EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parhaita kartoitustyökaluja

Investoi karttatyökaluun

Viranomaiset, kunnat, yritykset. Karttatyökalut auttavat monia organisaatioita tutkimuksessa ja tutkimuksissa. Karttatyökalut ovat loistavia todisteiden tuottamisessa uusille hankkeille ja innovaatioille. Työkalun ansiosta perusta on hyvin harkittu, eikä se perustu arvauksiin ja oletuksiin - päinvastoin. Lisäksi kartoitustyökalut ovat loistavia koulumaailmassa, nimeämään tietyn alueen, katsomaan oppilaiden kehittymistä tietovaatimusten mukaisesti ja monissa muissa tilanteissa tai selviytymään esimerkiksi poissaoloista.

Karttatyökaluja käytetään kaikenlaisilla toimialoilla ja niitä voidaan käyttää sekä pitkällä että lyhyellä aikavälillä. Ne on mukautettu kartoittamaan eri laajuisia ja eri tasoja. Joitakin kartoitustyökaluja käyttää yksittäinen henkilö, kuten prosessipäällikkö, ja toiset kattavat kokonaisia ​​organisaatioita tai osastoja. On tärkeää, että mietit, mitä aiot tutkia ennen kuin valitset työkalun, jotta löydät yrityksellesi sopivan työkalun. Kuten minkä tahansa investoinnin kohdalla, on viisasta ajatella etukäteen, jotta käytettävissä olevat taloudelliset resurssit voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.

Valitsemalla kartoitustyökalun, sinä tai saat mahdollisuuden käyttää standardoituja arviointivälineitä, jotka johtavat menestykseen riippumatta siitä, työskenteletkö ihmisten kanssa, muutatko prosesseja tai innovaatioita. Monilla toimialoilla on useita kartoitustyökaluja ja on tärkeää, että löydät itsellesi sopivan. BusinessWithillä on järjestelmäopas, jossa voit vertailla kaaviotyökaluja. Tervetuloa aloittamaan.

5 esimerkkiä, joissa kartoitustyökalut sopivat täydellisesti

Lista 0 eri Kartoitustyökalu

Lajittele
Valitettavasti valituilla suodattimilla ei ole vastaavia tuloksia.

5 esimerkkiä, joissa kartoitustyökalut sopivat täydellisesti

Karttatyökaluja on saatavilla kaikille mahdollisille alueille. On tärkeää, että löydät itsellesi sopivan työkalun, johon saat apua järjestelmäoppaastamme. Tässä listataan viisi esimerkkiä, joihin kartoitustyökalut sopivat erittäin hyvin.

  1. Liiketoimintaprosessit. Soveltuu esimerkiksi tehokkuuden ja parannuskohteiden tunnistamiseen.
  2. Infrastruktuuri. Kartoitustyökalulla on helppo selvittää, miten asukkaat käyttävät esimerkiksi pyöräteitä ja mitä voidaan parantaa.
  3. Hoito ja hoito. Karttatyökaluja käytetään usein hoidossa ja hoidossa esimerkiksi terveyteen ja käyttäytymiseen liittyvien muutosten ja taipumusten tallentamiseen ennen diagnostiikkatyötä.
  4. Nuorten toiminta. Monet kartoitustyökalut ovat digitaalisia ja sopivat erinomaisesti nuorille kohderyhmille. Nuorten käyttäytymisen, tapojen ja haasteiden kartoittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa kuin nyt.
  5. Koulu. Koulussa kartoitetaan monella tasolla ja eri alueilla. Pari esimerkkiä mainitakseni, kartoitustyökalut sopivat vasta saapuneiden opiskelijoiden tiedon arvioimiseen tai opiskelijan erityistuen tarpeen selvittämiseen.

Etsi yrityksesi kartoitustyökaluja järjestelmäoppaamme kautta. Ota yhteyttä BusinessWithiin, jos sinulla on kysyttävää.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

API

Voit helposti liittää organisaatiosi muut järjestelmät prosessityökaluun ja luoda saumattoman ja integroidun järjestelmäverkoston.

Asiakirjojen hallinta

Prosessi voi koostua useista eri kokonaisuuksista, ja asiakirjahallinnan avulla voit tallentaa ja linkittää asiakirjoja kuhunkin kokonaisuuteen tai koko prosessiin.

Automaattiset ilmoitukset

Huomioi, jos prosesseissa on poikkeamia, tai muistutetaan erityistapauksista, joita voi esiintyä prosesseissa.

Dashboard

Dashboard-toiminto luo graafisen yleiskuvan prosessin tärkeimmistä välineistä, mikä lisää valvontaa.

Luvat

Määritä oikeudet työntekijöille, joiden katsotaan soveltuvan prosessien tai osaprosessien hallintaan organisaatiossa.

Poikkeamien hallinta

Kaikki poikkeamat dokumentoidaan ja käsitellään suoraan järjestelmässä. Yhdessä automaattisten ilmoitusten kanssa poikkeamat voidaan myös ilmoittaa suoraan käyttäjälle.

Prosessikartat

Piirrä organisaation eri prosessit kartan avulla. Tämä havainnollistaa, miten prosessi toteutetaan ja miten tiedonkulku kulkee eri yksiköiden välillä.

Standardoidut symbolit

Standardisoitujen symbolien avulla prosessit ovat helposti kaikkien työntekijöiden ymmärrettävissä, mikä vähentää väärinkäsitysten riskiä.

Työnjako

Jaa prosesseihin liittyvä työ kollegoiden kesken, jotta saat selkeän kuvan siitä, kuka tekee mitäkin.