EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita ennustetyökaluja

Miksi minun pitäisi investoida ennustetyökaluun?

Ennusteet ovat usein tärkeitä kaikille, jotka haluavat harjoittaa tehokasta ja menestyvää liiketoimintaa, melkein riippumatta siitä, millä toimialalla yritys toimii. Ennusteiden ansiosta on mahdollista tehdä ostopäätöksiä, rekrytointia ja investointeja sekä olla valmiina erilaisiin tapahtumiin ja skenaarioihin.

Ennustetyökalu antaa oletuksen siitä, miltä tulevaisuus voi näyttää, perustuen muun muassa historiallisiin tietoihin ja kuvioihin sekä trendeihin ja kilpailuun siellä, missä toimit.

Mikä ennustetyökalu sopii parhaiten yrityksellesi, riippuu tarpeistasi. Hyvä alku on inventoida tarpeet ennen kuin vertaat ennustetyökaluja. Kuinka suuri yrityksesi on? Millä toimialalla toimit? Mitkä ovat tavoitteesi yrityksesi kanssa?

Meillä BusinessWithillä on laaja kokemus yritysten tukemisesta oikean ennustetyökalun valinnassa. Vertailupalvelumme avulla saat käsityksen markkinoilla tarjotuista vaihtoehdoista.

Kuinka budjettiennustetyökalut toimivat?

Monet päättävät investoida budjettiennusteiden työkaluihin. Excel ja Sheets ovat monien yritysten omistajien rakkaita ystäviä, ja kotitekoiset tai muokatut ammattimaiset mallit ovat yleisiä, jotta voidaan seurata nykyistä tilannetta ja ennustaa tulevaisuutta. Mutta markkinat tarjoavat monia muita budjetin ennustamistyökaluja.

Monet ohjelmat budjettiprosessien hallintaan ovat pilvessä ja kulkevat saumattomasti eri laitteiden ja käyttäjien välillä. Budjettiennusteet päivittyvät reaaliajassa, jolloin kulkua on helppo seurata.

Olipa yritys pieni tai suuri, ennustetyökaluun kannattaa panostaa. Se auttaa sinua ja sinun suunnittelemaan tulevaisuuttasi. BusinessWith auttaa sinua valitsemaan parhaan ennustetyökalun juuri sinulle. Tervetuloa suodattamaan ja vertailemaan kerralla.

Kuinka löytää paras ennustetyökalu

Listattuna 9 eri järjestelmää kategoriassa Ennuste työkalu

Lajittele
Axiom

Axiom

Syntellis

Axiom Software on yrityksen suorituskyvyn hallintatyökalu, joka varustaa FP&A-ammattilaiset ja johtajat parhailla työkaluilla budjetointiin, ennustamiseen, suunnitteluun, raportointiin, skenaarioiden mallintamiseen ja muuhun.

Lisätietoja Axiom

Bizview

Bizview

insightsoftware

Bizview on käyttäjäystävällinen, pilvipohjainen budjetointi- ja ennustamistyökalu yrityksille ja organisaatioille. Luo hyvin analysoituja strategioita yrityksellesi ja suunnittele taloutesi. Luo ja hallitse budjetteja suunnitteluprosessin helpottamiseksi. Bizview on helposti integroitava järjestelmä, joka ei vaadi ulkopuolista apua.

Lisätietoja Bizview

Effectplan

Effectplan

House of Control

Effectplanin avulla kunnat ja yritykset voivat automatisoida budjetti- ja ennusteprosessin. Budjetti koko organisaatiosta yksilötasolle järjestelmässä, joka on täysin pilvipohjainen ja päivitetään reaaliajassa. Jatkuvasti päivittyvien lukujen avulla taloushallinnon työskentely helpottuu ja avaa mahdollisuuden suunnitella budjetteja vuosia etukäteen.

Lisätietoja Effectplan

Jedox

Jedox

Jedox

Jedox on helposti hallittava budjetti-, ennuste- ja suunnittelujärjestelmä yrityksille ja viranomaisille. Tee yhteistyötä budjettien ja suunnittelun kanssa saadaksesi luotettavamman tuloksen. Automatisoi budjettisi toistuvat tapahtumat, jotta järjestelmä tekee sen puolestasi, näet kassavirran ja tulevat tulot ja kulut.

Lisätietoja Jedox

Jirav

Jirav

Jirav

Suunnittele nopeammin ja älykkäämmin Jiravin avulla. Ratkaisu auttaa sinua tarkastelemaan budjetteja, taloudellista tilaasi sekä tavoitteita ja suunnitelmia, jotka ovat käynnissä yrityksessä. Aiempien liiketoimintapäätösten perusteella Jirav auttaa sinua luomaan perustellun analyysin aiemmin määritellyistä luvuista paremman taloussuunnittelun ja paremman ennustettavuuden parantamiseksi.

Lisätietoja Jirav

Hoida palkanlaskenta tuntikirjauksista maksatukseen yhden järjestelmän avulla. Netvisorilla kaikki tiedot ovat saatavilla yhdestä järjestelmästä, mikä helpottaa rutiineja ja säästää aikaa. Saat henkilötiedot turvallisesti yhteen järjestelmään yhdessä tuntikirjausten, matkalaskujen ja palkanlaskennan kanssa. Kun tarvitset lisää ominaisuuksia, hyödynnä valmiita integraatioita Suomen johtaviin HR-jär...

Lisätietoja Netvisor

Täysin integroitu BI-työkalu, joka mahdollistaa pilvipohjaisen data-analyysin, josta saat nopeasti ad hoc -raportteja, jotka voidaan helposti jakaa muiden käyttäjien kanssa.

Lisätietoja OneStopReporting

Planful

Planful

Planful

Planful on moderni ratkaisu pienille ja suurille yrityksille. Luo ja suunnittele oma näkymäsi ja pysy ajan tasalla yrityksen tunnusluvuista, budjetteista ja suunnittelusta. Planful tarjoaa helposti hallittavan, käyttäjäystävällisen ja verkkopohjaisen työkalun ottaaksesi seuraavan askeleen taloushallinnossasi.

Lisätietoja Planful

Xledger

Xledger

Xledger

Xledger on 100-prosenttisesti pilvipohjainen yritysjärjestelmä - kehitetty pilvessä ja sitä varten todellisena SaaS-ratkaisuna. Heidän pääpainonsa on automatisoinnissa, näkemyksissä ja skaalautumisessa, jotta asiakkaat voivat hallita liiketoimintaansa täysin - missä ja milloin tahansa. Heidän todellinen pilviliiketoimintajärjestelmänsä on käyttäjäystävällinen, mukautuva ja moderni, ja se auttaa yr...

Lisätietoja Xledger

Kuinka löytää paras ennustetyökalu

Parhaan ennustetyökalun löytäminen on haaste. Aloita määrittelemällä tarpeesi ja vertaa sitten työkaluja verkossa.

Millä toimialalla toimit? Millaisia ​​ennusteita tarvitset? Kuinka moni teistä käyttää ennusteita? Miltä taloudelliset tilanteesi näyttävät ja kuinka paljon sinulla on aikaa analysoida ja käyttää ennusteita? Ei ole positiivista, että kukaan istuu liian laajan materiaalin kanssa - muista mukauttaa tulokset todellisuuteesi.

Toinen tärkeä huomioimisen arvoinen tekijä on ** kuinka käyttäjäystävällinen työkalu on**. Kuka henkilökunnasta sitä käyttää? Onko heillä hyvät tekniset taidot vai pitääkö analyysit tarjota yksinkertaisella tavalla? Ehkä tarvitset laajaa tukea tai et ollenkaan?

Me BusinessWithissä tarjoamme vertailupalvelun, josta löydät parhaan ennustetyökalun juuri sinulle. Voit vapaasti suodattaa ja vertailla.