EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaile Suomen parhaita työkaluja digitaalisen liiketoiminnan terveyteen

Miten minun pitäisi ajatella digitaalisen yrityksen terveyttä?

Yritysten digitaalinen terveys ja digitaaliset terveyspalvelut ovat tulossa yhä suositummiksi. Verkkohoito on helposti saatavilla ja tehokasta, ja se on loistava sijoitus sinulle yrityksenä tai organisaationa. Sinä ja työntekijäsi saatte klassisia neuvoja työntekijöiden terveyden parantamiseksi – mutta täysin digitaalisesti.

Digitaalisen yritysterveyden myötä mahdollisuudet vangita ja tutkia tehokkaasti huonon terveydentilan signaaleja lisääntyvät. Kun työntekijä kärsii fyysisistä tai henkisistä ongelmista tai haasteista, digitaalinen yrityksen terveydenhuolto voi auttaa työntekijää palaamaan työhön heti, kun hän on siihen valmis. Työ henkilöstöryhmän kanssa on jatkuvaa ja terveyden pitäisi olla kaikkien organisaatioiden asialistalla tänään. Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara ja hyvinvointihenkilöstö on menestyksen kannalta ratkaiseva. Siksi ratkaise haasteesi digitaalisen liiketoiminnan terveydellä. Vertaa ja löydä paras digitaalisen liiketoiminnan terveys suoraan täällä BusinessWithissä.

Mikä digitaalisen liiketoiminnan terveystyökalu sopii minulle?

Me BusinessWithissä olemme koonneet useita toimijoita, jotka harjoittavat digitaalisen liiketoiminnan terveyttä tai terveydenhuoltoa. Meillä voit helposti etsiä ja suodattaa tarpeisiisi parhaiten sopivia toimijoita niiden parametrien perusteella, jotka olet esimiesenä tai henkilöstöosastona määrittänyt tärkeimmiksi. Mihin tarvitset tukea? Onko se kenties poissaolojen hallinta, tuemmeko kuntoutusta vai klassisia terveydenhuollon neuvoja?

Nykyiset työkalut voivat auttaa kaikessa online-varauksista ja poissaolojen hallinnasta muihin digitaalisiin terveysratkaisuihin. Tervetuloa aloittamaan vertailu jo tänään löytääksesi sinulle parhaan ratkaisun – tai tervetuloa ottamaan yhteyttä meihin löytääksemme oikean työkalun digitaalisen liiketoiminnan terveyteen.

Kuinka voin parantaa terveyttä verkkotyökalun avulla?

Lista 0 eri Digitaalinen yritysten terveys

Lajittele
Valitettavasti valituilla suodattimilla ei ole vastaavia tuloksia.

Kuinka voin parantaa terveyttä verkkotyökalun avulla?

Sairaat tai jostain syystä huonovointiset työntekijät ovat haaste kaikille työnantajille. Se on kansanterveysongelma ja usein kallista työnantajalle, mutta se voidaan ratkaista. Digitaalisen yrityksen terveyden ja ennakoivan työn avulla voit vähentää sairauspoissaoloja ja edistää parempaa terveyttä sisäisesti. Sairasta tai sairasta työntekijää on vaikeampaa parantaa kuin pitää terveenä. Ennakoivalla työskentelyllä ja esimerkiksi jatkuvilla kyselyillä henkilöstön jaksamista selvittämällä voit saavuttaa suurta menestystä sairastuneiden määrässä. Digitaalisen yrityksen terveysosasto auttaa mielellään kyselyssä.

Jatkuvuuden ja tiedon ansiosta voit seurata henkilöstösi terveydentilaa ja suunnitella oikeat toimenpiteet oikeaan aikaan. Tutkimus voi kattaa useita alueita, mukaan lukien erittäin tärkeä psykososiaalinen työympäristö. Vieraantumisen ja turvattomuuden sieppaaminen on keskeinen tekijä sairauden hoidossa ja sekä lyhyiden että pitkien sairauslomien ehkäisyssä. Kyselylomakkeet ja digitaaliset mittauslaitteet ovat vain pieni osa siitä, mitä digitaalisen yrityksen terveys voi auttaa. Me BusinessWithilla otamme mielellämme yhteyttä sinulle parhaiten sopiviin yrityksiin ja toimittajiin. Voit vapaasti suodattaa täällä sivustollamme ja vertailla eri vaihtoehtoja. Digitaalisen yrityksen terveyden avulla voit vähentää kustannuksia ja kääntää trendin oikeaan suuntaan. Pyydä BusinessWith-apua löytääksesi oikean työkalun digitaalisen liiketoiminnan terveyteen.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

Henkilökohtaiset profiilit

Jokainen työntekijä saa henkilökohtaisen profiilin, joka sisältää työntekijän henkilökohtaisen terveydentilan, pääsyn analytiikkaan ja mahdollisuuden asettaa omat terveystavoitteensa.

Kuntoutustuki

Toipumisprosessin ja kuntoutuksen aikana on saatavilla ammattitaitoista tukea ja suunnitteluapua.

Poissaolojen hallinta

Hallitse poissaoloja antamalla työntekijöiden ilmoittaa poissaolostaan suoraan järjestelmässä ilman, että heidän tarvitsee soittaa tai lähettää tekstiviestiä. Voit myös merkitä poissaolon syyn.

Tarjoaa terveystarkastuksia

Innostu työntekijöiden mahdollisuudesta varata terveystarkastuksia. Näin voit seurata yrityksesi terveystilannetta ja ehkäistä mahdollisia sairauksia.

Terveyden edistämistoimien suunnittelu

Järjestelmä tarjoaa työntekijöille ehdotuksia siitä, mitä terveyttä edistäviä toimia voi suunnitella. Kaikki perustuu tietoihin ja tilastoihin.

Terveyskyselyt

Työkalu, jolla mitataan työntekijöiden terveyttä, jotta saadaan yleiskuva kunkin yksilön ja koko yrityksen hyvinvoinnista.

Terveystilastojen ja poissaolojen saatavuus

Työnantajana sinulla on mahdollisuus seurata ja analysoida terveystottumuksia tai osallistua poissaolotilastoihin.

Työntekijöiden terveysneuvonta

Ammattilaisneuvonta työntekijöiden terveyden edistämiseksi.