaisu käyttää dataa ja automaatiota räätälöimään markkinointikokemusta, luomaan mielekkäitä sitoumuksia ja pitkäaikaista uskollisuutta.

Lisätietoja Drip

Eloqua

Eloqua

Oracle

Eloqua on Oraclen markkinointialusta, joka luo personoituja kampanjoita potentiaalisille asiakkaillesi ja tarjoaa suuret mahdollisuudet skaalautumiseen, personointiin ja automatisointiin.

Lisätietoja Eloqua

Get response

Get response

Get response

Vastausten saaminen auttaa yritystä laajentamaan asiakaskuntaansa luomalla visuaalisen ja henkilökohtaisen asiakaskokemuksen. Anna Get Answers Marketing Automation Toolin tehdä työ puolestasi, jotta voit keskittyä siihen, mitä osaat parhaiten.

Lisätietoja Get response

Liana

Liana

Liana Technologies

Hyödynnä markkinoinnin automaation mahdollisuudet WordPress-sivustosi personointiin ainutlaatuisella tavalla. Kotimaisella LianaAutomationilla toteutat oikein ajoitettuja markkinointitoimenpiteitä keräämäsi asiakasdatan pohjalta datavastuullisesti. Yhdistä ja hyödynnä dataa monikanavaiseen markkinointiin: automatisoi tehtäviä, säästä aikaa ja tarjoa räätälöityjä kokemuksia kasvattaaksesi liikevaih...

Lisätietoja Liana

Mailchimp

Mailchimp

Mailchimp

Yhtenä markkinoiden suosituimmista toimijoista Mailchimp tarjoaa kaikenkokoisille yrityksille pilvipohjaisen ja käyttäjäystävällisen työkalun personoituun ja automatisoituun markkinointiin.

Lisätietoja Mailchimp

marketo

marketo

Marketo

Paranna markkinointiasi ja myyntiäsi houkuttelemalla potentiaalisia asiakkaita, jotka todennäköisimmin tekevät ostoksen. Luo automaattisia markkinointikampanjoita, jotka poistavat manuaalisen ja toistuvan työn.

Lisätietoja marketo

MI360 Mautic-logo

MI360 Mautic

Enable Services

Mautic automatisoi kontaktien löytämisen ja ylläpitämisen lomakkeiden, sähköpostin, tekstiviestien, verkkohälytysten, sosiaalisen median seurannan ja CRM- ja muiden järjestelmien integroinnin kautta.

Lisätietoja MI360 Mautic

Luo aito suhde asiakkaisiin sekä yhteys brändin ja asiakkaiden välille. Yrityksesi johtajat saavat käyttökelpoista tietoa uusien ideoiden pohjaksi, ja myyntikampanjat saavuttavat tavoitteensa. Anna tiimisi vapauttaa potentiaalinsa ja tehdä hyvää tulosta.

Lisätietoja SuperOffice Marketing

Zoho

Zoho

Zoho

Ainutlaatuinen ja tehokas ratkaisu, jonka avulla voit automatisoida markkinointiasi, tehdä parempia päätöksiä selkeällä tiedolla ja parantaa koko asiakaskokemusta. Zoho Billing (aiemmin Zoho Subscriptions) on kokonaisvaltainen laskutusratkaisu, joka palvelee pieniä ja keskisuuria yrityksiä eri toimialoilla, kuten SaaS-aloitusyrityksiä, kuntosaleja, viinikerhoja ja päiväkoteja. Ratkaisu tarjoaa al...

Lisätietoja Zoho

Mitä minun pitäisi vaatia markkinoinnin automaatiotyökalultani?

Tässä on mitä sinun tulee vaatia ja mitä sinun tulee selvittää milloin hankit markkinoinnin automaatiotyökalun:

  1. Tuki – mitä sisältyy ja mikä ei? Saatko koulutuksen?
  2. Onko työkalu mobiiliystävällinen ja reagoiva?
  3. Voidaanko työkalu yhdistää muihin järjestelmiin?
  4. Mitä aloitusmaksuja/sitoumusjaksoja on olemassa? Varmista, että tiedät kaikista maksaa!
  5. Kuinka joustava järjestelmä on? Onko siinä kaikki haluamasi toiminnot ja onko se skaalautuva?

BusinessWithillä annamme sinulle mielellämme lisää neuvoja ja vinkkejä sen tekemiseen ajattele markkinoinnin automaatiota. Ota yhteyttä - tai aloita vertaa työkaluja täällä sivustollamme.

Markkinoinnin automaatiotoimintojen kuvaus

Lead Score

Mahtava ominaisuus myyntitiimillesi, priorisoi liidit automaattisella liidipisteytyksellä.

Personoitu viestintä

Yleiset tarjoukset eivät enää riitä, vaan sinun on luotava tarjouksia, jotka on räätälöity asiakkaan käyttäytymisen mukaan.

Segmenttivirrat

Maksimoi monimutkaisen asiakastietosi hyödyt ja luo kampanjaeriä oikeille asiakassegmenteille.

Split-testaus / a-b

Markkinoinnin automaatiojärjestelmän olennainen ominaisuus, jonka avulla voit vertailla, mitkä kampanjat tuottavat parhaat tulokset

Tapahtumien ajoittaminen

Yhteydenotto asiakkaaseen ja aikataulutus, milloin asiakkaaseen on otettava yhteyttä oikeaan aikaan, on markkinoinnin automaatiotyökalun A & O.