EtusivuJärjestelmäopasTietoa meistäToimittajille

Vertaa Suomen parasta matkanvarausjärjestelmää

Miksi minulla pitäisi olla matkanvarausjärjestelmä?

Jos yrityksesi tai organisaatiosi hallinnoi tai tarjoaa matkoja työntekijöillesi, matkanvarausjärjestelmä on pakollinen. Matkanvarausjärjestelmä helpottaa koko prosessia – jokainen tietää, mistä hakea apua matkavarauksissaan. Ruotsin markkinoilla on useita toimijoita, jotka tarjoavat työmatkoja. itsevarausjärjestelmä tarjoaa suuria etuja, joten matkustaja voi tehdä itse varauksen, mutta hyödyntää toimittajan tarjoamaa palvelua. On olemassa yksinkertaisia ​​ohjelmia, jotka sopivat useimpiin toimialoihin tai toimialoihin, kun taas osa ratkaisuista on hieman kattavampia ja sopii isommille yrityksille. Monet ihmiset haluavat saada apua räätälöityjen ratkaisujen ja runsaalla henkilökohtaisella palvelulla. Apua ympäri vuorokauden, jos jokin menee pieleen, voi olla fiksu valinta, jos matkat ovat toistuva osa liiketoimintaasi. BusinessWith on listannut tunnettua matkanvarausjärjestelmää Ruotsissa - useita soveltuu myös julkiselle sektorille. Vertaa ja löydä oikea matkanvarausjärjestelmä meiltä - jo tänään.

Mitä minun tulee vaatia matkanvarausjärjestelmältä?

Vaatimukset vaihtelevat tekemäsi liikematkan tyypistä riippuen. Yksi istuin sopii kaikille ei sovellu lähtökohtana valittaessa kumppania liikematkoille. Tämä pätee erityisesti, jos matkoja tehdään hyvin säännöllisesti - silloin on tärkeää luoda henkilökohtainen kontakti saadaksesi parhaan hyödyn järjestelmästä. Turvallisuus, turvallisuus ja palvelu kaikkina vuorokauden aikoina voivat siksi olla vaatimisen arvoisia tulevalta matkakumppaniltasi. Myös matkoja ja kulujen valvontaa koskevat tilastot voivat olla toivottavia monille yrityksille tai organisaatioille.

BusinessWithin neuvona on kirjoittaa ensin oma vaatimusmäärittelysi, ennen kuin aloitat matkanvarausjärjestelmien vertailun. Mitä tarpeita sinulla on? Millaisia ​​matkoja teette? Mikä on sinulle tärkeää kumppanissa? Vai tarvitsetko vain yksinkertaisimman mahdollisen matkanvarausjärjestelmän? Mieti hieman sisäisiä vaatimuksia – silloin BusinessWithin joustava vertailupalvelu on käytettävissäsi löytääksesi sinulle parhaan matkavarausjärjestelmän.

Matkavarausjärjestelmän monia etuja

Lista 0 eri Matkanvarausjärjestelmä

Lajittele
Valitettavasti valituilla suodattimilla ei ole vastaavia tuloksia.

Matkavarausjärjestelmän monia etuja

Työnantajana kaikkien työntekijöiden erilaisten matkojen seuraaminen voi olla raskasta työtä. Matkanvarausjärjestelmä helpottaa kaikkien osapuolten – niin työnantajien kuin matkustajienkin – tekemistä. Lisäksi kaikkien kulujen kerääminen niin, että niitä voidaan seurata saman katon alta, on suuri etu.

Matkapolitiikka on hyvä kirjoittaa ennen matkanvarausjärjestelmän käyttöönottoa. Mitä sääntöjä sovelletaan? Kuinka hallitset vaatimustenmukaisuutta ja hallitset riskejä? Tarvitsetko verkkopohjaista palvelua? Kuinka tärkeää henkilökohtainen palvelu on sinulle? Ajatteletko ilmastokompensaatioita vertaillessasi järjestelmiä?

Matkanvarausjärjestelmä voi auttaa sinua säästämään paljon rahaa, koska toimittaja voi usein auttaa sinua löytämään parhaat matkat parhaalla rahalla. Kaikenlaiset organisaatiot, jotka tarjoavat työntekijöilleen työmatkoja, tarvitsevat matkavarausjärjestelmän. Voit vapaasti vertailla eri vaihtoehtoja suoraan kanssamme BusinessWithissä – täältä löytyy matkavarausjärjestelmiä kaikille, myös julkiselle sektorille.

Kuvaus tuotteen ominaisuuksista

API-integraatio

API-integraation ansiosta järjestelmä voi helposti ja sujuvasti vaihtaa tietoja muiden sovellusten ja laitteiden välillä organisaatiossa. Esimerkiksi matkojen varausjärjestelmä voi kommunikoida yrityksen olemassa olevan liiketoimintajärjestelmän tai talousohjelman kanssa, mikä helpottaa ohjelmien välisiä tapahtumia.

Ilmastokompensaatio

Ilmastokompensointitoiminto optimoi matkan eri osat ja tarjoaa myös älykkäitä tietoja, jotta matkasta tulisi mahdollisimman kestävä. Jotkin järjestelmätoimittajat tarjoavat myös ratkaisuja, joilla voidaan kompensoida työmatkasta jäävä ilmastojalanjälki ja siten edistää entistä ilmastoälykkäämpiä matkoja.

Konferenssit & tapahtumat

Konferenssien ja tapahtumaratkaisujen avulla asiakas voi luoda työnkulkuja, jotka synnyttävät yksinkertaisia työnkulkuja ja rutiineja, jotka helpottavat erilaisten organisaatioiden tapahtumien ja järjestelyjen luomista. Järjestelmän avulla osa työstä voidaan näin automatisoida ja siten tehostaa ja asiakas saa syvemmän ymmärryksen prosessin eri osista.

Menojen hallinnointi

Toiminnon avulla käyttäjä voi kätevästi hallita erilaisia ​​kuluja samassa portaalissa. Käyttäjä voi siten lähettää järjestelmän avulla automaattisesti dataa ja säästää aikaa ja rahaa matkakulujen hallintaan ja helposti liittämiseen eri malleihin.

Politiikan noudattaminen

Toiminnon avulla käyttäjä voi integroida vakuutuskäytäntönsä suoraan liikematkustusratkaisuun, mikä tekee järjestelmästä sujuvamman kaikille käyttäjille. Asiakas voi myös pysyä ajan tasalla seuraamalla ja optimoimalla liikematkapolitiikkaansa päivitettyjen raporttien ja analyysien avulla, mikä helpottaa matkustajien matkaa.

Profiilin hallinta

Profiilinhallintajärjestelmän avulla käyttäjä voi helposti pitää eri matkailijoiden profiilit ajan tasalla. Toiminnon avulla henkilöstöhallinto voi muun muassa saada paremman yleiskuvan ja hallita uusien ja lähtevien työntekijöiden kustannuspaikkoja.

Rahoitusohjelma

Integroitu talousohjelma helpottaa käyttäjän syvempää ymmärtämistä kustannuspaikoista ja mahdollistaa sen, että asiakas voi kerätä kaikki matkaan liittyvät tapahtumat samaan portaaliin. Toiminto voidaan myös integroida olemassa oleviin talousjärjestelmiin, mikä automatisoi ja yksinkertaistaa kirjanpitoa ja menojen hallintaa.

Riskienhallinta

Riskienhallintatoiminto on kattava turvallisuusratkaisu, jonka tarkoituksena on suojella ja taata henkilöstön ja matkustajien turvallisuus. Toiminto voi koostua muun muassa matkaseurannasta, joka lähettää ajankohtaisia tietoja ja uutisia matkustajista, sekä maantieteellisistä riskitasoindikaattoreista, jotka antavat asiakkaalle paremman yleiskuvan eri kohteista.